SÚŤAŽ: Keď sa povie dm...
Čo vám ako prvé napadne pri slove dmka? S čím sa vám spája toto slovíčko? Je to šampón, ktorý máte v kúpeľni? Alebo je to ovsená kaša, ktorú práve raňajkujete? Alebo je to príjemná vôňa?
Podeľte sa s tým s nami a ja v piatok ráno vyberiem 5 z vás, ktorým pošleme balíček plný dm produktov. 🙂
SÚŤAŽ JE UKONČENÁ 🙂
@lamanka @ninus29 @foolie @darina007 @atinkaa GRATULUJEM 🙂 Napíšte mi adresu do správy 🙂
Ďakujem za každý jeden príspevok 😘 Veľmi si vážime vašu pochvalu a spokojnosť. Je to pre nás veľká radosť a hlavne veľká motivácia, aby sme sa stále snažili zlepšovať a posúvať vpred! Veríme, že budete mať stále dôvod na spokojnosť, pretože my sa budeme vždy snažiť, aby ste boli hlavne spokojní vy, naši zákazníci 🙂
Ešte raz gratulujem výherkyňam a VEĽKÉ ĎAKUJEM pre všetky komenty 🌹
DM za mňa určite skvelá drogéria od čistiacich prostriedkov až po zubné pasty a kefky,vždy sa teším ked sa tam môžem ísť pozrieť a nakúpiť za mňa určite 1
Barebells, Vitaminwell, balzám na pery Neutrogena a wc papier 😆 Pre niekoho zvláštna kombinácia, pre mňa to svedčí o tom, že tam nechodím nakupovať len bežné veci ako je napríklad ten “toaleťák,” no aj produkty, ktoré sa v iných bežných reťazcoch nevyskytujú 😊
plienky😅
Pri slove DMka ma napadne vsetko moja najoblubenejsia dm aj ked je daleko ostavam verna jej 😊😂 tam by som mohla chodit casto 😁
Pre mňa sa DM spája so slovom oddych ...Nakupovanie v DM pre mňa neznamená stres. Jednoducho viem, že tam kúpim všetko čo potrebujem pre svoju domácnosť,seba a pre mojich milovaných (dokonca aj pre psa 🙂 ) nemusím už ísť nikam inam a nemusím sa báť, že tam nechám celú výplatu 🙂 Cenovo prístupné kvalitné výrobky a rozsiahla možnosť výberu sortimentu aj značiek. Presne to mamičky potrebujú 🙂
U nas slovo DM znamena velku zasobu plienok pre moje deti 🙂 obcasna zasoba presnedavok ked potrebujem rychly obed a pre maminu velky vyber farieb na vlasy 🙂
ked pocujem DM hned mi prebehne hlavou poriadok. nech nakupujem v akejkolvek Dm na Slovensku vzdy je v predajniach rovnako ulozeny tovar a to mi setri cas za co som vdacna
@sisa_dm Tak toto je veľmi dobrá otázka. Do DM by som vedela chodiť stále, je to taka moja oáza kam rada chodím nakupovať všetko čo sa drogérie týka a aj sem tam nejaké to bio. Lenže keď môjmu chlapovi poviem, že musím ísť do dmky tak to už na mňa pozerá ako na čerstvo údené, že ma za to zožerie, nakoľko som v DM nezastaviteľná a nekontrolujem sa. Častokrát kúpim aj veci, ktoré naozaj nepotrebujeme a on sa potom len rozčuľuje 😂 🙈 ale aj tak ma to baví a stále tam chodím 😍
Drogéria DM je premňa miesto kde sa chodim odreagovať úplne tam vypnem! Veľmi rada tam chodím kvôli balea či bio výrobkom ale vždy tam objavím niečo nové zaujímavé a vždy potrebné 😂🤭
U nás jednoznačne ovocné výživy Babylove, aj ovocné taštičky, lebo majú veľmi zaujímavé príchute, jahody sušené mrazom, Rindfleisch (hovädzie mäsko), vlhčené obrúsky a Balea urea krém na nohy (pre mňa), proste super výrobky pre deti aj dospelých
DM je pre mna relax😊je to jediny obchod kde si oddychnem, mala si veselo beha po predajni s malym vozikom, nakupuje vo velkom, ovoniava papieriky s parfemom- manzel v lahkom strese beha za nou😂😉
Ja sa v klude prejdem a nakupim vsetko co potrebujem- od kozmetiky, uzastnej peny do kupela( tajne dufam ze sa mi ho podari vychutnat aspon 10 minut), muky na pecenie chlebika, caje a dobroty pre malu, samozrejme nam nesmie chybat ruzovy denkmit ktoreho vonu zboznujem a pradlo je po nom uzastne😊
DM je pre mna synonymom oddychu, relaxu a vonavej pohody❤❤❤❤
DM ? čistota,sviežost,voňa a všetko pre moje dietatko,,,,vždy krásne zoradene a milé tety predávačky ochotné poradit <3
Mne ako prve napadne farebna duha🙂 neviem preco asi preto, ze sa mi spaja s roznymi farbami🙂 a este detsky sampon, ktory mamina pouzivala ked som bola mala Aviril🙂
vyzivky pre moje bambulky🙂
Dmka na mňa pôsobí ukľudňujúco.Vždy tam strávim viac ako pol hodinu,pozerám nové produkty,nakupujem svoje obľúbené telové výrobky Balea.Dobre sa tam cítim,je to pre mňa taký relax 🙂
Sprchače s neskutočnou vôňou, telové mlieka.. ♥
DM u mna Drogeria doma.Ja neoblubujem nakupovanie vo velkych supermarketoch.Potraviny kupujem v malom obchodiku u nas a vsetko co potrebujem v DM. Cistiace,kozmetiku,pranie,hygienu,detske a vsetko.
Najradsej hihi chodim skoro rano hned ako otvaraju ked tam nik nie je a kludne si nakupim.😃
V prvom rade je to detsky tyzden, pri oboch drobcoch som ho vyuzivala a vyuzivam. Druhe a asi najdolezitejsie je krem na vlasy balea, ktory jediny zo vsetkych produktov na trhu( ktore som vyskusala) dokaze skrotit moje kucerave vlasy. Vzdy rada navstevujem dm, prijemna obsluha, krasna atmosfera. Mam velmi rada dm a jej vlastne produkty, ale moja penazenka nie 😅
co pre mna znamena dm?kvalitu,zdravie,super ceny.co sa mi vybavi ako prve pri slove dm?drogeria,deti,dospely,kozmetika..v dm si vzdy najdem co potrebujem pre moju domacnost a pre seba a moje dieta a to je pre mna to najhlavnejsie..
Všetko,každý kúsok drogérie čo máme doma je z DM
Od cistiacich, dekoratívnej kozmetiky,sprcgace ,plienky dokonca vždy maškrty pre drobca musia byť vždy v košíku ☺️
Pre mňa je to prvá drogéria ktorej mi vyhovuje vernostný program. Drogéria do ktorej sa teším, ktorá má vždy lákavé novinky. Drogéria ktorá poskytuje široký sortiment od potravín cez detský sortiment až po čistiace prípravky. Spája sa mi s vôňou kokosu, asi preto, že tie výrobky tam často a rada kupujem, spája sa mi s rodinnou atmosférou a s ľudmi kt. baví to, čo robia. Vždy tam nájdem niečo iné/ nové , ako keby DM-ka mala nevyčerpateľné nápady a hlavne je to JEDINA DROGERIA DO KTOREJ KED IDEME TAK PRIATEL NEFRFLE A DOKONCA SI AJ ON PRE SEBA NIECO VYBERA a čo je viac ako si v pokoji s chlapom nakúpiť? :D
Odkedy mam malého drobca zak pri zmienení slova dmka mi napadne mam dosť mlieka pre malého? 😀 ale ináč určite sprcháče šampón či deodorant alebo tlačenie fotografii 😀 vždy niečo miniel keď idem do dmky a vobec mi to nevadí lebo každú vec využijem naplno a skúšam čo sa len dá 😍 takže moja dmka je super 💕
Prvé čo mi napadlo, boli plienky( asi preto, že som práve prebalila malého ☺). No najradšej tam nakupujem čistiace prostriedky a kozmetiku.
Oddych🙂 vždy sa pomotám medzi regálmi, popozerám čo si nakúpim keď raz budem, bohatá🙂 a nakúpim si aj tak, lebo vždy nájdem niečo cenovo výhodné. priestranná predajňa, príjemné predavačky, prehľadné usporiadanie.
Kvalitné dm výrobky-gél na pranie, gél na tvár a detská kozmetika na citlivú pokožku.tento rok som objavila aj vonné oleje a prírodnú kozmetiku pre mužov.
je to dobré miesto pre ženy🙂

Pre mna to hlavne znamena miesto cistoty a pohody. Prve, co mi napadne, su bavlnene plienky 😁 inac, vsetko super, zoradeny sortiment ako ma byt, co priznam sa, v inych drogerkach som tapala. Tak chodim uz len do Dmky a hlavne, zbieram body ! 😉