icon

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC

danica_rajec
23. mar 2016

Milé mamičky, prezraďte, z čoho vaše detičky najradšej pijú? Preferujete doma malé fliašky alebo máte radšej veľké formáty? Prípadne používate hrnček, na ktorý váš malý poklad nedá dopustiť? 😉 Napíšte nám a vyhrajte mesačný pitný režim v podobe 55 litrov dojčenskej vody Rajec práve vy!
Súťaž potrvá oddnes do nedele 27. 03. 2016 do 19:00 hod, kedy vyberieme jednu víťazku. Vyhodnotenie súťaže nájdete tu aj na mojom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/danica_rajec/
------
Vyhodnotenie:
55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC vyhráva: @lienkaxy

Gratulujeme!

VEĽKÁ SÚŤAŽ O 55 LITROV DOJČENSKEJ VODY RAJEC
janettan
23. mar 2016

u nás sa to mení, zo začiatku to boli dojčenské fľaše, potom poháriky pre malé detičky a teraz máme obdobie fľaše so sosáčikom a malý džúsik so slamkou 🙂

gradula
23. mar 2016

Nasa velkacka z pohara - caj z "mickeyovskeho", vodu z ruzoveho umeleho 😀 A ona, aj ked bola mensia, chcela pit hlavne z pohara ako my

monullienka1
23. mar 2016

Vikinka, ma uz 2,5 roka a najradsej pije vodicku z poharika alebo z flasky, ktora ma netecuci vrchnacik. Adamko ma 6 mesiacov a zatial pije z flasky avent natural 🙂

bibyke
23. mar 2016

Tak náš dvojročný synček pije už len z pohára a samozrejme najradšej je keď môže piť z "dospeláckeho" ,vtedy sa tvári tak dôležito😀

braute
23. mar 2016

Kedže Maťko má iba 5 mesicov, zatiaľ sa mu rozrába UM s vodičkou do klasickej dojčenskej fľašezn NUK 🙂
.

mycuskaa
23. mar 2016

U nas iba z takehoto poharika 😊 flasku sme nikdy nepouzivali kedze syn bol do 16m kojeny 😊

dazdovka
23. mar 2016

moje deti maju doma svoje sklenene stamprliky, ktore sa im dobre drzia v rukach a u nas boli nevyuzite (tvrde nepijeme), ale ked sme na cestach, alebo v meste, tak je uplne najlepsia ta mala dojcenska Rajec, aj v zime ked sa niekam vyberieme a voda v nich je studena, vopcham ju na par minut pod tricko na hole telo a razdva sa zohreje na vhodnu teplotu, cakala som na tento format flase tri roky, hura hura hura 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a vdaka za nu
🙂

andelok
23. mar 2016

Nasa najradsej z "velkackeho" pohara, ale na cesty pouzivame sklenenu flasu urcenu pre deticky.

ruzenka777
23. mar 2016

Naša dcérka zatiaľ pije iba z fľaše, ale začali sme skúšať aj pohárik so sosacikom, tak uvidíme, kedy sa jej zapáči aj piť z neho 🙂 zatiaľ sa s ním skôr hraje 😉 ale ja mám rada tieto najmenšie formáty balenej vody nielen kvôli veľkosti ale aj kvôli váhe 🙂

hela_tn
23. mar 2016

Dcéra najradšej pije vodu z pohára, ale v poslednej dobe si v obchode vyberá malú Rajec vodu so sosacikom, flaška je velmi praktická, akurat do detskej rúčky;)

maryon1
23. mar 2016

Mladšia dcérka veľmi obľubuje myšku Minnie, a preto má tento motív aj na všetkých svojich umelohmotných pohárikoch, z ktorých pije vodu/čaj - je úplne jedno, či je to hrnček s uškom, sosáčikom, slamkou, hlavne, že je tam tá myšiačka :D

2veronka7
23. mar 2016

Obe dcerky maju svoju flasu na cesty a doma oblubujeme pohariky s minnie 🙂 a najradsej mame cistu vodu, ale rano si davame detsky cajik.

minulin
23. mar 2016

Ahojte. Tak náš drobec miluje fľašu od Aventu - takú so slamkou. Tie mu dávam do škôlky. Doma sa napije zo svojich šálok. Má tri obľúbené a keď náhodou nemáme po ruke tú jeho obľúbenú, tak chválabohu nemá problém sa napiť aj s fľaše či iného pohára. Vždy pekne položí a zatiaľ nič nerozbil, napriek tomu, že má autizmus, na takých veciach mu záleži. Človek by to ani nečakal 🙂 Milujeeeem ho 😎

gabika51
23. mar 2016

tiez mame radi flasku ale aj z pohariku vypije ale top je flaska 🙂 a rajec pije velmi rad...lebo milujeme vodicku .. a tak to ma byt racej vodu nez sladke dzusiky 🙂

katkanr
23. mar 2016

Moja dcérka ma obľubenú flašu zn.mam. Je skvelá a vyhovuje aj mne nakoľko jej viem oddeliť dno a ľahko umyť.
A takto vyzerá náš fast food 😀

erikaemkina
23. mar 2016

U nás je táto ..pekná ružová

nica1107
23. mar 2016

Ninka pije svoju oblubenu Rajec dojcensku vodicku zo svojej milovanej ruzovej flasticky ktoru stiska svojimi malymi ruckami 🙂

kika46
23. mar 2016

Moja dcerka ma najradsej caj a cistu vodu. Ma vela druhou flasiek poharou so slamkou ale aj tak najradsej pije zo skleleneho pohara s Olafom. Syncek pije zatial len moje mliecko priamo odo mna. 🙂

niky21
23. mar 2016

Náš Miško pije najradšej z malej kojeneckej flaše Lovi 🙂

sasqia
23. mar 2016

Môj Riško má ešte len 8 mesiacov a už má svoj obľúbený hrnček, samozrejme plastový lebo všetko hryzie 🙂

dadulik
23. mar 2016

Leo pije vodicku zo vsetkeho mozneho...z klasickeho pohara, netecuceho pohara, cez slanky, ni najradsej ma flasu so sosacikom ☺

miso1111
23. mar 2016

Moji synčekovi obaja najradšej z originál, pol litrových fliaš rajec so sosačikom 😀 všade ich nosia lásky moje 😀 hlavne že pijú veľa a nemusím ich nútiť

majah212
23. mar 2016

Neviem preco, ale ja radsej pijem z flasky vodu, klasickej 1,5l, maly syn nemal nikdy flasku s cumlom, takze pije vodu rovno z flasky (ked sme niekde vonku) a doma pije z poharika. 🙂

holubicka28
23. mar 2016

Moja ma necele tri mesiace, takze dojcensku vodicku pije z dojcenskej flasky😊

bonitka7
23. mar 2016

My mame rozne flasky doma, pouzivame viacere, tiez vela z pohariku, a na noc mame iba jednu jedinu, ktora nevytecie 🙂. V ramci dna naozaj striedame vsetko mozne 🙂.

kamilecka
23. mar 2016

Malý či veľký? Čo tam po pohároch, keď priamo z fľaše voda aj tak chutí najlepšie 🙂

matarka
23. mar 2016

Aj nasa ma poharik - "srkalku", ale musi byt bez membrany, cize sa liat... a obcas skonci viac vody pod krkom ako v brusku. Preto potrebujeme veeela vody, tych 55 litrov by aj mohlo stacit🙂

sylvia78
23. mar 2016

Nas drobec pije Rajec priamo z flasky so sosacikom a velmi mu chuti,pohar velmi nechce ale obcas flasu vymeni za pohar

jaroslava119
23. mar 2016

Náš miláčik pije ešte z fľaše. Mliečko a čajík mu pripravujeme z VAŠEJ vodičky 🙂 Ale čistá mu chutí najviac. 🙂

irenaliza
23. mar 2016

My sme pri našich 4 dcérkach vyskúšali všeličo, najstaršia pred 10 rokmi, keď začala piť vodičku, tak sme ju učila s pohárika so sosáčikom a postupne aj druhú dcérku, ale keď sme išlli von praktickejšia bola voda vo fľaši, pri tretej dcérke sme tiež mali na začiatku pohárik, ale najradšej pila z fľašky a postupne samostatne s pohárika ako veľká slečna a pri štvrtej dcérke, sme hneď pili z fľaše, vlastne videla staršie sestry a tak akosi prirodzene pila aj ona, aj keď má 20 mesiacov a preferuje ešte stále moje mliečko, ale vodička RAJEC s mackom je na nezaplatenie, super sa drží, nevylieva sa z nej a dcérka vypije veľa. U nás teda räzne skúšalli sme aj poháriky, aj fľaše a každá si postupne našla to svoje, väčšie milujú vodu do svojich pohárikov, tretia 4.ročná tiež ale pije najradšej so slamkou a najmladšou fľašu. Ale fľaše sú super na výletoch, na cestách, lebo chodievame s babkám na opačný koniec republiky, tak fľaše malé su veľmi praktické, keď nás chytí smäd v aute a aj ja ako dospeláčka vonku preferujem vodičku z malej super RAJEC fľaše a doma rozlievajú RAJEC do pohára- a spotreba u nás doma je veĽmi veľká, lebo ako hovorí tatko naše dcérky sú ako bezodné studne na vodu, pijú a pijú...ale ja som rada, že im chutí a hlavne čistá, bez žiadnych prímesy a Vaša je TOP u nás doma. takže každý si postupne nájde to svoje. krásny deň všetkým v RAJEC.