SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Je dm drogeria ktoru ma najradsej vzdy tam najdem co potrebujem a vzdy niecim prekvapiii😊😊😊😊
@sisa_dm veľká sieť drogérii kde majú všetko a nájdem ich vsade
Keď sa povie DM tak to znamená, že nám zase doma dochadzaju hlavne čistiace prostriedky a toaletný papier
Milý kolektív dm drogérií. Ste na Slovensku najlepší. Tá krásna, svetlá predajňa, baby and child friendly, milý personál vždy krásne naaranžované produkty prehľadne usporiadané, babylov dm výrobky, šminky od výmyslu sveta. Raj pre všetky ženy. NAOZAJ TAM RADA CHODIEVAM aj zo synom Hugom.Pre nás DM znamená zábava v nakupovaní každý si prídeme na svoje. Ďakujeme aj za bonusový a bodíkový systém. Vždy nás pri pokladni poteší zľava a každý náš nákup je také malé dobrodružstvo.

DMka je u mna top obchod, do inej drogerie uz roky nechodim. Top cistiace prostriedky, ktore aj splnia ucel, narozdiel od inych znaciek. Velmi skvela kvalita detskych vyrobkov, velmi ma nadchla Babylove prebalovacia taska, ktoru nevymenim za ziadnu inu. No a detsky tyzden zo mna vytiahne niekedy aj polku rodicaku 😁😁. Uz aby nam ho dvihli zase o par eur 😁. Taktiez ocenujem zbieranie bodov a vymenu za zlavy, alebo ine veci. 👍👍👍
pre mna znamena DM-vsetko potrebne na 1mieste. ci uz drogeria do domacnosti,kozmetika a hlavne bio potraviny,kedze ja uz mam velke deti plienky a potreby pre babatka sice nevyuzivame uz-teda okrem vlhcenych tie u nas nikdy nesmu chybat aj tak som v DM minimalne 2krat do tyzdna a to okrem potravin tak casto do ziadneho obchodu nechodim.
@sisa_dm Make-up ktory kupujem vyhradne v DM 🙂 a popri tom kupim samozrejme XY inych veci, kedze vyber je siroky a ceny lakave ☺
@sisa_dm ved jasne, napisala som svoj nazor
Za mňa pracie gély Denkmit, sortiment do umývačky, hyaluronové sérum na pleť, sérum na riasy, úžasné voňavé sprchovacie gély a telové mlieka plus mnoho iného

Kozmetika Alverde, super potraviny a príjemné predavačky 🙂
@sisa_dm určite ako prvé my napadne dm bio potraviny od mlieka, cez muku, prasok na pecenie, cicer, cervenu sosovicu, puding, trstinovy cukor, olivovy olej.... atd atd..... 😋😋😋
Ked boli deti malicke tak aj plienky, vlhcene obrusky u nas ficiaje doteraz...
Kefky, pasty, vitaminove doplnky, eko tablety do umyvacky, eko prostriedok na umyvanie riadu, avivaz, prach na pranie...
Az po toaletny papier ktory moje deti MILUJUUU VZDY SA TESIA NA.NOVE OBRAZKY
a aj papierove formy na muffinky, papier na pecenie, alobal...
No v dm som DOMA JE TO SRDCOVKA 😊❤🍀
Mňa pri slove dm napadne hneď detský týždeň keďže dcére tu nakupujem mlieko výživy kaše a iné drobnosti.Chodím tu rada keďže tu nájdem všetko
Pri slove dm ma napadne fialová kartička dm, kozmetika Balea, dekoratívna kozmetika rôznych značiek a príjemný personál. Rada nakupujem v dm predajni aj pre príjemnú vôňu tejto predajne.
DM= DoMov. V kupelni je vsetko z DM - (pranie, kupanie, kozmetika, cistenie, WC)v kuchyni su cistiace tiez z DM aj alobal, peciaci papier...a dokonca aj v komore je zopar potravin z DM...takze ked sa povie DM-je to nasa domacnost na co si prve spomeniem 😉
DM-perfektny vlhceny toaletny papier
Mne hned napadne dm plienky a dm vhlcene utierky 🙂
Mna hned
@hlupyzajko
Mna hned napadne, ze som kedysi prihlasila syna po narodeni k Vam do "klubu", ze k narodeninam bude dostavat darcek a za 6 rokov mu prisla len jedna knizka nic viac. Viem, ze to malo byt pre deti len do 3 rokov myslim ale aj tak z troch rokov dostal len raz darcek.
@hlupyzajko to bol omyl, blbne mi mobil
DM-ka, toto slovo sa mi spaja s neskutocne vela vyrobkami, uzasnymi vônami a vzdy si tam vyberiem aj niečo navyse co mi prave netreba :D no proste uzasne miesto kde viem stravit neskutocne dlhy cas , vybrat si co potrebujem, porovnavat jednotlive vyrobky ... aaaaah, uz aby prisla vyplata :D
DM je moja zachraaaana ... syn ma potravinovu alergiu tak sa velmi tesim bohatemu vyberu potravin ktore pravidelne kupujeme a este k tomu su BIO..
dm je proste uzasne a samozrejme tam potesim aj moju rozmarnu dusicku pri tom mnozstve vonavej drogeriii od sprchovych geloch cez telove mlieka... rozne kremy ..... a vela vela dalsieho. prajem DM velw vela spokojnych zakaznikov a aby aj nadalej bola taka uzasna😉
🙂drogéria kde majú všetko :😉hlavne dm -pre nás pre deti plienky a vlhcene obrusky..
DMka sa mi spája najmä s prvými detskými príkrmami, mäsovými, zeleninovými aj ovocnými. Bez zbytočne pridávanej soli alebo cukru. 🙂
keď sa povie DM, napadne mi BIO paradajkový pretlak vo veľkej sklenenej fľaške, ktorého nikdy nie je dosť :D ako druhé kozmetika alverde - pri ktorej stojím a vyberám aj 20 min, manžel zatiaľ skúma jedlo a vždy niečo nové kúpi...a aby som nezabudla eko čistiace produkty 🙂
Balea sprchove gely, sampony a taktiez dobrotky Dmbio.
Mňa hneď napadne večer moja sprcha a úžasné sprchové gély od dm balea! Milujem ich krásne obaly vône rôzne kombinácie a jemná štruktúra momentálne "fičím" na penovej variácií :D a samozrjeme v podvedomí je úžasná vôňa rôznych druhov pri vstupe do dmky💓
@sisa_dm DM ? To je jednoducho moja srdcova znacka a predajna👪😊.Fialovu klubovu kartu, mam vzdy v penazenke.Som zavisla na tejto predajni 😆....v praci cez obednajsiu prestavku mnohokrat nestihnem ani obed, pretoze sa ,,zabudnem,, pri nakupovani.....🙈🙈🙈...pouzivame z kazdeho nieco, cez bio potraviny, kozmetiku, cistiace prostriedky, dentalnu hygienu, v lete opalovacie prostriedky a okuliare, v zime darcekove balicky, top je privatna znacka Balea, ktora ma kvalitne veci za ozaj neskutocne ceny...taktiez vysoko ocenujem zbieranie bodov + benefity. Momentalne ulietavam na pracich kapsuliach Denk mit, ktore vonaju fantasticky !!! Kolektiv zamestnankyn v,, nasej,, predajni poznam uz osobne za tie roky, dokonca som sa chcela stat sucastou timu😊....DM je proste TOP vo vsetkych smeroch👍.
Milujem ju ... inde drogeriu ani nenakupujem... uz len to ze mi nikto nestoji za zadkom a sama si pizriem , vyskusam vyrobky ake sa mi pacia ... kupujdm tam aj pre synceka detsku stravu ,keksiky ... dcera si tam oride na svoje medzi bio vecami proteinove tycinky a rozne kekse... proste dm je naj... je to moja drogeria 😀

Ja si hned predstavim fialovu farbu, konkretne Vasu DM karticku a lak na vlasy Balea, ktory ma tiez fialovy obal. Je to produkt, ktory som si v DM kupila davno pred rokmi prvykrat a kupujem ho dodnes 🙂