icon

O co chcete soutěžit během Dnů s HiPP?

lidka_hipp
30. mar 2015

Ke Dnům s HiPP samozřejmě patří soutěže, a tak by mě zajímalo, co byste chtěly hrát. Co by vám a vašim dětem udělalo radost? Jsou to naše příkrmy, kosmetika nebo plyšoví sloníci? A o jaké výrobky HiPP byste soutěžily nejradši?

Pošlete mi své nápady, ať víme, co máme připravit 🙂

O co chcete soutěžit během Dnů s HiPP?
Strana
z2
butterfly22
31. mar 2015

Nas by potesili prikrmy, alebo slonikovske keksicky, alebo dzusiky..hlavne jablckovy...a lyzicky k tomuuuu, nedaju sa nikde kupit a moja mala s nimi miluje papat 🙂 😀

butterfly22
31. mar 2015

Haha na temu vyzivy..ja sa normalne tesim, ak mala necha trochu..hned dojedam...a niekedy zjem celu, ked dostanem chut.. 🙂 toto je jedna z veci, z ktorých clovek nikdy nevyrastie 😀 😀

fazulka17
31. mar 2015

nás by potešila kozmetika ale malá by mala určite radosť aj s toho sloníka

lenka1208
31. mar 2015

prikrmy a dzusiky 🙂

katuliacik
31. mar 2015

o zasobu vlhcenych obruskov!!!

lidka_hipp
autor
31. mar 2015

@veronique_1
@martinkaha
@lenka1208
@butterfly22

O příkrmy už soutěžíme v naší velké soutěži: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-hipp-2/velka-soutez-hrajeme-o-balicek-za-100-2/

@katuliacik

Ubrousků není nikdy dost 😉

moncsi1987
31. mar 2015

Alexko je este malicky ma len 7mes.,nas potesia aj hracky ale aj prikrmy a kozmetika.Vyskusali sme naozaj vsetko ale najlepsie sa nam osvedcila Zn. HIPP.Milujeme Hipp od rana do vecera.Bez neho sa nebudime ale ani nezaspime. 🙂

lidka_hipp
autor
31. mar 2015

@moncsi1987 Tolik chvály v jedné zprávě 🙂 Moc děkuji za krásná slova! Jsem ráda, že vám výrobky HiPP vyhovují. Sama jsem je používala, když byla moje Anička maličká, a dodnes nám zůstala kosmetika, tu používáme celá rodina, a pak milujeme ovocné kapsičky jako malou zdravou svačinku 🙂

moncsi1987
31. mar 2015

@lidka_hipp
Ved mi tak isto ale o tom svedcia aj nase zasoby(fotky co som poslala do sutaze) 🙂
Musime mat doma HIPP,bez toho uz si nevieme predstavit zit. 🙂
Ale este dobre ze pomahate takto s vyhrami 😀

lidka_hipp
autor
31. mar 2015

@moncsi1987 Nevím jak vy, ale já si myslím, že bez pěkných výher by to ani nemohly být Dny s HiPP, ne? 🙂

moncsi1987
31. mar 2015

@lidka_hipp
Suhlasim. 🙂

anita
31. mar 2015

Niekto tu spomenul slnečnú clonu. To by bolo super ☀️😎

topier
1. apr 2015

Žienky, tak sa aj ja pridám do diskusie. 🙂 Ja by som pre malú ocenila určite príkrmy a kašičky, keďže je taký malý papkáčik a potvorke mojej vyberavej viac chutí kúpená ako keď jej uvarím ja 🙂 No a pre staršieho by som zas brala kozmetiku, pretože je atopik a to teda nie je žiadna sranda, aj keď našťastie teraz to máme celkom fajn, ale kozmetiku teda veľmi poctivo vyberáme. No a keby som chcela byť trochu sebec, tak by som chcela vyhrať pero - som vášnivý (pre niektorých šialený) zberateľ pier 😀
Ale inak by som brala aj lyžičky, pretože máme síce 2, ale Miška najnovšie musí mať z nejakého mne neznámeho dôvodu pri papaní v oboch rukách lyžičku, inak sa ani nenajeme 🙂

lidka_hipp
autor
1. apr 2015

@anita Soutěž o sluneční clony už vám můžu slíbit 🙂

@topier Nechceme konkurovat vašemu kuchařskému umění, i když nás samozřejmě těší, že malému chutnají příkrmy HiPP 🙂 Pokud jde o kosmetiku, doporučuji zítra sledovat naše fórum 😉 Ostatní zatím prozradit nemůžu 🙂

topier
1. apr 2015

@lidka_hipp Ďakujem za upozornenie, určite odsledujem 😀
No a že malá radšej papá kúpené príkrmy ma vôbec neprekvapuje. U Tomáška to bolo presne naopak a keďže sú ako čierna a biela, tak som s tým zmierená 🙂 na druhej strane, keď vidí človek tú zeleninu a ovocie v obchodoch, tak som aj kľudnejšia keď spapá HIPP. Veď napokon - čo si budeme klamať - my s Tomáškom si tiež občas vymeníme ovocie za výživu s piškótkami. A dokonca musím priznať, že momentálne moje obľúbené raňajky sú Pohánková kaša HIPP s banánom 😝

topier
1. apr 2015

@lidka_hipp
A ešte ma tak napadlo, že by bolo možno fajn dať dáku súťaž o balíček na kúpanie - myslím nejakú osušku, uteráčik alebo niečo také a nejaká tá už niekoľkokrát spomínaná kozmetika 🙂

irenaliza
2. apr 2015

Dobrý deň, prajem krásny Zelený štvrtok všetkým mamičkám aj detičkám, jasné, že aj oteckom.Ešte ma napadlo súťažiť, vlastne moje dcérky, keď som im o súťažiach povedala napr. o kocky, bábiky a nejaké knižky, viem, že to asi nejde, ale... 🙂 Celá rodinka ak sa nám nejaká súťaž podarí sa poteší hocičomu, máme tajné tipy, čo by sme rady z doterajších súťaží vyhrali, ale neprezradíme a dúfame, že to vyjde. 🙂 A chcem sa opýtať či všetky súťaže sa budú vyhodnocovať 6.4.2015, ale aj skôr: Som "hrozná" viem, ale dcérky sú zvedavé. Ďakujem. 🙂

aluxka
2. apr 2015

Dobrý deň, kedže sa blíži leto - aj ked to vonku vyzerá, že skôr prichádza zima 🙂 bolo by fajn súťažiť o krém na opalovanie a tá clona do auta je super nápad, tiež sa mi páči nápad s uterákom a osuškou. 🙂

slavuska237
2. apr 2015

o čo koľvek si myslím že HIPP má všetko čo take dietatko potrebuje najviac hned po mamci a tatikovi

lidka_hipp
autor
2. apr 2015

@topier Miminka mají různé chutě a nemusí být snadné se jim zavděčit 😉 Jinak na kaši HiPP není nic špatného ani pro dospělé 😀 Jinak o balíček kosmetiky už soutěžíme: http://goo.gl/ifcDBz

@irenaliza Určitě nejste "hrozná". Naprosto chápu, že se doma nemůžete dočkat výsledků soutěží 🙂 V pondělí se bude vyhodnocovat velká soutěž o balík HiPP v hodnotě 100 eur. Další soutěže poběží a ještě jich máme pár připravených 🙂

@aluxka Se soutěží o clony počítáme a myslím, že už teď můžu prozradit, že začne opravdu brzo 🙂

@slavuska237 Moc děkujeme 🙂 Snažíme se pro miminka, batolátka i větší děti a jejich maminky (i tatínky) mít jen to nej 🙂

maminamatka
7. apr 2015

Hipp tasticky do ruky

irenaliza
8. apr 2015

A dcérky mi našepkali, že by sa zišli Hipp jablčné keksíky, ktoré milujú, tak isto ako aj ich tatko. 🙂 A chcem sa opýtať, kedy budú opäť nejaké súťaže vyhodnotené, tešíme sa a dcérky stále pozerajú, kedy budú opäť nejaké výsledky a či tam neuvidia svoje meno. radosť by bola veľká. 🙂 Lidka super dni s Hipp. ďakujem celá rodina sa tešíme a súťažime, máme to radi.

lidka_hipp
autor
8. apr 2015

@irenaliza Díky za inspiraci a pochvalu 🙂 Všechny soutěže budou vyhodnocené v neděli. Ještě můžu slíbit, že se objeví i nové soutěže.

Strana
z2