SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
@sisa_dm V našom meste je prevádzok DM hneď niekoľko. A aj keď je každá iná, v každej VŽDY nájdem VŠETKO čo potrebujem a v KAŽDEJ je neskutočne ochotný a milý personál. Je to asi jediný typ obchodu, v ktorom naozaj skutočne rada nakupujem, pretože tvoria nielen cenovo dostupné produkty, ale všetky sú kvalitatívne na veľmi vysokej úrovni. A vzhľadom na to, že človek často potrebuje nakúpiť viacero vecí z rôznych oblastí, je vynikajúce, že tu nájdem rôzny tovar. Pre mňa je DM jednoznačne značka kvality všetkých produktov.
Pre mna znamena DM najma statostlivost o babo. Praci prasok z DM, s ktorym jedinym nema problem maleho exkluzivna kozicka 😀. Niekedy stiham len vbehnut do obchodu a vezmem vysokou rychlostou co treba,inokedy si nakup uzivame. 🙂
Pre mna uz asi navzdy DETSKY TYZDEN 😂😂😂😂 Fakt,posledne viac ako 2 roky som ho poctivo kazdy mesiac vyuzivala a nechavala v DM pol rodicaku🤣Teraz uz je krtko vacsi,tak je to trosku ine,ale vtedy to bol pre mna doslova kulturny zazitok a kazdy mesiac som sa nevedela dockat
Pre nas tiez potreby pre deticky ☺
Pre mna DM znamena nemecka kvalita, mnohe znackove vyrobky za dobru cenu. Napr cajovnikovy olej sa da kupit cca za 3eura, kym v lekarni taky stoji aj 10eur.
My zboznujeme produkty baby love.mame rocnu dceru a kedze som nemala dost mliecka na kojenie,musela som po 5.mesiaci prejst na umele.po roznych pokusoch s inymi znackami sme natrafili prave v Dmku na mliecko baby love.odvtedy kupujeme mnoho produkov tejto znacky,od plienok cez kremy po kasicky a nedame na Dm dopustit😉
Možno mi neuveríte, ale prvýkrát som vošla do DMky, keď som potrebovala kontaktné šošovky 😎 dodnes ich tam kupujem. Potom sme narýchlo potrebovali urobiť fotky- smer DM. A ešte si pamätám, že som tam výhodne kúpila dáždnik 😀 A až potom prišla na rad drogéria a kozmetika. Všimla som si, že sa tam dajú výhodne kúpiť kapsule do umývačky, neskôr čistiaci gel na tvár a detská kozmetika. Moja slečna sa tam ide zblázniť a áno, úplne naj je detský košík 😀 Najlepšie bolo, keď som potrebovala v jednej predajni odvďačiť sa čokoládou a kde som ju narýchlo kúpila? No hneď vedľa v DMke 😝 U mňa sa DM spája so spojením: spasenie v poslednej chvíli 👍👍👍
Ja si hneď spomeniem na ich výrobky. Niektoré sú oveľa kvalitnejšie a za zlomok ceny ako tie isté len pod inou znackou a zbytočne predražené. Plus ma vždy potešia zľavové kupóny 🙂
DM = relax, vtedy vypinam a uzivam ci cas pre mna, rada pozeram nove veci, ktore este nemam, a potom nakup pre malu. manzel je vtedy vacsinou von s malou a prechadzaju sa a cakaju 🙃
svieže,kvetinové letné prijemne šampony,sprchovacie gély,mydla,tekute mydla,parfumy,sprejje,produkty,kozmetika,🌞❤👍🙂😉😎😀😍😘🌳🍀🍀🌹🌷🍀🍀

DM je pre mna predovsrtkym symbol prijemneho nakupu. Paci sa mi ako je vzdy krasne poukladany tovar 🙂 tiez sa mi velmi paci vasa vlastna znacka, dokaxem nou vybavit cely nakup, ci je to na plet, do sprchy alebo na upratovanie, tieto produkty mi maximalne vyhovuju. A hlavne moje oblubene babylove pre maleho <3 a dm BIO prikrmy. Je toho naozaj vela... proste je mi u vas dobre 🙂
@sisa_dm Keď počujem DM, vždy si predstavím voňavé sprchové gély Balea a hneď potom detský sortiment, ktorý momentálne kupujeme najčastejšie 🙂
Drogeriu ktorej plne doverujem. Je to jedina drogerka, ktoru navstevujem a som rada, ze v nej mozem najst vsetko co potrebujem. Zbehnem tam ci uz na ranajky, veceru alebo na kozmetiku ktora sa minule. Navyse dm znacka balea je pre mna top. Castokrat nahradza svojou kvalitou aj drahe znacky. V dm som uz ako doma

CUKRÍKY 😊 DM je pre mňa krásny farebný svet plný lákadiel. Všetko chcem vyskúšať. Ale s dieťaťom v kočíku je to vždy len "super-rychla-najnutnejšie-veci" ochutnávka. 😂 Ale raz za čas, ked manžel stráži malého, si to popzeram celé, kúpim všetko možné a moje dcérky mi s nákupom usilovne pomáhajú - "mamiiiiii chcem toto" ( laky na nechty, slnečné okuliare, žuvačky, cukríky...... 😂😍
ked sa poviem dm hned mi pridu na um najlepsie plienocky babylove... moj syncek mal predtym problem s plienockami, no tieto mu fakt sedia a ziadne zapareniny ani cervene fliacky ci bodky. aj ked dochadzame za najblizsou predajnou cca30km vzdy sa oplati...popri plienockam vzdy si vezmem lak na vlasy, kopec bio surovin (amaranth, kuskus,...) a plus vyzivky do rucky, alebo pre pripad nudze biovyzivky...my sme velmi spokojni 🙂
prijemná svieža drogeria DM🌞❤👍🙂😉😎😀😍😘🍀🍀🍀🍀🍀

Pre mňa dm znamena miesto kde kupim všetko čo potrebuje moje telo, naša dcerka a nemozem zabudnuť ani na domácnosť pretože milujem denkmit výrobky.
Mne ako prvé pri slove dmka prídu na um plienky 😂 mám 2 detičky a obe vyrastali s týmito plienočk, s ktorýmu sme boli maximálne spokojný 👍
Pre mna je dm jedine kde mam velky vyber a mozem skusat nove produkty 😊 ale naj pre mna co musim mat stale je sprej na rozcesavanie vlaskou bez toho si neviem predstavit zit 😊 a pocula som velmi dobre ohlasy na detsku kezmetiku vyzivu takze to budem urcite skusat 😊
Dobrý deň, čo mi napadne, keď sa povie DM? To že, pri 2 detičkách (Martinko 👦 3roky, Emmka 👧 1,5roka), tam zoženiem ich obľúbenú kašu baby-love 3 zrná, tu kupujeme naozaj na kilá, ale sú to najmä detaily, ktorými tento obchod disponuje, moje deti sú ochotné tam stráviť viac času, ako v iných obchodoch, hneď pri vchode si zoberú malé nákupné košíky a vyrážajú do DM-ky. V detskej zóne je veľká hra pre ich zabavenie, určená na jemnú motoriku, ale predovšetkým zábavu. Vtedy má mama čas len pre seba 💃, aj keď som doma s deťmi rada si kúpim nový rúž, lak na nechty, riasenku, alebo pekné tiene, nepoznám iný obchod, kde by bol taký veľký výber ako práve tu. Sú to moje malé radosti zo všedných dní 😅. Tu kupujem vlastne všetko čo máme v kúpeľni, od sprchových mydiel, šampónov, zubných pást, cez krémy, až po dezodoranty. Ďalším skvelým benefitom je ulička s veľmi kvalitným jedlom 😉, nakoľko som vegetarián, tak si vždy vyberiem chutnú omáčku na cestoviny, rôzne pomazánky, až po výrobky zo sóje. Väčšinou za tieto výrobky dostanem aj po predložení klubovej karty body navyše, čiže ďalšia výhoda je v zľavách, ktoré si potom môžem uplatniť 💵. Kam sa v mojej domácnosti pozriem, všade sú výrobky z DM-ky, napríklad už len samotná jar, tablety do umývačky, dezinfekčné prostriedky, čistiace prostriedky, čiže super je 👍, že všetko čo potrebujem dostanem na jednom mieste v rôznych druhoch, verziách a rozmanitosti. Zbožňujem samo-držiace pančušky s krásnym detailom čipky, čo si tu kupujem, na tie nedám dopustiť 😉. Nesmiem zabudnúť na uličku jedla pre deti, tu si vyberie aj ten najväčší malý gurmán, malé košíky zaplnia presnídavkami, alebo obľúbenými kapsičkami s ovocným pyré, cez detský týždeň je toto práve ten top. Spokojnosť a radosť detí 😝, je aj spokojnosť ich rodičov 😅, aj to je veľké plus pre tento obchodík. Objavujem tu aj nové veci, čo inšpirujú môj život, život mojej rodiny a aj preto Vám patrí moja vďaka 🌷. Rozmýšľam, kedy som bola prvýkrát v DM-ke, ale bolo to veľmi, veľmi dávno, možno aj 20 rokov dozadu 🙊, počas rokov sa menil môj dopyt, moja osobnosť, ale aj ja ako zákazník, no a celý čas som Vám verná, pretože ste všade po ruke a rozširujete sa. Tak už teraz sa teším z ďalších rokov 🎂, čo sú ešte len pred nami a prajem všetko dobré, nech sa aj naďalej darí 👏.
Pre mna je DM pohoda, dostupnosť a výber....presne takto by som tuto značku charakterizovala. A celkovo je to siroko-daleko najlepsia drogeria. Vzdy si tam nakupim vsetko co potrebujem 🙂
Z dm sa mi spája skoro všetko čo máme doma. Drogéria, sviečky, mliečko pre dcérku, čistiace produkty. Je to moja naj drogéria a vždy keď idem okolo musím tam aspoň nakuknúť a niečo malé kúpiť a hneď je deň krajší 😍
DM - prosto všetkoooo, keď bola dcera malinká, kupovali sme tam všetky potřebné věci pre babätká od krémiku na prdelku cez plienky, umelé mlieka, čistiace obrúsky a kadečo iné.. ˇA teraz keď už má dérka 5 ročkov, veľmi rada so mnou chodí k vám do DMky, vyberáme tam spolu detské balzamy na pery, voňavučké sprcháčiky detské, vlasovú kozmetiku, laky na nehty, prosto zaúčam ju do tajov babského nakupovania a relaxu 😝
Mňa hneď napadnú, pre nás najlepšie plienky 🙃
Výrobky Denkmit ma ešte nikdy nesklamali, najmä žlčové mydlo je môj veliký záchranca pred škvrnami všetkého možného druhu - veď kto má malé deti, úplne rozumie.
S deťmi sme od malička veľa plávali, a teda plienky na plávanie jedine z DM. No bolo by tu toho na román, mám rada Vaše predajne, často keď idem okolo, vojdem dnu, aj keď práve nič nepotrebujem, len tak poobzerať, že čo nové 🙂
Prve co ma napadne je skvela drogeria pre dospelych rovnako ako aj pre babatka, zdrava strava a zaroven aj nirco pre nasich domacich maznacikov. Jednoducho z kazdeho rozka troska 😍
DM pre mňa znamenajú Balea výborné, voňavé sprchovacie gély, šampóny, prostriedky na čistenie, dekoratívna kozmetika, bio výrobky, prístup personálu, krásne, príjemné prostredie, skrátka super. Cítim sa tam veľmi dobre, ako doma a je to jednoznačne obchod na jednotku, kde sa dá fakt nakúpiť za vynikajúce ceny a výber je naozaj obrovský🙂😉😎

@sisa_dm fajnova drogeria, kvalitne potraviny, skvely vyber a top pracie prostriedky