SOUTĚŽ: Nejoblíbenější příkrm?
Jaký příkrm HiPP má váš drobek nejraději? Vyhrává ovoce, zelenina nebo masíčko? Podělte se s námi o své oblíbené příkrmy 🙂 Jedna vylosovaná maminka se může těšit na balíček 10 ks nejoblíbenější dobrůtky HiPP.

HiPP BIO jablkový s hruškami a menu BIO masko a mliečne kašičky
Nas drobcek ma rad aj ovocne aj zeleninove a uplne najradsej marhulovu vyzivku ;)
u nás jednoznačne ovocné: jablká s hruškami, banán s broskyňou...
U nás vedú všetky príkrmy. Alžbetka je ozaj "všežravec".
Po odstavení našej dcérky od materského mliečka je verná mliečkam HIPP BiO Combiotic. Z príkrmov značky HiPP sme už vyskúšali skoro všetky. Teraz má dcéra 20 mesiacov. Zje všetko čo mamka navarí, ale každý deň nám na stole nesmie chýbať naša "OVOCNÁ DROGA", ktorú papáme od 4. mesiacov a tou je ovocný príkrm Hipp Bio jablká s banánmi
U nas vedu jednoznacne ovocne prikrmy najoblubenejsi je JABLKA S HRUSKAMI
A ked chut na nieco sladke tak nalej ukradnem a dam si aj ja,chuti nam obom 🙂
Moja mala ma najradsej zeleninu s kuracim masom ;) A ked papa robi pri tom nam nam nam ;)
u nas jednoznacne ovocne. ked deti zacinali papat prikrmy tak som to po nich aj dojedla ked uz nechceli 🙂
Môj krpec má najradšej ovocné príkrmy. Akákoľvek chuť je preňho mňam. Zeleninové a zeleninovo-mäsové už nepapáme.
ovocné - marhuľa a jablko s lesnými plodmi
ovocne vsetky🙂
lubime akekolvek ovocne, ale najviac asi s lesnymi plodmi 🙂 drzime si palce 😉
u nas idu ovocne prikrmy 🙂
môj drobec má rád všetky ovocné.
u nás je to zatial iba bio kašička ale už máme nakupené mrkvičky tak uvidime, dufam že si pochutíme 🙂
u nas je favoritom telacie masko 👍
u nas vedu maskove Hippky- s telacim, morcacim a kralicim maskom
Pre nas je ta najepsia vyzivka Hiip s jablčkami
nasi su velky papkaci, takze im to bolo jedno,co im dame, ale este ked sme zacinali s prikrmom vyhravala jednoznacne Tekvica 🙂
ja mám asi štastie, lebo tá moja zatial (musim poklopat) nepreferuje nic a spapa uplne vsetko co jej dam. je jedno ci je to masko, zeleninka, ci ovocie. dufam ze jej to vydrzi este velmi dlho🙂
u nas vedu vsetky Bionapoje Hipp, a co sa tyka prikrmov, tak tekvica a Frucht Pause na olovrant 🙂
u nás vyhráva mäsko so zeleninkou 🙂
u nas vesmirnou rychlostou zmizne cokolvek 😀 Ale od zaciatku "prikrmovania" su top 100% ovocne presnidavky vsetkych prichuti.
no 😀 naše malá není ale vůbec vůbec vybíravá 😀 nikdy se nestalo že by něco nejedla, dám jí Hipp svačinku s ovocem, spapá jí rychlostí blesku 🙂 dám jí obídek Hipp těstoviny s masem, spapá je rychlostí blesku 🙂 Takže můžu říct že u nás vede všechno, hlavně když se to dá jíst 😀 😀 😀
Moja miluje broskynovu kasu s marhulami a z prikrmov je zaťažená na polievky zeleninova s kuracim alebo telecim maskom alebo králik s bramborami
Mala ma najradsej masovo-zeleninkove prikrmy, je
taka papkacka, ze jej chutia asi vsetky.
U nas sa papka vsetko rad radom :D co nespapa ju spapa ona 🙂 . Ale najviac jej chutia ovocne vyzivky a kasicky vsetkeho druhu. Papka ich na ranajky a veceru a ked mame chut na nieco sladke dame si vyzivku.mnamiiii

Vsetky zeleninove a masovozeleninove a tiez mliecna kasa bananova