OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

mna rano startuje o 6:30 krpec a aby som zostala nastartovana az do vecera musim dat 4 kavy...dobre priznam sa tie si davam ako odmenu :D
po vcerajsom ponocovani ho este stale startujem.......:- ))) 😎 🍼☕
@sisa_dm Mňa dnes naštartovala zmena autobusových spojení. S vedomím, že nám autobus posunuli o 5 min. skôr som vyštartovala z postele ako raketa. A ako už klasicky, keď nestíhame, deti začínali deň ovocnými tyčinkami babylove, ktoré som rýchlo schmatla a papkali v autobuse cestou do školy a škôlky 🙂
Mna najviac nastartovala v pondelok rano o 5.30 taka dobra 40minutova zapcha v Nitre 😆 no vypeckovala som si Last Christmas od WHAM a ficim celym tyzdnom s hudbou na perach a tancom v bokoch 🎄 MILUJEM VIANOCE ❤❤❤
Keďže ranné nevoľnosti stále pretrvávajú ranný štart je este vždy veľmi ,, akčný,, a náročný. Dufam, že zachvilocku budem môcť začať dní ako donedávna 😍😊
@sisa_dm ja startujem den kavou ako asi skoro kazda , kedze maly skoro vstava a neskoro zaspava tak aby som den prezila :/
@sisa_dm ďakujem toto ma dneska potešilo úplne najviac ❤️❤️❤️
aj ja by som chcela vediet ci uz prebehlo zrebovanie dakujem
Áno súťaž je ukončená, výherkyne sú na strane 16, blahoželám😍
@ikabu
@lucinka10011 hore napisala ze sutaz je ukoncena a nasledne bolo zrebovanie.vyherkyne oznacila,cize urcite ste o nic neprisli.
Ahojte, moje ráno sa začína vlažnou vodou s pridanou šťavou z bio citróna z dmka. Rannou toaletou. T.j. zúbky, čistenie a krémik na tvár Nadleduje presso s mliekom a raňajky. Dnes sme si so synom dopriali avokádo. A môže sa nám začať deň.
Baby,sutaz bola uz vcera vecer ukoncena,je to aj v sprave hore napisane🙄
Ráno začínam pohľadom a úsmevom na moje krásne ešte spiace dieťatko a bežím zobudiť staršie deti, pripraviť raňajky a dohliadnut aby všetci načas stihli odísť za svojimi povinnosťami. A nezabudli dáždnik, čiapku, mobil... Ja si popri tom zhone narýchlo spravím pohankovu kašu Nomina, ktorá ma naštartuje do celého dňa.
klasika kavou a najma kremom z DM na ruky, odkedy je zima mam ich ako korytnacka
Pondelkové ráno sme štartovali hekticky, manžel oslavoval meniny aj keď sa ľudia niekedy čudujú, či vôbec takéto meno máme v kalendári :D spolu nás čakala poradňa, na Vianoce budeme kompletná rodinka 🙂 ešte sa chystám napiecť nejaké koláčiky a už len oddychovať
Hneď ako otvorím oči,idem do kuchyne a zapínam pressovac. Inak sa to nedá,keďže som zavislacka od kávy😂
Ranna kava musi byt ;) deticky boli v skolke a ja som lietala kupovat darceky ;)))))
Dobré ránko prajem 🙂 gratulujem vyherkyniam ;)

@sisa_dm Dobra kavicka a natierka z DM adventneho kalendara🙂