icon

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!

marton_popradske
Moderátor
17. okt 2018

Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@heden perfektné. pestrý to teda a farebný koníček.

rysmamka
17. okt 2018

@marton_popradske. Moj najvacsi konicek je pecenie. To by som robila cele dni. Je to o tvoreni, a najma podareni vysledok potesi vela ludi 🙂

katus1406
17. okt 2018

Muj koníček hmm asi pečenie strašne rada pečiem koláčiky ,slanne ,nepečené pečené hlavne nové strašne rada ,milujem keď nájdem nový recept a môžem ho vyskúšať a taktiež rada šijem mojim babám oblecko pre baby ,barbiny ale tomu od mala som mala k tomu ,(niesom krajčír.)😂 A taktiež milujem spat 😂😂

suzi33
17. okt 2018

@marton_popradske Spod striech 😊 alebo je to len nahoda? 😊

miroslava21
17. okt 2018

Mojim konickom je turistika. Priviedol ma k nemu moj manzel, vasnivy turista a horolozec. A teraz spolu ucime milovat prirodu a hory uz aj nase deti 🙂

smejka0907
17. okt 2018

Ja vo voľnom čase vyrábam kytice zo stužiek 😉

adoela
17. okt 2018

Mojím koníčkom sú deti a keď už voľno tak Modrý koník. Ale mám veľa koníčkov a pri niektorých sa dá vypiť aj chutný čajík.

tanyk
17. okt 2018

Vyrábam bižutériu 😊💕 doslova sa vyžívam v tvorilkovaní 😁 najnovšie si sama vyrábam aj ozdoby na stromček 😇 a tiež veľmi rada pečiem,varím a čítam knihy 😍

lelusa
17. okt 2018

Môj koníček je záhrada a chov zajacov!

xlolax80
17. okt 2018

@marton_popradske mojim konickom su momentalne hlavne deti, ale inak sport 😉

karolin2
17. okt 2018

Rada tvorím s deťmi, motivujem ich zároveň, vymýšľame, učíme sa - pri postavách orgány a zároveň ich ukazujeme na tele, zvieratká, ktoré sa učíme pomenúvať, stromy, kde rozlišujeme, či je ihličnatý alebo listnatý, ich plody. Obdarúvame našimi výtvormi našich najbližších, je to hravé, zábavné i poučné.

majocka24
17. okt 2018

Tvorenie s detmi pre radost v ich očkách je naj konícek 😍😎

lucia_lucia363
17. okt 2018

Mojim konickom su rucne prace 🙂 vytvaranie roznych ozdob, ci uz na vianoce alebo na velku noc ( napr. zajaciky z ponozky a ryze 🙂 potom venceky na dverea rozne dekoracie 🙂 najkrajsie na tom je ze deti su pritom take stastne 🙂 a dalsim konickom je pecenie - velkou vyzvou pre mna su hlavne bezlepkove kolace 🙂

vilki
17. okt 2018

V lete motorka, bicykel a hlane korcule to je totalny relax pre mna a v zime jednoznacne krizovky, deka a dobry cajik. Hmmm to je kombinacia a hlavne ked vonku krasne snezi ... 🙂

moni07
17. okt 2018

Zahrada, knihy, cestovanie.

foolie
17. okt 2018

mojim koníčkom je už 4,5 roka môj drobec Samko
predtým som bola vyše 10 rokov futbalová rozhodkyňa 🙂 to bol môj netradičný koníček 🙂 rozkazovala som naraz 22 chlapom ;)

paulli
17. okt 2018

Mojim najväčším koníčkom je pečenie. Niet nič nad ten pocit, keď vidíte, že to, čo upečiete chutí ostatným. To je pocit na nezaplatenie, hlavne keď pečiete s láskou ❤

kormi5
17. okt 2018

turistika a cestovanie 🙂

livizi
17. okt 2018

Mojím koníčkom sú všetky aktivity, pri ktorých rekordne rýchlo zabudnem na povinnosti, stres či akékoľvek bežné starosti. Hlavu si najviac a najradšej vyčistím prácou/relaxom v záhrade, pri potulkách lesom, pri zbere húb, pri cvičení, pri plávaní, pri behaní, ale aj pri saunovaní, prípadne pri obyčajnom leňošení v deke pri telke 🙂

shmoulinka1
17. okt 2018

@marton_popradske mojim konickom je zaroven nasa praca v nasej rodinnej firme, interierovy dizajn a prerabky bytov 🙂

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@suzi33 to fakt? To je fest milé. Potom mi dajte vedieť, ako sa Vám páčila. Alebo nepáčila 🙂 Príjemné čítanie prajem. - Jano

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@shmoulinka1 tak to je super, keď sa dá skĺbiť práca a koníček. Nádhera.

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@livizi super super. Pekný večer ešte.

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@foolie tak to je super. futbal je aj moja láska, keďže som bol 9rokov trénerom, a len teraz som to ukončil pre nedostatok času. Prajem všetko dobré aj malému Messimu z fotografie. - Jano

nessie2014
17. okt 2018

Ja sa venujem patchworku 🙂 plnim si tak svoj detsky sen. Bola som zblaznena do patchworkovych diek, ale nikdy som ziadnu nemala. A ked sa zabalim do deky, do ruk vezmem severske krimi a mozem sa bat 😀

marton_popradske
autorModerátor
17. okt 2018

@erikaemkina krása

amadora
17. okt 2018

vlani som s vami vyhrala v súťaži kávu... cestuje k mne doteraz 😝

jankaajanko
17. okt 2018

@marton_popradske ahoj to je super mat taku zasobu cajikov doma .. moje zaluby len zacinam rozbiehat v prvom rade rozbieham vyrobu mydlovych kytic kupujem si pomaly formicky a drobnosti co treba dufam ze to dotiahnem dokonca uz sa neviem dockat kedy zacnem 😍😍