SÚŤAŽ: Vianočný balíček
Viete, že u nás v dmke si môžete naskladať vlastnú vianočnú taštičku? Stačí si vybrať výrobky a pri pokladni vám ich pani predavačka zabalí do našej krásnej vianočnej taštičky. 🙂
Čo ak by ste si mohli naskladať váš vianočný balíček a mali by ste neobmedzené množstvo peňazí? Čo by obsahoval tento balíček? :P Pustite svoju fantáziu a napíšte nám, čo by ste si vybrali do vášho balíčka. Bola by to zlatá tehlička? :D Dovolenka? Plná vaňa čokolády? Fantázii sa medze nekladú🙂
V nedeľu večer vyberiem 4 z vašich odpovedí a odmením dm balíčkom!
Nooo takze velmi by ma potesilo, kebyze postavia drogeriu dm vedla nasho domu a nakupy gratis 😉. A samozrejme potom take drobnosti ako 9 miestne auto, ukazat detom nazivo more, aspon 3 opatrovatelky, kucharku, upratovacku... 😂
Tak potom by som chcela zabezpecit vsetkym zakladne zivotne potreby ....a este veci,ktore sa za peniaze kupit nedaju...
Ja si prajem len zdravie pre celu moju rodinu a to co budeme v tej chvili potrebovat to by som dala do balicka a vela lasky
Mojim snom by bol maly vidiecky domcek niekde na samote v prirode.a kupila by som si kona to je moj sebecky sen.😊
Budem skromná hlavne pokoj a zdravie a čas na rodinu to ostatné ako more piesok a domček to je len bonus plus by som raz chcela dcérku tak poprosím jednu zabalit😂💝✌🎄🎅💏👪
Rada využívam možnost darčekoveho balíčka v DM a to nie len na Vianoce...A najlepší darček by bola DM karta s neobmedzeným kreditom navždy - najlepšie keby sa dala aj dediť 😀
Z hmotnych veci nove byvanie pre nas 5, aby sa nam lepsie krajsie zdravsie bacovalo..a kazdy mesiac dovolenku na inom.mieste a chcela by som.vlastnit zmrzlinaren, by som vedela robit ludi stastnymi😎
Ja by som chcela plat ako europoslanci, pomáhala by som každému, koľko by som mohla a kto by to potreboval...a všetkým ľuďom zdravie, šťastie a lásky kopu, nielen na Vianoce, ale stále a na celom svete...🙂🍀❤
Ja by som si priala do mojho vianoceho balicka fasadu na dom aj ked popravde dovolenka len s manzelom by tiez nebol zly napad,hmm ale co s detmi 😂 tak nic fasada to vyhrala👍
...priala by som si pre celú moju rodinu iba zdravie a šťastie..pretože keď je človek zdraví a má v živote šťastie,tak všetko ostatné už príde samo...priala by som si ešte raz objať milovaného švagrika,ktorý už sedem mesiacov pozerá na nás z neba...priala by som si byť väčšou oporou milovanej sestre a jej trom detičkám aj keď neviem ako lebo tá strata je obrovská...a Vianočný balíček by si od Vás otvorila práve moja sestra.Možno by si v ňom našla nejaký poukaz na masáže alebo predĺžený víkend aj s deťmi niekde tu v blízkosti..možno bábiku v kroji alebo pekný fialový koberec ktorý by zútulnil jej domov.
To je taká,, záludná,,otazka. Dá sa na ňu odpovedať takým spôsobom ,že naozaj si prajem,aby bola hlavne moja rodina a deti zdravé. A veru v dnešnej dobe si častokrát musíš aj zaplatiť (neobmedzene mnozstvo peňazí), aby ai dostal dobrú lekársku starostlivosť.
A chcela by som čas, čas, čas a čas. Nielen môj čas, ale i manželov. Lebo to by mojím deťom urobilo najväčšiu radosť.
A ak by som odpovedala inak,vtipne a aj sebecky,tak by som si kúpila nové auto, wellnes pobyt ,pozor, niekde na Bali a potom by nasledovali darceky aj prw ostatných 🥂☃️☺
Počas vianočných sviatkov budem nepochybne banovať, že som si vo vianočnom balíčku nenašla splnené, zatiaľ nekúpiteľné, prianie "jesť a nepriberať" 😅
@gram_lasky vieš, ale aj ked sa budeš hnevať tým nič nezmeníš, len si nicis zdravie
Prajem si zdravie pre nás, to je najdôležitejšie ♥️🤗
Ak by to malo byť niečo, čo sa dá kúpiť, tak by som si priala pekný domček 👍🤩
Ja by som si priala iba zdravie a aby sme sa mali dobre. Nemusime byt bohaty, ale aby sme nemuseli pozerat ci si kupim napr. radsej to za 1,50€ alebo za 1€ lebo je to lacnejisie aj ked len o 0,50 centov.
Ok, asi 3x som mazala tento koment, lebo vzdy to prianie bolo vlastne pre inych a nie mna... dobre nebudem sentimentalna a aspon tu teda ked mozem budem mysliet len na seba a moj sen je New York a vsetko v nom co ponuka ...
Ja by som si priala, aby ľudia v rodinách mali dosť času jeden pre druhého, aby ľudia mali menej stresu a viac sa tešili zo života samotného, aby sme neboli otrokmi všetkého moderného a rýchleho, ale aby sme sa vrátili k sebe samým a deťom ukázali to odkiaľ sme a čo nás robí nami. Možno klišé, ale mne to v posledných rokoch veľmi chýba. Jednoducho len sa aspoň na chvíľu zastaviť a vnímať život okolo seba 🙂
Ja by som si do svojho balicka zelala prerobene podkrovie bez akehokolvek prachu a borelu 🙂 caka nas totiz prerabka a uz teraz sa desim ako to bude vyzerat. A inak by ma potesil aj pyzamovy den, kedy by som nevyliezla z postele 🙂 co sa pri mojom dietati neda
Zdravie to by bolo v mojom balíčku 🙂 a z hmotnych ... odložila by som si hotovosť pretože mám pol ročného synceka a stále nieco nakupujeme čo potrebuje ;) a každému koho mam rada nejaká drobnosť čo by potesila :D
Zdravie je prvoradé❤️
Aa potom keď tam bude ešte miesto taaak aby ľudia boli rozumný a nie taký uponahlany a aby mali čas na svoje rodiny.
Nie všetko je len o práci a peniazoch ❤️
Ja by som momentalne velmi chcela aspon 8 hodinovy nepretrzity spanok.Ale kedze to pri mojej pol rocnej laske nejde, tak by som sa uspokojila aj s nejakym sikovnym autom s automatom,parkovacimi kamerami a pod.🙂
Jooj, pri neobmedzenom mnozstve penazi 😍😂🤣😅😉😥 toho by bolo... v prvom rade i ked za peniaze sa kupit neda, priala by som si zdravie pre celu rodinu... bez toho su aj vsetky peniaze sveta zbytocne... ale taka dovolenecka v balicku na mojom vysnivanom Zanzibare 😘😍😜❤👍👌ci vlastny dom s prekrasnou zahradou a napriklad saunou, vlastny salon a spolahlive auticko.... to su asi take tie zakladne a aj najdrahsie polozky 😓😨 potom mozno take tie rozmaznavajuce polozky ako lodicky, kabelecky, kabatiky 😍😍😍🤣🤣🤣 detom paradne veci, drona pre mojho starsieho syna, lebo on chce vidiet co sa deje vo vesmire 🤦♀️🙆♀️ hmmmm, ale to by rovno mohol mat aj nejaku raketu 😂😂😂 joj, ja by som sa rozpisala 🤣🤣😍😍😗😉
Aj keď som chlapovi povedala, že neviem čo pod stromček, nič nepotrebujem. No zavrela som oči a sebecky začala snívať: "potešila by ma kniha, tvorivé kurzy - líčenia, práce s gravírovačkou (mám doma 5 rokov, ešte nevybalenu, kúpenu na želanie), práca s airbrushom, potešil by ma aj čas navýše - na beh, výlet počas víkendu keď sme aj s oteckom."
Uff, je toho dosť. Len mám prácu, dieťa, synovca o kt. sa starám, tvorivý koníček po práci kt. zabera veľa času ☹ a chlapa na týždnovkach.
Ale snívať je krásne. Som vďačná za tento príspevok.

Želám si, aby na svete nebola bolesť a trápenie, ale také miesto nás čaká asi až v nebi 🙂