icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Strana
z17
katarinadumanova
10. dec 2018

@sisa_dm Dobra kavicka a natierka z DM adventneho kalendara🙂

sotka
10. dec 2018

mna rano startuje o 6:30 krpec a aby som zostala nastartovana az do vecera musim dat 4 kavy...dobre priznam sa tie si davam ako odmenu :D

zlatica10
10. dec 2018

@sisa_dm dnesne ranecko prechadka so psikom po lese a hned potom kavicka

marcelkaamichal
11. dec 2018

po vcerajsom ponocovani ho este stale startujem.......:- ))) 😎 🍼☕

sebeka
11. dec 2018

@sisa_dm Mňa dnes naštartovala zmena autobusových spojení. S vedomím, že nám autobus posunuli o 5 min. skôr som vyštartovala z postele ako raketa. A ako už klasicky, keď nestíhame, deti začínali deň ovocnými tyčinkami babylove, ktoré som rýchlo schmatla a papkali v autobuse cestou do školy a škôlky 🙂

luma1
11. dec 2018

Mna najviac nastartovala v pondelok rano o 5.30 taka dobra 40minutova zapcha v Nitre 😆 no vypeckovala som si Last Christmas od WHAM a ficim celym tyzdnom s hudbou na perach a tancom v bokoch 🎄 MILUJEM VIANOCE ❤❤❤

trudy1717
11. dec 2018

Keďže ranné nevoľnosti stále pretrvávajú ranný štart je este vždy veľmi ,, akčný,, a náročný. Dufam, že zachvilocku budem môcť začať dní ako donedávna 😍😊

gabriela0077
11. dec 2018

@sisa_dm ja startujem den kavou ako asi skoro kazda , kedze maly skoro vstava a neskoro zaspava tak aby som den prezila :/

dufajka2017
11. dec 2018

@sisa_dm ďakujem toto ma dneska potešilo úplne najviac ❤️❤️❤️

ikabu
11. dec 2018

@sisa_dm ja by som chcela len vedieť či to už prebehlo žrebovanie.... ďakujem

lucinka10011
11. dec 2018

aj ja by som chcela vediet ci uz prebehlo zrebovanie dakujem

greta123
11. dec 2018

Áno súťaž je ukončená, výherkyne sú na strane 16, blahoželám😍

zdenkastanka
11. dec 2018

@ikabu
@lucinka10011 hore napisala ze sutaz je ukoncena a nasledne bolo zrebovanie.vyherkyne oznacila,cize urcite ste o nic neprisli.

bebk
11. dec 2018

@sisa_dm Nastartuje ma vzdy moj rocny syn. ON sa proste zobudi a je hore, ziadne pomale prebudzanie :D. Ked on vstane, zaciname fungovat. Kava ani caj mi nehrozi, zvycajne mam prve jedlo az na obed, ked spi a vtedy dam aj kavu alebo cajik.

siobhan1982
11. dec 2018

Ahojte, moje ráno sa začína vlažnou vodou s pridanou šťavou z bio citróna z dmka. Rannou toaletou. T.j. zúbky, čistenie a krémik na tvár Nadleduje presso s mliekom a raňajky. Dnes sme si so synom dopriali avokádo. A môže sa nám začať deň.

bibyke
11. dec 2018

Baby,sutaz bola uz vcera vecer ukoncena,je to aj v sprave hore napisane🙄

alobalka
11. dec 2018

Ráno začínam pohľadom a úsmevom na moje krásne ešte spiace dieťatko a bežím zobudiť staršie deti, pripraviť raňajky a dohliadnut aby všetci načas stihli odísť za svojimi povinnosťami. A nezabudli dáždnik, čiapku, mobil... Ja si popri tom zhone narýchlo spravím pohankovu kašu Nomina, ktorá ma naštartuje do celého dňa.

evkano1402
11. dec 2018

klasika kavou a najma kremom z DM na ruky, odkedy je zima mam ich ako korytnacka

rajona
11. dec 2018

Pondelkové ráno sme štartovali hekticky, manžel oslavoval meniny aj keď sa ľudia niekedy čudujú, či vôbec takéto meno máme v kalendári :D spolu nás čakala poradňa, na Vianoce budeme kompletná rodinka 🙂 ešte sa chystám napiecť nejaké koláčiky a už len oddychovať

zuzanitaina40
11. dec 2018

Hneď ako otvorím oči,idem do kuchyne a zapínam pressovac. Inak sa to nedá,keďže som zavislacka od kávy😂

evickamatuskova
11. dec 2018

Ranna kava musi byt ;) deticky boli v skolke a ja som lietala kupovat darceky ;)))))

cupakabricka
12. dec 2018

Dobré ránko prajem 🙂 gratulujem vyherkyniam ;)

Strana
z17