icon

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?

lidka_hipp
31. mar 2015

Milé maminky, s čím si vaše děti hrají nejraději? Jsou to plyšáci, stavebnice, panenky nebo třeba autíčka? Pošlete nám fotografii svého miláčka s jeho nejoblíbenější hračkou a napište nám, co jste s touto hračkou už zažili. Musíte jí brát všude s sebou? Neusne vaše děťátko bez ní? Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším krásným a hebkým sloníkem HiPP. Je vyroben tak, aby si s ním mohly hrát i ty nejmenší miminka a moc hezky se s ním usíná 🙂

SOUTĚŽ O SLONÍKY: Jaká hračka je u vás nejoblíbenější?
tichanska1
31. mar 2015

Momentálne je naša najobľúbenejšia hračka hojdačka a metla 🙂 V postieľka zaspáva s hrejivým zajačikom 🙂

nelinkabublinka
31. mar 2015

Nasa BIanka lubi akukolvek hracku, ku ktorej sa moze pritulit 🙂 Tak vyhrava mojkacik alebo "hlavata handicka", alebo tento plysovy macko 🙂

rachel123
31. mar 2015
mims_28
31. mar 2015

bez mojkacika ani na krok 🙂 ... uz od malicka ho miluje 😀

bonaqa2013
31. mar 2015

@klincek je to na zasmiatie, ale my ju necháme , ona je troška iná ako ostatné deti. Ale pre nás je nádherná....

katarinaz123
31. mar 2015

Nasa najoblubenejsia hracka Simonky je tatrovka s nou sa da vozit a nielen seba ale aj hracky takze mame ju na vsetky sposoby .

klincek
31. mar 2015

@bonaqa2013 prepac, nevedela som. vobec som to nemyslela v zlom, prave naopak. aj moje deti maju fazy, ked za najlepsie hracky povazuju prave to, co hrackou vobec nie je🙂.

vtacatko3
31. mar 2015

Dlhý čas náš Matúš nemal obľúbenú hračku, vôbec ho nezaujímali. Najviac ho bavil môj telefón, plastová skúmavka na moč, plastová fľaša, šlapky a podobne. Potom si akosi všimol aj maca a stal sa jeho súčasťou. Všade ho nosil, spal s ním, prechádzal sa, oddychoval na ňom, len tak si zvykol na neho položiť hlavu, ako keby mu chcel povadať, že ho ľúbi. Bolo tomu tak až dovtedy, kým k nám neprišla na návštevu moja teta so šteniatkom yorkšíra. Myslela si, ako sa budú spolu hrať. No ignorovali sa. Kým sme sa my debatovali a hrali s Matúšom v obývačke, šteňa sa "hralo" s macom v spálni. Vytrhol mu najskôr oči a potom vybral výplň z hlavy...

gapre
31. mar 2015

U nas su najoblubenejsou hrackou plastove flase a knihy.Dufam ze tie knihy ju budu bavit dlho.A najnovsie aj plastova lopatka do piesku s nou pracuje aj vonku aj dnu 😀

mikaela87
31. mar 2015

Najoblubenejšou hračkou Mišky je maminkin rúúž, s ktorým sa rada rúžuje. Keď sa maminka chvíľku nepozerala, pekne sa Miška namalovala. Vždy, keď ideme von na prechádzku, rúž musíme nosiť v detskej kabelke 🙂

luckagallik
31. mar 2015

Naša Karinka sa najradšej hrá s autami. 🙂

sluchatka
31. mar 2015

Najoblubenejsou hrackou u nas je od narodenia macicka- mojkacik. Bola to prva vec, ktoru som kupila, ked som zistila, ze som tehotna

maickamf
31. mar 2015

Moja najobľúbenejšia hračka? No predsa taká, čo môžem aj zjesť.Teraz sú to suché rohlíky...Maminka ich odkladá pre ovečky, ale ja im ich nedám 😉

kikuska84
31. mar 2015

Momentalne sa jej velmy zapačila truba s ktore sa kedykolvek može napapkat ,poupratuje a miešač ručny sa jej velmy pači

wejuska2608
31. mar 2015

Takto nám vždy zaspí pri mackovi :-* 🙂

evikuuuu
31. mar 2015

U nas je momentalne naj Matildaaaaa :D

zuzanka56
31. mar 2015

Hocičo, vďaka čomu sa náš junior čo najviac podobá na otca. Takže vŕtačka, kladivo, kelňa a spol.

gradula
31. mar 2015

U nas letia plysaci, mame ich vela a vzdy si vyberie nejakeho, ktoreho vozi, krmi, chodi s nim von, k starym rodicom... Samozrejme nesmu chybat ani pri zaspavani a obcas ich k tomu potrebuje vsetkych 🙂

butterfly22
31. mar 2015

naša bekuška sa zahrá so všetkým....ale medzi jej najobľúbenejšie hračky patria loptičky, lopty a balóny všetkého druhu 🙂

evulienkaslx
31. mar 2015

medvedikovia a Maska plus sovicka - to su jej milacikovia 🙂

stanislavao
31. mar 2015

Lego postavicky, plysove maciatka a macky a macicky a lopty. tych je stale malo. A co nesmie chybat od 3 mesiacov pri spani je spacik=mojkacik levik. uz ma 5,5 roka, diery, zasivany bol uz niekolko krat, ale ten levik je naj.

katuliacik
31. mar 2015

U nas je to Sobik Saku, raz a nam stratil, tak rodicia kupovali dalsieho 🙂

majik66
31. mar 2015

Misiatko a jeho najoblubenejsia hracka Dino ;)

mamka_katka
31. mar 2015

Našou obľúbenou hračkou sú od malička plyšové sloníky - chobotíky 🙂 Synčeka fascinujú ich veľké uši a nosíky chobotíky 🙂 So sloníkmi sa hráme, zaspávame, cestujeme...

agataaghova
31. mar 2015

U nás je najzaujímavejšia taška. 🙂 No obľúbená hračka je šašo, ktorý s nami musí ísť všade a samozrejme aj náš psík Oggy by ju chcel. 🙂

butterfly22
31. mar 2015

@agataaghova ta taska je 100 bodová 😀 teda tá fotka s taškou...tak 🙂

butterfly22
31. mar 2015

naša bekuška sa zahrá so všetkým....ale medzi jej najobľúbenejšie hračky patria loptičky, lopty a balóny všetkého druhu

natalia1985
31. mar 2015

Nase najoblubenejsie hracky
su momentalne vsetky vrchnaky od doz,misiek a k tomu vsetky misky,vyhadzovane 10 krat denne ale zahra sa s nimi viac ako s hrackami,ked ju potrebujem zamestnat dam jej do ruk vrchnak od dozy a mam cas nato co ja potrebujem

drobec87
31. mar 2015

Naša naj hračka od Vianoc je Minnie 🙂 Stále s ňou spí. To je prvé čo berie do postele, až tak si spomenie na čajík a pusu na dobrú noc 🙂 Zažívame s ňou to, že si ju berie so sebou, keď ideme niekam autom. A momentálne k nám pribudla aj sestrička Simonka ( 12 dní ), tak tu berie tiež za živú hračku 🙂