SÚŤAŽ: Ach, tie pondelky...
Aj vám sa ťažko stáva v pondelky ráno z postele do práce? Pre mňa je to hotová hrôza 😴.
Predsa len ostať v posteli je príjemnejšia predstava, ako uponáhľane bežať do práce, no nie? Napíšte čo vás zaručene vytiahne ráno z postele a naštartuje do nového dňa/týždňa. Tri z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý vás zaručene postaví na nohy! Žrebujeme zajtra ráno 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lucik194, @kika831, @rebeka7501 Dámy gratulujem - vy vyhrávate balíček, ktorý vás postaví na nohy! Prosím napíšte mi adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
Prikladám aj obrázok, kde vidíte, že tri mená boli vážne vylosované poctivo! 🙂
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie!

Mňa z postele dokáže dostať jedine budík 😀 😀 😀 Aj ten mám nastavený na tri krát 🙂 Potom samozrejme to,že nemôžem meškať do práce a k tomu patrí aj budenie mojich slečien ktorým sa nie vždy chce vstať 🙂
Každé ráno ma z postele vytiahne moja dvojročná dcéra Saška, ktorá sa postaví v postieľke, zakričí mami, vzápätí mi podá cumlík, našpúli pery a dá mi pusinku. Takže nech som akokoľvek unavená, viem, že deň začínam krásne 😁
Zaručene má z postele vytiahne drobček, ktorý si myslí, že 5:30 hod je ten správny čas na vstávanie. Ale nakopne má až sprcha a čerstvá kávička.
Mna z postele vytiahnu jedine povinnosti,bud musim vstat,lebo treba zaniest dcerku do skolky (inac ju vozi muz),alebo niekam musime neodkladne rano ist...
V opacnom pripade lenosime dlho dlho aj mladsim syncekom...🙂 No musim sa polepsit na tej 5-rocnej materskej a minimalne zacat trenovat ranne vstavanie, pretoze v sept.nastupujem do prace a potom budu rana krute 🙂 Takze mne by sa zisiel nejaky fresh 😉 😀
Samozrejme nemám rada pondelky a ešte k tomu po víkende 12-tky . Problém so vstávaním nemám ,nakoľko už dlhšiu dobu robím len denne. Vstávam už bez budíka,je to automatické a to ma štve ,hlavne cez víkend ,keď by som si mohla pospať.
Môj sedemmesačný synček Marko 😍
Vacsinou deti, inak kava 🙂
@sisa_dm hmmm no dnes konkretne kde iny zacinaju ja koncim . Rano o 6 som pochodovala z prace do postele. A inak ked idem rano ? Ked mi zazvoni budik 4:15 rano tak vyskocim ako srnka aby nezobudil celu rodinu . Vascinou nemam problem rano vstat a teraz ked je vonku uz rano fantasticky to ide este ovela lepsie ako v zime. Uz nech je leto 🙂
Naše dcérky......my ich voláme duracelky. Keď nabehnú k nám do postele hneď je človek hore 😁😁. Naštartuju nás kase z dm a ovsene vlocky
@sisa_dm jednoznačne moje deti, ročnému treba dať fľašu mlieka a skoro osemročnu slnečnú mi treba vyprevadit do školy..... Čiže deti to sú moja energia
2rocna dcerka 😁 este nepracujem takze do prace vstavat nemusim ale aj tak ma budi a neda mi trocha dlhsie pospat 😖 a tak nasleduje kava a ranajky 🤗
Mna vytiahne z postele radost,ze idem do prace 😅
Zobudia ma kazde rano dve male deti, ale skutocne ma preberie az ranna prechadzka do skolky so starsim 🙂
Mňa zobúdza každé ráno moja polovička, niekedy ma nechá pospať troška dlhšie, niekedy sa ešte pritisnutý k sebe podriemame, ale nie veľmi dlho, aby sme stíhali do práce a pripraviť naše detičky, jedno do jasličiek a druhé do škôlky. ❤😝 lepší budík by som si pre seba nemohla ani priať.
Ja mam budicky dva-o ten trojrocny sa vie postarat aj manzel, ale osemmesacny mam na starosti ja🙂 Inak rano dobre padne kava🙂
Mna vytiahne z postele budik, potom ranajky pre maleho a kava pre mna, mala sa napapa v skolke a jednoznacne ma vytiahne z postele slniecko
My kazde rano stavame strasne skoro okolo 5-6tej. Zarucene nas kazdy den vytiahne z postele nas maly 2r budik 🙂 ... nestaci mu ze nas s manzelom.zobudil.....vala sa po mne a robi vseliake somarinky az kym nevstanem...to je nas zaruceny budik kazde rano...a potom je to uzasna kava ktora je rano najlepsia 🙂
telefon polozeny priamo na vankus mojou 2rocnou dcerou a snaha nasadit mi okuliare mojou dcerkou pocas toho co spim,da mi jasne najavo ze den sa zacal 🙂))
Každé ráno je vstavanie veľmi ťažké., stále som dúfam ze si už konečne zvyknem lebo môj 6 mesačný syn sa chce strašne ráno debatovať. Kým sa dá tak s nim ležím v posteli tie chvíľu sú pre mňa najkrajšie ako blaboce a smeje na mňa 🙂
je to možno divné,ale hlad :D
@sisa_dm Mňa z postele ťahá 2,5 ročná dcérka so slovami: "maminta, távaj" 😊 Potom sa vybožtekujeme, vymojkame a to je pre mňa krásny štart do nového týždňa 😍
No u mňa s to moje dve deti.. Zvlášť náš čerstvý prírastok.. 🙂
Mna vytiahne z postele môj mladší synček cca o 4-tej ráno. napije sa mliečka, pobrble si, polozí po posteli, 10000x sa popretáča a za hodinu zaspí a to sa už zobudí môj 3 ročný 😀
@sisa_dm asi ako každú maminu, tak aj mňa či chcem či nechcem vytiahne z postele 10mesačný krpec 🙂 ja ešte spím, no on už sedí nadomnou a špára mi do očí 😁 Ale inak ma v tomto období jarnej únavy povzbudí k vstaniu z postele slniečko a štebot vtákov, ktory je počuť aj cez zatvorené okno 🙂

Jednoznacne kava 🙂