icon

SOUTĚŽ: Podle čeho vybíráte dětskou kosmetiku?

lidka_hipp
3. jún 2014

Některé maminky se rozhodují podle doporučení z porodnice, další pečlivě sledují složení dětské kosmetiky a jiné jednoduše sáhnou po tom, co má podle jejich názor přijatelnou cenu a je to snadno dostupné. Co rozhodlo u vás? Čím u vás vyhrála "vaše" značka? Co by vás donutilo změnit značku dětské kosmetiky? Musely jste dlouho hledat výrobky, které budou citlivé pokožce vašeho miminka vyhovovat? Diskutujte, ptejte se a napište nám svoje názory. My deset vybraných odpovědí odměníme krásným kosmetickým balíčkem HiPP 🙂

SOUTĚŽ: Podle čeho vybíráte dětskou kosmetiku?
Strana
z5
vikis5
10. jún 2014

ja sledujem vsetko - aj zlozenie, cenu, dostupnost, ci sa maly nevyhadzuje z nej a podobne, najradsej mam olejcek od Sebamed, vlhcené obrusky Pampers, plienky Babybaby soft alebo tiez pampersky, vsetko nakupujem do zasoby ked je to v akcii 🙂

glumdolf
10. jún 2014

Pri druhom dieťaťi som sa rozhodovala podľa skúseností, čo som mala pri prvom dieťaťi. A pri prvom dieťati som si nechala poradiť od pediatričky a dobre som spravila. K zmene značky by ma donútilo jedine to, že by sa mi malá začala vyhadzovať z kozmetiky.

denkaa1
10. jún 2014

ja som isla metodou pokus - omyl alebo podla odporucani kamaratok. Chvalabohu sme mali stastie, ze pokozka mojho synceka "prijala" akukolvek kozmetiku a nereagovala. Najviac sa nam vsak osvedcil krem proti zapareninam od Hipp. Teraz ma dva roky a ziadne zapareniny sme doteraz nemali 🙂

veva45
10. jún 2014

Ja som sa snazila v lekarni kupovat.... ale aj nivea nam napriklad celkom padla a sem tam kupujeme v manufakture..... ta je naoza super..... odporucam vyskusat.... 😉

monuliks
10. jún 2014

u nas rozhoduje samozrejme zlozenie,na malej nesetrim a kupujem jej aj drahsiu kozmetiku.Na Hipp mam vsak velmi dobre spomenky z porodnice.Tam pouzivaju tuto znacku a mala po nej uzasne vonala.Mali sme vzorky olejceka,obruskov a mliecka na izbach a ja som sa po sprchovani tym olejcekom aj natierala,tak uzasne mi vonal a pripominal mi vonu malej,ked mi ju vzali na kupkanie a nebola pri mne.Necitala som vsak zlozenie,tak ak by splnalo moje poziadavky,nebranila by som sa aj pouzivaniu tejto znacky 🙂

leaitalia
10. jún 2014

My máme od narodenia detsku kozmetiku od AVONU a sme spokojný a to vďaka priaznivej cene, krásnej vône, a dôležite je aby sa nelepila ako mnohé ine detské prípravky. Škoda že sa už prestáva vyrábať, budeme sa musieť popozerať po niečom podobnom. Vôňa je fakt dôležitá 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

janka009
11. jún 2014

ked to je kozmetika pre malu nepozeram na cenu ale kozmetika hipp by potesila mozno by sme to prehodnotili

martinkaha
11. jún 2014

Mne nemal kto, zo známych, poradiť ohľadom kozmetiky, a tak som vyskúšala vzorky, čo mi dali v pôrodnici. S výrobkami som bola spokojná, tak ich kupujem už pri 4. dieťatku. 🙂 😉 A neskôr, pri detských exémoch mi poradila naša pediatrička. 🙂

maria613
11. jún 2014

Ja sa rozhodujem pri kupe kozmetike aby bola setrna k pokozka a nedrazdila. A potom moj druhy hlavny faktor je aj vona. Taktiez cena. A ako vyskusali sme strasne vela olejcekov na pokozku a vonavejsi nez hipp nie je a deti su po nom este dlho jemnucke a vlacne.

nanina11
11. jún 2014

pre mňaje najdôležitejšie, aby to bola kozmetika na citlivúpokožka, prípadne špeciálne určená na exematickú pokožka...tým pádom sa možnosti neskutočne zužujú...ale máme aj niekoľko normálnych výrobkov, ktoré synovi neškodia 🙂

mija5252
11. jún 2014

Počas tehotenstva som sa pýtala kamarátok akú kozmetiku je vhodné si pre Bianku zadovážiť. V praxi to bolo trošku iné 😖 museli sme skúšať viaceré kedže sa nám zvykla vyhádzať takže dnes viem že na dieťati či sa to týka kozmetiky alebo stravy sa určite neoplatí šetriť takže dnes pozerám na zloženie. a však neznamená že čo je najdrahšie musí byť aj najlepšie 😉

teteasamko
12. jún 2014

Ja som zacala pouzivat detsku kozmetiku pri prvej dcere, preto lebo som ju poznala uz pred tym z Nemecka a ked som ju v tehotenstve objavila aj u nas tak nebolo co riesit.
Teraz ju pouzivam ja na syna a olejcek dokonca pomohol aj manzelovi na spaleny chrbat 😀

pivonia14
12. jún 2014

Zo začiatku sme mali množstvo kozmetiky rôznych značiek, vyskúšali sme niekoľko no a ostali sme pri HIPP kozmetike,pretože je velmi citlivá k pokožke,malá po nej vôbec nemala prejavy alergie a krásne vonia 🙂 dokonca už sa s HIPP umývam a krémujem aj ja🙂 Pre mna je dôležitá kvalita a nie cena tovaru, pretože chcem pre našu dcérku TO NAJLEPŠIE🙂

matricia
12. jún 2014

Detsku kozmetiku vyberám podľa zlozenia, aby bola bez parfumu, parabenov a dalsich drazdivych a agresivnych latok, rozhodujem sa aj podľa toho, akej znacky je, vyberám len známe a overene produkty, nakupujem ju za dobré ceny v hypermarketoch a niektorych mojich obľúbených drogeriach, samozrejme, že má potesi, keď je niektory výrobok v akcii alebo dostanem vďaka zakaznickej karte naň zlavu, pred pôrodom som si nakupila vacsie mnozstvo detskej kozmetiky naraz, do zasoby a tak to planujem urobiť aj teraz, myslím, že už mám dostatočne skusenosti po prvom dieťati🙂

matulienka10
12. jún 2014

Pri výbere sledujeme toho viac. Na začiatku sme sa riadili odporúčaniami sestier a lekárov z oddelenia patologickych novorodencov, keďže naš malý bol narodený skôr s nižšou váhou, tak sme sa dosť veľa radili s nimi. Pri kúpe sme zohladnovali hlavne zloženie, aby bola kozmetika bez parfumov a ďalších škodlivých látok. Svoju úlohu tiež zohráva aj cena, no menej dôležitú. Prípravky, ktoré sa nám osvedčili používame dodnes. Našťastie malý má celkom dobrú pokožku, takže skúsenosti celkom dobré s jednotlivými druhmi. Plienky používame pampers, iné sa nám neosvedčili, malý sa napr po plienkach tojours z lidlu vyhadzal. Pri druhom dietatku by som postupovala rovnako ako pri prvom.

sjuz
14. jún 2014

Najdolezitejsie je zlozenie, odskusame a ked sedi uz nemenime. S Hipp sme velmi spokoni. Kozmetiky pouzivame minimalne, overilo sa nam, ze menej je viac.

ferihegy
14. jún 2014

Pre mňa najdôležitejšia kvalita a zloženia. Celá rodina sa preto umývame len mydielkami. Synčeka umývam "čistým" olivovým s pravým kozím mliečkom.

jaspistigrieoko
14. jún 2014

Pozeram hlavne na zlozenie a ci su setrne k detskej pokozke...a ci nestipu v ockach...sama najprv odskusam a potom aplikujem na detoch 🙂 🙂 🙂

adulik71
15. jún 2014

Ja pozeram samozrejme aj na cenu ale hlavne na to ci bude babam vyhovovat,a vlastne pouzivam jednu znacku uz od narodenia prvej dcery a aj druhej vyhovuje tak ani nemenime moc par krat som kupila aj inu znacku a zatial ziadny problem.Milujem tu detsku vonu a hlavne ked sa okupkaju a ja ich ponatieram..len vona za nimi po byte 🙂

erika630
16. jún 2014

Pozerám hlavne na cenu a potom vôňa a či sa nám páči obal a potom či
to bude vyhovovať môjmu drobcekovi

liubov
16. jún 2014

Ked sa jedna o dcerenku, nepozeram na cenu a chcem pre nu to najlepsie... 🙂

Strana
z5