icon

DALŠÍ SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP

lidka_hipp
5. nov 2015

Moc mile mě překvapil váš obrovský zájem o naši soutěž o kosmetický balíček HiPP. Proto jsme se kolegy a kolegyněmi domluvili, že pro vás připravíme další kosmetickou soutěž 🙂 Tentokrát se můžete těšit na balíček, který bude obsahovat naši novinku šampón Vlasy & Tělo v podobě hravého tuleně, mycí kachničku plnou jemné pěny a ještě přípravek do koupele. Vše velmi jemné a vhodné i pro citlivou dětskou pokožku.

Stačí, když mi napíšete, jak u vás probíhá koupání. Koupe u vás tatínek? Máte doma hračky do vody? Nemůžete svého vodníčka dostat z vany? Všechno mě zajímá 🙂

P.S.: Koupání s HiPP tuleněm je velká zábava pro malé i velké 🙂

DALŠÍ SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
evkakd
5. nov 2015

U nas sa kupu deticky spolu, od kedy dcerka zacala sedkat, kupeme ju s vacsim braskom. Je to jeho najvacsia laska a zaroven aj hracka. Spolu vela vymyslaju a vzdy je kupelna plna vody. Spliechaju, tancuju, starsi syn sa potapa sestre, ktora ho za usi vytahuje z vody, ked im pustime aj sprchu tak su strasne smiechy ked si zdvihnu nohy a stekli ich vodicka na nozeny. Robia si z peny fuzy, vlasi . Dcerka spusti vzdy velke place ked ju vyberam z vane, najradsej by bola vo vode stale a tak isto aj syncek, miluju vodu 🙂

anita
5. nov 2015

Ahoj. Tak kdo by sa nepotešil, keby vyhral taký super balíček🙂
U nás od začiatku malého kúpe tatino. Bol taký malý, keď sa narodil, že som sa bála, že mu ublížiť, tak kúpal tatino od prvého dňa az do teraz. Je to ich spoločný večerný rituál 😂 Samozrejme kúpeľňa každý večer vyzerá ako po povodniach. A hračky, knižky do vody, konvička nesmie chýbať....

eleonora86
5. nov 2015

Nas drobcek sa velmi rad kupe, tatino ho povyzlieka, kym mamina pripravuje kupel.Vo vanicke si potom vyspevuje, a hra sa s hrackami, cmula si prsty na nohe, je dost aktivny 🙂

ekinka82
5. nov 2015

Ked boli drobci malinký kúpaval som ich ja pretože manželka sa bála 🙂 Ale nikdy mi nerobilo problem pomahat a bol som rad ze moje deti vodu miluju a santia sa v nej 🙂 Uz je to u nas na dennom poriadku ze sa kupu obe deticky naraz, vyskieraju sa, spliechaju hraju sa s vodnymi kačičkami a sprchacmi a potom ked sa umyju, utru a oblecu príde rad na mna a utieram a susim kupelnu pretoze tam máme potopu - balicek s tulenom potesí - pretoze sa velmi paci nasim detom 🙂 Dakujem

anka2103
5. nov 2015

U nas kupe po vacsine len tatinko, mamke sa tazko tehotnej zohyba a oni sa spolu vytesuju a kacicky nesmu chybat 😉 My mame idealneho tatinka 💗👪

janbrna
5. nov 2015

Jak kedy, niekedy pomáhám s kupkáním. Je pre mňa ako pre ocina vidět moje děti šťastné. Většinu to ale zvládá manželka sama. Jednu vec som ju ale naučil, jak prckom umývat vlasy. Moja žena nakúpila kšiltovky na kúpanie. Ale aj tak drobci občas plakali, že majú pěnu v očách. A tak som ich naučil, aj moju, jak si zaklonit hlavu a žiadná pena sa jim do očí nedostane. Sú to prostě moje šikulky.

andyddd
5. nov 2015

Mi najradsej kupame s bratom,ale niekedy aj zaspim

ciusinka
5. nov 2015

U nas kupem zatial iba ja,tatinko sa odhodlal iba raz,aj to som na neho musela na zaklade jeho zelania dohliadat 😀Zatial ma pred kupanim respekt 🙂Nas drobec miluje vodu ako spravny Vodnar 🙂Odkedy mal 5 mesiacov ho kupeme vo velkej vani,dame do nej lehatko,aby sa nezosmykol 🙂Uz ked ho pred kuoanim vyzliekam sa smeje od ucha k uchu a vykrikuje od radosti,ako sa na kupel tesi 🙂Zatial tatinko napusti vodu,aby mala spravnu teplotu 🙂Pekne ho celeho poumyvam,vlasky umyjem samponikom od Hipp a namydlim ho mydielkom Hipp 🙂On pocas toho celeho rozhadzuje rukami a kope nohami do vody-hovorime tomu,ze robi tsunami 😀Vysledok je taky,ze nakoniec aj ja vyzeram ako keby som prave vysla z vane 😀Hracky do vody zatial nepouzivame,ale mame ich uz nakupene-vselijake kacicky a ine hracky,ktore sa daju takymi prisavkami pricucnut na vanu 🙂Uz sa nevieme dockat,kedy bude uplne sam sediet a hned budu aj hracky vo vodicke 🙂

bubbles
5. nov 2015

Tak najskôr som kúpala iba ja, ale tatik asistoval, držal uterák, doniesol plienočku..
Teraz sme sa vymenili a tata je ten, ktorý kúpe dcérku vo veľkej vani a mamka môže len doniesť uterák 🙂
Z hračiek do vody sa kedysi tešila kačičkám, teraz ju viac zaujíma "polievačka", ktorou ona môže osprchovať tata 🙂

skupkavrabelova
5. nov 2015

Dobrý deň, no tak u nás kúpanie/sprchovanie prebieha takto :D : sprchuje sa dcérka sama, ja jej len asistujem s pustením vody a so šampónom. A kúpanie......strááášne málinko vody pretože sa šmýka zo strany na stranu a kúpelňa je pod vodou, takže mamka je radšej keď sa sprchuje :D .

mandelina
5. nov 2015

Niekedy sa kúpeme a niekedy je to len rýchla sprška. Kúpanie má naša Ela veľmi rada najmä teda hranie sa vo vode a v pene. Najradšej má z hračiek krhličku a vedierko a prelieva si vodičku. Horšie je to už so záverečným sprchovaním, to teda moc nemá rada, ale nerobí žiadne scény. Najradšej kupkáme všetci- manžel, ja aj staršie deti, škoda, že len kúpeľňa je taká malá... 🙂 . Ale tatino nemá problém okúpať Elu aj sám 😉

michaelabrezovska
5. nov 2015

Naša malá je vodný živočích,takže kúpanie musí byť každý večer.keď zbadá vaňu hneď má dolu nohavice,pančuchy a dokonca aj plienku si dá dolu sama.najradšej sa kúpe spolu s kacickami a rybickami,no ani bábika nezostane suchá,dokonca ani podlaha. 🙂 no najhoršie je dostať ju z vane von,niekedy mám pocit,že má už medzí prstami blany ako žabka. 🙂

happybarbis
5. nov 2015

Mi máme zatiaľ necelé 3 týždne a vždy sa s manželom pretekáme kto bude kúpkať, tak sa každý deň striedame lebo je nám to vzácne, ale náš drobček si to užíva s každým z nás 🙂 kúpeľ ho veľmi ukľudňuje a vo vaničke sa cíti ako rybka vo vode, kopká nôžkami, naháňa vodičku, stále chytá uteráčik s ktorým ho umývame a pripadá nám to ako keby si určoval kde si prosí umývať 🙂 je to náš malý chrústik čo sa rád kúpe a s vašou kozmetikou sme neskutočne spokojní 🙂 máme krásnu pokožku 😉

igiana
5. nov 2015

🙂 Dcerka sa clapka vo vani rada, ma v nej oblubene hracky, umyva vlasy aj babike, ale ked pride rad na umyvanie svojich vlaskov, zacne strasne kricat, plakat a driape sa prec z vane ☹ . Mrzi ma to, lebo to kazi radost z kupkania a mame z toho stres. Musime ju drzat a nasilu vlasky umyt. Preto vlasky neumyvame casto, iba vtedy ked uz ozaj treba. Mozno by pomohol pekny obal samponiku Hipp, mozno musi z toho len vyrast.

1masaamedved
5. nov 2015

Kupkanie je zábava, veľa hračiek, vody a hlavne peny 😀

rameau1
5. nov 2015

U nás keď sa povie,že sa ideme kúpať do vane ,tak odpoved je,nieee do mora 😀 ( pamäta si este dovolenku,dcera ma 2,5 roka) ...a tak ideme teda nakoniec iba do vane 🙂 ma spongiu kvetinku a vzdy povie,ze to sa nepapa,iba umyva ...tatinko kupe (teda skor hadze na nu penu,strieka vodu z vodnej pistole atd 🙂 ) a ja som momentalne tehotná,takze sedim pri vani a pozeram na nich a len kricim uz staci uz staci 🙂 a samozrejme po kupani nasleduje ususenie,nakremovanie,obliekanie,usi nos,vlasky a povie,ze je fesanda 🙂

luckagallik
5. nov 2015

U nás kúpem malú väčšinou ja, potom ju nechám ešte samú vo vani, nech sa poriadne vyčľapká, samozrejme pri tom nesmú chýbať vodné hračky, kačičky....a keď po ňu prídem, vždy máme všade kopec vody. 🙂

kupcovci
5. nov 2015

U nás doma kúpe celá rodina najmladšiu zuzku pravdaže keď není muž v práci, ja malej ocistim olejcekom zahyby nachystam vecicky a táto s kubkom chystaju vodicku malý vkuse teplomerom vyskusa či je dobrá a potom kupé maminka a bracek sa prihovara😄potom napudrujme natrieme tel. mliekom a oblecime a potom sup papat 😄

purinkaa
5. nov 2015

Nase dve princezne vacsinou kupe tatinko....na zaciatku musi byt pena do kupela....baby si zoberu pohariky, davaju si tam tu penu a smeju sa, ze maju pivo 😀 ......hraju sa najradsej s kackami a zabkami.....nerady si umyvaju vlasky, vzdy je to boj...ale kupanie mame radi..... 😉 😒 😀

axelina
5. nov 2015

Moj maly sa strasne rad kupe. Len zacinam napustat vanu a zakricim ze "panci" , a uz hned je pri mne. Rychlo nahadze hracky do vane. A stoji pri vani ukazujuc "chcem". No a potom prichadza zaaabava. Voda je aj na mojej hlave. 🙂

skerinko
5. nov 2015

Takto to vyzerá keď ide kúpať tatino 😀 , samozrejme len a len kopa radosti

haidi
5. nov 2015

u nas kupeme nasu dcerku vzdy spolu s manzelom dalo by sa nazvat ,ze je to taky spolocny vecerny ritual 😉
Dcerka miluje kupanie a vodu vzdy si nahadze do vody kopu hraciek a uz sa clapka ,uzivame si to vsetci traja s manzelom sa vzdy dosmejeme ked pozorujeme ako sa tesi a raduje z vodicky ,len skoda ,ze kupanie aj konci a netrva vecnost vtedy sa zacne jedovat ,ale neplaceme 😉

zuxik
5. nov 2015

Takze u nas kupem hlavne ja, ale syncek sa vlastne kupe sam. Hned ako zbada vanicku a pustanie vody, uz nedockavo preslapuje pri vani. A ked to mamine dlho trva, tak sa az zacne jedovat. Ale vsetko opadne hned ako je vo vanicke. Vodu zboznuje. Tazko ho je vybrat von, to su vacsinou revy. Pomaham si notebookom, lebo ten ma este radsej ako vodu :D
A cely cas sa hra, najlepsie je mydlo a vobec vsetko co mu nexcem dat. Najnovsie asi videl nasho psa pit vodu, tak ho velice napodobnuje a pije vodu z vanicky uplne ako psik. Sranda

keiperka
5. nov 2015

U nás sa pri kúpaní (resp. sprchovaní) striedame s manželom, kedže je už veľká. Hračky na kúpanie máme síce na vani, ale už ich naša herečka nepoužíva. Šampóny, sprchové gély a pod. sú zaujímavejšie :D

verooonikka
5. nov 2015

Moje deti miluju kupanie...nikdy nechu z vody von....spravime veeeela peny a kooopu hraciek aby sa nebili a mal kazdy dost - prelievaju vodu z nadobiek, zpolievacky,flasiek... o zabavu postarane aj na pol hodiny... medzitym sa napapame a potom rychlo do postele..

sumalee
5. nov 2015

U nás bol dosť dlho plač, ale teraz ked už sedí moja maličká a môže sa trošku aj počľapkať trošku, aj hračky tie plávajúce zvieratká tam má aj trošku sa s nimi zahrá, tak je to lepšie...kúpem sama, muž asistuje len v tom že napustí vaničku kedže kúpeme v kuchyni lebo nemáme vaňu, a prenesie ju na stôl kedže to nevládzem 😀..ale zatiaľ pred každým kúpaním mám ešte aj tak malú dušičku že či bude mať dnes náladu na vodu alebo nie 😀

fajnzienka
5. nov 2015

Keď kúpanie... tak jednine s bábikou Jankou 🙂

evulienkaslx
5. nov 2015

U nas to bol do pol roka boj, potom sa z nasej Emky stal vodny zivel. Rada sa kupe, kupeme obaja, ja aj manzel. ma svoje hracky, vodolepky alebo rozne pohariky a prelievacie hracky. Od 9. mesiacov plava 🙂

zanka777
5. nov 2015

U nas je kupanie super ale odkedy je vo " veľkej" vani😀tak sa vždy postavi a ide si zas pustiť vodu...vyhadzuje hračky berie všetku kozmetiku okola vane a tak...sranda😀ale kupe sa rad ...hračky samozrejme do vane mame aj take ktore plavu aj " vaňolepky" 😀ktore pri každom jednom kupani
Lepi na vaňu...ale zas ked ma isť už von tak mu to vobec nevadi😉čiže cele kupanie pohoda

amelie123
5. nov 2015

Moja miluje kúpanie ale neznáša umývanie vláskov. Vo vani má gumené hračky, nafukovacie a tiež penové. Umyjem ju, pohrá sa, potom poodkladá hračky na vaňu a zavolá ma, aby som ju už zobrala von🙂 Keby nie toho plaču pri umývaní vláskov, kúpanie by u nás bolo bezproblémové🙂