icon

SÚŤAŽ: Vianočný balíček

sisa_dm
Moderátor
14. dec 2018

Viete, že u nás v dmke si môžete naskladať vlastnú vianočnú taštičku? Stačí si vybrať výrobky a pri pokladni vám ich pani predavačka zabalí do našej krásnej vianočnej taštičky. 🙂

Čo ak by ste si mohli naskladať váš vianočný balíček a mali by ste neobmedzené množstvo peňazí? Čo by obsahoval tento balíček? :P Pustite svoju fantáziu a napíšte nám, čo by ste si vybrali do vášho balíčka. Bola by to zlatá tehlička? :D Dovolenka? Plná vaňa čokolády? Fantázii sa medze nekladú🙂
V nedeľu večer vyberiem 4 z vašich odpovedí a odmením dm balíčkom!

SÚŤAŽ: Vianočný balíček
tenderka
14. dec 2018

Želám si, aby na svete nebola bolesť a trápenie, ale také miesto nás čaká asi až v nebi 🙂

igiana
14. dec 2018

Nooo takze velmi by ma potesilo, kebyze postavia drogeriu dm vedla nasho domu a nakupy gratis 😉. A samozrejme potom take drobnosti ako 9 miestne auto, ukazat detom nazivo more, aspon 3 opatrovatelky, kucharku, upratovacku... 😂

86488648
14. dec 2018

Tak potom by som chcela zabezpecit vsetkym zakladne zivotne potreby ....a este veci,ktore sa za peniaze kupit nedaju...

jankaajanko
14. dec 2018

Ja si prajem len zdravie pre celu moju rodinu a to co budeme v tej chvili potrebovat to by som dala do balicka a vela lasky

dominicka1986
14. dec 2018

Mojim snom by bol maly vidiecky domcek niekde na samote v prirode.a kupila by som si kona to je moj sebecky sen.😊

cadulka2908
14. dec 2018

Spomalit tuto uponahlanu dobu

ada510
14. dec 2018

Budem skromná hlavne pokoj a zdravie a čas na rodinu to ostatné ako more piesok a domček to je len bonus plus by som raz chcela dcérku tak poprosím jednu zabalit😂💝✌🎄🎅💏👪

miroslavan
14. dec 2018

Rada využívam možnost darčekoveho balíčka v DM a to nie len na Vianoce...A najlepší darček by bola DM karta s neobmedzeným kreditom navždy - najlepšie keby sa dala aj dediť 😀

zuzka38
14. dec 2018

Z hmotnych veci nove byvanie pre nas 5, aby sa nam lepsie krajsie zdravsie bacovalo..a kazdy mesiac dovolenku na inom.mieste a chcela by som.vlastnit zmrzlinaren, by som vedela robit ludi stastnymi😎

greta123
14. dec 2018

Ja by som chcela plat ako europoslanci, pomáhala by som každému, koľko by som mohla a kto by to potreboval...a všetkým ľuďom zdravie, šťastie a lásky kopu, nielen na Vianoce, ale stále a na celom svete...🙂🍀❤

miiichala
14. dec 2018

Ja by som si priala do mojho vianoceho balicka fasadu na dom aj ked popravde dovolenka len s manzelom by tiez nebol zly napad,hmm ale co s detmi 😂 tak nic fasada to vyhrala👍

skriatok9
14. dec 2018

...priala by som si pre celú moju rodinu iba zdravie a šťastie..pretože keď je človek zdraví a má v živote šťastie,tak všetko ostatné už príde samo...priala by som si ešte raz objať milovaného švagrika,ktorý už sedem mesiacov pozerá na nás z neba...priala by som si byť väčšou oporou milovanej sestre a jej trom detičkám aj keď neviem ako lebo tá strata je obrovská...a Vianočný balíček by si od Vás otvorila práve moja sestra.Možno by si v ňom našla nejaký poukaz na masáže alebo predĺžený víkend aj s deťmi niekde tu v blízkosti..možno bábiku v kroji alebo pekný fialový koberec ktorý by zútulnil jej domov.

petawoman
14. dec 2018

To je taká,, záludná,,otazka. Dá sa na ňu odpovedať takým spôsobom ,že naozaj si prajem,aby bola hlavne moja rodina a deti zdravé. A veru v dnešnej dobe si častokrát musíš aj zaplatiť (neobmedzene mnozstvo peňazí), aby ai dostal dobrú lekársku starostlivosť.
A chcela by som čas, čas, čas a čas. Nielen môj čas, ale i manželov. Lebo to by mojím deťom urobilo najväčšiu radosť.

A ak by som odpovedala inak,vtipne a aj sebecky,tak by som si kúpila nové auto, wellnes pobyt ,pozor, niekde na Bali a potom by nasledovali darceky aj prw ostatných 🥂☃️☺

bazar_luci
14. dec 2018

Počas vianočných sviatkov budem nepochybne banovať, že som si vo vianočnom balíčku nenašla splnené, zatiaľ nekúpiteľné, prianie "jesť a nepriberať" 😅

caroline_
14. dec 2018

@gram_lasky vieš, ale aj ked sa budeš hnevať tým nič nezmeníš, len si nicis zdravie

pooppy142
14. dec 2018

Prajem si zdravie pre nás, to je najdôležitejšie ♥️🤗
Ak by to malo byť niečo, čo sa dá kúpiť, tak by som si priala pekný domček 👍🤩

zschneider
14. dec 2018

Ja by som si priala iba zdravie a aby sme sa mali dobre. Nemusime byt bohaty, ale aby sme nemuseli pozerat ci si kupim napr. radsej to za 1,50€ alebo za 1€ lebo je to lacnejisie aj ked len o 0,50 centov.

anett07
14. dec 2018

Ok, asi 3x som mazala tento koment, lebo vzdy to prianie bolo vlastne pre inych a nie mna... dobre nebudem sentimentalna a aspon tu teda ked mozem budem mysliet len na seba a moj sen je New York a vsetko v nom co ponuka ...

slavaf
14. dec 2018

Ja by som si priala, aby ľudia v rodinách mali dosť času jeden pre druhého, aby ľudia mali menej stresu a viac sa tešili zo života samotného, aby sme neboli otrokmi všetkého moderného a rýchleho, ale aby sme sa vrátili k sebe samým a deťom ukázali to odkiaľ sme a čo nás robí nami. Možno klišé, ale mne to v posledných rokoch veľmi chýba. Jednoducho len sa aspoň na chvíľu zastaviť a vnímať život okolo seba 🙂

greta123
14. dec 2018

Mňa by veľmi potešila dovolenka na Kanárskych ostrovoch spolu s manželom.😍

anka2103
14. dec 2018

Bol by to poukaz na vlastné bývanie. Som narocna viem, no snívam za bdela 😉

foolie
14. dec 2018

L❤Á❤S❤K❤U pre všetkých

z3
14. dec 2018

Ja by som si do svojho balicka zelala prerobene podkrovie bez akehokolvek prachu a borelu 🙂 caka nas totiz prerabka a uz teraz sa desim ako to bude vyzerat. A inak by ma potesil aj pyzamovy den, kedy by som nevyliezla z postele 🙂 co sa pri mojom dietati neda

martinaa12345
14. dec 2018

Zdravie to by bolo v mojom balíčku 🙂 a z hmotnych ... odložila by som si hotovosť pretože mám pol ročného synceka a stále nieco nakupujeme čo potrebuje ;) a každému koho mam rada nejaká drobnosť čo by potesila :D

tinka0000
14. dec 2018

Zdravie je prvoradé❤️
Aa potom keď tam bude ešte miesto taaak aby ľudia boli rozumný a nie taký uponahlany a aby mali čas na svoje rodiny.
Nie všetko je len o práci a peniazoch ❤️

lulu0123
14. dec 2018

Ja by som momentalne velmi chcela aspon 8 hodinovy nepretrzity spanok.Ale kedze to pri mojej pol rocnej laske nejde, tak by som sa uspokojila aj s nejakym sikovnym autom s automatom,parkovacimi kamerami a pod.🙂

lucinka37
14. dec 2018

Jooj, pri neobmedzenom mnozstve penazi 😍😂🤣😅😉😥 toho by bolo... v prvom rade i ked za peniaze sa kupit neda, priala by som si zdravie pre celu rodinu... bez toho su aj vsetky peniaze sveta zbytocne... ale taka dovolenecka v balicku na mojom vysnivanom Zanzibare 😘😍😜❤👍👌ci vlastny dom s prekrasnou zahradou a napriklad saunou, vlastny salon a spolahlive auticko.... to su asi take tie zakladne a aj najdrahsie polozky 😓😨 potom mozno take tie rozmaznavajuce polozky ako lodicky, kabelecky, kabatiky 😍😍😍🤣🤣🤣 detom paradne veci, drona pre mojho starsieho syna, lebo on chce vidiet co sa deje vo vesmire 🤦‍♀️🙆‍♀️ hmmmm, ale to by rovno mohol mat aj nejaku raketu 😂😂😂 joj, ja by som sa rozpisala 🤣🤣😍😍😗😉

venija
14. dec 2018

momentálne by ma potešila nová kuchyňa, alebo pobyt niekde na Slovensku 🙂

abriela
14. dec 2018

Aj keď som chlapovi povedala, že neviem čo pod stromček, nič nepotrebujem. No zavrela som oči a sebecky začala snívať: "potešila by ma kniha, tvorivé kurzy - líčenia, práce s gravírovačkou (mám doma 5 rokov, ešte nevybalenu, kúpenu na želanie), práca s airbrushom, potešil by ma aj čas navýše - na beh, výlet počas víkendu keď sme aj s oteckom."
Uff, je toho dosť. Len mám prácu, dieťa, synovca o kt. sa starám, tvorivý koníček po práci kt. zabera veľa času ☹ a chlapa na týždnovkach.
Ale snívať je krásne. Som vďačná za tento príspevok.