icon

SOUTĚŽ: Můj andílek má nejradši...

lidka_hipp
14. okt 2014

Milé maminky, moc se mi líbilo, jak jste zapojily do naší velké soutěže o balík příkrmů v hodnotě 100 €, a tak jsme si v HiPP řekli, že bychom pro vás měli připravit další velkou soutěž 🙂 Tentokrát hrajeme o balík hned 50 příkrmů HiPP!!! Napište mi, jaké je nejoblíbenější jídlo vašeho miláčka. Nemusí to být jen náš příkrm 😀 Odpovídat můžete do neděle 18. října do 12 hodin. Večer pak vylosujeme jednu šťastnou maminku.

Mimochodem, příkrmy HiPP jsou přizpůsobeny nutričním potřebám vašeho miminka. Vyvíjíme je s odborníky na dětskou výživu a podle posledních vědeckých poznatků. Dbáme na to, aby naše potraviny byly opravdu kvalitní. Nepoužíváme žádná umělá zahušťovadla, konzervanty ani barviva. Každá surovina, kterou zpracováváme, musí projít systémem přísných kontrol a testování. Proto také v našich příkrmech nenajdete rezidua pesticidů, herbicidů, umělých hnojiv a jiných škodlivých chemikálií.

Obsah každé skleničky musí projít systémem zajištění jakosti s až 260 kontrolami, od rozborů půdy, až po analýzu surovin a testy hotového výrobku. Jakmile naši farmáři sklidí a dovezou ovoce a zeleninu, testují se všechny suroviny na přítomnost nejdůležitějších látek. Pokud by naše laboratoř zjistila jakoukoli látku, která tam nepatří, nebude se daná surovina vůbec zpracovávat.

SOUTĚŽ: Můj andílek má nejradši...
Strana
z5
lusily
16. okt 2014

náš malý jedák popapá všetko, zeleninu, mäso, ovocie, mliečne výrobky a nemôže samozrejme chýbať mliečko, asi najradšej má hocijaké mäso /aj rybacie/ so zeleninou a najmenej mu chutia cestoviny.

jarka476
16. okt 2014

Náš drobec nemá problém s papaním 🙂 , zje všetko čo vidí a čo nevidí to nájde. Včera vošla do chladničky a bola tam treska v majonéze a len ham a ham. Tak čo už, otvorila som ju , veď keď nezje ona dojem ja . Predstavte si polovičku sčapala, ani rožok či chlebík k nej nechcela. Myslela som si, že je to kyslé, bude robiť grimasy a ona nič, len otvárala veľké ústa. No nedajte jej 😀 . Paradajky a papriku zje , netreba jej krájať ani na kúsky, Lečo? mňam, hlavne keď ho ocko papá aj s vajíčkom urobené. Aj samotné vajíčko spapkáme celé, jediné s čím sa pasujeme je ovocie, na to ju musím zamestnať aby ho zjedla.
Kupujem jej hotové jedlá,keď sa mi nechce variť, alebo nemám čas a ona zje všetky, nevyberá medzi nimi. Stačí, že je plná miska 😀 . Každej mamke by som dopriala takého žrúta.

butterfly22
16. okt 2014

@zuzanarichard hej, chutia a dojedám po nej, ak nechá a chutia aj mne... hlavne teda tie, kde sú aj rajčinky... každé dieťa je iné...čo jedno miluje, druhé neznáša..ale je to tak aj s vareným jedlom...niektoré jej chutí hneď na prvý krát veľmi, niektoré zje, ale nie je moc nadšená a niektoré odmieta...urcite by som to nenazvala kvoli tomu, ze to moje dieťa neje, hnusky 🙂

rit
16. okt 2014

U náj pre Deniska nr. 1 je stále cici ale ked má dobru náladu, tak spapá tekvicovu Hipp výzivu a jablkovo - mrkvovu, nic iné nechce, tak my este dockáme kým on sa rozje... 🙂

anishka
16. okt 2014

Masko so zeleninkou 😉 a samozrejme kasicky na dobru noc

oira
16. okt 2014

Nas Branko miluje krupicovu kasu 😵

silvia2103
16. okt 2014

Nas lubi krupicovu kasu a maslove susienky...a mliecko

trezalka1108
16. okt 2014

Moja slečna pije mlieko Hipp bio combiotik, zapijame nim koláč s masielkom, na obedik najradšej špagety od hipp a poobede ovocné presnidavky, samozrejme hipp. Hipp mame doma odmalička.

martinella1
16. okt 2014

Sabínka má najradšej mamkine mliečko, ale keďže je už veľká takmer ročná slečna, zje všetko, čo nezje ju 😀 😀 😀 No najradšej zo všetkého má zelené veci 😅 brokolica, či špenát je pre ňu mňamka. 😉

mata0410
16. okt 2014

Moj drobcek ma najradsej maminkne mliecko, ale kedze sa mina zacali sme s mrkvickou.

karotka83
16. okt 2014

nasa malinka ma najradsej mamkine mliecko 🙂 ale co sa tyka prikrmov musim povedat ze ma najradsej hipp zeleninku s maskom. Je to jedine jedlo ktore na 100% viem ze spapa zakazdym ked jej ho dam 🙂

lenka1208
16. okt 2014

nas maly ma len 7 tyzdnov takze papa len mliecko, stale rozmyslam ako to tym babatkam moze stacit :D

pipinka4
16. okt 2014

Nasa krpana krpata ma najradsej zeleninku alebo kuracie masko s ryzou a cviklou za tym sa ide zadrhnut 🙂

futu
16. okt 2014

moje 3 deti spapaju všetko,čo nespapa ich 🙂

katka2224
16. okt 2014

Dorotka má najradšej maminkine mliečko, a potom, na míle ďalej môžu byť cestoviny 🙂

sense
16. okt 2014

nasa mala zje vsetko okrem sladkosti ale najradsej ma cestoviny, salatovu uhorku a bobovy gulas s klobaskou (tu sa snazime obmedzovat 😉 )
no a v obchode urobi krik nie pre sladkosti ale pre rajciny al. jablka....

jarkach
16. okt 2014

malá miluje jídlo a ještě jsme nenašli něco co by jí nechutnalo 😀 takže tato otázka je moc a moc složitá 😀 Jí už skoro vše, takže jí speciálně nevařím, ale když někam cestujeme což je dost často, tak jí beru jídlo od Hipp, je to úplně jedno co to je, teď má ráda těstoviny takže koupím buď Ravioly v rajčatové omáčce nebo se zeleninou nebo s telecím masem. Malá vždy nějaké sama vybere a volá ,,mňam hippík" 😀

aluxka
17. okt 2014

U nás vyhráva u oboch báb hovädzí vývar, namiesto slížov do neho lámeme špagety takže sa aj do procesu výroby zapájajú 🙂 na druhom mieste u staršej je paradajková polievka s kopcom nastrúhaného eidamu a krupicová kaša. Mladšia spapá každé jedlo ktoré jej dám nieje vôbec vyberavá čo ma nesmierne teší pretože jej sestra je pravý opak...na desiatu má ale najradšej slivkovú alebo hruškovú hipovú výživku.

ellinkaaa
17. okt 2014

Najoblubenejsie jedlo mojej Ellinky je ovocna vyziva hipp jablcko banan piskota a taktiez miluje domacu zeleninovo-maskovu vyzivu od babky ktora obsahuje zajacika zemiaciky mrkvicku spenat brokolicu petrzlen karfiol 🙂

jajuska2021
17. okt 2014

moja najmladsia pije zatial len mamickine mliecko ale starsia by jedla cely den len parky, "suntu " (sunku), maso a vsetko s kecupom a este z polievociek slepaciu ta vyhrava .... 🙂

nostek13
17. okt 2014

Tak u nášho malého miláčika Filipka zatial vedie Miláčik 🙂

dani125
18. okt 2014

Nasi chlapci radi papkaju ovocne prikrmy s piskotikmi, a na obedik musi byt zeleninka a masko, uprednostnujem doma navarene, ale ked cestujeme alebo nestihame vzdy vyberieme nejaku variantu chutneho prikrmu🙂

Strana
z5