SÚŤAŽ: o tímové tričká Happy Kids
Modrý koník nám prezradil, že mamičky z tohto fóra rady súťažia! Preto sme okamžite zalarmovali našu vedúcu happykidsáčovej garderóby a na začiatok nachystali pre Vás, milé maminky, tri tímové tričká, bez ktorých sa nepohneme na žiadny tábor a po návrate z neho v nich naši Kidsáči chcú ešte dokonca aj spať! 🙏👦👧🙈
Súťažná otázka teda znie: Ktorý z našich táborov Vás zaujal najviac a vedeli by ste si predstaviť, žeby práve tu strávilo aj Vaše dieťatko skvelých pár dní prázdnin? (Pre rýchlejšiu voľbu pomôžeme, všetky naše aktuálne tábory nájdete na našej stránke: http://happykids.sk/, v sekcii Tábory 2017. )
Súťažíme do dnešného večera, do 22:00. Začíname teraaaz!
Tri vyžrebované dámy získajú tričko pre svoje dieťatko. Prosíme potom sledovať vyhodnotenie a napísať nám (v prípade výhry) do správy poštovú adresu, vek a pohlavie dieťatka. A keďže u nás chodíme zásadne vymaľovaní ako lentilky, budete sa musieť nechať prekvapiť v akej farbe dôjde bavlnené a príjemne mäkučké tričko práve k Vám! ;)
(Foto na obrázku je ilustračná.)

Milé dámy, nakoľko nám ubehol deadline pre súťaženie, zozbieral som všetky mená zúčastnených a vyžreboval tri z Vás, ktoré získavajú pre svoje dieťatko naše tímové tričko. Sú to @macik166, @sklenarova a @alekam. Blahoželám k tejto malej, avšak peknej výhre, verím, že poteší. Prosím Vás, milé výherkyne, o zaslanie osobnej správy s poštovou adresou, vekom a pohlavím dieťatka. 👦👧👍🍀
Blahozelam maminkam-detickam 😊
@ronald_happykids jeeej, ďakujem krásne, posielam správu,veľmi sa tešíme😍
@anka2103 diky
@ronald_happykids Jeeeej dakujem krásne, veľmi sa tešíme 🙂
Moje deti by si určite vybrali. Timuško dostal práve na narodeniny futbalový set - kopačky, bránky i loptu, takže jemu určite http://happykids.sk/sk/tabory-kempy/futbalovy-t... a Libuška tá je milovníčka zvierat, najviac miluje koníky, ona by neodolala http://happykids.sk/sk/tabory-kempy/sportovy-ta...
Môjmu drobcovi by sa určite najviac páčilo v multišportovom tábore, je super že už je to od 4 rokov, len nevýhoda pre nás že je to ďalekooooo.
@bublinka032 súťaž už je ukončená
moje 3 ratolesti by sa isto vyblaznili na PLAVECKO - ŠPORTOVOM TÁBORE alebo MULTIŠPORTOVOM TÁBORE
@ronald_happykids jeeej, dakujeme 🙂
nas drobec je este maly, ma len rok a 3 mesiace ale uz teraz mozem povedat ze futbalovy tabor bude pre neho to prave orechove 🙂
@ronald_happykids ja verim, ze ano.. Koncom jula nas cakaju testy, odbery a podla toho uvidime co dalej.. Aktualne mame bazeny zakazane.. ☹
Multisportovy 👌 moja dcérka je ešte malá ale som veľmi rada,že je ich na výber toľko skvele 👏
Tričko by veľmi potešilo dnes oslavuje svoje meniny ❤🙂
Paci sa Nam multisportovy tabor Zelezna studnicka. Ale vsetky ponuky su zaujimave. Super, ze sa maju deti kde zabavit pocas horucich letnych dni.👍
U nás vyhráva cyklotabor
Ťažko vybrať z Vašej ponuky, všetky tábory sú lákavé. Ekopark Relax v Čiernej Vode máme vyskúšaný, tak sa k nemu prikláňam. Dá sa tam zažiť fakt príma deň 😉
MULTIŠPORTOVÝ TÁBOR, Železná studnička tento nás zaujal najviac. Malá ma 6rokov, takže v pohode môže 🙂
DIEVCATA UZ JE DAVNO PO SUTAZI, VYHODNOTENIE JE VYSSIE 🙂
@igiana dakujem 🙂 ani som si nevšimla,ked nieje tema zamknuta
zaujal ma rybarsky tabor prezitia 🙂 .. ked buse starsia jednozačne pojde do tabora ,ked bude chciet ,len sa nauci byť aj sama ,,aspon sa nauci nieco nove
Jazdecký tábor Edyho ranč je najlakavejsi
aha neskoro 🙂
-
Nás by najviac zaujal jazdecký tábor zo všetkých
Super veľa možnosti, malú zaujímajú koníky, no nespĺňame ešte vekovú požiadavku, ešte musíme čakať 2 roky.

Najlepšie sú tie multišportové tábory 🙂 Deti v dnešnej dobe nemajú ani kde "pričuchnúť" k rôznym športom 🙂 My sme mali na TV všeličo : preskok cez kozu, šplh .... teraz už veru hrávajú hádam len vybíjanú 🙂 A nie každý môže chodiť na krúžky ...