icon

SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...

sisa_dm
Moderátor
11. apr 2018

Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?

Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂

SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂

@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹

janulabj
12. apr 2018

Z Á V I S L O S Ť 💙💙💙💙💙💙💙💙

oliver15
12. apr 2018

Pravidelny nakup, všerkej drogerie do domacnosti....minimalne 2 x do mesiaca všetko potrebne od kuchynskych utierok po prach na prani, či drogerie....ale samozrejme aj zdrava viživa ci mlska cez obed....ked som mala male dieťa milovala som nakupovanie v DM, zbožňovala som veĺky vyber roznych kašičiek, víživ, cumlíkov a samozrejme plienky....už dlho som spokojna verna zakazníčka. Nakoľko pracujem vo vedľajšej budove z jednej vašich predajni niekedy sa stane že vas navštivim aj 3 krat do tyždna.

oravocka
12. apr 2018

Ešte popri tom všetkom mi umyvacka umyla riady, skúsila som tablety dm a sú super. Porovnateľné, ak nie aj lepšie ako iné, značkové. Takže za mňa veľké plus😉

zabuulka
12. apr 2018

Ako prve ma napadnu plienky pre drobcov 🙂 potom su to rozne cistiace veci, a celozrnne, spaldove veci 🙂 je tam super vyber zdravsich potravin, ktore davam nielen sebe, ale aj syncekovi. Mladsi si este musi pockat kym podrastie 🙂

bersi757
12. apr 2018

Celá moja drogéria 😂😍😍😍 všetko čo doma mám 😎

petra2012
12. apr 2018

Super drogerie, kde vždy zabudnem na čas. Prezeram, skúšam ovoniavam 😊😉

zuzanar2
12. apr 2018

DM Drogéria je drogéria, do ktorej vojdem aj keď nič nepotrebujem 🙂 Čo k tomu dodať??? Je to taká príjemná závislosť....

ivka4852
12. apr 2018

U nas jednoznacne ked pocujem DM to su plienky Babylove....Kupujem ich stale od narodenia maleho.Inak samozrejme aj ostatna kozmetika,prip pracie prostriedky..ale top su pkienky.nedame dopustit 😀

jana137
12. apr 2018

Mne napadnu plienky babylove, aj manzela ked posielam kupovat plienky tak mu vravim tie dmkove 🙂

alohim
12. apr 2018

dm = výprava na plienky, ktorá skončí s plným košíkom (kde pribudne aj nejaká dekoratívka) 🙂 alias treba si urobiť radosť. "Najhoršie" je, že to mám len 5 minút z domu :D

babo_dadush
12. apr 2018

Kvalita a istota. A to na plnej ciare,ci sa jedna o pracie prostriedky,cistiace,pre deti,jedlo..Viem,ze ked hocco kupim tak to bude stat za to a este usetrim v porovnani s konkurenciou.

matiatko1
12. apr 2018

DMka je pre mňa hlavne o dm výrobkoch: plienky pre drobca, Averde šampon, intimna hygiena a intimky, praci prášok, zubná pasta bez fluoru pre deti,...a ešte kokosovy olej, lizatka a tá super vecička v strede, pri ktorej ostanú deti ako prikovane, nestratia sa a potom plačú, keď už treba odísť, lebo mama nemá taký rozpočet, koľko oni pri tom vedia stráviť času 😂❤😇

martina374
12. apr 2018

DM sa mi spaja s mojou prvou dcerkou,kedy som prvykrat pocula o tejto drogerii a kúpila som jej tam telove mlieko, samponik a vyskusali sme aj vyzivy a kedze som ju zaregistrovala do babybonus klub tak sme dostali maly kufrik so zlavovymi kuponmi 🙂

vetronka
12. apr 2018

Plienky

sticker
bobovalenka
12. apr 2018

Čo mi napadne pri slove dmka? Moja rodina. A prečo? Nuž, najmenšiemu prdítku utieram prdelku dmkovými utierkami miliónkrát denne, prostredný, vždy keď len ideme okolo dmky, kričí, že ideme kúpiť zebru (taký ten zdravší "keksíček") a už aj sa prace dnu a chmatá po detskom nákupnom vozíku - my s iným ani po predajni nechodíme 😂😂 mali by to zaviesť povinne v každom obchode - nemusím naháňať dieťa, chodí pekne so mnou a aktívne nakupuje. Moji dvaja zvyšní fešáci - manžel a najstarší synak sa zalizujú za rastlinnými mliekami a ja sa strašne rada doslova "namotávam" na rôzne dm vychytávky pre domácnosť, skrátka si tam každý z nás niečo nájde ❤ a v neposlednom rade si tu vieme zvečniť svoje spomienky vo forme fotiek, či fotoknihy, v dm nájdeme všetko, čo tvorí náš domov 🌷

adkalu
12. apr 2018

Ako správna žienka domáca by som mohla napísať, že čistiace prostriedky, prášok na pranie, tablety do umyvacky, kosicky na mufiny... Ako matka by som napísať plienky, vlhčené vreckovky, krémy, sprchovacie gély, cumle, kaše, prikryjeme, čaje, ako kuchárka by som mohla napísať múka, ryža, strukoviny, cestoviny, čaje, maškrty, bezlepkový chlebík, ako žena by som mohla napísať krémy, sprchace, voňavky, žiletky, vložky, masky, šampóny... Je toho straaaaasne veľa, vlastne som si uvedomila, že by som svojou výbavou mohla dm robiť reklamu🙂 Ak vypychnut len jeden produkt, tak jednoznačne lak na nechty!

dominika7990
12. apr 2018

Mna pri dm čo prvé napadne je veľký mínus v peňaženke 🤣 prídem tam a vždy nakúpim aj veci ktoré som absolútne neplánovala. Potom ďalšie čo má napadne je mliecko pre malú a DM vyživky ktoré veľmi lubi som sa čudovala ale fakt ich zje viac než od iných značiek ❤️ Ihneď za tým je kozmetika. Pred dvoma týždňami som si zabudla u babky malovatka a poviem na rovinu že až tak pekná aby som behala nenalíčena niesom 🤣 tak som zbehla do dm, že na týždeň ktorý budem bez nich kúpim niečo najlacnejšie. Kúpila som a som fakt milo prekvapená. Používam ich naďalej aj keď už svoje od babky mám naspäť 🤣Kvalita naozaj super a cena bezkonkurenčná 😍 naposledy som dokupila dalsi makeup na skúšku a konektor pod oči čo som zas ani neplánovala 🤣

shilou
12. apr 2018

DM mne prve hneď napadne keď si predstavím, ako som sa trepala s kočiarom aj s krabicou tou mega s plienkami domov. V jednej ruke kočiar, v druhej krabica.Jasne ze to do nanoznika nevoslo🙂) Ja tam chodim najma na bio veci ak potrebujem a najma v lete na vody. Mám rada všetky novinky...vyskúšam všetko....vody su pre mna uplne top. TOPPP

dominika_c
AMBASÁDORKA
12. apr 2018

U mňa DM vyvoláva rôzne spojitosti - závisiac od aktuálneho stavu 😉
Bezdetná: dllllhé chvíle pri stojanoch so šminkami.
Tehotná: dlllhé chvíle pri všetkých tých baby prkotinkách.
Začiatky materskej: nákup v DM = najvyšší stupeň socializácie a malý sviatok 🙌
Aktuálne: s krpcom rýýýchle nákupy, pretože ten mini nákupný košík by bol schopný naplniť rýchlejšie ako ja. Áno, je to síce chlap, ale (zatiaľ) nákupy v DM zbožňuje. No pomaly, ale isto, sa vraciam do štádia ako v stave bezdetnom a k chvíľam pri stojanoch s make-upom. O, áno, a k čistiacim prostriedkom. Lebo to je asi ešte väčšia závislosť ako make-up ✌️️

tinka9075
12. apr 2018

DM je u mňa verným spoločníkom už dlhé roky🙂 a potom keď sa mi narodili dvojičky tak som ju navštevovala často šampony zubné pasty prášky na pranie a ostatnú drogériu nakupujem len tam DM som zostala verná😉

janulienkaaaaa
12. apr 2018

Ked sa povie Dm, pre mna to znamena relax, vypnem od vsetkeho a susredim sa na veci, ktore su tam. Je to mily obchodik s prijemnou atmosferou 🙂

wendy193
12. apr 2018

dmko pre mna znamena vykupenie ze nemusim chodit po obchodoch ked chcem nakupit drogeriu. super vernostny bonus, mnozstvo ponuk z bio radov, zliav, siroky vyber kozmetiky plne tasky a na cas pokoj 🙂

margarita
12. apr 2018

farebna, vonava a prehladna drogeria. na jednom mieste, za skvelu cenu.

misfarky
13. apr 2018

Polovica vecí v domacnosti 😁. No veru áno, do DM chodim tak 1x za týždeň. Raz pochybia plienky, minule ceruzka na obočie. Pred tým sprcháč, šampón, mydlo, vlhčenky. Niečo do kuchyne, malému slnečné okuliare 😊. No ale tie tablety do umývačky som ešte neskúšala. Pôjdeme sa zajtra prejsť na nákup 😉

veronique2508
13. apr 2018

Skvelý prístup, rozumné ceny, kvalitný tovar, dlhoročná skúsenosť, overená kvalita, uľahčuje život domácnostiam, mamičkám ..ženám. V dm vies ze patris do dm rodiny a ze si ta ako zakaznika vážia a odmenia bodmi a zľavami

lennkka17
13. apr 2018

Mna ako prve pri slove DMka napadne DROGERIA, pretoze je to vlastne jedina drogeria do ktorej chodim nakupovat, pretoze tu najdem vsetko co potrebujem dokonca aj bezlepkove vyrobky a bio stavy 😉

zuzanadvor
13. apr 2018

Neviem prečo,ale mňa hneď napadnú vitamíny C a D 😊

martapir
13. apr 2018

DMko je pre mna obchod plny krasnej ovocnej vone sprchovych gelov...samponov....a skvelych cistiacich prostriedkov...proste vzdy si tam najdem co potrebujem za vyhodne ceny...😉

kirusik
13. apr 2018

Babylove značka a hlavne veci pre deti, ale aj ja si vždy niečo odnesiem pre seba 😍

spy23
13. apr 2018

Pre mňa DM znamená že všetko čo potrebujem nájdem na jednom mieste kopec zliav a výrobkov rôznej kvality . Nájdem tam co v iných drogériách chýba.