SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Ked poviem malemu ze ideme do "déemky"nevie co to je. Vasu drogeriu pozna podla toho ze dostane balonik, kupime dzusik, ma svoj nakupny vozicek a mamine pomaha vyberat farbicky na malovanie (rozumej licidla).
Mne napadne uvolnenie. Ja sa v Dm citim vzdy prijemne. Asi preto, ze tam zozeniem super veci pre krpanu, manzela aj seba a stara sa tam o nas super pohodovy personal. Dm je relax a pohoda 😉
@sisa_dm s pracou v nemecku spred 16 rokmi kde som ju prvy krat navstvila a paradox isla som si tam dat vyvolat fotky.a potom v 2004 som ju objavila v jednom podchode ked som chodila na metro. doteraz si pamatam ako pytali odomna karticku ci zbieram body a stale som nerozumela co odomna chcu.tak som stale hovorila iba ,nein.Nein 😂
@sisa_dm V DM nakupujem velmi rada, nakolko tu nakupim vsetko pre seba, celu rodinku a najma pre mojich troch malych syncekov - zacinali sme hryzatkami, nasledovali plienky, flase, kasicky a mnoho dalsich vyrobkov. Proste kvalitne vyrobky pre celu rodinu! Dakujem DM, ze existuje miesto, kde sa clovek rad vracia nakupovat 🙂 Vdaka aj za mily personal, ktory je stale usmievavy a ochotny poradit!
Kozmetika, drogéria, veľa voňavých vecí, či už voňavky, spreje, sviečky ... a odkedy mám bábätko, tak všetko, čo je pre detičky 😊
"výjazd" do mesta -spojené príjemné s užitočným 🙂 Raz do mesiaca chodíme na nákupy do DM. DM je naša top predajňa,kde vždy nájdem to čo potrebujem pre seba,manžela,deti, príbuzných 🙂
Dm? Drogerie ktoru si mozme dovolit aj mamicky na rodicovskom prispevku je lacna ale kvalitna som s nou max.spokojna
Pri skratke DM mi hneď napadne vaňa plná peny a vône, lebo práve vďaka týmto výrobkom mám po celom dni pocit, že všetky starosti i vďaka príjemnej kozmetike sú len dočasné 🙂
DM.. je to perfektna drogerka,v ktorej najdem vsetko.. mam ju rada,kvoli produktom, kvoli tomu kolko ma vela pobociek,mam ju vzdy po ruke,ma uzasne zlavy,perfektne akcie,za mna vzdy ochotnych pracovnikov a uzasny marketing. Chvalim FB - stranku mam lajknutu a vzdy vidim novinky. Mam rada ked nam ukazuju nove produkty,pouzitie atd... proste DM je najlepsia,starostliva a priatelska k nam,k detom a k penazenke.
Keď vidím značku DM, tak to znamená pre mna miesto, kde nakúpim veľa veci naraz a dosť často dostanem niečo navyše, napr. Za body, pripadne nedávno som mala narodeninovú zľavu. Ak chcem kúpiť viac veci, čo sa týka kozmetiky a drogerie, väčšinou vyhráva predajňa dm, pretože to mam po ceste z prace, a viem, ze to čo potrebujem, tam kúpim, a vždy sú tam veľmi milé predavačky😀Ďakujem
DM= Balea...... za rozumný peniaze kvalitné produkty 🙂
Nemôžem napisat ze tam chodim kazdy den.
Idem tam vzdy, ked nieco odtial potrebujem.
Ked boli baby male, tak to bol jediny obchod kde som kupovala flase. Nie vzdy, ale rada si tam kupim sprchovacie potreby, vlhcene obrusky, muzovi penu, vodu po holeni...
Ked potrebujem spiralu alebo detsky sprchac nejdem inam len tam. Mam tam vytipovane veci, ktorym som verna a to mi staci. Navstevujem len dve drogerie, a DM je jedna z nich. 😉
DM = KOMFORT
Pre našu rodinu znamená DM luxus - možnosť dopriať si niečo naviac. Je to rozmaznávanie v kúpeľni, luxus kvalitného umývania v umývačke, či dôkladného vyprania v práčke. Okrem toho sa rozmaznávame aj v kuchyni -ci už biopotravinami alebo tou najgeniálnejšou makovou čokoládou 🙂
Napadnú ma hlavne všetky dm produkty, ktoré používame denne pri starostlivosti o našu malú 13 mesačnú dcérku. Plienky, vlhčené obrúsky, krémiky, hipp mliečko, príkrmi, výživky a iné dobroty z vašej pestrej ponuky, ktoré jej veľmi chutia. Hryzátka - práve sa jej prerezáva ďalší zúbok, flaše na pitie. Aj šampón a detské mydielko. Dá sa povedať, že skoro pri každom úkone, či ide o dcérkinu hygienu alebo papanie, rast zúbkov, použivame aspoň jeden produkt od vás 😅. Použivame vaše produkty aj pri upratovaní, varení, hygiene...Preto sa mi toto slovíčko spája hlavne so starostlivosťou o dieťatko a rodinu❤👪.
Pre mna znamena dm "aaa musim tam ist urcite nieco potrebujem .." a tak aj je 😃 vzdy kupim dcerke kapsicku 🙂 keby nahodou..do kocika pre pripad hladu 🙂 potrebujeme aj vzdy nejake chrumky!! 😃 nenaoadne kruzim okolo dekorativky a vzdy si odnasam "aspon" ceruzku na pery, alebo lak na nechty 😅 nevadi ze su obusne..hovorim si..kvoli tomuto laku presanem ..(ano na 2dni skutocne 😆)..babkam masku na plet s q10 ked pridu pozret vnucku 😆 a uz som pri kase ked zrazu vysmadnem..napijem sa..este sprchac..jasneee taky este nemam 😆 klasika..15e..par bodikov na kartu a doma zistim ze som nekupila (sacky na smeti
..alebo palicky do usi.. 😆 mozem ist zas zajtra 😆😅😅
Môj "vzťah" k Dm sa začal v Nemecku v roku 2007, pokracoval rakúskou Dm a keďže som viac ako 3 roky trvalo na SK, tesim sa, že je dostupná aj u nás, hoci niektoré produkty som nevedela najst ... A cena niektorych produktov tiez vyššia ... Som za ňu vďačná 😀 Vo mne Dm evokuje spomienky, značku a kvalitu ... Ďakujem Dm
Jednoznačene kvalita za super cenu☺mám z každého niečo; čiže kde sa pohnem tam je dm😅zubná pasta aj kefka; dospelí aj deti😆sprcháče; všetci; starostlivosť o vlasy; telo; čistotu a wc; toaletný papier; plienky; vlhčené;cez umývačku; jedlo; pranie; maškrty; kozmetiku; proste všade to na mňa číha a ja veľmi rada doplňujem každú chvíľu zásoby☺😊
“Prazdna penazenka” 😁. Zboznujem nakupy v DM, vedela by som pri regaloch vystat hodiny. U nas nesmu chybat vyrobky ako: pena do kupela, sampony, sprchace, laky na nechty, kozmetika pre deticky a nejake maskrty na cestu domov.
Ja keď som si prečítala túto otázku,tak hneď ako prvé som si spomenula na nákupy s mojimi malými chlapcami ako tlačia tie malé vozíky a pomáhajú vykúpiť celý váš obchod 😉
@sisa_dm Reťazec DM je pre mňa vzorom ideálneho obchodného partnera 🙂 - dostávam sľúbenú kvalitu, môžem sa spoľahnúť na bohatý sortiment a ochotu a ústretovosť personálu. Teší ma vernostný program, ktorý zákazníkovi ponúka naozaj hodnotné zľavy na produkty, ktoré zákazník naozaj potrebuje. Za tento prístup sa DM-ku už roky revanšujem tým, že kozmetiku a drogériu zo zásady nekupujem nikde inde, iba u Vás. Po narodení dieťaťa oceňujem aj váš bohatý sortiment kvalitnej výživy v bio kvalite nielen pre deti.
Dm vo mne evokuje oddych a tulanie sa v regalich, chodim iba do dmky aj tu v zahranici a tolkokrat som sa tam medzi regalmi tulala a stale najdem nieco nove co zaujme niekedy sa stratim pri kozmetike inokedy vonam sprchace, studujem zlozenia samponov, posnivam si pri vonavkach :D, ci pozeram co vezmem drobcovi a potom sa zobudim ze zase hodina fuc ..za 10 minut nakupim to co kazdy mesiac a utekam domov ;D
dm = chvilka pre mna, ako mamu , bez deti moment. skvele detske produkty, pochutiny. mam velmi rada detergenty z rady dm. su skvele.
Vyhodne a kvalitne vlastne produkty, velky vyber. Co sa tyka zliav a vyhod, urcite vyrazny k horsiemu za 8 rokov, co vlastnim DM kartu:(
U mňa je DM diagnóza 😀. Vždy mi niečo treba, som schopná tam stráviť hodiny. Milujem tú vôňu, atmosféru, sortiment, akcie, novinky, milé predavačky. A moja dcéra ju miluje tiež, lebo máte malé vozíky a hojdacieho koňa. Milujem DM a keď ju miluješ, nie je čo riešiť, som tam každý deň ❤️
Pre mňa sa DMka spája s autom, lebo bez neho si neviem predstaviť ísť tam na nákup 😀 😀 Vždy odtiaľ vlečiem škatuľu plienok Babylove a kopec fliaš všetkého možného... 😀 a dm značka sa u nás nájde asi v každej miestnosti. A, samozrejme, mám svoje obľúbené výrobky, na ktoré nedám dopustiť - od vlhčených utierok (tie kupujem najradšej v tých veľkých škatuliach, nech vydržia aspoň mesiac), cez čistiaci prostriedky (napr. na sklokeramickú dosku, ten je super) a kozmetiku (pre deti aj pre mňa - jeden z obľúbených je suchý šampón na tmavé vlasy - pre maminu na materskej super rýchla pomoc 🙂 ) až po kaše, na ktorých naše deti "fičali", ale aj perfektné vrecká na použité plienky, ktoré nám uľahčujú prebaľovanie, nech sme kdekoľvek... a po tejto mojej siahodlhej úvahe uznávam, že vždy najskôr utekám dozadu do detského a prvú vôňu, ktorú si predstavím pri "dm", je tiež 100%-ne detská - "bejbylauková" 😀 😀

DM drogéria znamená pre mňa a pre moju rodinu miesto, kde dokazem pravidelne utratit 1/4 rodicovskeho prispevku - ale uznajte, co vsetko potrebujete pre svoju rodinu kazdy den 🙂
Toaletny papier normalny aj vlhceny, utierky do kuchyne, cistiace potreby pre domacnost, prasok na pranie, avivaz, prípravok na skvny (kedze mam malu expertku doma 😉 ), ked je uz oprate, ozehlene, upratane a "vsetko", je treba venovat cas aj ociste svojho tela a hygienickym potrebam a isto uznate, ze tie novinky v dekoratívnej kozmetike nejde obist, aj ked ste na materskej 🙂 No a aby som nezabudla na nasho najdolezitejsieho clena rodiny - malu Hanku, to nemozem odist bez plienok, utierok a dakej zdravej dobroty : -) Mimochodom, zajtra pôjdeme s Hankou okolo 😉❤👍