icon

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...

sisa_dm
Moderátor
9. apr 2018

Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!

Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂

*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂

Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
domca407
9. apr 2018

Ahojte. Mňa ráno vytiahnu z postele moje deti a postaví na nohy jedine káva a dobré raňajky 🙂

nikuska111
9. apr 2018

Na nohy má jednoznačne postaví čas keď vidím koľko je hodin. Poväčšine vstávam o 7 aby som šla dcéru zaniesť do škôlky. Budík už zvoní síce od 6 a vstanem skoro vždy o 7:15 a potom nič nestíham😂😂😂

foolie
9. apr 2018

no mňa dostáva z postele môj syn vstáva o 6-tej či je týždeň či je víkend ;)

helenaarvova
9. apr 2018

Nas ohlasovac vsetkych okoloiducich (nevesta Max :D ) preberie celu nasu familiu, nielen mna :D

slavka1277
9. apr 2018

Mna zaručene každé ráno postaví na nohy moja 12 mesačná dcéra alebo na striedačku kocúrik ktorý sa chodí maznať najradšej ráno a keď náhodou obaja ešte vyspávaju a vonku už krásne svieti ☀️mimochodom tak ako dnes tak je radosť vsať a nachystať všetkým raňajky

evicka2016
9. apr 2018

ja ked vstanem, spravim si dobru kavu a tym zacinam den 🙂 alebo ma skoro rano zobudia nase dve deti 😍

jovka
9. apr 2018

Sprava od sefa😁

andrea1996
9. apr 2018

Mna rano budia moje krasne detičky❤❤

dennys2
9. apr 2018

Moj syn a kava 😉

petronelak
9. apr 2018

Kedze som na materskej a mam doma dvoch malych ranych vtacikov, z postele ma vsak dostane v momente ked mladsia dcera zacne kricat ze kalaaaat a dava dole plienku tak vyskocim z postele ze ano neviem ako a zrazu som hore so srdcom v krku co vypadne z plienky dokedy dobehnem do izby a potom uz zacina kolobeh kazdodenych nasich pohodovych ran

ask
9. apr 2018

V pondelok sa taham z postele s otazkou... uz je piatoook? 🙂 Na nohy ma stavia jedine pocit zodpovednosti ze som matka a ze to najmensie dieta same do skolky neodide... a asi aj v praci by nemali pochopenie pre kazdopondelkovu absenciu🙂

andreasorocinova
9. apr 2018

Mňa vždy dostane z postele môj syn,ktorý každý deň od 6:00 ide na veľkú potrebu a o 6:03 kričí "mamka uz" 😂 Dobre ráno 😉

lener
9. apr 2018

Ked rano deti idu do skolky, vsetky tri deti vychystat, po pol hodinke uz ani neviem, ze som cerstvo oddychnuta, hlavne, ked meskame😁

andreabug
9. apr 2018

@sisa_dm ranne vstavanie je hotovy horor. Vstavame s 10r.dcerkou velmi skoro, o 5,30, ale kym sa vystopeme z postele, je aj 6,00. Mne 5x zvoni budik, kym vstanem a idem zas smer detska izba, budit ju. V puberte som bola nutena si dat radiobudik so strasnym pip-pip-pip na druhu stranu izby, aby som vstala z postele a vypla ho. Suseda nad nami sa na moj budik budila a mne vybuchovala, aby som ho konecne vypla, ze uz vstala 🙂 chvalabohu za mobily a ich budenie, uz nebudim rano susedov, dufam 🙂

zuzka38
9. apr 2018

Z postele ma vytiahnu deti alebo budik, k skutocnemu zobudeniu však potrebujem kavu a niekedy aj dve za sebou 😁

sydneysleek
9. apr 2018

Môj tip nato ako sa dostať do postele je nastaviť si budík na 6:30 aj keď je potrebné vstať len o 7:00, pretože vypnúť budík s pocitom, že môžem ešte pól hodinu relaxovať je na nezaplatenie🙏🙂🙂

ninka1609
9. apr 2018

Dobrý večer.... každé ráno ma vytiahne z postele ani nie moje dieťatko ale skôr manžel keď vstáva z postele a odpochoduje preč zo spálne bez ponožiek s bosími nohami..... neznášam ten zvuk to tapkanie po podlahe... vždy len pootvorim oči a v duchu si poviem zase 😁

arwen12
9. apr 2018

Kedze som zatial doma tak ma na nohy postavia hlavne moje deti. A ked su krasne slnecne rana, vtedy sa mi vstava ovela lahsie.

nelinuskah
9. apr 2018

Jednoznacne ked mi moj syncek zacne mrnkat v postielke, to ma hned postavi na nohy 🙂

etnatn
9. apr 2018

Momentálne ma vie "vykopnúť" z postele moja 7 mesačná Miška, môžem ale povedať, že mávam čarovné rána. Túlime sa, blbneme, hráme sa, žvatleme, je to ozaj najkrajšia časť dňa.

astarte123
9. apr 2018

Moja malá dcérka 🙂 a keďže chodím už aj do práce tak aj klasický budík 😀

simoonas
9. apr 2018

v tomto, konečne uz krásnom slnečnom období ma z postele vedia vytiahnuť práve slnečné lúče a hneď vstávam lepšie naladená a ak to náhodou nepomôže tak moj priatel lebo na mna budiky nezaberaju absolutne :D

jankaajanko
9. apr 2018

no mna vytiahnu moje deti s postele ci je tyzden ci vykend ci sviatok auspokoji ma len rannna kavickaaaa ktoru si potom vychutnamm😎😎😎

duracelka13
9. apr 2018

Štekajúci 4nohý maznáčik pani susedy🐕

gabikamacikova
9. apr 2018

@sisa_dm ..... Mňa zobudí budík, potom budím krpca, utekáme do škôlky a tak ako ty do DM 😊akurát na filialku a nie na marketing😉

sabusik321
9. apr 2018

Blabotanie tejto slečny 🙈😂

luz5
9. apr 2018

Mna rano budia vycitave slovicka "Mamitka, vstavaj!" A to uz o 4.50 hod. Na druhej strane vyhoda ranostaja, ze do skolky nikdy nemeskame😆 a cez vikend je to aj o 4.30, takze tie pondelky su este ulavou 😋

ajino
9. apr 2018

mňa budí najskôr budík, ale ten počujú aj deti tak dobehnú do spálne a vytiahnú ma z postele lebo potom ideme do škôlky aj s dcérou a synom

mivalik
9. apr 2018

Mne sa oveľa ľahšie vstáva keď mi slnko svieti do okna skoro ráno. :D

macca1000
9. apr 2018

Ahojte! Mna z postele taha budik a povinnosti... Deticky treba vychystat do skolky. Ale cez vikend si polezime vsetci spolu ovela dlhsie.. To milujeme. Uz nech je sobota... 😍🍀👍