icon

SÚŤAŽ: o tímové tričká Happy Kids

ronald_happykids
11. júl 2017

Modrý koník nám prezradil, že mamičky z tohto fóra rady súťažia! Preto sme okamžite zalarmovali našu vedúcu happykidsáčovej garderóby a na začiatok nachystali pre Vás, milé maminky, tri tímové tričká, bez ktorých sa nepohneme na žiadny tábor a po návrate z neho v nich naši Kidsáči chcú ešte dokonca aj spať! 🙏👦👧🙈
Súťažná otázka teda znie: Ktorý z našich táborov Vás zaujal najviac a vedeli by ste si predstaviť, žeby práve tu strávilo aj Vaše dieťatko skvelých pár dní prázdnin? (Pre rýchlejšiu voľbu pomôžeme, všetky naše aktuálne tábory nájdete na našej stránke: http://happykids.sk/, v sekcii Tábory 2017. )

Súťažíme do dnešného večera, do 22:00. Začíname teraaaz!

Tri vyžrebované dámy získajú tričko pre svoje dieťatko. Prosíme potom sledovať vyhodnotenie a napísať nám (v prípade výhry) do správy poštovú adresu, vek a pohlavie dieťatka. A keďže u nás chodíme zásadne vymaľovaní ako lentilky, budete sa musieť nechať prekvapiť v akej farbe dôjde bavlnené a príjemne mäkučké tričko práve k Vám! ;)
(Foto na obrázku je ilustračná.)

SÚŤAŽ: o tímové tričká Happy Kids
Strana
z3
erikad82
11. júl 2017

Najlepšie sú tie multišportové tábory 🙂 Deti v dnešnej dobe nemajú ani kde "pričuchnúť" k rôznym športom 🙂 My sme mali na TV všeličo : preskok cez kozu, šplh .... teraz už veru hrávajú hádam len vybíjanú 🙂 A nie každý môže chodiť na krúžky ...

ronald_happykids
autor
11. júl 2017

Milé dámy, nakoľko nám ubehol deadline pre súťaženie, zozbieral som všetky mená zúčastnených a vyžreboval tri z Vás, ktoré získavajú pre svoje dieťatko naše tímové tričko. Sú to @macik166, @sklenarova a @alekam. Blahoželám k tejto malej, avšak peknej výhre, verím, že poteší. Prosím Vás, milé výherkyne, o zaslanie osobnej správy s poštovou adresou, vekom a pohlavím dieťatka. 👦👧👍🍀

anka2103
11. júl 2017

Blahozelam maminkam-detickam 😊

sklenarova
11. júl 2017

@ronald_happykids jeeej, ďakujem krásne, posielam správu,veľmi sa tešíme😍

sklenarova
11. júl 2017

@anka2103 diky

macik166
12. júl 2017

@ronald_happykids Jeeeej dakujem krásne, veľmi sa tešíme 🙂

sperka
12. júl 2017

Moje deti by si určite vybrali. Timuško dostal práve na narodeniny futbalový set - kopačky, bránky i loptu, takže jemu určite http://happykids.sk/sk/tabory-kempy/futbalovy-t... a Libuška tá je milovníčka zvierat, najviac miluje koníky, ona by neodolala http://happykids.sk/sk/tabory-kempy/sportovy-ta...

bublinka032
12. júl 2017

Môjmu drobcovi by sa určite najviac páčilo v multišportovom tábore, je super že už je to od 4 rokov, len nevýhoda pre nás že je to ďalekooooo.

macik166
12. júl 2017

@bublinka032 súťaž už je ukončená

juliet221
12. júl 2017

moje 3 ratolesti by sa isto vyblaznili na PLAVECKO - ŠPORTOVOM TÁBORE alebo MULTIŠPORTOVOM TÁBORE

alenkam.
12. júl 2017

@ronald_happykids jeeej, dakujeme 🙂

z3
12. júl 2017

nas drobec je este maly, ma len rok a 3 mesiace ale uz teraz mozem povedat ze futbalovy tabor bude pre neho to prave orechove 🙂

alenkam.
12. júl 2017

@ronald_happykids ja verim, ze ano.. Koncom jula nas cakaju testy, odbery a podla toho uvidime co dalej.. Aktualne mame bazeny zakazane.. ☹

colormoda
12. júl 2017

Multisportovy 👌 moja dcérka je ešte malá ale som veľmi rada,že je ich na výber toľko skvele 👏
Tričko by veľmi potešilo dnes oslavuje svoje meniny ❤🙂

ferihegy
12. júl 2017

Jednoznacne hokejovy 🙂 5 rocny syncek ma za sebou prvu sezonu.

05ada
12. júl 2017
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Paci sa Nam multisportovy tabor Zelezna studnicka. Ale vsetky ponuky su zaujimave. Super, ze sa maju deti kde zabavit pocas horucich letnych dni.👍

sasenka12
12. júl 2017

U nás vyhráva cyklotabor

ludka140281
12. júl 2017

najviac by nás zaujal Jazdecký a Rybársky tábor 🙂-----alebo ak by ste mali nejaky tanečny,aby sa tam princezné učili tancovat rozne tance 🙂
ocino je rybár a skor by sa v tom tábore vytešoval on 🙂

nela00
12. júl 2017

Ťažko vybrať z Vašej ponuky, všetky tábory sú lákavé. Ekopark Relax v Čiernej Vode máme vyskúšaný, tak sa k nemu prikláňam. Dá sa tam zažiť fakt príma deň 😉

shilou
12. júl 2017

MULTIŠPORTOVÝ TÁBOR, Železná studnička tento nás zaujal najviac. Malá ma 6rokov, takže v pohode môže 🙂

igiana
12. júl 2017

DIEVCATA UZ JE DAVNO PO SUTAZI, VYHODNOTENIE JE VYSSIE 🙂

ludka140281
12. júl 2017

@igiana dakujem 🙂 ani som si nevšimla,ked nieje tema zamknuta

tutiynka
13. júl 2017

zaujal ma rybarsky tabor prezitia 🙂 .. ked buse starsia jednozačne pojde do tabora ,ked bude chciet ,len sa nauci byť aj sama ,,aspon sa nauci nieco nove

ela_79
13. júl 2017

Jazdecký tábor Edyho ranč je najlakavejsi

ela_79
13. júl 2017

aha neskoro 🙂

cilkajanka
13. júl 2017

-

dracikdrahosko
14. júl 2017

Nás by najviac zaujal jazdecký tábor zo všetkých

marry333
14. júl 2017

Super veľa možnosti, malú zaujímajú koníky, no nespĺňame ešte vekovú požiadavku, ešte musíme čakať 2 roky.

Strana
z3