Prečo sú sklenené poháre po umývaní špinavé?
Ahojte, mám taky problem, že poháre sklenené ak dam do umyvacky tak vzdy ich vyberiem také obodkované špinave.. v Čom to moze byt? jedny poháre sa mi až úplne do biela zakalili… kúpila som druhé sklenene, vyberiem ich po prvom umytí a už su obodkovane.. Fotku pridám do komentara.
Umývačka whirlpool, pravidelne čistím filter, používam kapsuly buď jar platinum plus, alebo finish tie najvyšsie , alebo denkmit nature. Robí sa mi to pri všetkých kapsulach. Soľ aj leštidlo pridávam pravidelne. Ostatné riady nemám špinave…
Zdravim, najlepsie vysledky umyvania riadu a poharov dosiahnete spravnym nastavenim tvrdosti vody a pouzivanim prostriedov doporucenych vyrobcom umyvacky , 1 krok je zistit skutocnu tvrdost vody od vodarenskej spolocnosti udava sa v stupnoch nemeckych alebo existuju indikatorove papieriky nie ph ktore okamzite udaju potrebnu hodnotu, 2 krok je nastavenie tvrdosti vody v umyvacke aby mohol zmakcovac vody spravne fungovat na to je uz potrebne dohladat vas navod k umyvacke a postupovat podla pokynov vyrobcu .ak nemate papierovy navod skuste zadat typ produktu a vyrobcu do internetoveho prehliadaca pripadne kontaktovat priamo servisne stredisko .
@nelca84 mám obyčajne poháre z IKEA,umývačku 3 týždne a poháre tak čisté a lesklé, že ani nové také neboli🙂soľ a lestidlo máme finish a tablety jar. Umývačka AEG. Takže neviem, či v tomto prípade materiál je podstatný.
Používame Ecco program,asi 2 krát sme použili program na 1,30 hod.

@docq a ako to mám poriesit? Co by som mala nastavit inak