SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
Pre mňa je to predstava chvíle, ktorú strávim úplne sama a vychutnám si ju plnými dúškami, je to čas len pre mňa, pretože manžel neznáša so mnou chodiť do dm-ky, stále sa sťažuje, že v tom obchode dokážem byť neskutočne dlho a on nechápe prečo, nebudem mu predsa vysvetľovať, že všetko potrebujem ovoniat, prečítať a preštudovať, je tam tolko pre mňa zaujímavého a stale ešte neobjaveného, nová maska, či špirála a čo ten krém, či čistiace mlieko a to som ešte nezašla k parfumom a nesmiem zabudnúť na plienky pre syna a tie vlhčené obrúsky, ten veľký výber zo všetkého, laky, ruže, balzamy a šampóny, krycie krémy a ceruzky, čo si mám vybrať, veď to si treba premyslieť, vyskúšať všetky testery a tie čistiace prostriedky pre našu domácnosť, vždy tam objavím niečo nové, veď to je zodpovednosť, to sa nedá len tak nahádzať do košíka, myslíte, že by to pochopil???? ....a nech radšej nechápe, nech radšej čaká pri aute a ja si môžem dosýta vychutnať tento čas , len ja a moja dm-ka, milujem ťa <3 :* 🙂
Vzdy sa tam nakupi vsetko co prave treba... ale aj to, co az tak netreba ... 😂 Prve slovo ma napada plienky... potom je to perfektny toaletak a znacka Mixa, ktoru odkedy som vyskusala, kupujem ju stale (ci uz detsky sprchovy sampon, odlicovac a rozne kremy). Prvykrat som sa stretla s micelarnou vodou prave v dm, kde mi bola odporucena. Skusili sme aj rozne potraviny. Nedavno som tam natrafila na Dupetky, su naozaj sqele 😉. Taktiez si rada dokupim kozmetiku. Najviac ma tesi pristup personalu.. su to ochotne osobky, pripravene vzdy poradit alebo dohladat 👍. A navyse som minule dostala taky super kompliment, ze som sa vytesovala este dlho po tom 😉 ...nakoniec to nebolo len o jednom slove 😊
DMka je proste DMka! Nakupujem tu už roky a v 99%nájdem čo hľadám. Napriek tomu,že teraz už chodím so zoznamom (kedysi som vždy nechala vážne veľkú sumu pri pokladni), kúpim vždy aj niečo čo na zozname nie je 🙂. DMka je proste miesto kam zájdem a kúpim. Vybavené. Taká moja kvalitná stálica. Najnovšie ma veľmi milo prekvapilo rozšírenie sortimentu pre deti. Palec hore!
Keď počujem Dm,napadá ma drogeria, miesto kde sa citim dobre, kde dokážem stráviť veľa času, prechádzat regály a cítiť vôňu kozmetiky...čítať zloženie produktu a porovnÁvať jedno s druhým. A bavi ma to v každej uličke. Rozmýšľať čo mi doma chýba, a cítiť potrebu kúpiť čo najviac...lebo keď vstupim do Dm, mám pocit, ze vsetko doma potrebujem 🙂. KeďŽe mám malé deti detské oddelenie je must have,tak isto bio oddelenie s potravinami. Stále prelustrujem stojan pred pokladnou,lebo tie pidy veci sa doma vždy zídu 🙂
Keď sa povie DM - ko , tak prve ma napadne, “hajde” s kokegynou na detsky tyzden nakupit mliecko pre deticky + dalsich kopec detskych veci. Velke plus od nas ze myslite aj na nasich krpcov 😘
Pre mna dm znamena nizka cena a kvalita. Zboznujem malinovy dzem.ktory pravidelnr kupujem. Cistiace prostriedky a vyrobky pre deti. Nakupujem vsetko a skusam ...aj z recenzii co sa tu docitam
čistiaca pena na tvár,peelingy,vlhčené utierky,balzamy a lesky na pery,farby na vlasy,krmivo pre domácich milačikov,🌜❤👍🙂😉😀😍😘🐶🐱🐭🌳🍀🍀🍀🍀🌹🌷

DM.= stratit sa v case, v priestore a voni 😂 raz si tam aj spacak donesem
A zakonite tam musim bez muza a krpca lebo mi prekazia moj relax-vyjazd 🙈
Ked sa povie dm... online obchod, ktory milujem a vyuzivam velmi casto.
Balea veci a babylove vlhcene utierky 🙂 babylove vyzivy a zdravsie maskrty.
Mlieko 🙂 Dcerka pila mliečko z dm od 1až po 4.Vždy som využila 25% zľavu na detsky sortiment a urobila zasoby na celý mesiac.Ked dcerka vyrastla z mliečka zašla som už len občas ale čím viac sa začínam vracať a nachádzam ďalšie produkty mimo detských vecí.
Vyhodny nakup😍, najma zlava na detsky sortiment. Vzdy nakupim na cely mesiac. 😘😘😘
A pracie prostriedky, najma tekute.
Spomeniem si na moju velmi dobru kamosku ,ktora (velmi davno) ma zobrala do Dm(dovtedy som tam nechodila),ona to tam milovala,velmi casto v ramci srandy mi opakovala :Tu som clovekom,tu nakupujem...❤...odvtedy milujem Dm aj ja...bolo to asi 7-8r.dozadu....
Sampony..sprchove gely..plienky..moja taska na kocik.cistiace prostriedky...j toho velaaa
DM je pre nas s najmladsou dcerkou ako raj 🙂 ona sa tam citi ako velka dama vdaka perfektnym malym nakupnym kosikom. Ideme kupit toaletny papier (vzdy pekne pokresleny) a odchadzame s lakom na nechty, tekutym mydlom novej vone, balickom pochutok pre nasu cicu micu, ktora by ich zozrala na posedenie, pravidelne testujeme DM samponiky, vlhke utierky a moje oblubene utierky proti pofarbeniu 🙂 ak sa niekto vyzije v obchodoch s oblecenim my sa vyzijeme tu.
Takze DM = raj pre nase potreby
DM-pre mna znamena miesto, kde si pridem na svoje, detsky týžden, kvalita, spokojnosť. Nakolko pracujem v 101 drogerii, nakupujem len v Dm drogerii.Neporovnatelny pristup zamestnancov a kvalita.
Pri slove DM -ka sa mi v prvom rade vyčarí úsmev na tvári a keď je to spojené s nákupom v nej, ešte väčší. Veľmi rada u Vás už roky nakupujem a teraz už aj s mojimi synmi, ktorý si zoberu košiky a nakupuju so mnou a za nás máme oblúbený regál s dm bio zdravými dobrotkami 🙂
Pre mna naj drogeria...❤
Pre mna najlepšia drogeria chodím iba tam a ako sa minule môj muž smial vravela som mojej mamine že som kúpila parádne sacky do kosa v DM-ke a, že naozaj sú veľmi veľmi dobre a za lacný peniaz nech si ide kúpiť a už len som ho počula ty s tou tvojou DM-kou už len za to že sú tam kúpené sú dobre však ? 😂 a ja samozrejme všetko odtiaľ je dobre :P ❤️
Dm .....🤔🤔🤔🤔pre mna super kamoska ktora tam pracuje .....vzdy dobre poradi pri vybere pri ktorom trosku skecneme o zenskych veciach 😉😘❤
pri slove DM-ka sa mi urcite najprv vybavia produkty spojene s detmi ❤ a najma celiaticke potraviny, ale samozrejme aj ine super veci, ktore sa tam daju kupit. Este sa mi vybavi maly nakupny kosik, s ktorym dcera rada nakupuje / asi bude po maminke 😀
Slovo "DM" je proste pre mňa RODINA. Tu si spomeniem a myslím na každého člena mojej rodiny, tu sa cítim ako doma, tu nájdem vždy to, čo potrebujem a nikdy ma nesklame. 🙂
drogériu kupujem iba v dm-ke. dobrý výber, prijateľné ceny 😉
Hlavna ulica v centre mesta, oproti statnemu divadlu v Kosiciach. Toto sa mi vybavi, ked sa povie DM.
Voňavý obchod s krásnym potrebným tovarom. Nikdy z nej nejdem naprázdno. Idem kúpiť 2 veci a nakoniec sú to 2 plné tašky. V nich býva napríklad tekutý práci prostriedok, kapsule do umývačky, vlhčené obrúsky, plienky, dudlik,náplň do kačicky na kúpanie, špirála, sprchovací gél, lesk na pery a mnohé iné drobnostky 😊
VÔŇA vždy keď sa otvoria dvere a mňa to tam pohltí 😆 Nakupujem tu často.V podstate viem kde sa tovar nachádza a nerozhodi má ak ho kočky premiestnia lebo aj tak tam vždy strávim dobrých 30 minút 😁👌🙌
mne sa dmka spája s dekoratívnou kozmetikou, hneď ked počujem to krátke slovíčko mam radosť v očiach ako malé dieťa, no myslím, že priateľ to má práve naopak :D vždy ked spomeniem dmku az ho zamrazi, lebo ked spolu nakupujeme niekedy tam so mnou stravi aj hodinu :D vždy vraví, keby v tej dmke boli take sedacky pre mužov aby sme si mohli aspon sadnut a v klude počkat kým si naše polovičky navyberajú vetko čo "potrebuuju" :D
V DM som DoMa 🙂
(Tyzden mamiciek vzdy potesil, tak isto skvele Frosch prostriedky, ovsene vlocky, slivkove vanesky)

Dnes by sa mi vybavil alobal 😂 lepsi nikde nekupim a dnes som zistila, ze uz sa minul. Ale pre mna je to skutocne “moja drogeria”. Nakupujem tam vsetko od zubnyh kefiek cez mydla, sampony, laky na vlasy, kozmetiku, vyzivove doplnky v minulosti plienky, vlhcene utierky,az po detske safari kekse, ktore vzdy musim detom z DM priniest 🙂 a co najviac zboznujem je mini kozmetika vhodna aj do prirucnej batoziny do lietadla. Tu najdem vsetko co potrebujem, ci si potrebujem len oholit nohy, niekam cestujem, oprat, alebo ako dnes ten spominany alobal 🙃