SÚŤAŽ o balíček pitného režimu Rajec
Darí sa vám dodržiavať pravidelný pitný režim počas dňa? Ako si pomáhate – máte nejaké osvedčené triky, ako sa nezabudnúť napiť? Napíšte nám a my jednu odpoveď ešte dnes o 19:00 hod oceníme 1,5 l a 0,33 l balením dojčenskej vody Rajec 🙂
-------------
Vyhodnotenie:
Veľký klobúk dole! Prečítala som si množstvo zaujímavých tipov, ako sa prinúniť piť a čo je najdôležitejšie, očividne fungujú! Medzi nami, zdá sa, že voda neustále po ruke je skutočne radou nad zlato. A tie z vás, ktoré s pitným režimom stále bojujú, si tu tiež isto našli kopu inšpirácie... Ďakujem vám za skvelý deň.
Výhru posielame mamičke s nickom @poleva a srdečne gratulujeme. A ak ste dnes nevyhrali, vôbec nesmúťte, čaká nás ešte kopa súťaží a zábavy. Prajem vám všetkým krásny a pokojný zvyšok večera.

Veru dari 🙂 co sa tyka mna, tak ja vzdy si naplnim pollitrovku vodou a viem ze za den musim vypit 5-6, to mam 2.5 az 3l (napr dnes 3x0.5l flase vody, 1 kava - ktoru samozrejme do pitneho rezimu neratam a 1 pohar 0.2l vitamin C...a deti...so starsou bol problem, ktory sposobila moja svokra, tj pitie len dzusiky, len sladene cajiky a sirupova voda, nastastie teraz svokra trva na tom ze len z pohara aby pila, jasne ma pravdu, bude mat 4 roky, ale nevypije tolko kolko by mala a pije len sladke, takze to riesim tak ze vzdy je vo flaske (vo vasej rajec s tym uzaverom co sa nepoleju) aj pitna voda a veru cez den ked je smadna pije aj vodu...a mladsia ta pije len vodu(mliecko samozrejme neratam), nic ine jej nechuti, ziadne sladke zbrndy..v podstate si na vodu privykala odmala, od babetka...aspon sa jej precistili usta od mliecka a privykala si na nove chute, voda je top napoj 🙂 pyta si ju sama
Mame s dcérkou zvyk ranného a večerného čaju plus stále má otvorenú fľašu minerálky a pri posteli 🙂
snažím sa dodržiavať každý deň 2 litre, keďže mám dcérku a kojím ju tak je potrebné aby som pila dostatok tekutín a mám v obývačke aj kuchyni vždy fľašu s vodou, aby som sa nezabudla napiť
Mne sa to veru nedari, zabudam dost casto na to a zbadam sa az ked som smadna. No moje deticky maju vzdy plnu flasku a poharik a ked dopiju nalejem dalsie. Takto denne vypiju dostatok vody. Dost casto si hovorim, ze by som si z nich mala brat priklad a pit zaroven s nimi 🙂
Ráno si vždy pripravím čaj do 0,5 litrovej šálky, ten mám až do večera postupne a pomimo pijem len čistú vodu - môj trik je veľmi jednoduchý - keď pije malá - tá pije skoro stále a už si vie vypýtať sama, tak sa idem napiť aj ja, takže mám vyhradený čas na pitie spolu s ňou 🙂 a chodievam 4 krát do týždňa cviciť, kde mám poistený ďalší pol liter vody a 2 dcl proteinového nápoja 🙂
Moja dcera lubi pit vodu od malicka dokonca bez vody v ruke ani nezaspi.A ja sa teraz snazim zdravo zit pre stale mam flasu vody pri sebe.
Ako? No musim mat flasu alebo aspon pohar z vodou na stole. Inak, uplna bieda
@danica_rajec No tak je to nepresne napísané 🙂 😀
Ja si rano napustim vodu do litroveho dzbanu a cez den viem kolko som vypila. Malej kupujem tieto 0,33l flašky Rajec, ked vypije, dolejem z veľkej flašky. Flasku menim asi raz za tyzden. Flaska pre malu mi vyhovuje,je mala,v pohode ju nosim stale pre v kabelke,je super že nevytecie. Aj ona ju ma rada, odkedy ju kupujem nemame žiadnu inu špecialnu flašku na vodu.
@prosac nabuduce napravim 😉
Ja a pitný režim nie sme veľký kamaráti,ale synček ho dodržiava aj za mňa 🙂
U nás je to krčah vody a pohár, keď idem okolo, vždy sa napijem ☺
Ja som s tým mala veľký problém...ale naučil ma to môj len 5 mesačný syn 😀 nakoľko sa ešte stále kojíme vždy keď sa on napapá ja vypijem min. 0,3L vody aj viac...papáme každé 3hod takže pitný režim dodržujem 🙂
u nas teraz bez problemov, dcerka ma svoju flasku vody vzdy po ruke, takze potom vieme, kolko vypila, ja si davam hned rano plny pohar vody a potom doplnam
Ja si napustam ráno litrovu fľašu vodou z vodovodu a ráno si robím čaj do litrového džbána...do vecera to musím vypiť. Tak viem ze min. 2 litre v tomto období vypijem. oba nápoje mam v obyvacke na stole kde sa zdziavam s babom najčastejšie.
Každý deň začínam pol litrovým pohárom vody, potom pijem pred každým jedením 3 dl vody, čiže 5 krát denne, okrem toho čajíky, ktoré obmieňam, veľmi mi chutí zelený čaj matcha s citrónom, zázvorový, žihľavový, ovocný, čiže denne vypijem cca 3 litre tekutín. Zatiaľ to funguje, hoci predtým som sa nejako zvlášť pitným režimom nezaoberala, organizmus si na zmenu zvykol, trvá to už 3 roky. A podarilo sa mi dokonca aj zhodiť nejaké kilečká.
My máme najradšej vodu Rajec hlavne s tými príchuťami sú velmi rôznorodé a aj tak chutia ako je písané patentované prírodou nie su moc sladké také akurát vyhovujú nám velmi vžy ju musíme mať poruke nám vyhovujú tie nebublinkové varianty a dojčenská voda 🙂 🙂 🙂
Pekný deň, môj pitný režim nie je ideálny,hlavné teraz v zimnom období. V lete je to omnoho lepšie,ale ja sa polepsim🙂 voda je úplne to najlepšie čo môže byť. Sytene sladké malinovky nekupujeme vôbec.
Tajomstvo je mat pohar flasku na ociach a plati to od deti po dospelych aj seniorov pitie tekutin je dolezite ale aj to co sa pije 😉 sladene vecicky Len raz za cas
Snažíme sa o dodržovanie pitného režimu a to najmä cez horúce letné dni. Ale, keď bola malá chorá som ju až nalievala vodou, aby nebola dehydrovaná. Aj napriek mojej a malej snahe sme skončili v nemocnici, pretože bola dehydrovaná dôsledkom horúčky a zvracania. Sice pila len akosi to nestačilo, v nemocnici som ju núkala každých 5 min. ☹ až to malej liezlo na nervy 🙂 . Teraz je už ok a pije hlavne čistú vodu, ktorú ja preferujem od malička,a nie som zástanca sirupov, teda občas kúpim, ale nie často lebo malá má tendenciu naliat si do pol pohára sirupu a trochu vody, čo sa mi teda fakt nepáči a je to podľa mňa nezdravé teda aspoň taký je môj názor.
Uf, no tak ja niesom asi dobrym prikladom, ja sa napijem len ked som smadna. Niekedy vypijem viac a niekedy menej za den. V lete je to trochu lepsie so mnou 😀 Ale moje deticky piju stale, kazdu chvilu im dolievam vodicku 😊
Ano dari,stale mam 1,5 l mineralku na stole,ktoru cez den vypijem,plus caje,dzusy nejake
DObrý deň pitný režim samozrejme dodržiavame, každý večer si pripravím pohár čistej vody a ráno ho celý vypijem, inak pri sebe stále nosím vodu, či už je to čaj čistá voda alebo minerálka,
U dcérky je to tak, že už hneď keď ráno vstane povie (tajík-čajík)a hneď jej nalejem čaj alebo vodu , všade kde ideme berieme fľašku, skúšali sme už aj vaša maličké rajec a musím povedať, že je to super aj keď tú flašku nehcám dcérke, na rozdiel od ostatných sa z nic nevylieva ;)
Ja rano zacinam kavou a poharom zeleneho caju pokracujem pocas DNA pohar vody pripadne mineralka . caje nesladim ani neochucujem a farebne nepijem iva led su sviatky a deti sa snazim ucit aby vela pili tai idem prikladom 😀
Snazime sa ako sa Len da. Cajiky voda mineralka obcas dzusik
Ja na pitny rezim dost zabudam, nemam vobec potrebu pit vodu pritom cista voda mi chuti najviac. Dala som si do mobilu aplikaciu ktora ma upozornuje, tak som sa trosku zlepsila 😄
Preferujeme hlavne cistu vodu no moze byt aj mineralka ci cajik
Snažím sa pit pravidelne,najviac vypijem ráno. Minule som si zamerne urobila zdravy nápoj s uhorkou,zazvorom a zalila som to v dzbane 1 1/2 litrovou dojcenskou neperlivou vodou aby som odsledovala kolko vypijem) a večer som zistila ze mi este ostalo na dně džbánu cca 2 deci)
ja vždy ráno naplním malej fľašu vodou a ona by ju mala do večera vypiť.. a teda niekedy je už doobeda prázdna - odkedy má detskú kuchynku, v ktorej však netečie voda - takže si musí umývadlo plniť ináč 🙂

My sa snazime tiez dodrziavat pitny rezim aj hlavne kvoli malemu. Mame takticky rozmiestnene po byte pohariky s vodou a cajikom. A maly ked je smadny, tak okrem mlieka sa vypita potom vodu alebo caj.