Vyhrajte s čajíkom Mistral😊
Krásne poludnie milé dievčatá😊Vyhrajte krásny hrnček Geisha, luxusné pero našej spoločnosti a celý rad ovocných čajov Mistral s kvetovými príchuťami. Napíšte nám tip na víkendový výlet a my tomu najlepšiemu pošleme spomínanú cenu. Veľa šťastia a krásnu sobotu😊

Skanzen Vychylovka a kúsok odtiaľ slovenský orloj v Starej Bystrici. Paráda.
@nina774411 krásne, ďakujeme.
Ja odporucam Cachticky hrad. Bude tam na Vas dychat historia a Vy budete zaroven dychat cerstvy vzduch, prijemne sa prejdete a pokochate sa krasnym vyhladom na siroke okolie. Da sa ist aj vlacikom do Visnoveho a odtial vystupat hore. A navyse jazda bude pre deti atraktivna, nakolko je tam aj tunel.
@marion09 🙂
Olomoucky orloj,Slovenský orlojKrakow,Rozhľadne,🙂👍
@cilkau 🙂
@petulda333 nádherne napísané...
Asfaltové jazero... Ide o Európsky unikát - bol to jediný lom na ťažbu prírodného asfaltu v Európe. Nachádza sa na hranici obce Varín a Nezbudská Lúčka (okr. Žilina). Asi málokto tuší, že práve z asfaltu vyťaženého v tomto lome bola počas 2.sv.vojny postavená cesta zo Strečna do Vrútok..
šutovské jazero,zahura jazero🌞👍🙂
my s dcérkou sa chystáme na korčuľovanie...trochu je na ňom závislá..🙂 Náš ocko mal však 40tku vo štvrtok-isto by sa potešil čajíkom...má nočné....☹....
jednoznačne Bardejov,pekné námestie s meštianskymi domami a Bazilikou Minor,radnicou,Bardejovské kúpele s liečivými prameňmi a kto má rád folklór,je tam aj skanzén a v Bardejove sa zajtra koná o 16:00 Bardejovský drabiňak,kde vystúpia viaceré folklórne skupiny 🙂
@marton_popradske kdekoľvek kde sú kopce, hory, lesy... Čistá nedotknutá príroda je to najviac 🙂 napr. Naše krásne Tatry či Žitný ostrov
Tomašovský vyhľad,Vyšné Ružbachy,šutovský vodopád,vodopád Lúčky 🙂
Určite odporúčam návštevu Oravského hradu,krásne Oravské prostredie, a tá príroda,jazda na plti po oravskej rieke hneď pod hradom,
Rankovské skaly v Slanských vrchoch, nenáročná túra, ktorú zvládnu aj deti a čaká na vás neskutočný výhľad a možno sa pošťastí a bude aj gejzír v Heranoch, čo je východisková obec už na spomínanú túru🙂👍
Škoda že som na túto otázku prišla až teraz. Ja by som Vás pozvala na Záhorie do mesta Holíča kde dnes od rána je výlov rybníka s ochutnávkou rybacích špecialít, s točením kolesa šťastia a country hudbou. Do toho o 12.00 prišiel veľký sprievod koní a kočov zo žrebčína z Kopčan " Hubertova jazda" pri našom holíčskom zámku kde vybraný jazdci súťažili v chytení líščieho chvosta. Návštevníci sa mohli povoziť na koníkoch a kočoch. Súčasne si môžete poprezerať zámok aj keď nieje ešte stále opravený. Pekná vychádzka je do Kopčan po gaštanovej aleji k historickej pamiatke Kostola svätej Margity Antiochijskej. V susednom meste ste mohli navštívíť Skalické búdy s ochutnávkou vína , ktoré sú dnes pre verejnosť otvorené. Nevadí o rok prídete. Prajem príjemnú sobotu.
@marton_popradske Gerlachovský štìt , Štrbské pleso
Hajské vodopády,Levoča 👍🙂
@marton_popradske malkia park je 🔝🔝🔝❤
@evamajercak ĎAKUJEME. to určite navštívim, keďže do Varína budem mať cestu.
@erikaemkina ĎAKUJEME 🙂
@marton_popradske verím, že sa Vám tam bude páčiť.. Aj v okolí je toho veľa na pozeranie, príroda krásna..
Jednoznacne Cicmany a okolite hory 🙂
@marton_popradske ešte som zabudla napísať, že sa tam neodporúča kúpať, nakoľko sú tam zradné víry a studená spodná voda. Vyžiadalo si to už niekoľko ľudských životov..
Urcite odporucam krasny vyletik do Cicmian. Odbocka do dedinky vedie od Rajeckych Teplic. Cesta ku skanzenu je veľmi pekne značená, je možné si dedinku popozerať, mozete nahliadnuť aj do vnútra týchto dreveničiek. S parkovaním v obci tiež nie je žiadnz problém. Dokonca aj penzión s reštauráciou sa nachádza v dreveničke priamo pri skanzene. Milym prekvapenim je predajňa suvenírov, kde sa dali kúpiť aj hrnčeky, domáce štrikované ponožky, drevenné detské hračky a iné milé vecičky.
Oplatí sa to prepojiť s návštevou Betlehema v Rajeckej Lesnej.
Slovenský raj ( človek sa cíti ozaj ako v raji ), Spišská Nová Ves 🙂
Malkia park....deti mozu krmit zvieratka, krasny zazitok 🙂
Štrbské pleso 🍀👍
Sutovske vodopady,Kupelne Lucky,Bojnice zoo aj Cajku v oblakoch,Tatry-Strbske pleso,Liptovsky Mikulas kontaktna zoo. Nam aj detom sa tieto miesta pacia a chceme navstivit toho este viac. 😊

@ivuskao vďaka za tip. Wroclav - tam som ešte nebol.