OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

Ja som začala s kávičkou a strážením susedky(2.roky)Tak veselo s dvoma detmi😍
Pozitivne naladena a zatial mam pekny den 😊
mňa "štartuje" každé ráno to isté , budíček menom Alžbetka. Tento budíček sa ozýva niekedy o 4:30, niekedy AŽ o 6:00, ale vždy s tým istý, so spokojným úsmevom: "maminka, už som vyspinkaná, môžeš sa ísť so mnou hrať." Dnes sa budíček ozval o 5:15, uvidela som takýto xichtík, navarila môj hrniec kávy a deň sa mohol začať... 🙂
@sisa_dm
Moje ráno začalo tak, že som písala o 6doktorovi ze mam nejaké ťažkosti (36tt) a objednal ma hneď na krv k nemu. Poslal ma aj na interne ... Kde som cakala hodinu a odpoveď bola taka ze ona nepovažuje za potrebné mi vziat krv... 🤷♀️
No nemám slov.
Tak pokračujeme ďalej 💪
Každé ráno ma prebúdza objatie a pusinka mojej dcérky Laury. Keďže ráno sa zatiaľ nikam neponáhľame, ešte sa pomojkame v posteli, prečítame rozprávku a tak si dáme naše obľúbené smoothies. A potom troska vonku vymrznúť ☺️
Ja som dnes išla k lekárovi na odber, takže po vypnutí budíka som sa nemohla naštartovať raňajkami, ale vynahradila som si to potom aj so šálkou zeleného čaju 🙂 a keďže mám suchú - citlivú pleť, krémujem ráno aj večer (v opačnom prípade by som mala pocit stiahnutia a svrbenia) nielen tvár, ale aj ruky.
Ja som na materskej s rocnym chlapcom. A dnes rano som si povedala, ze kaslem na neporiadok, ktory sa znova urobi, upracem az vecer a na obed si pojdem pospat s malym. 🙂
@sisa_dm Jaaaaj...ráno mi manžel spravil kávičku, ja na oplátku chystám raňajky, potom rýchle do kúpeľne (tiež nevytiahnem päty z domu skôr, ako sa nakrémujem), vychystať dcérku do školy, potom nakúpiť, porozmýšľať čo budem variť na obed, vybaviť poštu...Dnes máme naročný celý deň, večer nás čaká obe predstavenie Luskáčika, hneď poobede je ešte javisková skúška a večer to celé vypukne...dcérka tancuje, ja konferujem...prídeme večer unavené ako z 12-hodinovej šichty...akurát odchádzame z domu a ja si ešte dávam ďalšiu kávičku 🙂 držte nám palce 👍👍👍
Ja ani neviem.Starsia je chorlava,tak ta si pospinkala do 10skoro.
A maly stupel si pocuckal na dobre ranko a spokojne si zacal den.
Ja som volaka smutna z toho,ze dcerka je zas chora.V nedele ma mat svoje prve mazoretkovske vystupenie,tak dufam,ze bude ok dovtedy.
Neviem ci si presne toto chcela citat.😔
Ako každé ráno, aj dnes ma naštartoval môj syn a kávička ☕
Mňa naštartovali ráno moji 2 drobci, prvý si mrmlal v postieľke a druhá dobehla, že už je hladná a chce papať, taký luxus ako káva nehrozí, tá až teraz, keď po obede spinkajú 😀
Ja som naštartovala svoj den rannou hygienou,nasledne staranie sa o synceka popritom som otvorila 10.okienko na adventnych kalendároch balea a alverde🤩potesil ma umyvaci gel balea ktory som hned aj vyskusala😉
Ahoj. Ja som najskor dceru zaviedla do skolky a potom som s rocnym synom zahajila vianocne upratovanie 😊 a mame to podobne ja sa vzdy musim nakremovat ked idem von aj dceru mame citlivu plet
Môj starting mal dnes vyzerať úplne ináč ako vyzeral. Prvý deň v práci. Mal začať presným budíkom, ktorý samozrejme nezvonil(ja šikovná som ho zle nastavila večer), našťastie stres mi nedal späť a tak som bola každú chvíľku hore. Deťom sa samozrejme vstávať nechcelo, ved to poznáte. Lietala som z izby do izby, dávala veci jednému, obliekala druhého, medzitým raňajky nachystať, vyprevadit najstaršieho na bus, trosku sa oclovecit keďže idem medzi ludi, odniesť najmladšie do škôlky... A sup smer práca... Pardon, klamem, pred školkou som zistila ze mam na sebe papuce🙈takže spatecka a sup domov sa prezut.
Žienky moje ja som prišla "za päť minút dvanásť" na miesto činu, upachtena že nebolo času ani na stres.
Toľko moje dnešné rano🙂 zbytok týždňa už snáď pôjde hladsie😁
@katarina414 Keď som bola malá, tak som presne toto isté robila 🙂 Je to super zábava! Nie len zabaví na dlhší čas, ale aj buduje kreativitu a zručnosť u detí 🙂
Ja som dnešný deň naštartovala kávou s mojej obľúbenej šálky Macko Pu a pusinkami od mojich 👧👧, keďže tatino už bol v práci 😉
@sisa_dm ďakujem! Vy ste megažena, že to tu stíhate čítať a ešte aj odpísať. ;)
Naštartovali ma moje dvojky na posteli 😂 jeden mi ležal na bruchu a druhý na hlave. Aj keď dajú poriadne zabrať tak ani vtedy nezabúdam naniesť denný hydratačný krém, krém na kruhy pod očami (a oni starostlivo pozorujú maminu, čo to vyvádza 😂) a samozrejme poriadna Káva 👍

Dnes ma o 6:00 naštartoval moj 8 mesačny budiček 👶😁❤ a poňom samozrejme poriadny hrnček kávy ❤