icon

SÚŤAŽ o balíček pitného režimu Rajec

danica_rajec
21. mar 2016

Darí sa vám dodržiavať pravidelný pitný režim počas dňa? Ako si pomáhate – máte nejaké osvedčené triky, ako sa nezabudnúť napiť? Napíšte nám a my jednu odpoveď ešte dnes o 19:00 hod oceníme 1,5 l a 0,33 l balením dojčenskej vody Rajec 🙂
-------------
Vyhodnotenie:

Veľký klobúk dole! Prečítala som si množstvo zaujímavých tipov, ako sa prinúniť piť a čo je najdôležitejšie, očividne fungujú! Medzi nami, zdá sa, že voda neustále po ruke je skutočne radou nad zlato. A tie z vás, ktoré s pitným režimom stále bojujú, si tu tiež isto našli kopu inšpirácie... Ďakujem vám za skvelý deň.

Výhru posielame mamičke s nickom @poleva a srdečne gratulujeme. A ak ste dnes nevyhrali, vôbec nesmúťte, čaká nás ešte kopa súťaží a zábavy. Prajem vám všetkým krásny a pokojný zvyšok večera.

SÚŤAŽ o balíček pitného režimu Rajec
Strana
z5
spuntik1997
21. mar 2016

Ja sa snažím dodržiavať 🙂 jednu fľašku mám pri posteli a taktiež v každej jednej izbe 🙂

danica_rajec
autor
21. mar 2016

Toľko dobrých rád som vôbec nečakala, moc ďakujem! 🙂 za 40 minút súťaž ukončíme a vyberieme jednu víťazku, no všetky ste úplne skvelé - pitný režim máte pod palcom 😎

lienkaxy
21. mar 2016

Ja problém s pitím nemám. Deti sa snažím motivovať tým, že dám vodu do rôzných fliaš a pohárikov, ktoré obmieňam. Hoc nie sú až také smädné, tak radi vyskúšajú novú fľašu alebo pohárik či slamku.

ikabu
21. mar 2016

Ja sa snazim pit stale, ked minam kuchynu 🙂 co je dost casto... a pijem dva pohare vody. Malemu davam cistu vodu asi od pol roka a nic ine pit nechce, okrem mlieka samozrejme 🙂 A vypije jej tiez velmi vela... flaska s vodou je stale s nim...

luspik
21. mar 2016

Dobrý deň, s dodržiavaním pitného režimu je to ťažké. ALE mojím receptom je nosenie fľašky so sebou, resp. mať ju stále na očiach. Keď ju neustále mám pri sebe, tak som "nútená" sa vždy napiť. Keďže máme malé 5-mesačné mimi a kojím, snažím sa dodržiavať pitný režim tak, že mám vodu pri posteli. Som smädná aj v noci. 🙂 😉
Taktiež moju dcéru som učila už od mala piť čistú vodu, vie že voda je dôležitá.

vilaamalka907
21. mar 2016

Každú hodinku dva dcl čistej vody 🙂

kajca84
21. mar 2016

Ja den zacínam cistou vodou a hned si aj uvarím caj.Pocas dna tiez casto pijem a nosím si flasku so sebou.Dcérku este kojím a okrem toho ked nás vidí pit,dá si aj ona.Syncekovi treba vzdy strcit pohár do ruky,vtedy si dá.

petrajasik
21. mar 2016

Ja mám svoj pohár, ktorý dolievam stále a deti z jupík fľašky

aluxka
21. mar 2016

Ja sa snažím pitný režim dodržiavať a to tak, že že hneď ráno si napustím do pollitrového pohára vodu a vypijem. Napustím si ho znova a počas dňa pijem a dopúšťam 😀 To isté aj moje dcérky. Babička - moja mama mi stále hovorí, že voda je voda, najlepšia 🙂
Osvedčený trik asi nemám, no ak by som mohla poradiť bolo by to len to, nech každý myslí na svoje zdravie, pitný režim je veľmi dôležitý pre celé telo a jeho správne fungovanie 🙂

pegy4
21. mar 2016

Ja mam maleho synčeka a od nArodenia používame vašu Rajec vodu 🙂 uz ma synček 17 mesiacov a ja mu nechávam fľašu na dosah ruky , čiže sa napije ked je smädný 🙂 uz rad pije z fliaš co maju to cucatko na konci 🙂...občas robíme cajik , vačšinou cistu vodu

danica_rajec
autor
21. mar 2016

Veľký klobúk dole! Prečítala som si množstvo zaujímavých tipov, ako sa prinúniť piť a čo je najdôležitejšie, očividne fungujú! Medzi nami, zdá sa, že voda neustále po ruke je skutočne radou nad zlato 😉 A tie z vás, ktoré s pitným režimom stále bojujú, si tu tiež isto našli kopu inšpirácie... Ďakujem vám za skvelý deň 🙂

Výhru posielame mamičke s nickom @poleva a srdečne gratulujeme 🙂 A ak ste dnes nevyhrali, vôbec nesmúťte, čaká nás ešte kopa súťaží a zábavy 🙂 Prajem vám všetkým krásny a pokojný zvyšok večera 🙂

minulin
21. mar 2016

@danica_rajec aj vam pekny vecer a gratulujem 🙂 nech Vam to pije 🙂

kupcovci
21. mar 2016

Gratulujem 🙂

misulka25
21. mar 2016

Ahojte ,tak ja sa pridavam vsetkym co pijete Rajec...ja osobne mam flasu stale pri sebe a pijem vzdy ked sa na nu pozriem tak si dodrziavam pitny rezim.Som v 30 tt a voda Rajec dojcenecka je pre mna velmi dobra...vypijem aj dve flasky.

pegy4
21. mar 2016

@misulka25 uz je koniec 🙂 @poleva blahoželám 🙂

ewellin9
21. mar 2016

Ja som vždy pila veľa vody. Aj v kabelke nosím vždy fľašu vody. Dcéra nechce nič iné piť len čistú vodičku, ktorú jej počas dňa stále núkam, ale vie si vziať aj sama. Mám počas dňa vodu v džbáne a tak viem, že cez deň vypijem aj cca 2 litre vody. Ešte musím popracovať na manželovi- toho musím veľakrát upozorniť, že sa skoro vôbec nenapil. Už som si tak zvykla a niekedy pijem vodu až automaticky 🙂

ewellin9
21. mar 2016

@ewellin9 aha, už je koniec súťaže 😀 som si nevšimla 😅

suzinka1608
21. mar 2016

Zvykla som mat aplikaciu v telefone ktora atale zapipala ze sa mam napit. Odkedy mam dieta a kojim pijem uz automaticky a teda casto a dost.

renata155
22. mar 2016

musím užívať pravidelne lieky na vysoký tlak beriem ich až 9 tabliet denne tak vždy ich musím zapiť počas celého dna aspon pohárom dvomi čistej vody,moj malý synček ked vidí pohár vody vždy povie ham a vypije pár glgov počas dna so mnou,plus si pravidelne robím aj bylinkové čaje doplnaju mi energiu namiesto kávy.Von máme flašu vody vždy so sebou. 🙂 😉

Strana
z5