Dobré ránko s čajíkmi MISTRAL
Milé mamičky a dievčatá. Volám sa Jano Marton a dnes nám začína na MODROM KONÍKOVI: „Týždeň so značkou s čajíkmi Mistral“. Dajte nám vedieť, akú čajovú príchuť by ste privítali a prečo? Trom najzaujímavejším tipom pošleme celý rad nevšedných a fantastických čajíkov Mistral s kvetovými príchuťami😊

Marhuľa - škorica, med- perník, jahoda - karamel ♥️
@marton_popradske A cierny caj s kardamonom aj chuti vyborne. U nas je trosku problem ho dostat, zatial som ho videla len od Dilmahu a v takých tych perzských/arabských a podobných obchodoch mavaju AHMED cierny s kardamonom. Ale uz pol roka sme bez neho, co ho nevieme zohnat. Takze urcite by sa "uzivil" 🙂
citron pomaranč škorica hrozno 🙂
škorica punč karamel🙂
čokoláda karamel vanilka🙂
@marton_popradske MOŽNO ZAUJÍMAVÁ BY BOLA MARUŠKA PRÍCHUŤ A PREČO MO LEBO BY BOLA ZAUJÍMAVÁ A TAKY CAJ SOM EŠTE NEOCHUTNALA. 🙂
čokoláda karamel punč škorica🙂
Slivka - mak, kokos - jablko, karamel - hruška - škorica
jablko hruška škorica vanilka🙂
Ja by som privítala príchuť: černica s pomarančom, pomaranč so zázvorom a citrónovou trávou s troškou klinčekov, višňa s punčovým nádychom s troškou škorice 🙂
ja by som prijala kombinácie aloe s jahodou, hroznom ,limetkou , citronom alebo čistý aloe čaj ...verím že by v zime zahriali a v lete osviežili 🙂
Aronia medovka alebo rakytník medovka, lebo takú kombináciu čajov mám rada
Ja by som privítala čaj v kombinácii: hruška, zázvor a citronová tráva.
Možno Valérianky pre mamy a čajík z maku pre deti aby si všetci pospinkali
rakytník acai aronia echinacea medovka šalvia🙂
Jazmín a egyptská mäta
@marton_popradske xixi, tie som si vobec nevsimla, u nas v potravinach ich nemaju, tak kuknem inde, dakujem za tip 😊
Roibos s medom pre deti
Aloe+ acai+ pomelo
jazmín mäta zazvor medovka šalvia🙂
jazmín mäta aloe rakytník🙂
roibos čokoláda karamel vanilka škorica🙂
pomelo mango avokado papaja marakuja🙂
Vanilla a skorica ----> krasna vona aj chut 😊
Milujem egyptskú mätu. Mňa by potešil roibos s príchuťou tiramisu, ktoré zbožňujem
Pre mna ako milovnika kavy a sladkeho by bola kombinacia kavy a karamelu top 😋 inak velmi oblubujem melonovy 😋 a klasiky zazvor, cerstva medovka a mata zo zahrady 😊
ja by som si dala melon a brusnica
alebo maliny v horkej čokoláde
☕
Ja snívam o príchuti mango a maliny či s jahodami.😀 Lebo príde mi to neokukana kombinácia. Tiež skombinovať karamel, keďže karamelove veci veľa ľudí obľubuje a pripomenie mi detstvo, napríklad s jablkom, jahodami zmiešať. Mäta s acaikom by bola určite zaujímavá 😀. Alebo čierny čaj so šťavou z broskýň. Broskyne sú málo využívané podľa mňa.😀 Hurmikaky je pre mňa úžasné ovocie takže by som privítala so spojením čierneho čaju alebo s broskyňou. Možno zvláštna kombinácia, ale myslím si, že chutilo by to dobre. 🙂 Tiež rôzne druhy hrozien zmiešaných. Slivka s vanilkou. Vanilka a lesné ovocie. Škorica a zas jahody, maliny.😀 Maliny s medovkou by tiež boli super.😊
Napadlo mi aj granátové jablko s vanilkou. Kokos a vanilka, punčova príchuť alebo rumova, lebo aspoň sa napijem čaju keď už nemôžem si dať oiginál . Keďže soferujem.😀 Ja čaje milujem. A vždy si kupujem rôzne druhy, príchute. Často ochutnavam. Nemám rada veľmi čierny čaj. Ale keď je kombinovavany s ovocím je to super.😁
Neviem si jesenné až zimné a aj jarné obdobie predstaviť bez čaju. To by snáď ani ráno pre mňa nebolo.😀 A moje deti to isté. 😁
Keďže pochádzam z oblasti Tatier, tak bylinky priamo od nás. Napríklad taký čajík s prichuťou horca, borievky, drienok, či tŕnok, ale potešil by aj s morušou.😉👍

@marton_popradske ACAI a echinacea ❤️