OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

Ráno som ako prvé ťažko rozlepila oči a prehodila som sa na druhú stranu, aby som zistila, či budem ešte spať, alebo vytrepem svoj ťažký zadok z perín. Rozhodol to za mňa náš labrador, ktorý sa miesil na prázdnom mieste vedľa mňa a akonáhle som mu natrčila nos, začal ma oblizovať tak, že sa nemusím týždeň umývať a netreba mi ani masku, ani krém a tuším mi to aj kruhy pod očami vytiahlo. Pán už dávno odhadzoval sneh pred bránou, Naštartovali ma psie sliny, čo mi ešte ostali za ušami a zvuky lopaty. Celý deň šlapem ako hodinky 🙂
Každé ráno ma preberie keď si ako prve opláchnem tvar studenou vodou...vypijem pohar vody..pred odchodom z domu ešte vypijem kávu a deň sa môže zacat 😃
@kuceravasue30 haha a uhorky nesmú chýbať tiež :D
Ja som sa nastartovala veeeelmi rychlo dnes😂 kedze bezne odchadzame z domu o 8ej,a dnes ked som sa zobudila a zbadala na hodinkach 7:48 tak som nastartovala celu rodinu ani neviem ako😂😂😂
@sisa_dm Rannou kavickou, bez ktorej si uz ani neviem predstavit prijemne ranko ☕ 😉 🙂
Ja som sa dnes naštartovala kávou a domacim koláčikov
samozrejme kavou 😉 a vyberanim oblecenia na dnesne vianocne fotenie, ktore sme absolvovali s nasim dvojmesacnym syncekom ❤️ krasny zacitok tyzdna a celkovo tohto predvianocneho obdobia 😊
Pospala som si o 40 min dlhšie, keďže som úspešne odignorovala všetky budíky a opakovania budíkov 🙈 Ale napriek tomu bol dnes úspešný deň a čaká má aj príjemný kultúrny večer 🎭
Ahoj, po týždni choroby dcérky, dnes pekne vstala do škôlky bez naháňania a kriku. Dúfam, že to bude pokračovať cely týždeň. V skrinke v škôlke ju čakal Mikuláš, takže veľká radosť v jej očkách, čo mi vytvorilo úsmev na tvári. A potom v práci ma čakala kávička od kolegyne.
@sisa_dm ja som sa ako každý deň naštartovala pohárom čistej vody. Bez rannej dávky najlepšej tekutiny by som nedokázala rozhýbať svoj organizmus 💧
No ja som dnes začala kávou a antibiotikami keďže som zase chorá a aby som zvládla tento predvianočný zhon chcem byť čo najskôr fit
Ja som dnešné ráno naštartovala kavickou a vypusinkovanim môjho synčeka, pozreli sme rozprávky a išli do škôlky, potom som upratovala.. cez obed podriemala, lebo mňa tento týždeň čaká nočná.
U mna ako kazde pracovne rano.Hygiena,micelarka,krem.Ranna kava,rychli make up,20 minutove budenie dcery,ktora si zase neodpusti ranny bylinkovy detsky cajik a sup do skolky a do prace.
Mňa naštartovala naša Dominika, ktora začína chodiť, takže som musela vyletiet z postele a ratovať ju 😊 a potom som pokračovala zeleným čajom a priznávam hneď ráno aj malou čokoládkou 😉
len tak v pyžame nahodila bundu a vyvenčila tu našu potvoru a potom si dala kavičku
Šálkou kávy s kolegynkami
Nastartovala som sa kapucinom 😉,to je moj kazdodenny doping.
@sisa_dm dcera v noci zle spala. Co to znamena? Ze aj ja som v noci zle spala, nakolko spala s mnou. Takze rano zacalo uz v noci. Ale to ozajstne rano ran zacalo kavou a ranajkami. Teda zvyskami po dcere, ktore nedojedla. Takze dnesne rano hodime za hlavu a budeme sa tesit na zajtrajsie, kedy pre nas bude svietit slniecko. Ale dakujeme aj za taketo rano, aspon si budeme viac vazit to zajtrajsie, slnieckove 😉
My sme dnes zaspali. Tak sme mali fofry 😂😂so starším som dnes išla na kontrolu. Tak rýchlo obliecť, umyť, natrieť tvar a bežať na bus. Tak som sa ponáhľala a Dr meskal. Meskal viac ako hodinu a potom mi povie ze ešte 30min musíme čakať lebo ma operáciu (Orl). Z 30 minút bola 1,45h skoro ma tam porazilo. Ušli mi 2 busy. Tak také bolo naše dnešné ráno 😪😂😂
Ja dnes den zacala tym, ze som sa osprchovala, nakremovala a vypila matovy cajik.

@vikieva joj, ako čítam, tak to chrípkové obdobie je akosi rozšírené :/ Skoré uzdravenie prajem 🙂