SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

@klincek je to na zasmiatie, ale my ju necháme , ona je troška iná ako ostatné deti. Ale pre nás je nádherná....
@bonaqa2013 prepac, nevedela som. vobec som to nemyslela v zlom, prave naopak. aj moje deti maju fazy, ked za najlepsie hracky povazuju prave to, co hrackou vobec nie je🙂.
Dlhý čas náš Matúš nemal obľúbenú hračku, vôbec ho nezaujímali. Najviac ho bavil môj telefón, plastová skúmavka na moč, plastová fľaša, šlapky a podobne. Potom si akosi všimol aj maca a stal sa jeho súčasťou. Všade ho nosil, spal s ním, prechádzal sa, oddychoval na ňom, len tak si zvykol na neho položiť hlavu, ako keby mu chcel povadať, že ho ľúbi. Bolo tomu tak až dovtedy, kým k nám neprišla na návštevu moja teta so šteniatkom yorkšíra. Myslela si, ako sa budú spolu hrať. No ignorovali sa. Kým sme sa my debatovali a hrali s Matúšom v obývačke, šteňa sa "hralo" s macom v spálni. Vytrhol mu najskôr oči a potom vybral výplň z hlavy...
U nas su najoblubenejsou hrackou plastove flase a knihy.Dufam ze tie knihy ju budu bavit dlho.A najnovsie aj plastova lopatka do piesku s nou pracuje aj vonku aj dnu 😀
naša bekuška sa zahrá so všetkým....ale medzi jej najobľúbenejšie hračky patria loptičky, lopty a balóny všetkého druhu 🙂
Lego postavicky, plysove maciatka a macky a macicky a lopty. tych je stale malo. A co nesmie chybat od 3 mesiacov pri spani je spacik=mojkacik levik. uz ma 5,5 roka, diery, zasivany bol uz niekolko krat, ale ten levik je naj.
@agataaghova ta taska je 100 bodová 😀 teda tá fotka s taškou...tak 🙂
Naša naj hračka od Vianoc je Minnie 🙂 Stále s ňou spí. To je prvé čo berie do postele, až tak si spomenie na čajík a pusu na dobrú noc 🙂 Zažívame s ňou to, že si ju berie so sebou, keď ideme niekam autom. A momentálne k nám pribudla aj sestrička Simonka ( 12 dní ), tak tu berie tiež za živú hračku 🙂

Momentálne je naša najobľúbenejšia hračka hojdačka a metla 🙂 V postieľka zaspáva s hrejivým zajačikom 🙂