SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP
Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset vybraných odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.
V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.sk/kozmetika/

"S kozmetikou značky Hipp,
nemôžeš nič pokaziť.
Šampón,olej,mastička,
už vonia aj mamička.
Mliečko aj vlhčené utierky,
dokúpime "do zbierky".
Dcérky vôňu chvália hneď,
či dva rôčky má, a či šesť.
My rodičia radosť máme,
bez "chémie" sa o pokožku detí postaráme."
Niektore vyrobky mame odskusane,ine este nie,
ale rozhodnutie bolo moje,prvykrat sa mi vona,jemnost,obal a cena,zmestili do jedneho slova 🙂 Hipp 🙂
My používáme kosmetiku Hipp už od porodnice. Nikolka je moje první dítko a když si vzpomenu na první koupání v porodnici, byl to pro mě nezapomenutelný zážitek. Díky kosmetice Hipp má dcera krásnou, hebkou a voňavou pokožku a vždy když si ji po koupání vezmu do náruče a oňufávám ji, vzpomenu si právě na to první koupání 🙂
kozmetiku Hipp používali v pôrodnici v ktorej som rodila a hneď mi učarovala jej vôňa. Malá má citlivú pokožku a táto kozmetika jej vôbec neškodí. Malá miluje mydlo - kačičku. Len čo vojde do kúpelne kričí taj taj 🙂 takže u nás umývanie prebieha s úsmevom a to je tiež pre mňa dôležité 🙂 a to nehovorím, že si od nej občas požičiavam sprcháč 😀 je skvelý, odporúčam
Tak my používame rôznu kozmetiku - hlavný je pomer cena/kvalita - Hipp má u nás tiež svoje zastúpenie máme olejček Bio mandľový olej - kúpila osm ho na odporúčanie maminiek a následne som sa uvtrdila vo výbere v pôrodnici, kde ho tiež používali - zistila som, že je absolútne fantastický a kúpila som jeden aj pre seba, keďže mám atopický ekzém a nemôžem používať bežnú kozmetiku, tak tento olejček mi dokonale vyhovuje - taktiež malej aj na pokožku, aj keď mala chvíľočku detský ekzém a v pôrodnici nám radili ho používať ako prevenciu zrastov - je to u mňa absolútna neprekonateľná topka....
V porodnici nam nedali ziadnu kozmetiku, cize odtial skusenost nemam. Kozmeticka a pece o telo je dolezita, takze prikaldam tomu vaznost vo vybere, Hipp som si oblubila a pouzivam pravidelne, najma vlhcene utierky su top. Kozmetiku vyberam podla kvality, rozhodne vzdy vyskusam znacku aj podla recenzii mamiciek. Snazim sa vyhladavat firmy, ktore nepchaju do nasich tiel tolko chemie a nezdravych veci.
Ja som dala na skusenosti mamiciek tu na koniku 🙂 samozrejme som chcela pre svojho drobceka len to naj, cize som vela preluskala a vyberala, ale jedine vyhovujuce pre nas bolo vsetko od Hipp. 🙂 u nas je vyhoda v tom, ze tu istu kozmetiku pouzivame skoro vsetci, lebo ocino je tiez "citlivusik",cize sa o kozmetiku s drobcom delia 🙂 🙂 (
Nam odporucili kosmetiku Hipp v porodnici. Potom sme vyskusali aj ine znacky kozmetiky ale vratili sme sa opat k Hipp kvoli tomu ze syn ma atopicky exem a jedina znacka ktora mu nedrazdila pokozku. Tak u nas iba hipp a hlavne vlhcene obrusky ktore pouzivame viac ako rok denno dene.
u mna zavazil vzhlad kozmetiky🙂 na rady mamiciek som nedavala lebo kazdemu babatku a mamine vyhovuje nieco ine🙂 v porodnici nam poradili obycajny olej na telo a na zapareniny sudokrem....
nakoniec sme skoncili pri Hipp kozmetike a co sa tyka vlhcenych obruskov su najlepsie hlavne vona a teda aj cena🙂
S kozmetikou Hipp som sa 1x stretla v rakuskej nemocnici, kde od narodenia liecia mojmu syncekovi nozicky. Od malicka mal na celych nohach sadry a tak sa kupat v pravom slova zmysle mohol len v tejto nemocnici pri vymene sadier. Kozmetika mi krasne vonala, malicky mal po nej hebucku pokozku, no z financnych dovodov sme si ju nemohli dovolit kupovat, nakolko liecba syncekovych noziciek je financne velmi narocna. No sem tam dostaneme ako darcek olejcek, alebo minulu zimu sme dostali kremik do zimy a vetra a boli sme velmi spokojni. krasne hebka pokozka, uzasna vona 🙂 radi by sme vyskusali aj dalsie vyrobky, alebo aj opat privonali uz k znamym vyrobkom 🙂 znacka Hipp nam vyhovuje a myslim, ze je odbra a kvalitna 🙂
Ja som vyberala podľa reklamy,kedže skúsenosti som ešte s detmi nemela,dala som na reklamu a som zatial velmi spokojná s výberom.
Před porodem jsem si nakoupila od jiné značky sprchový gel a krém na tělo. V porodnici měli k dispozici výrobky Hipp, které nádherně voněly, složením se mi velmi líbili a po vyzkoušení na dítěti nebyly žádné reakce. Tak jsem svou koupenou kosmetiku vyhodila a nakoupila Hipp. Používáme je na dítě dosud a přešla jsem na ni i já (kromě šamponu, který musím mít speciální). Miluji Váš olejíček na tělo a manžel mi po něm taky už kouká 🙂 Říká, že voním jako čerstvé miminko 🙂
tak ja som si info citala tu na koniku 🙂 a vela mamiciek ju aj odporucalo...ale samozrejeme na krstinach sme dostali aj ine znacky detskej kozmetiky, no ostavame verny hipp najradsej mame olejcek po kupeli, ten je pre nas TOP 🙂
chcem pre svojho synceka len to najlepsie asi ako kazda mamicka tak verim, ze Hipp kozmetika, ale aj nekozmetika 😀 bude stale taka kvalitna ako je
a nesklame nas
Tak toto by som potrebovala ako soľ...Nakoľko moje dieťa má veľmi vysušenú pokožku, a žiadna značka kozmetiky nám zatiaľ nevyhovuje...
Nakolko je toto moje prve dieťa, nemala som pred tým ani šajnu, ktorá kozmetika je dobrá. Preto som bola rada, že v babyboxoch boli nejaké vzorky a tak som mohla vyskúšať, čo drobcovi vyhovuje. A navyše Hipp aj krásne vonia🙂 Zbožnujeme sprchový gel, šampón aj vhlčené obrúsky🙂 Na tie si však musím dávať pozor. Moja malá je veľká pomocníčka a ak nedám pozor povyberá všetky obrúsky a utrie nimi podlahu. 🙂
My sme prve mesiace od narodenia pouzivali len cistu vodu, Potom sme zacali pouzivat obycajny detsky modry olejcek AVIRIL na cele telicko aj na ritku. S kremov z lekarne sa jej ritka vzdy zaparila. Neskor sme v sutazi s HIPP vyhrali kacicku a ta sa uz u nas udomacnila a pouzivame len tu, mala ma 2 roky. Rada sa s nou aj ona sama umyva 🙂
podla odporucani svojho blizkeho okolia svojich kamarat a volbou bola prave kozmetika HIPP od zaciatku a tuk tuk tuk doteraz sme nemali s drobcom ziadne problemy preto idporu am aj ja dalej 👍😊
@lidka_hipp Som rada, že sú tu znova Dni s HiPP a ešte radšej, že je súťaž aj o niečo, čo by sme mohli zúžitkovať aj my, keďže moja "blška" už príkrmy papá len výnimočne, ak navarím niečo, čo sa jej nepáči 🙂
No už som to myslím písala, ale pre prvé dieťatko som kozmetiku vyberala podľa reklamy a pocitu, že kozmetika Nivea nesklame 🙂 Osudová chyba.. Sklamala a moje dieťatko som dávala dokopy mesiace.. Na foto je už po nejakom čase liečenia.. Našťastie, Miška problémy nemá, ale možno je to tým, že naozaj som dávala veľký pozor na to, čo jej dám na telíčko. Umývala som ju len čistou vodou a neskôr len detským mydielkom a natierala Aviril olejčekom. Teraz už používame aj sprchový gél, ale tiež sa poriadne pozriem na etiketu čo všetko sa v ňom nachádza.. 🙂
Ako mamička prvorodička som nemala skúsenosti a riadila som sa viac-menej inštinktom. Výber niektorých kozmetických prípravkov pre deti mi uľahčili vzorky, ktoré sme dostali v pôrodnici a používam ich dodnes (dostali sme dva rôzne krémy proti zapareninám, pričom jeden používam dodnes a druhý by som nechcela ani zadarmo :D. Samozrejme, zavážila aj značka výrobku, žiadne lacné šmejdy nekupujem...Priznám sa, že zaváži aj obal, aj veľkosť balenia. Každopádne, som zástanca toho vyskúšať všetko a nájsť si medzi výrobkami to svoje 🙂 Lebo nie to, čo vyhovuje dieťaťu inej mamičky, vyhovuje aj môjmu a naopak...
Kedze nas syn po narodeni mal velmi citlivu pokozku tak sme vyskusali naozaj snad vsetko dostupne,zial hipp Kozmetika mu nesadla takze som ju musela vsetku pouzit ja,paradoxom je ze som sa dozvedela ,ze je vhodna na mastnu plet dospelych,cize vyuzila som ju naplno,no teraz ked je uz vacsi tak s tym nastastie problemy nema a vratili sme sa k hipp vyrobkom,vyuzitie u nas teda dvojnasobne kedze ju pouziva ako maminka tak aj syncek a o tej uzasnej voni ani nehovorim😊
Maly mal rad tuto kozmetiku hlavne kremik na ritku, ktory bol nasou prvou pomocou pri zapareninach 🙂
no ja asi patrim k vecsine mamiciek ktore zvazuju okrem kvalit bohuzial aj cenu. ale snazim sa to davat nejak do rovnovahy a pozerat oba kriteria. nie len cenu. ako tak pozeram asi budem musiet vyskusat ten mandlovy olej pre mojho najstarasieho. cokolvek robim a pouzivam tak ma stale taku suchu az drsnu pokozku. u nas v porodnici sme sa nestretli so ziadnou kozmetikou. vsetko sme si museli doniest ked sme chceli nieco pouzivat. nie len cistu vodu
HIPP HIPP hura sa mi kricat chcelo,
ked moje dietatko svet uzrelo
Bol to skvely zazitok
spametavala som sa z toho asi rok.... 🙂
V case ked drobcek v brusku bol,
rozmyslala som nad otazkami typu...
Dam mu Kanavit a Vigantol?
Akoze ho nazveme?
Cim ho mazat budeme?
Ako sa len o jeho citlivu kozicku starat mam?
Urcite mu na nu najsamlepsi kremik dam
V reklamach je kremov tolko vela
Az mi z toho hlava osivela
Ktory bude najlepsi pre babatko?
Naozaj som netusim cim namazem to moje drobatko
Zrazu bol problem na svete,
az ma zamrazi pri vete,
na malickych ruckach zrazu ekzem bol
Ziadny krem nam zatial nepomohol ☹
Skusame kremy vsakovake,
z lekarene, prirodne take aj onake....
Zdoverit sa vam chcem
Mam len jeden maly sen,
ze moje dietatko nema kozny problem 😵
Pri rozhodovaní sa o kozmetike, ktorú budem používať pri svojich dvoch detičkách, zohralo najdôležitejšiu úlohu jej zloženie - kozmetika Hipp neobsahuje žiadne nežiadúce zložky, zohľadňuje potreby citlivej detskej pokožky. Okrem toho krásne vonia 🙂 Preto je pre nás jednoznačnou voľbou 🙂
Kozmetiku som vyberala podla toho, aby obsahovala, co najmenej drazdivych latok, uprednostnovala som vzdy kozmetiku oznacenu sensitive. nas uplne prvy pripravok do kupela bol od Hipp, pretoze ma presvedcilo jeho zlozenie a krasna jemna vona, do ktorej som sa zamilovala a priznavam, ze sem-tam som si pridala par kvapiek do kupela aj ja a nasavala tu mininkovsku vonu. 🙂
v porodnici sme dostali vzorku sudocremu, ten sme vsak pouzili len v pripade nutnosti, pretoze je podla mojich skusenosti velmi silny a na prevenciu sa vobec nehodi, hoci vela mamiciek ho tak pouziva.
neskor sa u nas vyskytli problemy so suchou pokozku s naznakmi atopie a preto sme museli prejst na specialnu kozmetiku, vyskusali sme Babe a Biodermu, je to vyborna kozmetika, avsak, ked problemy odzneli, vratili sme sa opat k HIPP, ktory ma teraz radu vhodnu aj pre pokozku so sklonom k atopii s opat nadhernou jemnou vonou. a takisto v zime sme pouzivali kremik na tvar od Hipp, ktory ma opat presvedcil svojim zlozenim. okrem ineho tento kremik neobsahuje vodu, co na moje pocudovanie dost kremov urcenych do chladneho pocasia obsahuje...
Hipp mozem len odporucat! 😉
Dlho som nechcela používať žiadnu kozmetiku pre bábätko a aj sa mi to darilo. V lete sa jej však zaparil zadoček a ťahalo sa to celé 2 mesiace, občas mala až červené vyrážky. Bolo vidno, ako ju to štípe, ako pri prebaľovaní trpí. Skrátim to - prebaľovanie, kúpanie, starostlivosť o pokožku - Hipp nás zachránil a zostaneme mu verné.
A tá úžasná vôňa.. 🙂
V pôrodnici dostala som tip
na kozmetiku Hipp. 🙂
Pre bábätko v kufríčku,
otvorila som mastičku.
Dieťa bolo spokojné,
tak si vravím, prečo nie? 🙂
Tatkovi som nakázala
Kúpiť väčšie balenie.
Aj kamošky poradili,
čo kúpiť pre dcérku Lili.
Z domu idem do obchodu,
robím všetko za pochodu.
Všetku kozmetiku od Hippu,
doniesla som do bytu.
Na reklamu nikdy nedám,
ale verím skúseným mamám. 🙂
Ešte vlastná skúsenosť,
naučí ma ozaj dosť! 🙂
Hipp nám kúpil aj náš dedko,
cením si Hipp nadovšetko! 😀 😀 😀
Rada sa citam knihy, ktore pisu o zjednoduseni zivota (downshifting), navrate k prirodnemu zivotnemu stylu - v strave, obliekani, liecbe, aj kozmetike. Moje tipy, ktorymi sa riadim pri vybere kozmetiky:
- cim menej zloziek v pripravku , tym lepsie
-uplne naj je, ak sa to, co si davate na kozu, da zjest aj vnutorne (napr. na babatkovsku pokozku je vyborny marhulovy, mandlovy, konopny olej, neskor kokos. olej)
-ziadne parabeny, hlinikove soli, triklozan, ropne derivaty
-pokiql sa da, uprednostnit kozmetiku v biokvalite
-pozor na harmancek, u niekt. babatiek moze byt alergizujuci, ale treba odskusat
-pouzivat radsej tuhe mydla, ako sprchove gely, kt. viac vysusuju
- u malych deti dlho staci minimum kozmetiky, umyvanie cistou vodou, max. pridat do kupela jemne pomlete ovsene vlocky ci par kvapiek olejceka, pre atopikov je vhodny aj konopny olej do kupela
Este par tipov na zaujimave knihy : Doba jedova 1, 2 od prof. A. Struneckej a prof Patocku, avolne pokracovanie od amer. autoriek Doba jedova 3, 4 o hormonoch a kozmetike ( tam som sa teda dozvedela veci!), Nespechejte do rakve (o pitnej vode), Prirodni antibiotika, Kozmeticke pripravky z rastlin ...
Vsetkym pevne zdravie a vsetko naj prajem!
Zuzana
kúpila som si Hipp až potom ako som prišla z pôrodnice, keďže aj ja prechádzam postupne na prírodnejšiu kozmetiku, chcela som niečo také aj pre malého bez konzervantov, farbív a iných zbytočných zložiek, ktoré môžu dráždiť pokožku a akurát bola akcia na vaše výrobky 🙂 , tak som neváhala, obľúbila som si sprchový gél je veľmi praktické, že je s pumpičkou, takže keď pri umývaní držím malého je jednoduché ho použiť.
V pôrodnici som sa u sestričiek nestretla s nejakou kozmetikou, používali na umývanie nejaký modrý gel, ani neviem čo to bolo keďže to mali vo fľaštičke bez etikety. Mamička so mnou na izbe mala len vlhčené ako aj ja od babylove z dm, krémik na zadoček nám dali sestričky tak tam som používala ten.

kozmetikupre novorodenca som vyberala tak, aby mala co najjemnejsie zlozenie. po prestudovani etikiet viacerych znaciek som sa rozhodla pre HIPP, pretoze je bez drazdivych zloziek ako je PEG, parabenov, mineralnych olejov atd. a obsahuje BIO mandlovy olej. a najma ma krasnu jemnu vonu, ktora mi doteraz pripomina to nase miminkovske obdobie. 🙂
neskor sme zacali mat mierne problemy s pokozkou, tak sme nacas presli na inu kozmetiku a ked prisiel na trh rad sensitive urceny aj pre pokozku so sklonom k atopii, opat sme siahli po kozmetike HIPP a pouzivame ju doteraz.
nasa najoblubenejsia je pena do kupela- je bohata, jemna, kremova a nadherne vonia. dokonca si ju rada pridam do kupela aj ja a necham sa unasat tou krasnou jemnou miminkovskou vonou, ktorej sa neviem nabazit... 😵