Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    berry59
    6. apr 2022    Čítané 138x

    Voňavé testovanie produktov od dm drogerie markt

    Zdravím Vás, milé dámy, slečny, mamičky aj budúce mamičky.

    Hovorí sa, že starostlivosť je ako cenný poklad, ktorý človek ukazuje len tým, ktorých miluje. Môžem vám to, samozrejme, potvrdiť, ale s týmto testovaním produktov od značky Balea a alverde som si dopriala troška relaxu konečne aj ja.

    Určite mi každá žena dá za pravdu, že chceme mať vždy deti, domácnosť aj všetko ostatné dokonalé, ale na seba častokrát zabúdame. O masáži a extra starostlivosti o naše telo a zdravie sa nám môže iba snívať. 

    A preto som si povedala, že s týmto testovaním využijem čas len pre seba.

    Krémová pena do kúpeľa bavlna a zimné kvety Balea

    Samozrejme, keď prišiel balíček, ako prvú som vyskúšala penu do kúpeľa. Zaručene vám dopraje ošetrenie pokožky, kým oddychujete vo vani. Krásne vonia, a tým že obsahuje látky s extraktom z bavlny, sa budete cítiť ako v bavlnke. Stačí málo a máte plnú vaňu peny. Pokožku nevysúša, práve naopak, krásne ju rozmazná. Pre mňa je veľkým plusom aj pomer množstvo a cena!

    Sprchovací gél natural beauty s bio olejom z konopných semienok a extraktom z papáje Balea

    Po kúpeli prišiel na rad sprchový gél, ktorý má krásnu vôňu a obsahuje množstvo prírodných zložiek. A cena tohto výrobku je viac než skvelá! 

    Telové mlieko natural beauty s bio avokádom a olejom z jojoby Balea 

    Telové mlieko má veľmi príjemnú vôňu. Pokožka je po ňom hebká a krásne prevoňaná. Je vodnatej konzistencie, čo spôsobuje, že sa veľmi dobre roztiera.

    Spevňujúca hydrogélová pleťová maska Golden Vanilla Balea

    Priznám sa, že doteraz som používala iba masky v krémovej konzistencii. Táto skúsenosť bola pre mňa prvá, ale určite nie posledná. Maska sa veľmi ľahko aplikuje, tým že je z dvoch častí. Pleť bola jemnejšia a žiarila. Jediný mínus bola pre mňa príliš silná vôňa.

    Balzam na pery Soft Cookie Balea

    Na balzame som určite nenašla žiadnu chybičku. Ja a moje popraskané pery, to je môj každoročný problém v zimnom období. Aj keď nám pomaly prichádza jar, za oknom sú ešte ranné mráziky a posledné kôpky snehu. Práve pri takomto počasí pravidelne používam balzam na pery. Pery sú po ňom jemné a voňajú po keksíkoch. Určite ho je treba natrieť viackrát za deň.

    Tuhá pena na holenie s vôňou divej ruže a fíg Balea

    Áno, vyzerá ako mydielko, ale je to pena. S tuhou penou som sa stretla po prvýkrát. Používala som doteraz iba klasickú penovú. Ale tuhá pena ma príjemne prekvapila svojou vôňou, ľahkou aplikáciou a, samozrejme, v neposlednom rade, pokožka nebola vôbec vysušená, práve naopak, bola jemná, hydratovaná a bez chĺpkov. 🙂

    Maska na ruky Urea Balea

    Ďalší produkt, ktorého účinky ma veľmi zaujímali. Mávam dosť často na rukách ekzém, pokožka je veľmi jemná, vysušená a často popraská. Skúsila som teda masku na ruky v podobe bielych rukavíc, ktoré obsahujú zložky urey, vitamínu E a kyseliny hyalurónovej. Po použití boli rúčky ošetrené a nepopraskali. Túto masku určite odporúčam vyskúšať každému, kto má problém so suchou pokožkou na rukách.

    Maslo na nohy s bio limetkou a bio echinaceou alverde

    Maslo na nohy príjemne limetkovo vonia a zaručene poskytuje pokožke vlhkosť a jemnosť. Koža je hydratovaná a nohy nie sú napnuté a popraskané. Rýchlo sa vstrebáva do pokožky a balenie je veľmi praktické. Moja malá dcéra ho tiež so mnou otestovala, a teda na druhý deň hovorí: „Mama, ja mám také jemné nohy!" Tak uznajte sami, nie je nad detskú úprimnosť.

    Pleťové sérum Beauty Hyaluron Balea

    Toto sérum som používala pravidelne. Výsledok? Pleť je pružná, hydratovaná a hlavne vrásky sú zmiernené. Jasné, že sa nestratia úplne, veď to som ani neočakávala, ale príjemne ma prekvapil tak rýchly efekt ich zmiernenia. Odporúčam každej žene!

    Masážny kameň Gua-Sha ebelin

    Keď som otvorila tento balíček, bola som prekvapená, čo to je a načo sa používa. Ale môžem vám povedať, že s týmto malým zázrakom si doprajete naozaj malý relax. Má špeciálny tvar, ktorý vám zaručí dokonalú masáž tváre. Na dotyk je príjemne chladivý. Pleť je po masáži oddýchnutá a prekrvená. A navyše, je v krásnom ružovom vrecúšku.

    Na záver by som sa chcela poďakovať tímu Modrý koník a dm drogérií za možnosť otestovať tieto výrobky.

    Bola to pre mňa opäť bohatá skúsenosť a určite ostanem verná väčšine produktov. Každej žienke tieto výrobky odporúčam a za seba môžem s istotou potvrdiť, že ja som na nich žiadne nedostatky nenašla. V neposlednom rade aj ceny produktov sú veľmi prijateľné.

    #test_dm36 #recenzia #recenzia_dm

    berry59
    24. jún 2021    Čítané 82x

    Ako sa skrášliť s kozmetikou od trend IT UP!

    Prajem krásny deň!

    V prvom rade, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať tímu Modrý koník za možnosť vyskúšať si testovanie značky trend IT UP. Priznám sa, ani som nedúfala, že z množstva žien si vyberú práve mňa. 

    Túto značku z dm Drogerie som nepoznala. Používala som iba „svoje" overené značky. O to viac som bola zvedavá, aké bude testovanie.

    Hneď, ako mi balíček dorazil, som neodolala a vyskúšala rúž na pery WATERDROP LIP COLOR. Milo ma prekvapil, ako jednoducho sa nanáša, pery zanecháva hebké a krásne ich zvýrazní. Za mňa je hlavne farba TOP!!!

    Pre mňa sa veľkou novinkou stala sada tieňov na obočie EYEBROW SET, s ktorou som sa stretla po prvý raz, keďže ja používam iba klasické ceruzky na obočie.

    Pomocou skoseného aplikátora sa veľmi jednoducho nanášajú. Paletka obsahuje dva odtiene, bledší a tmavší, takže podľa nálady, akú máte, si ich môžete striedať. Majú púdrovú a vodeodolnú textúru, preto obočie vydrží krásne a upravené po celý deň.

    Samozrejme, k upravenému obočiu patria aj upravené oči. Bola som zvedavá na túto maskaru na riasy EYEPPEARANCE MASCARA VOLUME & CURL. Stala sa z týchto výrobkov číslom jedna. 

    Mám svoju obľúbenú maskaru, už ani neviem presne povedať, koľko rokov. Na mihalnice si potrpím, takže tromfnúť ju dá určite námahu, ale tejto sa to podarilo. Už na prvý pohľad, keď som ju otvorila a videla aplikátor, som si pomyslela, že bude super. A nesklamala! Dodá mihalniciam objem a krásne ich vytočí. A čo je najlepšie, cenovo je veľmi dostupná pre každého. Je z rady lacnejších, ale zato mne sa osvedčila.

    Je čas na make up ROSY TOUCH.

    Ako každé ráno po kávičke a rannej hygiene, prichádza na rad líčenie. Make-up sa nanáša veľmi dobre, obsahuje vyživujúci kolagén pre hydratáciu pleti. Pleť je po ňom svieža a pôsobí prirodzene. Priznám sa, že som naklonená ku viac krycím make-upom.

    Make-up výborne zafixuje kompaktný púder Skin supreme, ktorý je hodvábne jemný bez lesku. Tvár je upravená do matného vzhľadu. Za mňa hneď po maskare top produkt. 

    Ku letu bezpochybne patria aj upravené nohy s letnými lakmi na nechty v modrej (č.368) a oranžovej (č.372) farbe.

    Laky DOUBLE VOLUME & SHINE pekne zvýraznia nechty a ich výsledný efekt je ultra lesklý. Pre mňa je veľké plus, že rýchlo zaschnú. 

    Každej z nás sa občas na tvári objaví nechcená vyrážka alebo začervenanie. Preto, ako takú „prvú pomoc", nosím v kabelke korektor. 

    Môžem sa naň spoľahnúť, pretože je vysoko krycí a schová každú nedokonalosť a začervenanie. Určite by nemal chýbať v žiadnej ženskej kabelke. 🙂

    V baličku boli samozrejme aj očné tiene až v 6 farbách.

    Oceňujem výber zemitých farieb a zároveň krásne balenie očných tieňov Color Circuit. Veľkým plusom je prevedenie matných a trblietavých odtieňov. Určite sa hodia na každú príležitosť, aj bežný deň. Pre mňa to bola príjemná skúsenosť otestovať tiene, pretože ja tiene takmer vôbec nenosím, a ani som až doteraz žiadne doma nemala 🙂

    Paletka rozjasňovačov na tvár je ďalší skvelý produkt z radov značky trend IT UP. Po make-upe mnou určite najpoužívanejší výrobok. Opäť krásne pastelové farby, ktoré zvýraznia a rozžiaria tvár. Pleť pôsobí sviežo a upravene. 

    Na záver by som sa chcela poďakovať za spoluprácu so značkou trend IT UP! Bolo príjemné nájsť si trocha času len pre seba, vyskúšať nové produkty, cítiť sa upravene a sebavedomo. Obrovským plusom tejto značky je cenová dostupnosť a, po mojej skúsenosti si dovolím tvrdiť, aj kvalita.

    Dopriala by som takúto možnosť určite všetkým ženám!

    Krásny zvyšok dňa!

    #test_dm30  #recenzia #skusenosti_trenditup

    berry59
    Správa bola zmenená    16. jún 2021    

    Skúška tieňov na obočie a maskary. 👁️
    Za seba môžem povedať, že na maskare si naozaj potrpím a už cca 8 rokov používam stále tu istú maskaru u od inej značky ale musím povedať, že táto obstála u mňa na 100% 👌👌😁
    #test_dm30

    Modrá je dobrá 😊 #test_dm30

    Domček uprataný, prádlo vypraté a nedeľný obed zjedený👌
    Konečne chvíľku čas pre seba vyložiť si nohy, nalakované žiarivými letnými farbami, vychutnať kávičku a pozrieť nejakých dobrý film ☕😁

    #test_dm30

    Testovanie sa pomaly ale isto začína. Moooc sa na to teším a hneď ako prvý som vyskúšala rúž na pery, ktorý sa veľmi ľahko nanáša a dlho vydrží. Za mňa je super 👌💋💄

    #test_dm30

    berry59
    10. apr 2018    Čítané 138x

    Čistota je pol života

    Prajem krásny deň.

    V prvom rade, by som sa chcela poďakovať za možnosť testovať výrobky Denk mit. Keďže po prerábani kúpeľne a wc som sa po mesiaci vrátila domov nevedela som kde začať. Môj byt sa zmenil na jednú veľku šedú dieru, zahalenú do prikrývky prachu. Na pomoc mi našťastie prišlo 13 skvelých pomocníkov.

    Ale keďže kúpeľna bola hotová, podľa mojích predstáv namierila som si to rovno do nej. Potrebovala jarnú očistu určite najviac. Špeciálne na vaňu, nové umývadlo a nové wc som použila Denk mit Multi-Power Reiniger - 750 ml.  Je vysoko účinný a špina od lepidla, prachu a farby na maľovanie nemala žiadnu šancu. 

    Na radu prišla aj moja vysnívana dlažba, ktorú mi môj manžel najskôr nechcel dovoliť. A tak si ju idem s veľkou chuťou vyumývam čistiacim porostriedkom s názvom Denk mit ALLZWECKREINIGER. 

    A výsledok..? Voňavá, krásna a hlavne čistá.

    Ostaneme ešte na chvíľku v kúpelni. A prečo? Veď je tam Pani prááčka. Tie kopy prádla, ktoré mám po mesiaci prerábania oprať si asi nechcete predstaviť.  Nepočítala som s takým neporiadkom a nezakryla som vstavanú skriňu, kde sa veľmi naprášilo a musím  oprať komplet všetky veci. Aj tie čo som mala nachystané na žehlenie 🙂

    Ale aspoň mám týchto skvelých pomocníkov Denk mit pracie kapsule, ktoré iba jednoducho šupnem do práčky a pridám neskutočnú pomôcku, ktorú už používam veľmi dlho. A sú to obrúsky proti zafarbeniu prádla od Denk mit. Je to veľký pomocník pri triedení prádla, pretože nasaje farby s oblečenia a oblečenie ostáva krásne, nezafarbené od ostatnej bielizne.

    Aby prádlo krásne voňalo, vyskúšala som prvý krát Denk mit vonné perličky . A bola som veľmi spokojná. Aviváž od Denk mit weichspuler používam, už dlhú dobu lebo je moja obľúbená a hlavne tá s vôňou madlí.

    Denk mit multi-flecken-vorwaschspray čo to je? Jeden veľký zázrak, ktorý v mojej domácnosti nesmie chýbať kým budú moje detičky malé. A v čom je taký perfektný? 

    Je to sprej pred praním s aktívnym kyslíkom. Používa sa na škvrny rôzneho druhu. Môžem ho len odporučiť, pretože pri deťoch su škvrny na dennom poriadku a odstráni  ovocie, zeleninu aj mastné fľaky. Mne odstránil aj guľáš a to je ozaj ,, tvrdý oriešok,,

    A ide sa na detskú izbu. Vďaky univerzálnym vlhčeným utierkam od Denk mit čistenie nemôže byť jednoduchšie. Zvládnu ho aj deti a takto parádne si utierajú svoje obľúbené hračky.

    Kým detičky utierajú, ja si môžem v kľude s vlhčenými utierkami ošetriť nábytok.  Nábytok je po nich čistý, prevoňaný a bez šmúh.

    A aby detičky videli svoj obľúbený kruhový objazd, bolo potrebné umyť okno. Čistič na okná s rozprašovačom od Denk mit mi v tom veľmi pomohol. Okno zostalo čisté a bez šmúh. Zajtra bude opäť docapkané ale s týmto prostiedkom to raz, dva napravím.

    Ideme na ďalší perfektný výrobok a to prostriedok na čistenie rúr a grilov od Denk mit. Keby mi o ňom niekto len povedal aký je perfektný, asi by som neverila. Mala som ho ale možnosť vyskúšať a poviem vám obstál na jednodku.

    Stáči potrepať, 

    nechať pôsobiť a nečistota nemú žiadnu šancu.

    Ako posledný výrobok som testovala Denk mit dezinfekčný sprej, ktorý odstraňuje 99,99% baktérií, húb a špeciálnych vírusov. Je vhodný aj na obuv, kde sa odstránia neviditeľné baktérií a zabráni aj opätovnej nákaze plesňových ochorení.

    Aj keď sa moje koníkovské testovanie končí, starostlivosť o moju domácnosť sa s týmito skvelými pomocníkmi len začína. Som veľmi vďačna za takúto skúsenosť. 

    Ďakujem a prajem všetkým zabavné upratovanie, veď čistota je predsa pol života.

    berry59
    20. okt 2017    Čítané 221x

    Nie je káva, ako káva

    V prvom rade, by som sa chcela poďakovať Popradskej káve, za to že si ma vybrali na testovanie kávy. Veľmi ma to potešilo a hlavne môjho manžela, pretože on je silný kávičkar a do sveta kávy ma vtiahol práve on.

    A tu su už kávičky v plnej kráse. V tom čase ako prišli, mi prišiel aj nový automatický kávovar. Takže testovanie bolo o lákavejšie. Začala som kávou CREMA espresso. Zrnkovú kávu som otvorila a nasypala do kávovaru, nastavila mlynček a jej prenikavá vôňa sa šírila po celej kuchyni. 

    A zrazu original kávička bez cukru a mlieka s takouto penou!!!  Mlynček bol asi super nastavený, lebo kávu už som mala takmer dopitú a pena ešte stále držala. 

    Na druhý deň ráno som otovrila kávičku EXTRA špeciál. A toto je moje prvé caffe latte. Myslím, že sa podarilo však? Túto kávu, by som zhodnotila asi tak, že je jemná ale s veľmi intenzívnou arómou. V mojej domácnosti je to číslo 1. 

    Tu sa pripavuje espresso s EXTRA špeciál.

    V poradí tretiu, už poslednu kávu som začala testovať Classico Espresso. Táto kávička je silná a myslím, že povzdubí už pri prvej šálke. Vyskúšala som espresso machiato a vďaka skvelému obalu som sa dozvedela, že je to klasické expresso s tzv. "klobúčikom,, mliečnej peny. Mliečny klobúčik som si posypala mletou škoricou a chutilo to famózne.

    A na záver k #test_popdradka_kava ? Môj názor je taký, že všetky kávy boli výborné, ale v mojej kuchyni nesmie chýbať EXTRA špeciál. 

    Ďakujem a prajem všetkým aby si vychutnali kávičku s rodinkou.

    Kristína

    #test_popradska_kava
    Dobre ránko už ste mali šálku svojej obľúbenej kávičky? ☕ Dnes som mala trošku času, tak som si vychutnala tu najlepšiu klasiku EXTRA špeciál vo forme caffe latte..
    Krásny deň ❤

    #test_popradska_kava
    A testujemeeeee..!☕
    Slniečko svieti, deti sa hrajú a ja si konečne vychutnávam kavičku s úžasnou penou od popradské. Za seba môžem potvrdiť, že CREMA espresso je top👍

    Malé odreagovanie ❤

    S láskou vyrobené pre moje dievčatko ❤

    Prosím poraďte mi niečo overené na žlté fľaky od opaľovacieho krému 😢