icon

Čo narástlo Babsy Heribanovej na materskej?

danica_rajec
Moderátor
17. jan 2018

Krídla! Odjakživa ich mala roztiahnuté doširoka. Poletuje medzi rodinou, prácou, priateľmi a obľúbenými aktivitami. Deň strávený doma pod perinou sa mladšej dcére známej moderátorky Aleny Heribanovej ani neráta! „Hneď, keď sa mi Izabelka narodila, vedela som, že to bude dobrodružná povaha. Verím, že každá mama by mala žiť tak, aby bola šťastná a naplnená. Dieťatko energiu svojej spokojnej mamy totiž cíti, a preto im hocijaká spoločná aktivita robí radosť“.

Čerstvú mamičku Babsy Jagušák (meno prijala od manžela, pozn.) najviac teší, keď je v pohybe a je to na nej veru aj vidieť: „Teraz, keď mám Izku, užívame si všetko spoločne. Chodíme cvičiť jógu, kočíkujeme sa s kamarátkami, nakupujeme potraviny, z ktorých varíme dobroty, navštevujeme našu veľkú rodinu a občas zájdeme aj pracujeme“, hovorí.

A jej tajný tip pre podobne rozlietané mamičky? Nezabúdať pri balení aj na seba! „Šupnite do tašky jedny teplé rukavice, fľašu s vodou, dáždnik, látkovú tašku na prípadné nákupy a keď je veľká zima, tak zoberte aj teplé ponožky“, radí Babsy.

Čo narástlo Babsy Heribanovej na materskej?
Strana
z2
dai
18. jan 2018

@malyslonik mas pravdu - je to hejt🙂 kedze mamicka vyzera vyborne a dieta tiez... ach, mas pravdu - nikto iny tak nevyzera🙂 vsetky zavidia, nerozumeju a nedopraju rozlietanej babsi🙂 jemine... uz niektori mi pridu na hlavu z tych socialnych sieti... to fakt tak malo ako byt dcera niekoho ti staci aby si z neho bola na makko?

evittam
18. jan 2018

@loginexistuje 😂😂😂👍

alice.jant
18. jan 2018

Toto je po dlhej dobe jedna vyyyyborna diskusia 😂👍👍

ivuska027
18. jan 2018

@alice.jant presne to som chcela napísať aj ja 😂😂😂
Ešte čakám, kto začne, že kočikujeme, nakupujeme, varíme, chodime na jogu... To množne čislo je tiež smrť.
Nechám sa prekvapiť.

holandia
18. jan 2018

@danica_rajec tie čierne nohavice, ktoré ma na druhej foto sú úchvatné....<3 <3 <3

livka_
18. jan 2018

Rozlietana je lebo nema boha pri sebe. Ako moze takto lietat s malym babom kristakrizom? Asi nechape ze je matka a nechce sa vzdat petardy v zadku a uvedomit sa. Nech sedi s malou aspon do 6mes.doma a nech ju nevlaci po obchodoch. Ja byt Rajec tak na nu kaslem. Blby priklad rozlietania.

fokuska
18. jan 2018

@loginexistuje Ok :D nech si to da do blogu... vidim ze nie som jedina, ktora nerozumie aky je dovod zakladat diskusiu

jasminet
18. jan 2018

celkom som sa zlakla, ze co jej chudere narastlo.... a ono nic... nazov temy ako z topky.sk 🙂

Strana
z2