icon

SÚŤAŽ: o tímové tričká Happy Kids

ronald_happykids
11. júl 2017

Modrý koník nám prezradil, že mamičky z tohto fóra rady súťažia! Preto sme okamžite zalarmovali našu vedúcu happykidsáčovej garderóby a na začiatok nachystali pre Vás, milé maminky, tri tímové tričká, bez ktorých sa nepohneme na žiadny tábor a po návrate z neho v nich naši Kidsáči chcú ešte dokonca aj spať! 🙏👦👧🙈
Súťažná otázka teda znie: Ktorý z našich táborov Vás zaujal najviac a vedeli by ste si predstaviť, žeby práve tu strávilo aj Vaše dieťatko skvelých pár dní prázdnin? (Pre rýchlejšiu voľbu pomôžeme, všetky naše aktuálne tábory nájdete na našej stránke: http://happykids.sk/, v sekcii Tábory 2017. )

Súťažíme do dnešného večera, do 22:00. Začíname teraaaz!

Tri vyžrebované dámy získajú tričko pre svoje dieťatko. Prosíme potom sledovať vyhodnotenie a napísať nám (v prípade výhry) do správy poštovú adresu, vek a pohlavie dieťatka. A keďže u nás chodíme zásadne vymaľovaní ako lentilky, budete sa musieť nechať prekvapiť v akej farbe dôjde bavlnené a príjemne mäkučké tričko práve k Vám! ;)
(Foto na obrázku je ilustračná.)

SÚŤAŽ: o tímové tričká Happy Kids
ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@majusqa77 všetky sa nedá, to by Vám jedny prázdniny nestačili! 😀🙏 Jedine, žeby ste chceli od detičiek na dlhšie vydýchnuť... aj to chápeme, život rodiča nie je vždy jednoduchý, ale aj tak krásny. Bodka 🙂

seli756
11. júl 2017

Mna najviac zaujal cyklotabor a jazdecky tabor, to by sa mojej dcerke najviac pacilo🙂

meginka88
11. júl 2017

@ronald_happykids dakujeme krasne za gratulaciu ☺ano,uz sa tesim na ten cas,ked mi bude moct mala chodit do tabora-ziska novych priatelov,spomienky a nauci sa nieco nove,ine ako doma ☺a ja vam prajem mnoho spokojnych deticiek 😊

majusqa77
11. júl 2017

@ronald_happykids este su krpati 🙂 ale v buducnosti urcite vyuzijeme, prazdniny su dlhe, dovolenky je malo 🙂 a urcite zacneme plavanim 🙂

maryon1
11. júl 2017

Určite jazdecký tábor. Dcéra má rada kone 🙂

gulisko
11. júl 2017

U nás rozhodne a jednoznačne futbalový tábor. Syn hráva za obec ale v lete majú od treningov pauzu a takýto tábor by bol pre neho top.

anka2103
11. júl 2017

@ronald_happykids dres sme dostali. Uz druhy rocnik detskeho mini preteku na Domasi. Malemu sa velmi paci a na dvore len trenuje. 😊 A v dospelackom vyhrali dokonca dvaja z BA.

marecek1
11. júl 2017

U nás vyhráva futbalový tábor 🙂 synátor by s futbalovou loptou asi najradšej aj spával 🙂

masinka
11. júl 2017

nas najviac zaujal jazdecky tabor, tento rok uz mame na prazdniny program, ale na buduci rok o nom budeme urcite uvazovat 😀

igiana
11. júl 2017

Plavecko-sportovy tabor a jazdecky tabor, tam by sa nase deti urcite poriadne vysantili 🙂

astarte123
11. júl 2017

určite jazdecký tábor, na ten by som sa prihlásila aj ja sama 🙂

ninka1609
11. júl 2017

Urcite na jazdecký... Uz doma jazdi ale len na hojdacom konikovi... Musi este vyrásť 🙂

madam33
11. júl 2017

Juuuj, tak u nas urcite cyklotabor! Sme fanusikmi cyklistiky a chodievame aj na Sagan tour detom. Ja som stravila svoje detstvo na bicykli a take by som rada dopriala aj svojim detom.

heidynka
11. júl 2017

Najviac nás zaujal JAZDECKÝ TÁBOR, EDYHO RANČ, keďže dcérka má rada koníky a občas si chodí aj zajazdiť, pozitívum vidím aj v tom, že tábor je spojený aj s pohybovými aktivitami, nech sa deti trošku unavia 🙂 určite by som bola rada, keby dcérka navštívila tento zaujímavý tábor.

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@anka2103 Super! Aj u mňa vyhráva tento šport, sám bicyklujem a je skvelé, že aj Peťo Sagan pomohol k jeho väčšej propagácii. Toto sú jedni z našich malých cyklistov, posielam na spestrenie tentokrát nejakú foto ja 😎 Prajem: len tak ďalej a čo najmenej pádov! 😉👍🚲

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

ešte jedna foto od mňa... a k tým pádom na bicykli...základ je tiež poriadna rozcvička, potom malý balans nevadí, ustojíme ho bez ujmy na zdraví.

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

a toto je už naozaj posledná 🙏🙂 vážení, toto je ďalší PÁN cyklista! 😀😎

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@masinka potom sa nám pripomeňte, budeme sa tešiť! 🙂👍

anka2103
11. júl 2017

@ronald_happykids jeej. Ano mne sa takyto druh akcii velmi paci. Keby ich bolo aj viac 😉 super. A akurat nasa skoda,ze na zapade sa takehoto organizuje viac. Hned by som tu viac toho vymyslela 😊

alenkam.
11. júl 2017

@ronald_happykids chalani po plaveckom kurze s vami ostali posadnuti plavaniam, zial zdravotne nie su v stave pokracovat, takze silno zvazujem cyklotabor, ak zdravie a pani doktorka 26.7. na kontrole dovoli.. 🙂

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@astarte123 neverili by ste, koľko rodičov nám toto hovorí! My budeme musieť (v dohľadnej dobe alebo budúci rok) normálne urobiť nejaký tábor na Orave pre celé rodiny... 😎👍👍👍

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@ninka1609 tak vy máte doma normálne trenažér! 😲😀👍

martina374
11. júl 2017

Nás zaujali tie multišportové tábory 🙂 ale ani ten Edyho ranč nie je zlý 🙂

skerinko
11. júl 2017

Moju dcéru najviac zaujal jazdecký na Edyho ranči, miluje kone , takže niečo takéto je pre ňu vždy veľký zažitok.

astarte123
11. júl 2017

@ronald_happykids to je super nápad, určite by ste s tým mali úspech 👍

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@anka2103 nuž treba s tým niečo spraviť. Viete ako sa vraví...keď nejde hora k Mohamedovi, musí ísť Mohamed k hore. Bolo by dobré, keby sa toho niekto chopil a aj mimo hlavného mesta pribúdali pestré aktivity. To sa zhodneme.

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@alenkam. Oj, to ma fakt mrzí. Je šanca, že sa to v dohľadnej dobe môže napraviť a môžeme im urobiť opäť radosť aj plávaním? Pozdravujeme všetci chalanov, držíme palce, nech sú všetky neduhy rýchlo preč.

ivanazemkovaturnova
11. júl 2017

u nás by mal asi najviac úspech futbal a hokej kedže mám dvoch synov a ich bratranci sa plne venujú týmto športom a samozrejme naši sa chcú na nich podobať.už v mladom veku majú svoje vzory

keena
11. júl 2017

Nasu 6 rocnu slecnu by potesil plavecky tabor 🤗

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

@astarte123 V zimnom období mávame pravidelne rodinné lyžovačky, pretože rodičia, keď idú samostatne na lyžovačku, obyčajne si ju až tak neužijú, dohliadajú si na detičky alebo potom priplácajú za oveľa drahších animátorov a trénerov, kým si oni prejdú svoje dráhy alebo vychutnajú kávičku na ľadovci... Takže skúsenosť už s rodinnými zájazdmi máme, je to u nás veľmi populárne. No a vyzerá to naozaj tak, že v lete budeme musieť vymyslieť niečo tiež. Nejaké nápady, dámy? Stále hľadáme totiž vhodnú lokalitu a miesto, ideálne mimo Bratislavského kraja, kde je pekná príroda a boží kľud...