icon

SÚŤAŽ O MEDVEDÍKA

danica_rajec
Moderátor
20. jan 2018

Hľadáme najúspešnejšiu uspávaciu rozprávku, pesničku alebo riekanku! Napíšte nám, čo u vás najlepšie zaberá a my jednu odpoveď odmeníme skvelým spacím pomocníkom, háčkovaným macom Bobom.

P.S. U nás je stávka na istotu pesnička „Slúžil som slúžil“. Má to len jeden háčik – spievať musí muž! Ja mám od mojej Emmy prísny zákaz 😃

Toto bola extra pekná súťaž! 🙂 veľmi pekne všetkým ďakujem a macka Boba balím k maminke s nickom @curcuma! 🙂 Gratulujeme! 🙂

SÚŤAŽ O MEDVEDÍKA
Strana
z2
keena
20. jan 2018

@cailana 😂akurat som dopisala moju odpoved a teraz ze idem citat tie ostatne. No presne aj my tak paslo dievca pavy. To je haluz. 😂👌🏻🎤 je to brutal ukludnovacia melodia aj mna niekedy uspala hlavne pri dcere. 🤗

lenka_samorin
20. jan 2018

Keď sa mi narodil prvý syn, nepamätala som si z detstva žiadne uspavanky. Ale keďže sme na Vianoce s rodičmi a s babkou spievali veľa kolied, tých som mala v pamäti celý repertoár, tak som mu spievala tie. Búvaj dieťa krásne bola asi najobľúbenejšia 🙂

andrbeata
20. jan 2018

Za nás hrejivý macko, príp. klasický Macko uško.

permanentka
20. jan 2018

Moja inak nezaspi nez pricnuta na mne a zo zvuckami ladoveho kralovstva...pokial to nie je zvucka "megajvera" tak este sa da 😀

dadka1993
20. jan 2018

Moj synček má 19 mesiacov a neuveríte ale u nás odmalinka zabera pesnička Tichá Noc 😂 a musím spievať samozrejme ja, od maminky sa asi najlepšie počúva ❤️ Takže u nás máme Vianoce celeročne 🎄Macík by veľmi potešil 🐻

jamailoka
20. jan 2018

U nas je to piesen od Fiha tralala:zavri ocicka moja malicka. Je to pre nas ta najkrajsia piesen,spievame si ju aj poobede ked ide nasa Natalka spat...

kiks_1
20. jan 2018

Striedame rozprávky ako Tom a Jerry, Finley hasičské autíčko, traktor Tom a Statočné autíčka. Okrem toho mlieko vo fľaške a do 30 minút malá spí.

dhlinkova
20. jan 2018

Máme Medvedíka Pú aj s projektorom a utišujúci cumlík.

lennulik1
20. jan 2018

U našich chlapcov zaberá ako uspavanka pesnička z macka uška. Aj tá, čo ju macko spieva na zaciatku: "Dobrý večer, na dobru noc...". Ale musím potom zaspievať aj ten koniec: "Rýchlo do postielok, ved už mesiac svieeeetiiii..." 🙂

bosorkabb
20. jan 2018

Ťap ťap tapusky to zaberá vždy u nás.

nikuska111
20. jan 2018

My každý večer čítame rozprávky z knižky Kde bolo tam bolo ... Po prečítaní dám krizicek na čelo nech ich Ježiško ochraňuje zhasnem svetlo a spia 😊😊😊

ataner81
20. jan 2018

Ja mam s piskotkami taky vecerny ritual.Ulozim ich do postielky a chvilku sa rozpravame o tom aky mali den, co zazili, co sa im pacilo, co nie, koho videli a co by chceli zajtra robit.Ja si to vsetko zapamätam a na zaver zacnem rozpravat vymyslenu rozpravku kde hlavnymi hrdinami su 3deticky-Leuška, Teuško a Elinka(to su mena mojich opiciek😊).V pribehu su postavy, o ktorych mi pred chvilou rozpravali, dej je podobny no viac rozpravkovy s roznymi vymyslenymi postavami a zaver je vzdy samozrejme stastny a taky, aky by si priali zazit bud zajtra alebo niekedy v buducnosti😊Nakoniec im poprajem dobru nocku, sladke snicky a poviem im, ze ich lubim najviac na svete.No a v postielkach nesmie chybat konik pre najstarsiu, auticko pre stredneho a stara, vyblednuta, milionkrat prana plienka pre najmladsiu😂

zajinka123
20. jan 2018

U nás vždy zaberie pesnička Spi bábika zavri očká. Rozprávky zatiaľ čítame len cez deň😉

cailana
20. jan 2018

@keena tiež ma to pobavilo😁 druhorodenú dcéru to už nebavilo,tak už som si dlho nezaspievala😂

tutiynka
20. jan 2018

u na nepomaha nic 🙂 ked uz je unavena tak zaspi ,,ale ked bola mensia tak som jej spievala a tam kolo valala tečie riečka Ondava 🙂 a vtedy vedela zaspat 🙂

lupika
20. jan 2018

Ked prsalo,mrholilo,zabiatko sa narodilo..a kym sa dostaneme nakoniec basnicky,je dlhsia...uz driememe..

danica_rajec
autorModerátor
20. jan 2018

Krásne tipy! a práve ukončujem túto súťaž, ďalšie posty po mojom už bohužiaľ nebudú súťažne platiť. ďakujem za skvelú účasť 🙂

danica_rajec
autorModerátor
20. jan 2018

Toto bola extra pekná súťaž! 🙂 veľmi pekne všetkým ďakujem a macka Boba balím k maminke s nickom @curcuma! 🙂 Gratulujeme! 🙂

konvalinka404
20. jan 2018

@curcuma gratulujem ❤️❤️❤️

mims15
20. jan 2018

U nás to je ľudovka Dobrú noc má milá sladké sny nech sa ti snívaju o mne sny 😊💤

curcuma
20. jan 2018

@danica_rajec tak tomu sa hovori stasticko, velmi sa tesime, dakujeme a pekny zvysok vikendu prajeme 😘

curcuma
20. jan 2018

@konvalinka404 dakujem velmi pekne a pohodovy zvysok vikendu prajem 😘

konvalinka404
20. jan 2018

@curcuma ďakujem 🙂

edibedi
20. jan 2018

U nas sa tazko zaspava...odmala dcere citame pred spanim. Nie jednu, ale casto sme citali aj dve knihy...NIKDY nezaspala 🙈 a teraz? Precitam jej na dobru noc, nasledne vytiahne cca.5 knih, vsetky si prelistuje, precita po svojom a az potom zaspi... a rano ukladame knihy naspat do policky 😆

Strana
z2