Súťaž s Koníkom o čaj na celý mesiac!
Nie je koník ako koník😊 Ten Modrý v spolupráci s eshopom www.popradske.sk pre Vás pripravil exkluzívnu súťaž: Vyhrajte čaj na celý mesiac podľa vlastného výberu. Napíšte mi, čo je Váš najobľúbenejší koníček a prečo. Jedna z Vás dostane 10ks čaju z rady Popradský, alebo Mistral podľa vlastného výberu z eshopu www.popradske.sk. Tak šup šup...dajte nám vedieť o svojich koníčkoch😊 Krásny večer praje Jano Marton a jeho koníčky😊

Mojim naj koníčkom bolo písanie po nociach. Odkedy sme zabehli do systému škola a škôlka, už veru neponocujem, lebo ráno kto vstane. Celý deň fungovať keď je človek nevyspatý to jednoducho nejde. Toto je môj asi najväčší relax a psychohygiena. Nepohrdla som ani knihou, stále za 1noc 1kniha prečítaná/ešte pri 1dcérke sa dalo/. Teraz z koníčkov mi už nič neostalo. Od rána naháňačky stále za niečím, keď už si myslím, že budem mať čas aj pre seba-deti na striedačku choré. Trebalo by mi spomaliť.
Mojím koníčkom je pletenie a háčkovanie, škoda, že teraz je toho času menej, keďže už pracujem, ale verím, že sa niekedy k nemu vrátim ako počas RD a niečo pekné vytvorím pre mojich drobcov. 🙂 Aktuálne si rada prečítam knihu, najlepšie o výchove detí, čo je pre mňa aktuálna téma 😀
Tak medzi moje koníčky patrí najmä sledovanie futbalu, nie však v televízii ale taký pravý dedinský futbal je vždy dobrým relaxom po celom týždni, takže vždy keď sa dá nenechám si ho ujsť 😊⚽
@kristina2708 ⚽⚽⚽
@anny1984 super👌👍
@helenaarvova krásne
@nessie2014 Nesbo👍
Mojim najvacsim konickom je moj manzel a syncek 🙂 ale okrem nich rada beham a lustim krizovky,je to moj relax, pri behu pridem na ine myslienky alebo uplne vyprazdnim mysel 🙂 a pri krizovkach precvicim mozgove zavity :D
Koníček je záhrada, pestovanie kvetov, sadenie zeleninky. V zimných mesiacoch je to háčkovanie, šitie a pletenie...Vždy sa dačo nájde.
mojim konickom je varenie a pecenie pre manzela a dcerku a ked mi to pochvalia to je pre mna odmena ☺️🤗
joooj ja som blíženec, ktorý sa húževnato púšťa do všetkého, čiže aj koníčkov je až až napríklad športy všetkého druhu (cenovo dostupné) - pre ten pocit z výkonu, tanec - na odstránenie prebytočnej energie, drôtikovanie - najnovší ako potreba sebarealizácie na materskej, výroba dekoračných predmetov - ako potreba sebarealizácie na materskej, zeleninová a ovocná záhrada - pre doplnenie energie a vitamínov, prechádzky prírodou - pre načerpanie energie, móda - ako milovník estetiky sa v nej vyžívam, zber a pestovanie liečivých bylín - pre zocelenie zdravia rodinky, čajíčkovanie s kamoškami - ako psychohygiena, samozrejme varenie a pečenie - potešuje to oči kuchára, keď hladným krkom chutí, knihy - jooooj to ako samovzdelávanie, sebarozvoj a oddych aaaaa čo ja viem čo ešte, je toho dosť ALE každé stíham len chvílku❤
@marton_popradske koníček celoživotný sú moje deti a rodina
Môj koníček? Kedysi cvičenie, aby som mala pevné telo a svaly. Teraz je mojím najväčším koníčkom môj syn, lebo pri ňom vlastne ani iné koníčky ešte nestíham. Je to úžasné vidieť každý deň jeho pokroky, vymýšľať nové aktivity, človek sa pri tom niekedy zapotí viac ako pri cvičení :D ale dúfam, že sa mi raz podarí vrátiť k cvičeniu. Čo už, moje teli už nie je to, čo bývalo :D hh
Fíha, a kde pán Marton jazdí a má kone? Podľa foto je to nebodaj blízko Podlesku? Dubina v pozadí a vzadu Tatry? Aj mojím koníčkom boli kone pod Tatrami... Teraz moje deti a holt už bývame pri Bratislave, to je život. Pozdravujem Poprad aj Slovenský raj! (PS. iný čaj ako popradský nekupujem, to je nostalgia...)
@marton_popradske To je ale mila nahoda toto. Dakujem pekne, potom napisem. Verim, ze sa bude pacit 🙂
Tak som sa pri večernej šálke čaju zamyslela, čo majú všetky moje záľuby spoločné. A zistila som, že: mojím koníčkom je reč (a jazyk). Ako súčasť literatúry (čítanie a analýza rôznych kníh), ako súčasť médií (tvorba i počúvanie rozhlasových relácií, písanie textov), ako fascinujúci nástroj (je úžasné sledovať, ako sa vyvíja u detí a čo všetko je možné jazykom "stvoriť"), ako hra (od Scrabble po slovné hračky v každodennom živote), ako naša súčasť a náš "odev", ktorý väčšinou nevidieť, ale počuť, a cez ktorý sa dostávame k svetu a svet k nám.. 🙂
Mojím koníčkom je čítanie. Mám veľmi rada knihy a je to pre mňa najväčší relax ľahnúť s knihou v ruke a zahlbit sa do deja 📕🙂
Môj momentálny koníček: Roald Dahl- Charlie and the chocolate factory 😊☕🍫📚
Mojim veľkým koníčkom je turistika. V prírode dokážem vypnúť od každodenných starosti a povinnosti, prevetrať si hlavu a načerpat silu. Ale kedže vekové zloženie našich ratolesti je take rôznorodé a po poslednej túre ked som 11kg malého syna vytrepala s vyplazenym jazykom az na vrchol, som si povedala dost, dám si pauzu kym deti nebudú staršie a toto moje rozhodnutie nevladala zmeniť ani odmena v podobe množstva čučoriedok naokolo a fialove vysmiate pusinky mojich ratolestí, kedže uz nemám 25.
A tak sa mojim novým koníčkom stalo rozprávanie rozprávok. Mojich vymyslených. Ked sa vecer ku mne pritúlia v manželskej posteli a stebotavymi hlaskami ma poprosia ci im porozprávam rozprávku, nemôžem odmietnuť. Vdaka Vam som ich dnes rozosmiala rozprávkou o Sipkovej Ruzenke, ktorú princ zobudil iba vdaka tomu, ze jej uvaril čajik Mistral a ked zacítila jeho vôňu, hneď sa prebudila 😊.
Velmi radi by sme ochutnali Vaše nové cajiky, zatiaľ sme mali iba mätový a lesné ovocie.
@marton_popradske Mojim najväčším koníčkom je hačkovanie , čítanie knih a žehlenie samozrejme stale mám k tomu kávu alebo čajik.Čajik u nás velmi obľubuje aj moja ročna dcérka ktora ho denne pije .A ktora mi stále asistuje mi mojom žehliacom koníčku . 🙂
Môj koníček je čítanie kníh a pečenie.
turistika s detmi - spoznavame spolu krasy prirody, mame cas na seba, rozpravat sa
Konickov by bolo len keby bolo na ne casu pri dietati malom 😅 rada citam a tvorim. Je to pre mna super reset a oddych od kazdodennych povinnosti a unik z reality... aspon na chvilu 😊
Nooo koníčkom... Popri zhone zostáva veľmi málo času na aktivitky, radšej "zrelaxujem"pri niečom čo by ma aj tak pockalo na ďalší deň. Ale keď už tak príroda, prechádzky, dobrá kniha,hudba. Keď potrebujem totálny reset,musím sa poriadne namakat okolo domu,či už kosačka,alebo iná hračka záhradná a dobrá hudba do uší.... úplne sa vyšťaviť a potom večer len zatvoriť oči a spinkať,bez zobudenia až do rána... takže v tomto uponáhľanom svete je môj naj koníček SPÁNOK 😁😊
Keby na ti e konicky bolo viac casu...ale ked sa da, rada vyrabam - ci uz z papiera, alebo sitie, a potom rucne prace - hackovanie🙂

Voľakedy som zvykla veľa čítať a cestovať. Spoznávanie nových krajín, ľudí a zvykov bolo pre mňa najlepším relaxom. Keď boli dievčatá ešte veľmi malé, nebolo to možné, ale teraz sa postupne k cestovaniu vraciame a je ozaj úžasné sledovať známe miesta, ale tentoraz očami detí... 🙂