Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

moj najoblubenejsi /cierny/ caj je jednoznacne earl grey,ten by som uvítala aj u vas. Vyskusala som asi vsetky mozne vacsinou v zahranici, a veru nie je earl grey ako earl grey. Nasla som si svoj oblubeny ale az v dalekej Canade, tak by ma potesilo keby som si ho uz konecne a lahko kupila aj doma, nakolko mi ho musia kamarati posielat🙂
Mna,by oslavila na pulte kombinácia visna,cernica,vanilka,amareto, ☺ ale určite ,by som zbystrila zrak,ak by som zbadala detský čajík nejaky ovocný s veselým,či milým obalom..malinka,jahodka,banan,vanilka alebo podobné..
Juuu ja by som veľmi rada vyskúšala spojenie čučoriedka a limetka 😍 pretože zbožňujem čučoriedky
Ja by som uvitala bylinkove cajiky, medovka/citron by bol fajn... bylinky pestujeme doma v zahrade, mame ich vela, vyuzivame bud v kuchyni /bazalku, oregano, .../ alebo "cajikove" ako napr. Mata alebo medovka. V lete sme medovku a citron vela vyuzivali aj pri priprave chladenych napojov, teraz tato kombinacia potesi ako horuci cajik ...❤
No, keď už ste z Popradu, tak by som šla do niečoho slovenského a nechodila za hranice - dula (so šmrncom karamelu), mišpuľa (s medom?), drienky (s echinaceou?), šípky, broskyňa, marhuľa (chválim kombo s levanduľou, mňam!), čučoriedky, černice... a do toho trošililinku byliniek (napr. materiná dúška), alebo vôňu fialiek 😍
Zbožňujem bylinkove čaje ale nepohrdnem aj ovocnym ak je dobrý. Ja by som si vedela predstaviť kombináciu LIPA S BROSKYŇOU a veľmi dobre vonia dula (trosku zabudnuté ovocie) a sú z nej fantastické zaváraniny tak v zime na zahriatie napriklad DULA SO ŠKORICOU alebo KLINČEKMI. 😉
kvetinový jazmín rúža🙂
Potešil by hruskovy alebo kombinácia hruška a rakytnik
...a keďže je teraz čas vareného vínka. Celkom by mi padol dobre čajík s príchuťou vareného vínka. Taký nealko. 😉
Ja by som uvitala nejaky levandulovy 👍😉 alebo zeleny caj s nejakym ovocim.
este aj pupava s limetkou a medom by mohla byt super.... alebo hruska s agatom, to by bola vona...
Dobrý deň ja by som velmi chcela skúsiť cajik v kombinacii slivka /vanilka......asi preto ze zboznujem slivky a vôňu vanilky 😊 a ak môžem ešte jeden tak kombinacia prichuti cervene vino a klincek 😊 taky na vianočné obdobie
med limetka citron🙂 zazvor
Čučoriedky a med ❤
Zázvor, kardamon, čokoláda. Alebo mäta, vanilka.
@marton_popradske zelený čaj+ ruža
Raz som takýto čaj pila v Anglicku a bol mňam ❤️
Co tak pomaranc a medovka
Za mna grep a med.... podľa mna sa tieto chute skvelo vyvážia a pekne spoja
Ja by som vyskusala cokolada + skorica. Tu vonu milujem☺ a aj pomaranc karamel.
@marton_popradske mäta pomaranč by mohla byt dobra kombinacia a este by k tomu isiel aj karamel... Alebo roiboos vanilkovy alebo karamelovy. Moje naj mistralove caje su kamilka med a malina medovka... Tie su top...
Mňam čajík☺, mňa by potešila kombinácia sedmokrásky s malinou alebo dulovo hruškový / "hrejivý" dulový so škoricou, mňam....😊
Keďže somsom velka milovnička čokolády, tak by ma určite potešil cajik s príchuťou čokolády a jahôd 😍 hmm to by bola mnamka
Všetky sú super, ale čo tak arónia a rakytník s medovkou, alebo dula s medom.
Pre mna by bola najlepsia kombinacia zazvor, ibistek a mata mnaaam 🙂
Neviem, či to tu už bolo, ale na napríklad milujem melón. Aj môj synček a muž. A z čajov najviac žihľavovy. To je naša topka. Takže by som navrhla melón a žihľava. 🍉Možno sa to zdá nekombinovatelne, aké verím tomu, že by to bola mňamka. Melón a jahoda od Mistral je tiež riadna bomba.
šípky + lesné ovocie
Žihľava a praslicka. Čistí,zbavuje prebytocnej vody, protizápalový účinok... Do toho nejaku vôňu levandule a bolo by to dokonale pre telo i dušu.
Opuncia+jazmín+limetka 🙂

Za mna nieco jemne,co zvnutra pohladi...hruska s materinou duskou alebo medovkou....