SÚŤAŽ O MESAČNÝ PITNÝ REŽIM PRE CELÚ RODINU
Na aký výlet neviete zabudnúť? Pošlite nám vaše fotky – nemusia byť práve najnovšie, hlavne nech zachytávajú vaše krásne chvíle v prírode. Jednu z vás odmeníme mesačným pitným režimom Rajec pre celú rodinu (asi 55 litrov pramenitej vody Rajec)!
Pozor, súťaž potrvá až do nedele 27.3.2016 do 19:00 hod, takže máte dosť času zapojiť sa a nájsť tie najlepšie fotografie 🙂 Vyhodnotenie súťaže nájdete tu aj na mojom blogu.
---------
Vyhodnotenie:
MESAČNÝ PITNÝ REŽIM RAJEC PRE CELÚ RODINU vyhráva: @majakuca
Gratulujeme!

Nieje to výlet ale pre mňa a môjho choreho synceka bol to zážitok a aj od kedy sme boli viacej rozpravame
Naša rodinka miluje prechádzky v prírode - v každom počasí, aj teraz -šupneme mladšiu dcérku do nosiča, zoberieme aj nášho psa,
a smer les - alebo k rieke - takáto prechádzka prospieva všetkým, nadýchame sa čerstvého vzduchu, vyvetráme hlavy - teda hlavne my dospelí, prídeme na iné myšlienky, dcérka je tiež spokojnejšia, lepšie spinká... no žiadny mínus nenachádzam, iba plusy 🙂
Toto je moja najobľúbenejšia fotka z prírody, pre mňa bol výber veľmi jednoduchý, práve túto mám aj v rámčeku v obývačke. Vtedy som ešte nemala vlastné dieťatko a zobrala som svoju malú neterku na prechádzku do prírody. Veľmi si užila rozkvitnuté púpavy a mala z nich obrovskú radosť 😀 . Zimu nemám veľmi v láske a keď sa pozriem na túto rozkvitnutú fotku, v srdiečku cítim radosť z teplých dní 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Krásny Veľký piatok všetkým prajem. My chodievam na výlety často a keďže niekoľkokrát v roku cestujeme zo západného na východné Slovensko k našim starým rodičom, manžel počas cestyučí dcérky spoznávať krásy Slovenska, ukazuje hrady, hovorí, kde je aká rieka, studňa lásky, obdvivujeme naše krásne Vysoké tatry a často sa zastavíme a vybehneme na túru a neskôr pokračujeme, výlety v našej krásnej krajine Slovenska sú super, príroda úžasná, len škoda, že veľa ľudí uprednostňuje dovolenky v zahraničí a nepoznajú Slovensko. Aj dcérky prišli po prázdninách zo školy a asi jediné neboli cez prázdniny pri mori ale výletovali sme "iba" na Slovensku podľa ich spolužiakov, čo je škoda, že deti to tak berú, ale dcérky sú super a nevadí im, lebo prírodu zbožňujú. A na ktorý výlet sa nedá zabudnúť, je ich veľa,ale asi najviac spomínam na výlet z môjho detstva, keď som bola s mojimockom prvý krát opekať a chytať ryby, fotku súce nemám pri sebe a ani fotky z výletov s mojimi deťmi, lebo momentálne sme u mojej mamky, kde sme prišli spoločne stráviť veľkonočné sviatky , ktoré sú smutné, lebo nás ped mesiacom navždy opustil môj ocko, skvelý dedko mojich 4 dcéra tak aj preto ten výlet aspoň ako spomienka na neho a dúfam, že aj moje dcérky si budú spomínať na naše spoločné chvíle. Ale nie nechcem tu smútiť, naopak. užívajte si spoločné chvíle s úsmevov, kým môžete. Krásne Veľkonočné sviatky všetkým v RAJEC a na MK.
pridám iba dve fotky,ktoré som našla v mobile ostatné máme doma, ale spomienky v srdiečku a hlave
nezabudnutelna bola dovolenka na Kalymnose, bola to nasa prva velka dovolenka vo 4 a to sme este netusili ze sme tam 5 😉 zistili sme to az den po navrate 😵 a bola tam carokrasna priroda a my sme si v nej uzili relax, ziadna dovolenkova destinacia, milion turistov, ale pohoda, more, klud a domaci obyvatelia 😉
Tých výletov je viac, napr. egypt ked nam zle načipovali kartu a poslali nás do izby kde akurát sexoval starší ruský pár 🙂 a boli nám divné tie rozhádzané uteráky 😀 nezabudnuteľné korytnačky a plávanie s nimi v stredisku marsa alam a úžasný zanzibar a jeho napr. opice 🙂 vyjdete na balkón izby a tam živá opica 🙂 teraz sa tešíme na ďalšie zážitky s našim malým synčekom, kedže na zanzibar a po celej európe cestoval už v bruško azda bude rád cestovať aj mimo bruška 😝
Krasne fotocky tu mate, my len tak obycajne kedze mame styroch krpcekov.
Na svete je veľa krás, ale pre mňa sú tie NAJ, tie naše 💗 SLOVENSKÉ TATRY 💗 :
1. Prvé tri fotky sú z najvyššie položeného miesta, kde som boli ešte dvaja, sú to Rysy 😉 .
2. Traja sme zavítali s detským nosičom napríklad na Rainerovu chatu, k Vodopádom Studeného potoka, kočíkom na Popradské pleso. Občerstvenie bolo zabezpečené vo forme výborných slaných tyčiniek....stačilo len nastúpiť do kočiara 😀 .
3. Štyria a viac nás bolo teraz v Západných Tatrách na lyžovačko-sánkovačke v Spálenej. Pripadala som si ako vo filme S tebou ma baví svet....a mali sme aj malého Matesa v dievčenskej verzii 😉 😀 🙂.
Taliansko, Pisa, to je miesto na ktoré veľmi rada spomínam. Bola to moja prvá dovolenka v zahraničí. Musím však spomenúť, že aj na Slovensku je krásne ❤️ Teraz keď máme malú dcérku, chodíme na výlety skôr po okolí. Vysoké Tatry, Slovenský raj, Spišský hrad, zoo, múzea, Levoča, to všetko sú miesta, ktoré navštevujeme radi zas a zas 🙂 vždy si domov prinesieme krásne spomienky 🙂
Kedže naša dcérka je ešte malá na nejaké väčšie výlety predsa sme ju v lete min.roku keď už vedela aspoň sedieť zobrali na záhradu do vody 🙂 Bolo príjemne teplo a ona si to vychutnávala. To bol pre nás taký "prvý výlet do prírody" na ktorý nezabudneme. Už sa tešíme na tohtoročné leto kedy podnikneme aj nejaký skutočný výlet 🙂
Na vylet, ktory urcite nikdy nezabudneme bude nasa prva spolocna dovolenka s prvorodenym. Posielam z nej par foto:
1. je z vyletu na Strbske Pleso. Zastihla nas burka a ja som prenho nemala suchu ciapku, tak musel prezit aj s krataskami na hlave 🙂
2. po veceri sme sa este v ten den sli prejst a maly bol taky unaveny z celeho dna, ze zaspal v kociku drziac tasku :D unava patentovana prirodou 🙂
Pekne sviatky prajem.

Jeden z najkrajších výletov z mojimi krstniatkami 🙂 Katka. Hanka a Dianka. 😝
Fotky sú z Malých Karpát a Bojníc zoo 🙂