icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC

danica_rajec
Moderátor
16. jan 2018

Mamy to dobre poznajú - s deťmi sa von chodieva každý deň a za každých okolností. Ako si užívate tohtoročnú zimu spolu so svojou svorkou? Trávite viac času na horách a v prírode alebo preferujete potulky mestom a bojujete so zasneženými chodníkmi?

Pošlite nám fotku vášho dňa a my jednu odpoveď odmeníme mesačným pitným režimom od značky Rajec. Aby ste na to mali dosť času, súťažíme celý tento týždeň – až do nedele 21.01. do 21:00 hod!🙂

VEĽKÁ SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC
irenaliza
20. jan 2018

teraz ke´d som nastúpila po 12.rokoch na materskej pri 4 cérkach do práce, tak môj deň je dosť hektický a všelijaký, ale s dcérkami sa snažím vonku tráviť dosť času, aj ke´d najstaršia 12.ročná povie, mamina a načo ísť von, veď doma ja najlepšie, jemmi tu super, čomu som naozaj rada, veď aj kď malý bytík máme, sme spolu stále a tešíma sa keď môžeme pokecať a spoolu byť , čo je veľký dar. teraz v zime keď bol sneh, sme sa vyšalili a postavili aspoň malého snehuliaka a potom na gauči se si sadli a rozprávali príbehy zo školy a škôlky a dokonca ešte stále doma stromček máme, lebo vraj keď nám ho Ježiško doniesol tak asi sme poslúchali a stále ke´d z vonku prídeme tak si sadneme a povieme si super, že ste stále spolu a dcérky mi povedali Mamina vonku je super, sneh je fajn, ale tu doma je proste NAJ, čo viac si môžem priať, som šťastná mamin, aj ke´d občas aj u nás dcérky ťažké chvíle priprtavia nám rodičom, ale predýchame a spoločne to zvládneme a možno aj tým to všetko zvládame, že super vodičku od Rajec pijeme, lebo naše dcérky denne vypijú... toľko, že náš tatino hovorí, že sú jak bezodné studničky plné vodičky. Ďakujem za super týždeň @danica_rajec

dzina007
20. jan 2018

Inak najprv som prwcitala ako travime cas so SVOKROU a nie svorkou... 😂😂😂 tak teda dam zazitok z dnesneho dna i ked bez fotodokumentacie... nasa starka je trosku akcna zena a aj napriek tomu ze ma o par mesiacov 70ku na krku dnes mala napad ze berie s detmi na svah vrece ahadze tam sneh a bude sa snimi pretekat na kopci... chvalabohi sme ju presvedcili ze nech si radsej vezme vnukove boby... 😂😂 tak bobovala ako taky drak na strmom kopci so svojim troj a stvorrocnym vnukom... 😂😂😂 uplne nepochopitelny pohladt pre niektorych... 😂😂😂 ale hlavne ze deti boli stastne... hlavne ked sa rozhodla ze hore kopcom nemusia tahat boby oni ale mmozu sediet a ona ich potiahne... kazi nam moralku lebo my sme na to lenivi rodicia tahat ich do kpca... 😁😁😁

lennulik1
20. jan 2018

@danica_rajec my sme aj vonku, aj doma, záleží aj od toho, ako sa cítim, keďže to mam "za pár" do pôrodu a mam už veľké bruško, ktoré celkom často tvrdne. Ale to, že sme spolu je najdôležitejšie 🙂

janca0079
20. jan 2018

Najlepšie je u maminky v posteli tam sa vynikajúco odpočíva lenosi aj schováva 😉 radi chodíme na prechádzky aj s kočíkom aj bez kočíka alebo k babke autom keďže býva v inom meste

magduska5
21. jan 2018

Snažíme sa byť vonku skoro stále 😊

jeanettka
21. jan 2018

My takto, v lyžiarskej školke po prvý krat

danica_rajec
autorModerátor
21. jan 2018

Už o pár hodín vylosujeme jednu z vás, ktorá od nás vyhrá mesačný pitný režim pre celú rodinu! Ak ste sa ešte nezapojili, máte najvyšší čas 🙂

lenka209
21. jan 2018

U nasich starkych na dedine je najlepsie a aj nase deturence krasne sa z neho tesia a vyuzivaju kazdu chvilku ked nam raz za cas napadne.

katarinanemethova
21. jan 2018

Moja Sofinka miluje sneh. Sme vonku kazdy jeden den. 🙂

marianna775511
21. jan 2018

Takto vyzera u nas zima tento tyzden. Konecne sa mozeme vyjasit vonku, sankujeme sa, staviame snehulkov a bola aj gulovacka.

petrofka
21. jan 2018

Aj ked je malo snehu 🙂 vzdy si ho potiadne uzivame a chodime do parku krmit kacice 🙂 robime to po cely rok a malemu sa to moc paci.

luciferkax
21. jan 2018
dena2604
21. jan 2018

Tak mi Takto 😉 Malá pije strašne veeeľa vody. A čo ide dnu, musí ísť aj von 😀

misinka0611
21. jan 2018

Väčšinu dňa dňa trávim starostlivosťou o môjho 4- mesačného synčeka, ale snažím sa aj venovať sa domácnosti, aby sme sa tu dobre s priateľom cítili. Veľa tých pravých zimných fotiek nemám, kedže zima u nas v okolí BA sa práve konecne začína. Doteraz ako keby ani nebola 😒 Aj ked sa to hneď topí, predsa sa podarilo nejakú fotku urobiť 🙂 Už sa teším sko maly trosku povyrástie a my si aj nejakého snehuliaka postavíme 😊 Zatial len takto:

risolino
21. jan 2018

U nas dlhe zimne vecere su spojene s knihami, roznymi hrami, momentalne u nas fici Plny kurnik... alebo potom lego 🙂

barbara1984
21. jan 2018

Večerná guľovačka v Tatrách je super, hlavne ten vzduch je top 😉

anency
21. jan 2018

Toto je foto ešte z leta ale naše dní keď je teplo vyzerajú aj takto. Radi trávime čas vonku. Či už opekáme alebo chodíme na hrad keďže bývame v malom mestečku pod Šarišským hradom.

alesta
21. jan 2018

Tak u nas je velka svorka, 2 sestry - kazda 2 velmi aktivne deti, treba ich poriadne unavit 🙂

petra0017
21. jan 2018

Hlavne aby sme boli vonku🌺🌷❄⛄

sisuka5
21. jan 2018

Náš beťár sa najradšej škerý, od rána do večera vymýšľa 😀

marecek1
21. jan 2018

My sa snažíme čo najviac si užívať zimu, sneh - prišiel neskoro, je ho málo, tak to treba využiť, kým sa dá - snehuliak na dvore, starší synátor "bunker", prechádzky v prírode - bývame blízko lesa, rieky... lyže... Zimu si užívame celá rodina, aj dnes sme vytiahli všetky tri naše sýkorčatká na sánky - mladšie dcérky už spia, synátor s manželom šli ešte na lyže.

sisi208
21. jan 2018

cez víkendy, keď sme všetci doma a počasie ako napr. dnes to dovolí tak hneď vyberáme sánky a šup do dediny 🙂

evulienkaslx
21. jan 2018

u nas je vonku skaredo, tak sa hrame na kadernicky salon

atinkaa
21. jan 2018

U nas je snehu malinko ale cistu vodu a Rajec lubime😘😍🐳💧

11lili11
21. jan 2018

S Noemi chodíme von každý deň za každého počasia, pretože von sa jej spi najlepšie a co neurobí milujúca mamina pre svoju dcéru a pre tento úsmev 😘🐭❤️😍❄️