SOUTĚŽ: Vyhrajte sluneční clony HiPP do auta
Hodně maminek si tu psalo o soutěž o sluneční slony HiPP s našimi sloníky. Soutěž jsem ráda slíbila, a tak právě teď začíná! Stačí poslat jakoukoliv fotku svého miláčka na cestách. Nezáleží na tom, zda cestujete autem, vlakem, autobusem, letadlem nebo třeba lodí. Počítá se každá fotka z cest 🙂
Pro deset z vás tu mám balíček se slunečními clonami HiPP do auta, která se budou určitě hodit při cestách na dovolenou 🙂

Volam sa Samko... Cestujem rad a relativne casto. Niet nad to, ked ma clovek dosah na vsetko, od babkynich kvietkov, cez kopku s novinami, sufliky v kuchyni, kde su rozne suchotalky. Obzvlas rad mam stahovanie utierok z madla na trube. Nepohrdnem ale ani velkonocnym obrusom s vajickami. A keby vidite tu rychlost?! Normalne na babypokutu :P Obcas sa hram s maminou na nahanacku, ale najlespsie je hranie sa na lietadlo 🙂
Aktualne najlepsim vozidlom na nasich "cestach" je mamina a princezna sa nesie v pohodli ergonosica🙂
Auto je pri mojich 4 dcérkach veľká pomoc, ráno ideme do školy, škôlky, potom na nákup, poobede opäť obídeme krúžky, niekedy logopédii, hudobnú a autom nám robí spoločnosť, deti cestujú radi, ale keď cestujeme k starým rodičom na východné Slovensko a to je na opačnom konci republiky ako bývame my, už to nie je také pohodové, ale púšťame pesničky, spievame a nejako to ubehne, ale niekedy s hrozným plačom hlavne najmladšej a keď svieti slniečko tak... ☹ takže clony proti slnku by sme uvítali všetkými desiatimi... 🙂 🙂 A niekedy dcérky rady cestujú aj prostriedkami-vlak, auto, ktoré riadia aj samé- kolotoč je tiež super... 🙂 🙂 Čakáme na slniečko a možno prídu aj clony, bolo by úsmevu a radosti. Pekný celý deň. 🙂 🙂
Jej ale by nam padli vhod! Moje deticky cestovanie miluju, ked niekam ideme manzel oboch odnesie do auta a cusia tam ako peny, my sa mozme vklude dobalit a poobliekat:D

cesta domov z porodnice