icon

SOUTĚŽ: Jak uspat miminko?

lidka_hipp
4. apr 2015

Psaly jste si o soutěž o HiPP kaše a já vám velmi ráda vaše přání splním 🙂 Napište své zaručené tipy jak uspat miminko nebo klidně i větší dítě 🙂 Co se vám osvědčilo? Máte nějaký zaručený způsob? Pomohlo vám třeba nabízet sytou večeři? U nás to bylo docela snadné, protože bydlíme přímo nad non-stop barem a malá se narodila se narodila v létě, takže byla zvyklá na neustálý hluk. Kamarádka ale tvrdila, že miminko potřebuje ke klidnému spánku naprostý klid, takže se u ní každý večer jen šeptalo.

My v HiPP moc dobře víme, že i ty nejmenší děti mají opravdu mlsný jazýček, a tak nabízíme mnoho různých kaší a to jak obilných, tak mléčných. BIO mléčné kaše HiPP jsou vyráběny z přísně kontrolovaných BIO ingrediencí. Kromě toho obsahují také pokračovací mléčnou kojeneckou výživu vhodnou pro daný věk, důležité omega-3 mastné kyseliny a hodnotné vitaminy a minerály, vše s velmi přirozenou chutí. BIO obilné kaše HiPP obsahují hodnotné a chutné BIO obilné vločky bez přidaného cukru. Jsou mimořádně vhodné, pokud chcete svému miminku připravovat kaši sama. Více o našich kaších najdete: http://goo.gl/vBm0JW

SOUTĚŽ: Jak uspat miminko?
Strana
z4
mischella11
9. apr 2015

Uspávanie môjho synčeka je každodenný rituál. Cez deň mi zaspí vždy v náručí a to tak, že si moje tričko pritiahne k svojmu nošteku a snaží sa silno vdychovať moju arómu 😀. Večer mu postačí keď si ku nemu ľahnem a dýcham mu na hlavičku. Keď bol maličký, tak zaspinkal aj pri kolene Búvaj dieťa krásne a tiež mu zo začiatku k ľahšiemu zaspinkaniu pomáhala plienočka pri hlavičke. 🙂

barca1983
9. apr 2015

U nas to funguje tak, ze cim sme tichsie, tym horsie maly zaspava. Uplne super spi ked stekaju psikovia, ide susicka, alebo mixer, alebo zvonia zvony na kostole a je otvorene okno.

gapre
9. apr 2015

Dcerku uspavam tak ze jej dam mliecko a ona zaspi niekedy uz pri nom,alebo sa tvarim ze spim a ona vidi ze ziadna zabava sa nekona a zaspi tiez,a niekedy aj ja snou 🙂 takto spime aj cez obed aj vecer

bublinka2014
9. apr 2015

Uspat babatko je poriadna pecka.ta nasa mala betarka zaspinka pri kojeni.poobede zaspinka ked ju starsi syn a velky brat malej sestry hojda v autosedacke vajicko.no a tatino to vie s nou najlepsie drzi ju v naruci a spieva si s nou jej arie.

maminecka2
9. apr 2015

Ja uspávam malého kojením, som šťastná že mám tú možnosť. Aj staršieho som tak uspávala, no a keď sme prestali kojiť tak sme sa silno pritúlili, chytili sa za ruky a samozrejme ešte dlho vykecávali, malý je veľmi ukecaný 😀 teraz už zaspáva sám vo svojej izbičke, porozpráva si tam, pospieva... Trvá mu to aj hodinu, ale už nás k tomu nevyžaduje 😵

kaja082
10. apr 2015

nechcem sa tu chvali... klop klop ale obe deticky som si naucila, nic ine mi neostavalo, kedze je medzi nimi necely 11 mesacny rozdiel, ze dam kazdeho do svojej postielky prip. mliecko a zaspinkaju sami 🙂 takze mam velmi dobre deticky v tomto. v noci tiez spinkaju a preto nezavidim tym maminkam, ktorym deticky nechcu spat cez den , alebo nespia celu noc. Pekny den 🙂

anita
10. apr 2015

Môj syn o pol šiestej večer dostane kašičku na dobrú noc, o siedmej ho okúpeme. Po kúpaní ešte vypije mliečko a potom ide spinkať. Zaspáva tak, že si s ním treba ľahnúť na posteľ, kde sa s ním treba ešte " pomojkať" 😚. Keď zaspí, tak ho preložím do postieľky a spinká do siedmej rána.

svetulienka21
10. apr 2015

Môj menší synček teraz má 15 mesiacov a zaspáva pri kojení, na prechádzke v kočíku alebo cestou v aute..., , starší bude mať 10 rokov a zaspával tiež takto. U menšieho sme mali obdobie asi okolo 6. mes, že zaspával doma na hojdačke, ale to trvalo asi tak 2 týždne, potom sa vrátil k svojmu obľúbenému spôsobu - pri prsníku... Tiež sa mi párkrát stalo, že pri uspávaní drobcov, ja som zaspala, a oni si ešte džavorili... Maličký keď zaspí, väčšinou ho dám do postieľky, neskôr, keď sa v noci zobudí na kojenie, beriem si ho k sebe, aj staršieho som tak brávala (keď bol malý), tak mi to vyhovuje, som šťastná, keď je pri mne a môžem ho cítiť a túliť a moji chlapci sa tiež radi túlia... 😵 Pekný večer.

jastericka_elza
11. apr 2015

Cez deň náš malý chlap najradšej spí v kočíku vonku, vtedy hneď zaspí. a čo sa týka večerného uspávania, ked vidím, že je už unavený, dám mu vypiť kašicku a uložím ho do postieľky a do 5 minút spinká 🙂 v noci sa zobudí na papanie a hneď zaspí 🙂

Strana
z4