icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC

danica_rajec
23. mar 2016

Milé mamičky, prezraďte, z čoho vaše detičky najradšej pijú? Preferujete doma malé fliašky alebo máte radšej veľké formáty? Prípadne používate hrnček, na ktorý váš malý poklad nedá dopustiť? 😉 Napíšte nám a vyhrajte mesačný pitný režim v podobe 55 litrov dojčenskej vody Rajec práve vy!
Súťaž potrvá oddnes do nedele 27. 03. 2016 do 19:00 hod, kedy vyberieme jednu víťazku. Vyhodnotenie súťaže nájdete tu aj na mojom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/danica_rajec/
------
Vyhodnotenie:
55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC vyhráva: @lienkaxy

Gratulujeme!

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC
berry59
23. mar 2016

Tak zatiaľ pijeme len od maminky ale už sa učime piť vodičku aj s klasického otvoreného poharika 🙂

vonava007
23. mar 2016

Moje deti piju najradsej z pohara. Ale ked vyrazime na vylet ci na ihrisko berieme si flasu. Je to taka ta z Waterrr ak mozem teda napisat aj znacku ta ma vynikajuci uzaver ze nepreteka aj ked je hore dnom☺ najradsej piju cistu vodu a som aj rada,lebo je to zdrave. V chladnejsom obdobi v nich maju cajik. Tuto novu flasku som dnes marne hladala v hypermarkete. Este treba dat tomu chvilu cas😊

zuzin78
23. mar 2016

Moje cacorky piju zo svojich hrncekov a ked sme vonku ,kupujem im vacsinou nesytenu vodu s ruzovym mackom 😀
najvacsia zabava je pitie z pohara so slamkou, vtedy robia to co robi j prasatko Pepina 😉

driada17
23. mar 2016

2rocna pije najradsej z pohara a 5mesacna samozrejme z flasky- len doj.vodu rajec

dobromila1111
23. mar 2016

Moj starsi pije najradsej z detskej flase so slamkou,no vie uz aj z pohara, flase so sosakom,rad skusa,co vidi u kamisov 🙂 no a babo este moc vodu neste,no tak sa superne tvari,ked mu ju obcas dam z flase,ze to stoji za to. :D

dankako
23. mar 2016

Moja 5,5 ročná dcérka sú prešla viacerým...cez malý umelý hrnček, fľašky so sosáčikmi až po fľašku na slamku...teraz pije cez klasický dospelácky pohár...no a druhá 2,5 ročná z klasického umelého pohárika, ale najmä z fľašky s cumlíkom 🙂

lauricka
23. mar 2016

Fíha, tak to ste milo prekvapili, toto už je super na pitný režim 😉 . Mám tri deti. Pijú zo všetkého možného, ale najradšej, vrátane najmladšej 15 mesačnej, majú práve tieto sosáčikové fľaše. Niekedy už mi idú aj na nervy, musím sa priznať, mohol by im stačiť pohár a hotovo, no ale nedá sa nič robiť. Tá najmenšia ich zbožňuje a kradne obom starším 😀 A to su potom problemy! 😀

katka1981
23. mar 2016

U nas sa to obmiena, bud flaska s cucakom, alebo pohar so slamkou, alebo salka....

lucypaba
23. mar 2016

Nasim detom chuti zo sklenenych poharov, zatial rozbili 2.

sluchatka
23. mar 2016

Moj syn ma flasku so slamkou a tam ma iba cistu vodicku, ktoru popija cely den. Caj mu davam z poharika. Ale vie pit aj z takej sosakovej flasky, len prenho je to zabava, ked to moze okusovat , tak zivotnost takej flasky je u nas nulova 🙂

majakk
23. mar 2016

my preferujeme menšie flašky, sú šikovné do kabelky a vždy sú po ruke 🙂 🙂

silvuska12345
23. mar 2016

Julko zatiaľ pije z klasickej dojčenskej fľašky s cumlíkom. Od narodenia mu zarábame mliečko iba s dojčenskou vodou Rajec. Mamine by vyhovovalo čo najväčšie balenie na doma 🙂

dobbsie
23. mar 2016

náš trojročný Jakubko pije na striedačku z fľaše (ale nie dojčenskej - je to kovová, podobná tým ake bývajú na bicykle) a z pohára. a ročná Dorotka zatiaľ len z fľaštičky 🙂

martinusik91
23. mar 2016

Nas dvojrocny pije najradsej s pohara lebo asi ma pocit ze je uz velky🙂 tak do neho dostanem najviac vody.Klasicke flasky uz nechce uz ma len tie zo sosacikom tie sa nam osvedcili.

evulienkaslx
23. mar 2016

Emka pije vodu najradsej z pohara - tradicny Durit, pred tym pila z avent poharikov so sosacikom alebo slamkou. Na cesty bravame Zdravu flasu.

nikadomi
23. mar 2016

Ja mam pre nasho synceka zatial nachystanu len jednu flasticku, nakolko neviem, na aku presne je zvyknuty, kedze sme v procese jeho adopcie ☺️ Ale coskoro sa to dozviem, nakolko od zajtra uz bude len a len s nami .. Uz sa nevieme dockat 😌

igiana
23. mar 2016

Naše deti od malička najradšej pijú z malej fľašky so sosacikom, mame ju vždy poruke a naučili sme sa na ňu všetci, nemusí mat každý svoju vlastnú a zbytočne vláčiť ťarchu, stačí si dať jednu do tašky alebo ruksaka a jednoducho si každý strekne do úst keď je smädný. Najviac sa nám osvedčil 0,75l Rajec so sosacikom ktorý má gumičku a tak sa mi nič nevyleje po taške a ani deti sa pri pití neobleju, a ani po podlahe sa im neda tak ľahko povylievat, hoci by ich to veľmi bavilo 🙂. Ostatne fľašky typu Jupik a pod. sa nám kvôli nepraktickemu sosaciku nepáčia.

lienkaxy
23. mar 2016

Aby naše deti pili radi a pili veľa,
nakúpila som farebných pohárikov veľa.
So slamkou, sosáčikom či bez,
miluje ich predsa každý drobec.

Každý deň mi preto iný vytiahneme,
zábavu si s ním užijeme.
Preferujeme hlavne také z ktorých sa nevylieva,
aby nám večne neplávala izba celá.

A keď ideme na cesty či na prechádzky,
vodičku si berieme do politrovej sosáčikovej fľašky.
Sú praktické a v detskej rúčke super sedia,
otvoriť ich aj malé detičkyvedia.

kkkpoker
23. mar 2016

Tak od mala z hrnčeka alebo z pohára.

maslenka47
23. mar 2016

Dcera z dojcenskej flase a syn uz z "dospelackeho" pohara.

wandie
23. mar 2016

Starsi syn pije z pohara, a mladsi z netecucej kubikovej flasky, flasky so slamkou a v noci z dojcenskej flasky, a obaja piju vela, comu som velmi rada ☺

csicsike
23. mar 2016

Ja mám 6 detí.Najstaršie už piju z pohára,alebo s pol litrovej flašky.A moj najmenší synček pije z dojčenskej flašky ale z velkej,nakolko velmi rád pije.Tak isto mu kupujeme dojčenské vody v malích pollitrovkách ktoré vie cumlať. 🙂

opica_skorica
23. mar 2016

Všetci radi cuckáme Rajec dojčenskú🙂 je taká akurátnej veľkosti😉

ivankajar
23. mar 2016

Tu je nas vyvoj 🙂 of flasky po rozne flasticky po vlastny pohwrik. Samozrejme dojcenska voda patri aj s cajmi k basin oblubenym

lolah
23. mar 2016

Mam 2,5 rocnu dcerku, ktora najradsej pije zo svojej dojcenskej flasky, zatial sa nam nedari naucit ju z poharika, aj ked vie, nechce, flasku vsade vlaci zo sebou.

kristinka123
23. mar 2016

Nasej 6 rocna pije najradsej z pohara so slamkov, 9 mesacny pije mlieko zo svojej flasky a vodicku, alebo cajik z plastovej flasky s naustkom. Jedine moj manzel ma taku zvlastnu uchylku a najradsej pije z 0,7l poharov na zavaranie 😁

sestricka52
23. mar 2016

dcera pije rajec rovno z flasky 0,33ml...maly pije mliecko z flasky, kedze je este babo....neviem preco, ale rajec vodu mozem len a len odporucit vsetkym. dokonca moj muz si velku 1,5l flasku vody brava do prace...vcera bol u lekarky, ma problem s klasivkami. lekarka povedala, ze nema pit bublinkove a on jej odvetil, ze ved ja zene bravam dojcensku vodu...lekarka skoro padla zo stolicky... niekolko kartonov rajca doma musi byt...malch, ci velkych

petronelak
23. mar 2016

🙂 Moja 2,5 rocna slecna nikdy nejako nemala v oblube flasky s cumlikom, oblubenou flaskou je flaska co dostala od baby a deda (vid foto) z tej vypije vsetko vodu, caj cely den ju ma niecim naplnenu berieme ju von ci v noci ju ma pri posteli, ale samozrejme najviac ju bavi a chuti jej pit z mojho pohara flasky ci salky a este ma velm v oblube ked obeduje polievku ostane jej stava na dne a zoberie misku do ruky a krici namna "mamija vani dudu pije" (mamina vaneska vodu pije 🙂 )

sarra01
23. mar 2016

Moje dve dcerky od malicka odmietali akekolvek dojcenske flase pili hned z "velkych" poharov a normalnych flias, comu sa velmi tesim, nakolko sme na tom dost usetrili aj penazi aj casu oducania :D :D

mima9999
23. mar 2016

Náš skoro 3ročný rôzne 🙂 hlavne že veľa a chutí mu 😉