icon

Dny s HiPP začínají! Co vás čeká?

lidka_hipp
26. okt 2015

Milé maminky, mám moc velkou radost, že se spolu opět potkáváme 🙂 Právě začínají naše další Dny s HiPP, kterými vás budu provázet. Jsem tu od toho, abych odpovídala na vaše otázky, reagovala na vaše připomínky a vy jste se mohly dozvědět všechno, co potřebujete vědět o dětské výživě a péči o vaše miláčky 🙂 HiPP to jsou nejen kvalitní a chutné příkrmy v BIO, ale také mléka s obsahem probiotik a praebiotik, šetrná kosmetika s BIO mandlovým olejem a výrobky pro těhulky. Všechno, co vyrábíme, prochází velmi přísnými kontrolami, a tak vám můžu zaručit, že se k vám dostane jen to nejlepší. Samozřejmě si s vámi budu moc ráda povídat o všem, co vás zajímá 🙂

Samozřejmě pro vás mám připraveno spoustu soutěží o krásné dárky HiPP 🙂 Taky se těšíte, až si spolu zasoutěžíme?

Dny s HiPP začínají! Co vás čeká?
Strana
z2
lidka_hipp
autor
27. okt 2015

@nyallka Děkuji za dotaz. Už jsem kontaktovala naší nutriční terapeutku, abych vám poskytla správnou odpověď. Nerada bych vás uvedla v omyl, tak proto se chci raději poradit. Obecně platí, že pokud je jeden člen z rodiny alergik, je pravděpodobnost rozvoje alergie u dítěte 20-40%. Kojení samo o sobě funguje do určité míry jako ochrana před vznikem alergií, takže je určitě dobře, že alespoň částečně kojíte, byť je to pro vás náročné. Tady najdete více informací o alergiích a HA mléku HiPP: http://www.hipp.sk/mlieka/alergie/

bazarocka
27. okt 2015

dobrý deň, chcem sa spýtať, kde beží tá súťaž, nejako som to nezaregistrovala 🙂

dadka_bb
27. okt 2015

@lidka_hipp tak moja je papkadlo riadne,a aj 2 vecere davam 🙂 skusala som vsetko 🙂 minule mi jeden krat spala opät tak ze len kazde 3 hodiny bola hore 🙂 ale inokedy je to boj. Idem skusit tie good night procedury.aj dajaku levandulu pod vankus 🙂 🙂

lidka_hipp
autor
27. okt 2015

@nyallka Tak naše nutriční terapeutka se ozvala okamžitě, a tak pro vás mám přesnější informace 🙂 Je určitě dobře, že se snažíte kojit, protože kojení do určité míry chrání před vznikem alergie u dítěte. Ale chápu, že je to velmi náročné a vyčerpávající. Určitě byste celou situaci měla probrat ještě s pediatrem, ke kterému máte důvěru a on dobře zná miminko.

Pokud máte prokázanou alergii, má určitě smysl miminku podávat HA mlíčko, protože prokazatelně snižuje riziko vzniku alergie. Je to dané tím, že HA mlíčko obsahuje štěpenou mléčnou bílkovinu. Právě
mléčná bílkovina může být rozhodujícím faktorem pro vznik alergií. U HA výživy se bílkoviny v mléce štěpí speciálním procesem, aby vznikly bílkovinné složky, které organismus kojence vnímá jako méně cizí. Tímto způsobem HA výživa napomáhá při snižování rizika vzniku alergií. Počáteční kojenecká výživa HiPP HA Combiotik je mimořádně silně štěpena a ultrafiltrována Bílkoviny v Počáteční kojenecké výživě HiPP HA Combiotik se mimořádně silně štěpí a ultrafiltrují, a pokud jde o předcházení alergiím byly testovány v prospektivní observační studii. Tady najdete informace o jedné z vědeckých studií: http://www.hipp.sk/mlieka/alergie/studie-ucinno...

lidka_hipp
autor
27. okt 2015

@bazarocka Tady máte naši velkou soutěž: https://www.modrykonik.sk/forum/dni-s-hipp-4/velka-soutez-vyrobky-hipp-za-100/ Další soutěže se objeví v příštích dnech 🙂

@dadka_bb Jen máloco je tak vyčerpávající, jako miminko co moc nespí 😉 Takže máte můj obdiv, že to zvládáte 😀

levice13
28. okt 2015

dobry vecer. obidve dcery su v podstate odchovane na HIPPe, ta mladsia ho stale papa a este dost dlho aj papapt bude. zaujima ma ale odpoved na jednu otazku, na ktoru som nenasla odpoved na webe hipp. vdaka blizkosti rakuskych hranic tam chodim nakupovat. nebudem tu riesit cenove rozdiely vyziv ci uz ovocnych alebo hotovych jedal, lebo su dost vyrazne aj ked ide o tu istu obchodnu siet. skor ma zaujima nasledovne: v Rakusku som objavila Hipp Bio Combiotic 2 v 2 verziach jednu ako klasicku verziu a druhu ako " stärkefrei", teda bez skrobu. v com je tato bezskrobova verzia lepsia oproti klasickej verzii a ci ju neplanujete predavat aj na Slovensku.

bazarocka
29. okt 2015

@siu04 my máme tú lyžičku doma modrú, svokra mi ju poslala, ani neviem odkiaľ ju má, malý papá príkrmy len ňou, je taká akurát, nie je moc hlboká aby mu to ľahko išlo do pusy a pritom sa do nej dá dosť nabrať, tiež by sa mi zišla ešte jedna do rezervy 😉

lidka_hipp
autor
29. okt 2015

@levice13 Děkuji za otázku. Moje odpověď vás ale možná překvapí 🙂 Toto mléko už několik let na slovenském trhu prodáváme a najdete jej běžně v obchodech.. Když se podíváte na etiketu rakouského mléka HiPP Combiotik ohne Stärke a slovenského HiPP Combiotik, zjistíte, že jde o stejný výrobek. Na rakouskem trhu jsou ale dvě varianty mléka HiPP Combiotik a to HiPP Combiotik ohne Stärke (tedy bez škrobu) a HiPP Combiotik (se škrobem). Je historickou tradicí, že jsou mléka v Německu a Rakousku zahušťována škrobem, což nemá nijak vliv na kvalitu výrobku a ani na jeho další vlastnosti. Jde pouze o zvyk.

nataliaernekova
30. okt 2015

dakujem za odpoved 🙂 my kupujeme prave iba hipp, tak sme radi ze su kvalitne aj u nas @lidka_hipp

erika630
2. nov 2015

ahoj som rada ze je tu s nami Hipp znova - tesím sa na nové poznatky a aj sutaze 🙂 snád sa postastí aj nieco vyhrat - chcela by som sa opytat - neplanujete náhodou súťaž o Hipp detske clony do auta? 🙂 🙂 Potešilo by dakujem a prajem všetko dobré
@lidka_hipp

lidka_hipp
autor
2. nov 2015

@erika630 Díky za nápad na dárek 🙂 Já jsem taky ráda, že tu můžu být s vámi 🙂

janka821
3. nov 2015

Dobrý deň @lidka_hipp
rada by som Vás poprosila o radu. Viete mi poradiť, či je možné kúpiť na jednom mieste všetky výrobky Hipp? V eshopoch o ktorých viem, vždy aspoň polovica chýba. Rada by som spravila jednu objednávku, namiesto desiatich v rôznych eshopoch. Ďakujem.

lidka_hipp
autor
3. nov 2015

@janka821 Díky za dotaz 🙂 Myslím, že největší výběr je v těchto eshopech Mall.sk (http://www.mall.sk/prikrmy-kojenci?brands=hipp#...) a Feedo.sk (https://www.feedo.sk/obchod/vysledky-hladania/h...). Jen u Mall.sk můžete narazit na to, že není možné objednat příkrmy po jednotlivých kusech, ale celá balení, třeba 6ks od každého druhu. Na Feedo.sk to tak není.

Strana
z2