Vlasy, naša korunka krásy?
Súhlasíte? Ako sa staráte o tú svoju korunku krásy? Myslíte si, že sa dajú vlásky zachrániť bez strihania? Ako? Aké produkty máte overené vy? Pomáhajú vám udržať vaše vlasy krásne zdravé a žiarivé?
Na našej stránke mojadm.sk som si prečítala, že iba zo zdravého korienka vyrastie zdravý vlas. Staráte sa aj vy o pokožku na hlave? 😕
https://www.mojadm.sk/vlasy/spravna-starostlivo...
Veľa otázok? Viem 😃 🙂 No na váš názor som veľmi zvedavá.

Ja nedam dopustit na masku zo zltka, medu a olivoveho oleja 🙂 vsetko zmiesat, naniest na vlasy, dobre zabalit a nechat na vlasoch kludne aj dve hodiny... vlasy su ako znovuzrodene 🙂
@666timea mne na vyrovnanie vlasov pomáha hocijaká maska s kvapkou oleja na vlasy. Len si to dávam na viac ako 5 minút. Opláchnem a nechám trocha vysušiť, potom viackrát prečešem a dosuším. Nakoniec kvapnem trochu oleja a hotovo. Vlasy mám rovné a hladké 🙂
Ja používam tento olej a masku, ale môžeš skúsiť hocijakú kombináciu 🙂
https://www.mojadm.sk/balea-professional-olej-n...
https://www.mojadm.sk/balea-maska-na-vlasy-oil-...
hena na vlasy, prirodne sampony, prirodna kozmetika .... vlasy zdravsie, pevne a je ich viac
ja na vlasy míňam veľa kedže som si ich veľmi zničila...používam kozmetiku Alterna, Kerastase, ak máte veľmi chemicky zničené vlasy, tak potom treba kozmetiku s proteínmi, ale iba na zničené vlasy, zdravým skôr uškodí, ďalej jem rôzne vitamíny, napr. Sugarbears, Hairburst alebo hocičo z lekárne...mojím snom je mať krásne dlhé vlasy, len som ich zničila odfarbovaním, predlžovaním, takže idem nanovo 🙂 a lacná záležitosť to nie je :p
Ja si myslim ze vela robí čo sa vlasov tyka genetika (hustota vladov,prve sediny)..potom to ostatne je na nas..najviac mi znicili vlasy odfarovanie na blond..vela robi stres..vyskusala som aj rozne olejove vajickove kury atd..teraz mam pravidelne jednu farbu vlasov..ziadna blond 😀a používam dobrý sampon a kondicionery alverde a na tie nedam dopustiť..sem tam kusok olej na suche konceky..
Baby neviete poradit nejaku znacku na objem vlasov? Mam geneticky malo vlasov, hlavne tzv.kuty. a v poslednej dobe si vsimam ze takmer uplne stratili lesk. Farbim si ich cca raz za tri mesiace.
ja mam velmi jemne rychlo mastiace sa vlasy. vyskusala.som x druhov aamponov a pripravkov na vlasy. ale v poslednej dobe sa vraciam.stale k tej istej nemenovanej znacke od kadernicky. vlas pekne zmyje, netreba balzam a su pruzne. co pri mojich vlasochje alfa omega 🙂
PANTENE PRO - V 🌜😉🙂❤👍

@majocka24 ano tento pouzivam aj ja, je super
Tak vyskusam a zistim. Vdaka
baby, vedeli by ste poradit dobru masku na vlasy? nejaku hydratačnu
top na hydratáciu a hustotu vlasov je ricínový olej, len ho treba pomiešať ešte s dákym iným, lebo samotný je veľmi hustý a môže byť problém ho umyť, používa sa aj na obočie a mihalnice
vlasove oleje renovality ste niekto skušali? Ake su? Nie su vlasy po nich velmi mastne?

nepouzivam ziadenu chemiu .. miesto samponov no poo metoda.. neskor som presla na shikakai puder zmiesany s nuts soap powder..vlasy staci umyt raz za tyzden rastu rychlo nestiepie sa.. samozrejme nefarbim,fen obcas a nezehlim ... miesto kondicioneru arganovy olej ... dnesna doba nuti pchat do seba kopu umelyn chemie a latok co skodia ... a k nim patria aj sampony ... dcera pouziva prirodny sampon weledu ale aj ta obsahuje oleje kt vlasy zamastiia