SOUTĚŽ: Vyhrajte kosmetickou novinku HiPP
Milují vaše děti vodu? A co takhle jim každodenní hygienu ještě více zpříjemnit? S naší "kachničkou" neboli pěnou na mytí si spoustu zábavy užijí děti i dospělí 🙂 Chcete jí mít doma? Napište mi, jak to mají s koupáním a vůbec hygienou vaše děti. Mají rády vodu nebo se jí bojí? Jak se naučily mít ruce? Berou dodržování hygieny jako povinnost nebo spíš milou mokrou zábavu? 🙂 Z vašich odpovědí vylosujeme pět maminek, které od nás dostanou naši hravou novou kachničku 🙂
Uvnitř se skrývá krémová pěna, které šetrně myje citlivou pokožku obličeje a rukou a současně ji chrání před vysoušením. Neštípe do očí a má neutrální pH. Samozřejmostí je pak vysoká kvalita HiPP kosmetiky, která zaručuje, že je výrobek bez minerálních olejů a byl vyvinut s cílem minimalizovat riziko vzniku alergií. Jeho snášenlivost s pokožkou byla dermatologicky testována. Mycí pěna s výtažkem z BIO mandlí má jen jemnou vůni a neobsahuje parfémy, které mohou vyvolat alergickou reakci. Také je bez éterických olejů, barviv, PEG emulgátorů, parabenů a bez složek živočišného původu.

moja sa veľmi rada kúpe stačí že počuje ako tečie voda do vane a už aj štvornožkuje do kúpeľne. Trošku sa pohrá umyj eme sa a potom začne strááášny plač lebo sa ide z vane. No čo sa týka umývania rúk tak to ju už učíme že vždy pred papaním a keď prídeme s von tak ideme umyť ručičky, problém je keď zastavím vodu. Takže u nás nieje problém s vodou 🙂
vodu milujú, nejradši by tak, kdyby se nemuselo ani spát a jen být ve vodě.
Malý vraví ideme kupkat každý večer ked ho prezliekame do pyzamy, vodu miluje od narodenia, ak už sedí vo vani, nie a nie ho dostať von 😀 aj rúčky si rád umýva, je to pre neho kopec srandy spliechat vodu dookola 😉
nas maxik vodu miluje, aj ked je rozruseny akonahle ho dame do vodicky je zrazu vysmiaty jak leco a spokojny, vcera mi prekakal plienky a frisko som napustala vodu v umyvadle a tak krasne sa usmial na mna akonahle bol vo vode 😀 vyslovene si to uziva
penicku na umyvanie pouzivame, rozhodne by sa nam zisla 😝
Kubko vodu zboznuje, asi ako vacsina deti, do kupela som doteraz nic nepouzivala, kým bol malinké babo, stacila nám cista voda s kačičkami (nie som totiz zastancom kozmetiky pre uplne male babatka) No co platilo kedysi, teraz je uz minulost 😀 v tychto dnoch zacína sám papať 😀 a travime vacsinu casu vonku v zahrade, comu nasledne zodpoveda aj jeho vyzor. Takže cista voda už nestači. Tou najzaujimavejsou novinkou je pre nas práve samotné umývanie ruk... jednoducho chytím pod pazušky, naklonim nad umyvadlo, pustim vodu a už to ide jedna radosť 😀
Jakubkinko miluje vodu 🙂 Je ako živel, keď ho dáme do vaničky tak sa nahlas smeje, výska, tlieska, kopká, špliecha a tie iskričky v očkách, no na nezaplatenie 🙂 Od budúceho týždňa by sme chceli začať chodiť aj plávať do veľkého bazénu tak dúfam, že sa mu tam bude tiež tak páčiť. Pri kúpkaní ešte nikdy neplakal zatiaľ.
Keď som bol maličký, takto ma ocko kúpal 😀
Náš synček miluje kúpanie. Kúpeme ho každý jeden večer, stal sa z toho pre nás s manželom rituál, bez ktorého malý ani my, nemôžeme ísť spať🙂 Vykupkame ho v prevarenej kamilkovej vode a vždy mu doprajeme aj krátku masáž. Malý sa tak teší, že voda je všade a pri masáži nám džavoce a vyspevuje, a navyše po takomto osviežení, krásne spinká, takmer celú noc. Myslím si, že väčšina, ak nie všetky detičky milujú kúpanie 🙂
Deti sa kupu radi. Starsia dcerka sa spociatku bala, tak sme jej davali minimum vodicky, aby si zvykla a vela hraciek do vody. Rucicky si umyvaju s "pesnickou" zo Spievankova "mydli, mydli, mydlime a spiny sa zbavime".
Moj Matko vodu miluje,z bazenu sa nevie odtrhnut a aj vo vani by strávil aj pol dna,jedine čo nemusi je sprcha na vlasy,ale inak vodu zbožnuje,aj penu do kupela,vie sa tam zahrat aj cele hodiny. 😉 😉 a čo sa tyka čistoty ruk, s tým nemáme problemy,akonáhle ho posadime na práčku natrči ručky že sa idu umyvat 😀
Naša Karolínka je vo vodičke zatiaľ opatrná, tak len jemnúčko skúša. No snáď časom sa to zlepší a vodičku si bude naplno užívať.
ja mám doma vodníčku.Síce je to už veľká baba ale kúpanie od narodenia zbožňuje(našťastie).Niekedy ju musím doslova prosiť,aby z vody vyliezla.A je jedno,či je to vaňa alebo bazén.
Najnovšou zábavkou je kúpanie sa v plavkách,zvyčajne sa aj potrie nejakými "farbičkami".
Pripájam foto v nových plavkách,pokreslená a u starkej 🙂
náš synček tiež vodu miluje už od narodenia a čľapotal by sa v nej od rána do večera, rád sa hrá vo vani s hračkami a zrejme ako každé dieťa, najradšej špliecha rukami a nohami vodu po celej kúpeľni 🙂
Tak ak by tato kupacia kozmetika nestipala v ockach a maly by prestal mat stres z umyvania vlaskov tak by som bola rada 🙂...inak ma vodu velmi rad hlavne vonku 🙂...rucky umyva kedy len moze lebo mydielko je super ked sa mydli mydli mydlime 🙂 🙂 🙂
Moja dcerka ma 10 mesiacov, ale hned od uplneho babatka vodu milovala. Hadam plakala iba prve dva razy co sa kupala. Vzdy ked ju kupene tak samozrejme nesmie chzbat mala gumena kacicka ktoru nespusti z ruky. Ked prelievam pri nejvodu z poharikov, pripadne pouzivam sprchu tak sa snazi rucickami chztit prud vody a velmi sa pri tom zabava. A samozrejme neprekaza jej ani umyvanie rucok. Akonahle pustim prud vody, uz pod neho strka rucky. A to nehovorim co vyvadza ked je v nafukovacom bazeniku na zahrade. Je to nas maly vodny zivel. 🙂
@lidka_hipp u nas ma kacicka Hipp aj velku kamaratku 😀
@lidka_hipp moje deti obe miluju vodu... a najradsej sa spolu blaznia v napustenej vani s hrackami a spliechaju a blbnu do sytosti... 😀
Umyvanie ruk je prijemnou povinnostou... deti k tomu vediem/e od malicka... a sprijemnujeme im to velmi radi detskymi vyrobkami, ako Vasa nova uzasna kacicka Hipp, ktora sa nam veeelmi paci. 😉 🙂
tak obe moje deti sú vodné znamenia - dcérka je Rybka a synátor je Rak, takže z vane ich musíme ťahať von. Pena, farbičky a rôzne hračky do kúpeľa sú u nás samozrejmosťou.
Ked bola dcerka malicka tak zboznovala kupanie, teraz jej skor viac vyhovuje rychla sprcha, ale ked sa zabavi tak zase nechce vyjst z vane. Samozrejme vana musi byt plna hraciek, aj ked sa hra len s jednou 🙂
V skolke maju na umyvanie ruk male mydielka, takze ku modernemu davkovaciemu tekutemu sme museli dokupit mišticku na tuhe mydlo. Aspon tym tuhym mozem predprat hrubo pospinene veci pred pranim v pracke.
A drobec najmensi ten sice ma z vody velku zabavu ale pri utierani uz len rychle bezi prec.
Moja starsia dcera vodu miluje,bola by vo vani stale ci uz v kupelni alebo aj na balkone ked je teplo na kupkanie,umyvanie ruk berie ako povinnost hned ako prideme domov z vonku pekne sa vyzuje,vyzlecie a caka v kupelni na umytie ruk a az potom ide sa hrat 🙂 a mladsia dcera ma iba pat mesiacov ale tiez sa velmi rada kupka 🙂 🙂 rada lezka vo vanicke a ja ju oblievam vodou,ona sa len pekene usmieva 🙂 🙂
Vodu milujeme a preto sa radi kúpeme. teraz ked sa kupu obe naraz maju z toho deti zábava a neberu to ako nevyhnutnú povinnosť.
Ale jasne že vodu mame radi. S detmi som chodila aj plavať ked boli drobce preto si ju vždy uživaju 😀
No ja mam teda skoro 3 mesacnu dcerku, no ale vo vode je expertka ;) Vzdy, ked sa ide kupat do vanicky tak ju vyzleciem dohola a ona hned vie ze ide do vody. ;) Zacne sa rehotat a ked ju dam do vanicky, zavne kopkat a az tak vrcat ;) Umyvame detskym mydlom kazdy druhy den a aj sapon pouzivame, kedze moja mala ma haro od narpdenia ;) no a tu je potom vysledok ;)

Lea je vodny zivel..miluje vodu od narodenia;) teraz ked je vacsia (10mes) objavila caro potapania a tak nase chvile v bazene su viac pod vodou😂😂😂 hipp pouzivame od malinka;) a po kupelu vo vanicke masaz s mandlovym olejom👍👍👍