icon

SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM PRE CELÚ RODINU

danica_rajec
24. mar 2016

Na aký výlet neviete zabudnúť? Pošlite nám vaše fotky – nemusia byť práve najnovšie, hlavne nech zachytávajú vaše krásne chvíle v prírode. Jednu z vás odmeníme mesačným pitným režimom Rajec pre celú rodinu (asi 55 litrov pramenitej vody Rajec)!

Pozor, súťaž potrvá až do nedele 27.3.2016 do 19:00 hod, takže máte dosť času zapojiť sa a nájsť tie najlepšie fotografie 🙂 Vyhodnotenie súťaže nájdete tu aj na mojom blogu.
---------
Vyhodnotenie:
MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC PRE CELÚ RODINU vyhráva: @majakuca

Gratulujeme!

SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM PRE CELÚ RODINU
lucka222
25. mar 2016

Jeden z najkrajších výletov z mojimi krstniatkami 🙂 Katka. Hanka a Dianka. 😝
Fotky sú z Malých Karpát a Bojníc zoo 🙂

kupcovci
25. mar 2016

Prve dve fotky su z Vydrovskeho skanzenu v Ciernom Balogu dalsia s prechadzky parkom v Brezne a dalsia z kontaktnej Zoo v Liptovskom Mikulasi 🙂

cevrik5
25. mar 2016

Kazdy vylet je zatial super ked mame take poslusne detisko male 🙂 zopar foto co mi ostalo v telefone 😀

maryon1
25. mar 2016

Nám sa veľmi páčilo v Múzeu kysuckej dediny na Vychyľovke - krásne prostredie, popozerali sme si staré domčeky, povozili sa na vláčiku - deti mali super zážitok.

zuzanakos1985
25. mar 2016

My máme najradsej výlety na jar,keď všetko kvitne a zelená sa. Na Slovensku je veľa krásnych miest,ale najviac nám učarovali Vysoké tatry.

katkakniezova
25. mar 2016

Toto bola minulé leto moja prvá stanovačka s mamou a tatom na Morave. Veľmi sa mi to lúbilo. Akurát v tom jazere tam za nami som sa ešte kúpať s nimi nemohol, tak som mal bazén takmer celý len pre seba!!!!

lujzamisko
25. mar 2016

Pre nás bola skvelá dovolenka V Rajeckých Tepliciach 😀. Jazierko je tam krásne. Celé naše Slovensko je krásne .

zuzkaleng
25. mar 2016

Nieje to výlet ale pre mňa a môjho choreho synceka bol to zážitok a aj od kedy sme boli viacej rozpravame

lemasa
25. mar 2016

Nedá sa vybrať jedno na miesto na ktoré najviac spomíname tak pridám viac fotiek 😉 Prvá je z tatier kde nám bolo super.ostatné dve kde chodíme najradšej je k starým rodičom na dedinu kde sa naše detičky poriadne vyšantia 🙂

anicka86
25. mar 2016

Naša rodinka miluje prechádzky v prírode - v každom počasí, aj teraz -šupneme mladšiu dcérku do nosiča, zoberieme aj nášho psa,
a smer les - alebo k rieke - takáto prechádzka prospieva všetkým, nadýchame sa čerstvého vzduchu, vyvetráme hlavy - teda hlavne my dospelí, prídeme na iné myšlienky, dcérka je tiež spokojnejšia, lepšie spinká... no žiadny mínus nenachádzam, iba plusy 🙂

margarita
25. mar 2016

my sme v prirode skoro stale...

katka2602
25. mar 2016

Každý jeden pekný dník trávime vonku v prírode 🙂

martinka55
25. mar 2016

Toto je moja najobľúbenejšia fotka z prírody, pre mňa bol výber veľmi jednoduchý, práve túto mám aj v rámčeku v obývačke. Vtedy som ešte nemala vlastné dieťatko a zobrala som svoju malú neterku na prechádzku do prírody. Veľmi si užila rozkvitnuté púpavy a mala z nich obrovskú radosť 😀 . Zimu nemám veľmi v láske a keď sa pozriem na túto rozkvitnutú fotku, v srdiečku cítim radosť z teplých dní 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

irenaliza
25. mar 2016

Krásny Veľký piatok všetkým prajem. My chodievam na výlety často a keďže niekoľkokrát v roku cestujeme zo západného na východné Slovensko k našim starým rodičom, manžel počas cestyučí dcérky spoznávať krásy Slovenska, ukazuje hrady, hovorí, kde je aká rieka, studňa lásky, obdvivujeme naše krásne Vysoké tatry a často sa zastavíme a vybehneme na túru a neskôr pokračujeme, výlety v našej krásnej krajine Slovenska sú super, príroda úžasná, len škoda, že veľa ľudí uprednostňuje dovolenky v zahraničí a nepoznajú Slovensko. Aj dcérky prišli po prázdninách zo školy a asi jediné neboli cez prázdniny pri mori ale výletovali sme "iba" na Slovensku podľa ich spolužiakov, čo je škoda, že deti to tak berú, ale dcérky sú super a nevadí im, lebo prírodu zbožňujú. A na ktorý výlet sa nedá zabudnúť, je ich veľa,ale asi najviac spomínam na výlet z môjho detstva, keď som bola s mojimockom prvý krát opekať a chytať ryby, fotku súce nemám pri sebe a ani fotky z výletov s mojimi deťmi, lebo momentálne sme u mojej mamky, kde sme prišli spoločne stráviť veľkonočné sviatky , ktoré sú smutné, lebo nás ped mesiacom navždy opustil môj ocko, skvelý dedko mojich 4 dcéra tak aj preto ten výlet aspoň ako spomienka na neho a dúfam, že aj moje dcérky si budú spomínať na naše spoločné chvíle. Ale nie nechcem tu smútiť, naopak. užívajte si spoločné chvíle s úsmevov, kým môžete. Krásne Veľkonočné sviatky všetkým v RAJEC a na MK.
pridám iba dve fotky,ktoré som našla v mobile ostatné máme doma, ale spomienky v srdiečku a hlave

kim_rossi_stuard
26. mar 2016

nezabudnutelna bola dovolenka na Kalymnose, bola to nasa prva velka dovolenka vo 4 a to sme este netusili ze sme tam 5 😉 zistili sme to az den po navrate 😵 a bola tam carokrasna priroda a my sme si v nej uzili relax, ziadna dovolenkova destinacia, milion turistov, ale pohoda, more, klud a domaci obyvatelia 😉

sisi208
26. mar 2016

pre nas nezabudnutelna dovolenka vtedy sme boli este snubenci, DAKUJEM za tuto sutaz pripomenula mi krasne chvile...je to fotene v jednom krasnom parku, snad sa tam este niekedy vratime 🙂

suzinka1608
26. mar 2016

Tých výletov je viac, napr. egypt ked nam zle načipovali kartu a poslali nás do izby kde akurát sexoval starší ruský pár 🙂 a boli nám divné tie rozhádzané uteráky 😀 nezabudnuteľné korytnačky a plávanie s nimi v stredisku marsa alam a úžasný zanzibar a jeho napr. opice 🙂 vyjdete na balkón izby a tam živá opica 🙂 teraz sa tešíme na ďalšie zážitky s našim malým synčekom, kedže na zanzibar a po celej európe cestoval už v bruško azda bude rád cestovať aj mimo bruška 😝

katkanr
26. mar 2016

Toto bol náš nezabudnuteľný výlet,pretože sme už boli 4 😵

blbovina
26. mar 2016

Krasne fotocky tu mate, my len tak obycajne kedze mame styroch krpcekov.

nvidia
26. mar 2016

Naše nezabudnuteľné chvíle 🙂

madeleine
26. mar 2016

Myslim, ze ten uplne prvy v trojici, ked nam drobcek konecne zaspal v kociku a my sme si uzili prijemne chvile vonku 🙂 Dodnes je velmi aktivny a preferuje slobodu pohybu, proste je nas :D

anti13
26. mar 2016

moje oblúbené fotečky, cesta na Chleb bola velmi rýchla len potom sa lanovka pokazila a dolu sme šli vyše hodiny, ale lepšie ako pešo už nám to hrozilo a na druhej naša turistka prespala všetky velké kopce 😀 ale bola už naozaj všelikde 😉 ¨rada na to spomínam

purinkaa
26. mar 2016

Na svete je veľa krás, ale pre mňa sú tie NAJ, tie naše 💗 SLOVENSKÉ TATRY 💗 :

1. Prvé tri fotky sú z najvyššie položeného miesta, kde som boli ešte dvaja, sú to Rysy 😉 .
2. Traja sme zavítali s detským nosičom napríklad na Rainerovu chatu, k Vodopádom Studeného potoka, kočíkom na Popradské pleso. Občerstvenie bolo zabezpečené vo forme výborných slaných tyčiniek....stačilo len nastúpiť do kočiara 😀 .
3. Štyria a viac nás bolo teraz v Západných Tatrách na lyžovačko-sánkovačke v Spálenej. Pripadala som si ako vo filme S tebou ma baví svet....a mali sme aj malého Matesa v dievčenskej verzii 😉 😀 🙂.

zoizoi
27. mar 2016

Taliansko, Pisa, to je miesto na ktoré veľmi rada spomínam. Bola to moja prvá dovolenka v zahraničí. Musím však spomenúť, že aj na Slovensku je krásne ❤️ Teraz keď máme malú dcérku, chodíme na výlety skôr po okolí. Vysoké Tatry, Slovenský raj, Spišský hrad, zoo, múzea, Levoča, to všetko sú miesta, ktoré navštevujeme radi zas a zas 🙂 vždy si domov prinesieme krásne spomienky 🙂

jarnicka
27. mar 2016

U nás momentálne vedie záhrada veľa je tam na objavovanie 🙂

martina374
27. mar 2016

Kedže naša dcérka je ešte malá na nejaké väčšie výlety predsa sme ju v lete min.roku keď už vedela aspoň sedieť zobrali na záhradu do vody 🙂 Bolo príjemne teplo a ona si to vychutnávala. To bol pre nás taký "prvý výlet do prírody" na ktorý nezabudneme. Už sa tešíme na tohtoročné leto kedy podnikneme aj nejaký skutočný výlet 🙂

butterfly333
27. mar 2016

toto je náš výletík v Pieštanoch kedže to máme len niekolko km tak tam často a radi chodievame na daleke dovolenky žial nemáme.

bigsun1
27. mar 2016

Pre nášho syna sú nezabudnuteľné výlety, na ktorých môže vidieť zvieratká. Takže aj túto Veľkonočnú nedeľu smerovali naše kroky za zvieratkami 🙂 posielame fotky z minifarmi 🙂

lennulik1
27. mar 2016

Na vylet, ktory urcite nikdy nezabudneme bude nasa prva spolocna dovolenka s prvorodenym. Posielam z nej par foto:
1. je z vyletu na Strbske Pleso. Zastihla nas burka a ja som prenho nemala suchu ciapku, tak musel prezit aj s krataskami na hlave 🙂
2. po veceri sme sa este v ten den sli prejst a maly bol taky unaveny z celeho dna, ze zaspal v kociku drziac tasku :D unava patentovana prirodou 🙂
Pekne sviatky prajem.