SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

Nudné,no reálne....Postaví ma na nohy nejaký ten pocit zodpovednosti nachystat seba a syna do práce a školy,naštartuje ma moja 15 minútovka v kúpeľni,na to sa naozaj ráno teším,pokiaľ malý pije čaj a raňajkuje,mám čas ,,skulturniť ,,sa 😂😂😂😂😂😂😂o 7 už sedíme v aute 😉
Rano z postele ma vacsinou vytiahne moj manzel a vona cerstvej rannej kavy, bez ktorej by som rano neexistovala 🙂 Potom sa pridaju aj obaja synovia a spolocne kazdy den ranajkujeme...To ma uzasne nakopne kazde rano 🙂
Čo ma zaručene vytiahne ráno z postele ???náš strelený poštár 🤪...zvoní ako blázon 😁😁😁...potom nemozem vynechať moju rannú kávu , tá ma naštartuje 😁
Ráno ma denne pozitívne naštartuje úsmev môjho dieťaťa a negatívne pohľad na hodiny😍.
moji dvaja ranostaji. piatok, sviatok, pondelok. budicek zvacsa s briezdenim 😀
Zarucene ma vytiahne z postele budik, nastartuje kava a dobre naladia deti, ktore maju energie na rozdavanie🌼⚘
Ranna kávička, slniečko a dobrá nálada. To ma vie vždy dobre naladiť, a vstať z postiele. No a čoskoro k nam pribudne nový člen rodiny takže tam už nebude nad čím premýšľať... ❤️ Jednoducho láska k dieťatku nás prinúti vstať z tej postele, či chceme alebo nie 🙂
Ahojte DM-maniačky😁 tak ja rána milujem, pretože je to jediná časť dňa, keď som s manželom sama a v kľude si môžeme spoločne vypiť kávičku ☕a prebrať čo nás počas dňa čaká a neminie🙊🙉🙈. Ináč ja sa do práce teším, pretože učím na prvom stupni ZŠ a tam nemôžem prísť mrzuta 😘
Jednoznačne dcérka, či chcem, či nie, či je pondelok, či nedeľa.... ale tak stále je to ten najpríjemnejší budíček 😉
Mňa včera (nedeľa) dostala z postele grckajuca dcérka o 4 h ráno! Celú posteľ som musela prezliecť, aj dcérku osprchovat a obliecť do čistého. Všetko som musela preprať v rukách, potom práčka, k posteli som dala lavór pre prípad ďalších problémov. Dokonale som bola prebudená, no aj tak sme s dcérkou ešte zaspali, aby sme sa zas mohli o 5 ráno zobudiť na ďalšie vracanie. 😰
Dnes už žiadne známky po chorobe, malá už je behala vonku a teraz už spokojne odfukuje. 👍😀🍀🌷🌸
Mňa z postele vytiahne každý boží deň moj malý 7m prcok, a čo ma najviac prebudi? 😂😂😂 závan naloženej plienky 😂😂😂😊
Tak teraz som sa musela riadne zasmiať. Dnes ráno som mala naozaj veľmi netradičný budíček. O 4.30 si sused zmysel, že to to je najvhodnejší čas na klepanie reznov. No poviem vám, toto bol ten najneprijemnejsi budíček v mojom živote. Ale inak mojim budúcom sú deti🙂
Silný čierny čaj a cez víkend moje dve veselé dievčence...🙂
Mna vytiahne casto z postele-,, maminka. Chcem cikat,,🙈🙈🙈
Ale vacsinou to je budik;)
Rano ma prebudi moj maly syncek. Zacne sa usmievat ako take slniecko. On je to slniecko pre nas aj pre svoje starsie sestricky
Mna zarucene vytiahne z postele iba jedine budik zvoniaci na uz treti odklad - a znamenajuci cas, ze uz teraz zas meskam do prace 🙂)) nic ine ma z postele do roboty nevytiahne.
Zobudi má moja dcérka a jej nádherný úsmev po prebudení ma vždy nabije energiou 😍😍😍😍
Z postele ma posledných 18 mesiacov každé ráno vytiahne náš najmenší poklad - synček Samko 🙂
Plac mojho 11mesacneho syna 🙈😂❤️
Moje deti 🙂 zarucene 😀 ;)
Čo ma vytiahne z postele?
no predsa budík čo mi ráno zvoní vesele,
k nemu malá dcérka,
a zábava je hneď veľká 🙂
Mňa na nohy zaručene postavi moj syn a nákupy v mojej milovanej dmke❤
@sisa_dm verím, že áno 🙂 a ďakujem 🙂
Dnes to bol môj manžel, ktorý ma zobudil o 6:00, pretože nevedel najst penaženku 😨 pohľad, ktory som mu venovala urychlil jeho hľadanie a hmeď trielil z izby 😂 za normalnych okolnosti vstavam o 6:45 a chystam dcerke ranajky ☺
Jednoznačne sprcha a káva 👌😊
no ja neviem ale u mna jednoznacne funguje iba ak tak pocit zodpovednosti. Ze musim jednoducho vstat. Nachystat ranajky rodine, sebe, desiatu detom, sebe obed zbalit, poludstit sa, obliect a vyrazit tak skoro ako sa len da, aby som nestracala cas v zápchach a nasla mieto na parkovanie 🙂

Budi ma dych mojej dcery, pride k posteli a funí mi mi tvare... ak nereagujem, zacne ma poucat o tom ako je vonku uz svetlo, takze je rozhodne rano 😀
Ale prebudena som az po vypiti kavicky "smrtaka" 😀