SÚŤAŽ o balíček pitného režimu Rajec
Darí sa vám dodržiavať pravidelný pitný režim počas dňa? Ako si pomáhate – máte nejaké osvedčené triky, ako sa nezabudnúť napiť? Napíšte nám a my jednu odpoveď ešte dnes o 19:00 hod oceníme 1,5 l a 0,33 l balením dojčenskej vody Rajec 🙂
-------------
Vyhodnotenie:
Veľký klobúk dole! Prečítala som si množstvo zaujímavých tipov, ako sa prinúniť piť a čo je najdôležitejšie, očividne fungujú! Medzi nami, zdá sa, že voda neustále po ruke je skutočne radou nad zlato. A tie z vás, ktoré s pitným režimom stále bojujú, si tu tiež isto našli kopu inšpirácie... Ďakujem vám za skvelý deň.
Výhru posielame mamičke s nickom @poleva a srdečne gratulujeme. A ak ste dnes nevyhrali, vôbec nesmúťte, čaká nás ešte kopa súťaží a zábavy. Prajem vám všetkým krásny a pokojný zvyšok večera.

Moj pitný režim je na bode mrazu. Sa čudujem, ze este zijem 😂. Denne dve kávy a to je tak asi vsetko co vypijem za den. Neviem sa donútiť nejako nieco vypiť. Ale zase mávam dni ked vypijem aj 5 litrov. Proste to na mna pride a vypijem naraz po sebe aj 5 pohárov vody. Moje deti zase pitný režim dodržiavajú. Bud džús alebo sirupovu vodu, cistu vodu. Kedy co.
Tak čo sa týka pitného režimu vždy som málo pila. Proste som nebola smädná a to ani keď boli vonku horúčavy. Samozrejme pila som ale nedokázala som vypiť odporúčanú dávku 3 litre denne. Teraz mám malú dcérku a už toho pijem oveľa viac, snažím sa častejšie piť aj keď po malých dávkach. Takisto núkam aj svoju dcéru aby pila. Ona však s tým problém nemá, pije a pije 🙂 a to ešte aj v noci 🙂
Prepáčte len taká poznámka aby sa potom tie deti neupili čo vyhrajú odmenu necelé 2 litre vody Rajec 😀
Jasne že nezabudame na vodu , ved ta je najlepšia .. pijeme vela 🙂 🙂 🙂 🙂 voda voda niekedy aj ten čajik ..
ja som typ co nieje smadny.Pijem málo a musím sa nútiť.Snazim sa denne dostat do seba aspon 1,5 l co na moju vahu je vazne malo.
Dcera nema problem vypit cistu vodu ale tiez to musime strazit.Pocit smadu u nas neako nefunguje.
Ja sa musím priznať,že pitný režim mám veľmi nepravidelny. Až keď ma začne večer bolieť hlava tak zistím,že som za celý deň nič moc nevypila. Keď už pijem,tak čistú vodu,prípadne s citrónom. Veru počula som uz aj mobilnej aplikácií,ktorá v určitých časových intervaloch pripomína potrebu sa napiť. Ak niekto vie,kde ju nájdem,sup sem s ňou,hneď ju stiahnem🙂
Pitny rezim dodrzujeme pijeme vela. Ked citim smed tak aj cez noc vyskocim s postele doplnit tekutiny. Najradsej mam cistu vodu lebo len ta dokaze uhasit smed.🍶🍶🍶🍶😊
Ja mam vzdy po ruke flasku kedze kojim pijem strasna vela aj malickeho sa snazim ucit aby sa napil ale zial mu este velmy nechuti radsej ma mliecko z prsicka :D
Dobrý den kedže mám zdravotné problémy, piť musím...a keď je človek nútený niečím, tak piť bude, teda mal by sa prinútiť....ráno začínam žihľavovým čajom, mám ho aj na obed a večer takisto....Takisto manžel a dvojičky , dá sa povedať že sme čajoví a vodoví....Chalani neobľubujú sladké vody, sú naučení na dojčenskú vodu....🙂 a môj trik je asi taký....postaviť si na kuchynskú linku fľašu dojčenskej vody a dať si záväzok, že do večera bude prázdna...Kedže zbierame aj vrchnáčiky do škôlky a pre choré deti, tak vždy večer - to už máme taký rituál,,, každý vhodí vrchnák z minerálky alebo dojčenskej vody do sáčku ktorý nám visí na stene...Chalani majú super pocit z toho,že každým dňom je tých vrchnáčikov viac, a potom tak pyšne odovzdajú pani učiteľke sáčok s nazbieranými vrchnáčikmi , a ja mám super pocit, že máme splnený denný pitný režim, lebo aj keď je doba uponáhľaná piť treba a hlavne toľko koľko máme 🙂 pekný deň 🙂
snažíme sa dodržiavať pitny režim, deti vždy majú nachystanu netecucu flasku od Rajca, takže je aj výhoda ze nepovylievaju a vždy sa napiju ;)
Pitný režim mojej 2 a pol ročnej dcerky je dodržiavaný každý deň. Pije iba čistý Rajec inu vodu jej neponúkam, lebo chcem aby pila to najkvalitnejšie čo naša slovenska príroda ponúka. Už je tak zvyknuta že si pýta iba jej Rajec s mackom. Denne vypije viac ako liter vody. Čaje a sladké džúsi mi sama odmieta a som tomu aj rada. Milujeme Rajec 🙂
naucila som sa pit rano nalacno pohar vody a este sa mi nestalo, aby som nevypila minimalne 2,5 litra vody denne , v lete viac... najlepsia je cita, ticha voda, s citronom, matou a tak...
Ja prve co urobim ked vstanem z postele, tak vypijem 3dc vody. Flasu s vodou mam aj pri posteli, ked sa maly vecer zobudi, aby som sa napila. Pocas dna pijem cistu vodu a bylinkove caje. Ked si dam kavu, tak automaticky po kave vypijem aj pohar vody. Cez den vypijem aj viac ako 2l vody , v lete samozrejme viac. Zvykla som si, ze ked idem do kuchyne, hned sa aj napijem.. Je to o zvyku
My mame samozrejme samoobsluznu tankovaciu stanicu, kde si chalani tankuju sami a my s manzelom si lievame so poharikov so znackou rajec. Maminka pracovala pred tym ako barmanka tak dostavala darceky.
Pitný režim sa snažím dodržiavať tak ja, ako aj moje deti -
pijeme bylinkové čaje, alebo nesladené minerálky - snažím sa, aby deti čo najmenej pili sladené nápoje /koly a podobne/, džúsy... jednoducho to, čo je dobré pre ich zdravie.
Dcérke vždy nabalím fľašu čaju alebo minerálky v lete do školy, a ja si vždy ráno postavím fľašu na kuchynskú linku - v kuchyni sa zdržiavam najviac, a pri práci a starostlivosti o mladšiu dcérku popíjam - musím mať flasu na očiach, lebo zabudnúť nemôžem, dcérku ešte dojčím, tekutiny doplnať musím.
Prichystam si vzdy politrak vody s citronom a hned ako dopijem pripravim si novy aby som to mala na očiach .. detom do školy flašu čaju a doma je vzdy navareny caj alebo voda
Tým že mám vkuse nízky tlak tak si telo samé pýta vodu, dodržiavam, niekedy vypijem až 4 litre aj viac podľa potreby :D dcérka dodržiava pitný režim od malička krásne s ňou som nikdy nemala žiadny problém, vypije a už aj si napúšťa pohár s vodou :D
U nás je s pitím veľký problém - aj u mňa a aj u drobcov... Snažíme sa všelijako možne - od aplikácií do telefónu, cez strategické rozmiestnenie fliaš po celom byte a najnovšie aj pomocou súťaží - kto cez deň vypije viac :D A keďže súrodenecká rivalita je strašne fajn vec v takýchto prípadoch, konečne hlásim úspech :D
Deti sI vodu pytaju same, je si musim pripominat filtracnou kanvicou na drese.pijeme len cistu vodu
Pitný režim sa snažím dodržiavať, hlavne od kedy mám moje dvojičky sa mi to darí akosi ľahšie 🙂 . Vždy keď robím čajíky, šťavičku, vodičku pre deti, spomeniem si aj na seba a takto sa mi darí vypiť denne okolo 2-3 l vody, čaju. 😀
pitny režim som nedodrziavala, pila som malo len ked som bola smadna. teraz ma caka operácia oblickoveho kamena. ak to dobre dopadne slubujem ze uz budem uz nosiť flasu vody ked pojdeme vonku nielen pre deti ale aj pre seba ☹
pitny rezim sa snazim dodrziavat aj hlavne kvoli mojej 2,5 rocnej slecne Vaneske kedze dieta je zrkadlom rodica a snazim sa ho dodrziavat tym sposobom ze ci uz ja alebo mala mame vodu vzdy dostupnu a umiestnenu tak aby sme ju obe videli a vzdy si spravime CINCIN z coho ma krpana obrovsku radost a samozrejme ked ideme von vzdy berieme flasku vody pre malu aj pre nas
Pitný režim viac dodržiavame poctivo všetci. Moj synček si pekne pýta sám piť´. Má svoj hrnček a ztoho pekne pije. Vždy v nom musí mať bud čajík alebo šťavičku. Ja sa tiež snažím piť lebo mám migrény ale je pravda že nie vždy pijem dosť . 🙂
My máme šťastie, že pijeme veľa vody, nemusím synčeka nútiť niečo vypiť ani v studenom počasí.
Vodu si pýta často, preto nemám strach o jeho pitný režim.
Syncek je od malicka zvyknuty pit cistu vodu a cajik samozrejme nesladeny...Podla mna je dolezite zacat si zauzivat navyky...okrem cistej vodicky aj 100% stavy, ktore sa skladuju v chladnicke...vodicku ma misko stale vo flasi a ked uz vypije pyta si....dalsi dolezitym prikladom su rodicia...my musime byt prikladom a deti to musia vidiet u nas, to co ziadame od nich...cista voda nad zlato v kazdom pocasi 😀
Nechávam si fľašu s vodou na linke aby som ju mala stále na očiach, môj drobec mi je príkladom, má 20 mes a vodičku si sama vypýta a vypije viac ako liter vody denne + 0,5 l mlieka 🙂
Ja mam stale vodu v pohari naliatu a ked idem okolo tak vypijem..tak sa mi dari vypit aj 3litre denne...drobec ma malu flasticku vody stale na zemi..a kednje smadny tak pridenza mnou s flasou aj sa pokusa sam napit ale stale zabuda dvihat rucky...ma este len 13mesiacov
Ja napisem skusenost z prace, ako to robila kolegyna, nie moju. Potrebovala vypit 5 salok alebo poharov aspon, aby ju nebolela hlava, tak si narobila 5 salok caju alebo vody aspon, nastavala si to na stol a postupne to vypila. Tak nezabudla, ze vypila malo, aby ju nebolela hlava. A inak, to vazne ste nazvali pitnym rezimom 1,5 l +0,33 l vyhry? Mi to prislo take vtipne, nic v zlom 😉
Ja som naucena pocas kazdeho jedla vypit min.1 pohar vody... A tak ani moc nepriberem, lebo stale pijem vodu... 😀 😀 😀

Maleho sa casto pytame ci nepotrebuje "dotankovat" aby jeho motom vladal fungovat🙂 To sa mu vzdy paci a casto sa napije🙂