icon

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...

sisa_dm
Moderátor
9. apr 2018

Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!

Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂

*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂

Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
luchajda
9. apr 2018

Budi ma dych mojej dcery, pride k posteli a funí mi mi tvare... ak nereagujem, zacne ma poucat o tom ako je vonku uz svetlo, takze je rozhodne rano 😀
Ale prebudena som az po vypiti kavicky "smrtaka" 😀

lucinka37
9. apr 2018

Pravidelne cez vikend toto moje sidlo ;) no ked treba vstavat do skolky to nie a nie vstat :D Teraz takto od soboty,, kempujeme v obyvacke,, cize asi tak
🙈🙈🙈

janulabj
9. apr 2018

Nudné,no reálne....Postaví ma na nohy nejaký ten pocit zodpovednosti nachystat seba a syna do práce a školy,naštartuje ma moja 15 minútovka v kúpeľni,na to sa naozaj ráno teším,pokiaľ malý pije čaj a raňajkuje,mám čas ,,skulturniť ,,sa 😂😂😂😂😂😂😂o 7 už sedíme v aute 😉

aadrika
9. apr 2018

Rano z postele ma vacsinou vytiahne moj manzel a vona cerstvej rannej kavy, bez ktorej by som rano neexistovala 🙂 Potom sa pridaju aj obaja synovia a spolocne kazdy den ranajkujeme...To ma uzasne nakopne kazde rano 🙂

pegy4
9. apr 2018

Čo ma zaručene vytiahne ráno z postele ???náš strelený poštár 🤪...zvoní ako blázon 😁😁😁...potom nemozem vynechať moju rannú kávu , tá ma naštartuje 😁

lienka405
9. apr 2018

@sisa_dm mna vytiahne z postele moje babo a nastartuje ma dobra kava ☺

belasy_motylik
9. apr 2018

Ráno ma denne pozitívne naštartuje úsmev môjho dieťaťa a negatívne pohľad na hodiny😍.

jabucko
9. apr 2018

moji dvaja ranostaji. piatok, sviatok, pondelok. budicek zvacsa s briezdenim 😀

mirkov
9. apr 2018

Zarucene ma vytiahne z postele budik, nastartuje kava a dobre naladia deti, ktore maju energie na rozdavanie🌼⚘

kikiss27
9. apr 2018

Ranna kávička, slniečko a dobrá nálada. To ma vie vždy dobre naladiť, a vstať z postiele. No a čoskoro k nam pribudne nový člen rodiny takže tam už nebude nad čím premýšľať... ❤️ Jednoducho láska k dieťatku nás prinúti vstať z tej postele, či chceme alebo nie 🙂

27nika
9. apr 2018

Ahojte DM-maniačky😁 tak ja rána milujem, pretože je to jediná časť dňa, keď som s manželom sama a v kľude si môžeme spoločne vypiť kávičku ☕a prebrať čo nás počas dňa čaká a neminie🙊🙉🙈. Ináč ja sa do práce teším, pretože učím na prvom stupni ZŠ a tam nemôžem prísť mrzuta 😘

krokodilkajmanka
9. apr 2018

Jednoznačne dcérka, či chcem, či nie, či je pondelok, či nedeľa.... ale tak stále je to ten najpríjemnejší budíček 😉

martinkaha
9. apr 2018

Mňa včera (nedeľa) dostala z postele grckajuca dcérka o 4 h ráno! Celú posteľ som musela prezliecť, aj dcérku osprchovat a obliecť do čistého. Všetko som musela preprať v rukách, potom práčka, k posteli som dala lavór pre prípad ďalších problémov. Dokonale som bola prebudená, no aj tak sme s dcérkou ešte zaspali, aby sme sa zas mohli o 5 ráno zobudiť na ďalšie vracanie. 😰
Dnes už žiadne známky po chorobe, malá už je behala vonku a teraz už spokojne odfukuje. 👍😀🍀🌷🌸

29vladus07
9. apr 2018

Mňa z postele vytiahne každý boží deň moj malý 7m prcok, a čo ma najviac prebudi? 😂😂😂 závan naloženej plienky 😂😂😂😊

skerinko
9. apr 2018

Tak teraz som sa musela riadne zasmiať. Dnes ráno som mala naozaj veľmi netradičný budíček. O 4.30 si sused zmysel, že to to je najvhodnejší čas na klepanie reznov. No poviem vám, toto bol ten najneprijemnejsi budíček v mojom živote. Ale inak mojim budúcom sú deti🙂

slavaf
9. apr 2018

Silný čierny čaj a cez víkend moje dve veselé dievčence...🙂

petawoman
9. apr 2018

Mna vytiahne casto z postele-,, maminka. Chcem cikat,,🙈🙈🙈
Ale vacsinou to je budik;)

erika1158
9. apr 2018

Rano ma prebudi moj maly syncek. Zacne sa usmievat ako take slniecko. On je to slniecko pre nas aj pre svoje starsie sestricky

janula12345
9. apr 2018

Mna zarucene vytiahne z postele iba jedine budik zvoniaci na uz treti odklad - a znamenajuci cas, ze uz teraz zas meskam do prace 🙂)) nic ine ma z postele do roboty nevytiahne.

bersi757
9. apr 2018

Zobudi má moja dcérka a jej nádherný úsmev po prebudení ma vždy nabije energiou 😍😍😍😍

levandvel
9. apr 2018

Z postele ma posledných 18 mesiacov každé ráno vytiahne náš najmenší poklad - synček Samko 🙂

wierka1986
9. apr 2018

Plac mojho 11mesacneho syna 🙈😂❤️

majik66
9. apr 2018

Moje deti 🙂 zarucene 😀 ;)

curcuma
9. apr 2018

Čo ma vytiahne z postele?
no predsa budík čo mi ráno zvoní vesele,
k nemu malá dcérka,
a zábava je hneď veľká 🙂

radanna11
9. apr 2018

Mňa na nohy zaručene postavi moj syn a nákupy v mojej milovanej dmke❤

katarinahajnus
9. apr 2018

@sisa_dm verím, že áno 🙂 a ďakujem 🙂

zuzu6612
9. apr 2018

Dnes to bol môj manžel, ktorý ma zobudil o 6:00, pretože nevedel najst penaženku 😨 pohľad, ktory som mu venovala urychlil jeho hľadanie a hmeď trielil z izby 😂 za normalnych okolnosti vstavam o 6:45 a chystam dcerke ranajky ☺

baraja
9. apr 2018

Jednoznačne sprcha a káva 👌😊

slavka11
9. apr 2018

no ja neviem ale u mna jednoznacne funguje iba ak tak pocit zodpovednosti. Ze musim jednoducho vstat. Nachystat ranajky rodine, sebe, desiatu detom, sebe obed zbalit, poludstit sa, obliect a vyrazit tak skoro ako sa len da, aby som nestracala cas v zápchach a nasla mieto na parkovanie 🙂

daniela8989
9. apr 2018

Každe rano je pre mna skvele ked ma zobudi nasa dcerenka dzavotom z postielky a vysmiata ako slniecko 🙂 je to nase skeridlo,nas poklad
Hned mame krajsie rano aj z manzelom