icon

SOUTĚŽ O SLONÍKY 2: Jakou hračku máte nejraději?

lidka_hipp
6. apr 2015

Zájem o naše sloníky je opravdu velký, a tak jsme se rozhodli, že ji zopakujeme 🙂 Podmínky pro účast v soutěži jsou stejné. Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

SOUTĚŽ O SLONÍKY 2: Jakou hračku máte nejraději?
Strana
z3
martinkaxp
7. apr 2015

Najzabavnejsia hra mojich deti je krabica plna kinderiek. Len ich vytahuju a vsade je bordel. Natrepu ich do svojej kuchynky a "akoze" varia. 😀 No a potom klasika, syn pocitac a tablet. Dcera zatial iba tablet, na pocitaci vie tak maximalne pretocit hore nohami obrazovku, zahadne miznu ikonky z plochy a tak... 😀

tiumen
8. apr 2015

Naša ďalšia obľúbená hračka, vlasyyyyy 😀

wejuska2608
8. apr 2015

Naša hračka je toto lehátko viacmenej sa až tak nehráme ale kukáme televízor to je najlepšie pre Vikina 🙂

martina1213
8. apr 2015

Náš malý má obľúbenú hračku tento traktor na ktorom vozí zvieratká z paše do domčeka 🙂 A pomocou zvieratok ktoré sú na vlečke sme sa naučili ako robí kravička, koník, ovečka, prasiatko či sliepočka 😉

bodka2014
8. apr 2015

Volám sa Samko a moja najobľúbenejšia hračka teraz je zubná kefka. Zúbky si treba umývať po každom jedle a keďže v noci pijem mliečko s cicíka, musím si ju zobrať aj so sebou do postielky 😀 .

liavan
8. apr 2015

Jednoznačne šaška strhnutého z hrazdičky 🙂

tinko72
8. apr 2015

u nás jednoznačne poníky či už veľké alebo malé a malý stále behá s autíčkom McQueen 😉

martina374
8. apr 2015

Našou najblúbenejsou hrackou je tento psík,ktorého má malá tak rada, že ho až papa 🙂

reni1512
8. apr 2015

Náš každodenný raj 😀 ... ešte mám len 1,5r no vedľa mňa už bábiky Emka, Barborka a Mimka a na posteli poslušne čakajú ešte Klárika, Ninka a Lola 😀 Bohužiaľ sa nám všetky nezmestili do záberu 😀
Nelka Košice

paulinkapp
9. apr 2015

U nás je všetko, ale vždy len na chvíľku 🙂 ale najlepšie je ju nechať obklopenú hračkami na 20minuút samu potom to takto vyzerá 🙂

beatabuckova
9. apr 2015

U nás je momentálne VITAMANIA 🙂 Nielen malá (5 rokov),ale aj malý (6 mesiacov) sa s tým radi hrajú,no a najlepšie SPOLU ♥

ladytt
11. apr 2015

Toto je momentálne naša naj naj hračka od kedy vie chodiť 🙂

maruskasb
11. apr 2015

Mame jednoznacneho vitaza... Psik je predsa najlepsi priatel cloveka 😉 S tymto zelenym vedie drobec nekonecne rozhovory o zivote... 😀 😉

simonne1
11. apr 2015

Moj syncek má najradsej knihy, prezera si obrazky skoro stale ked sa chce hrat, ked ide spinkat, ked sme v aute, na prechadzke aj na nočníku 🙂

agisyk
11. apr 2015

Takže, najobľúbenejšia hračka môjho synčeka Marcusa je valček a cesto samotné. Raz ráno sa zobudil a prvé čo povedal bolo: kedy ideme robiť cesto? ... no bavia ho aj mužské činnosti, ale kuchtenie je preňho number one.

zymga
11. apr 2015

nasa najoblubenejsia hracka je psik od fisher price...mala sa s nim hraje aj hodinu a ja si zatial mozem porobit co mi treba...je super spolocnik pri cestovani v aute 🙂

2kocka7
12. apr 2015
dankaa78
12. apr 2015

Nasou najoblubenejsou "hrackou"je momentalne toaletny papier.Nemusime ho brat so sebou.Skoro vsade ho maju 🙂Samozrejme uz teraz staci kusok odtrhnut a to je zabava..

dobakovaiveta
12. apr 2015

Našou naj hračkou je opička ktorá hrá.. 🙂

melesmeles
12. apr 2015

U nas je viacero oblubenych hraciek, ale ta naj je asi "vodicka". Moj maly sa hrzne rad clapka vo vode a este radcej polieva zahradu s krhlickou. Najstasnejsi je ked moze polievat so zahradnou hadicou. Polieva nie len zahradku , ale aj nas 🙂 Tak si uzijeme vsetci spolu spoustu legrace 😀

bubu111884
12. apr 2015

Moja obľúbená hračka...

danka96
12. apr 2015

Pretelefonujem aj celý deň 🙂 🙂

petramaria
12. apr 2015

U nas je to urcite tento cerveny piskaci slonik. Na fotke je nasa mala s nim odfotena v spanku v autosedacke ubolena tesne po ockovani a drzi si ho a nikomu ho neda 🙂 Sice este sama ho tak nestlaci, aby piskal (to robime za nu a ona sa z toho teska), ale usmieva sa na neho, casto mu nieco rozprava a samozrejme casto ho i slinta 🙂

bumbajka
13. apr 2015

my mame rady chvost našého kocurika 😀 . a loptu ktorú ma najradšej na na našej zahradke 🙂

Strana
z3