icon

SOUTĚŽ o nové ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE

lidka_hipp
31. okt 2015

Nevím, jak pro vás, ale pro mě jsou vlhčené ubrousky zásadním vynálezem lidstva 🙂 Moje Anička sice už chodí do školy, ale já mám vždy v kabelce malé balení vlhčených ubrousků HiPP s výtažkem z BIO mandlového oleje. Hodí se mi opravdu často 😀 Věřím, že i vy berete vlhčené ubrousky jako něco moc užitečného, a tak tu pro vás mám soutěž o OPRAVDU VELKÝ BALÍK našich nových Čistících vlhčených ubrousků HiPP. Stačí napsat, k čemu všemu jste kdy ubrousky použily a pět nejvtipnějších odpovědí se může těšit na balík 🙂 V každém z pěti balíků budou celkem 3 velké balení (4x56) našich Čistících ubrousků HiPP ULTRA SENSITIVE, tedy dohromady 672 jednotlivých kusů ubrousků.

Pro velmi citlivou pokožku miminek jsme vytvořili nové HiPP Čistící vlhčené ubrousky ULTRA SENSITIVE s jemnými vlákny, které umožňují mimořádně šetrné očištění pokožky. Ubrousky jsou napuštěny jemným pleťovým mlékem, které obsahuje výtažek z BIO mandlí. Jsou proto vhodné už od narození. Hodí se i na ošetření pokožky se sklonem k alergiím a atopické dermatitidě, protože nejsou parfémované, neobsahují éterické oleje, mýdlo, barviva, parabeny a ani složky živočišného původu. Mají neutrální pH a nejsou běleny chlórem. Více: http://goo.gl/RgvQwy

SOUTĚŽ o nové ubrousky HiPP ULTRA SENSITIVE
sofiasuf
2. nov 2015

utierky sme uz vyuzili hadam na vsetko - od utierania zachodovej dosky, po utieranie cumlika, tvare, ruk, cohokolkovek - aj mensie miesta na podlahe, ci nudzove vycistenie topanok 😉

ivkah131
2. nov 2015

utierky využité na 100% - vyčistenie topánok, utretie tváre a rúk, prístrojovej dosky v aute, dverí v aute, utretie záchodovej dosky, ale aj utretie hovienka, ktoré niekedy drží ako lepidlo na tej riťke 🙂 a samozrejme, malý vždy behá po byte s utierkou, utiera prach, okná a hneď i sebe ruky a tvár 😀

ajino
3. nov 2015

My máme vlhčené obrúsky v aute, v kočíku, v taške na kočík, na WC, v kúpeľni, a po 2 balenia v obývačke, spálni, kuchyni v detskej, takže u nás sa vlhké utierky kupujú veľmi často, pri 2 deťoch toho minieme veľa, či už utrieť zadoček, rúčky, ústa, ak niečo spadne na zem, tak rýchlo utriem vlhkými utierkami a samozrejme pri utieraní prachu sú super 😀

happybarbis
3. nov 2015

V našej rodine je z vlhčených utierok Hipp najšťastnejší náš novopečený tatinko, nakoľko náš synček mu vždy pri prebaľovaní uštedrí spŕšku rovno do tváre alebo aj sebe na hlavičku a často je to aj iná spŕška rovno do rúk, kedže ho chce prebaľovať vždy v tom najlepšom rozpoložení na kakanie :D A preto si už pred tým nachystá a povyťahuje kopec vlhčených utierok nie len pre zadoček malinkého ale aj pre seba a okolie :D Maminka sa na ich účet zabáva 😉 a používa utierky aj v domácnosti na rýchle utieranie nábytku a vlastne čohokoľvek v byte a špinavé očká nášho psíka, ktorý aj sem tam slintá 🙂 Nie je nad Vaše skvelé utierky 😉

verooonikka
3. nov 2015

Rovnako aj u nás su vlhcene utierky Hipp na nezaplatenie a využite na cokolkvek.... v prvom rade pre deti - ruky,tvar, ritka... tak isto aj deti ci na hranie a utieranie všetkeho aj tabule - prebalovanie babik- utieranie prachu, topanociek, vycistenie pristrojovej dosky v aute - vzdy ich mame po ruke a vsade...mame velmi radi tieto utierocky a nedame na nich dopustit 🙂

miskajulo
3. nov 2015

No my sme sa raz ocitli bez teplej vody, tak som moju malu namiesto kupela aspon celu prebehla vlhcenymi obruskami 🙂 nech ma aspon pocit ze je mokra a cista🙂

zuzkabeno
3. nov 2015

@lidka_hipp Vlhčené obrúsky používam najmä pre deti, veľmi dobré sú na cesty ale aj v domácnosti. Deti s nimi raz čistili aj našu malú mačičku, kompletne ju vyutierali, aby nezašpinila koberec.

vtacatko3
3. nov 2015

Vlhčené utierky sú už neodmysliteľnou súčasťou našej domácnosti. Kým sme nemali dieťa, tak som ich nidky nekupovala. A zradu sa narodil Matúš a svoj život si už neviem predstaviť bez svojho dieťaťa, vlhčených utierok a rozhádzaných hračiek 🙂 .
Matúš od mala má rád fľašu v ruke a zbehá s ňou celý dom. Stopy po mlieku, či čaji sú všade. Vtedy siaham po vlhčených utierkach. Topánky sa tiež po nich krásne leskné. Oči mi odlíčia za minutku. Čelné okno na aute je bez vtáčích pozdravov. Zalepené ruky opäť vedia príjemne pohladiť. Čokoládové ústa sú hneď čisté. Zablatené rúčky voňavé. Jednoducho, čo miestnosť, to na parapetnej doske máme vlhčené utierky nech sú vždy po ruke. A priznám sa, že spotreba je u nás teda poriadne vysoká. A veľmi sa teším z toho, že náš 20 mesačný Matúš sa konečne napodobňovaním mňa, naučil po sebe utierať s nimi stôl. Ak sa šťastie usmeje, tak pri každej "špinavej nehode" budem @lidka_hipp myslieť na teba (samozrejme v dobrom) 😉

zebrickaa
3. nov 2015

u nas sa vlhcene obrusky pouzivaju nie len na detsku ritku ale aj na utieranie prachu, wc dosky, utieranie spinavych ruciciek a super vecicka na odlicovanie 🙂 takze ked ideme na cesty berem vlhcene utierky pre mna a aj Lily 🙂

tina1991
3. nov 2015

No veď na zadok nieee?🙂 A nie len na ten malý 🙂

simona157
3. nov 2015

Tak u nas najvacsie uplatnenie vlhcene obrusky nasli u nasho tatinka... Ten by z domu neodisiel bez toho, aby minul minimalne 4 na umytie topanok 🙂 Lebo kupelnu s handrou a vodou mame ,,az,, 3 metre od vchodu a musel by si zamocit rucicky :D .. A nas maly? Ten mi s nimi umyva vlasy, minimalne raz za den 🙂 .. aspon ja v nasej domacnosti viem naozaj naco su urcene a utieram nimi ritku mojho drobceka 🙂 Ale musim mat vzdy jedne balik skryty, lebo moji chlapi by ich minuli na ,,uzitocnejsie,, veci 🙂

sirep
3. nov 2015

Vlhčené obrúsky sú tak ako aj v iných domácnostiach aj pre nás tým najlepším pomocníkom na všemožné nehody. Tie plienkové ale aj všetky ostatné. Pri dvojičkách je spotreba obrúskov naozaj veľká. Špinavá ritka, či ručičky, rozliate čajíky, mliečka, jogurtíky, miláčiky, a iné detské dobroty... idú s vlhčenými obrúskami hlavne zo sedačky či koberca perfektne odstrániť. Na jedno sa mi však neosvedčili a to, utieranie pusinky. Vždy keď sme pusu pretreli vlhčenými obrúskami, a to akoukoľvek značkou, na druhý deň bola celá bradička aj okolie úst vyhádzané drobnými aj väčšími červenými vyrážkami. Preto ústa radšej utierame obyčajnými suchými servítkami, ak nie je možnosť aspoň namočiť uteráčik a pusinku tak očistiť. Ťažko povedať, či je takáto reakcia zapríčinená parfumami obsiahnutými vo vlhčených vreckovkách, alebo je to citlivou pleťou. Ale, aby som sa vrátila späť k tomu, ako využívame vlhčené vreckovky; moji malí nezbedníci sú okrem iného aj vášniví čitatelia a často sa stáva, že tvrdé stránky knižiek sú k sebe prilepené po tom, čo boli čítané lepkavými ručičkami, takže leporelá a rôzne detské knižočky s tvrdými stránkami pravidelne utieram a čistím od zvyškov dobrôt vlhčenými obrúskami. A najnovšie sa to naučil už aj náš Šimonko. Leští nielen stránky knižiek, ale utiera aj zobáčiky kačičkám a ostatným zvieratkám, lebo raz darmo - hygiena musí byť!!!

dadino31
4. nov 2015

U nás je to tiež všade v každej izbe mám otvoreny baliček .Deti stále dačo vyvedu alebo jedia stále utierame pusu ručky dupu či dokonca aj hračky lebo ten starší stále povie veď aj autíčka musia byť čistučke tak jako aj ja 🙂 a vonku su tiež veľmi skvelým pomocníkom či v autobuse alebo v aute stále musia byť po ruke a hlavne v kabelke.A v aute stále utierám prach z palubovky či madla na dverách.Ale aj hlavne kde niekam ideme na vilet a treba nám isť na wc z malím tak stále tu zachodovu dosku utierame z vl.utierkamy aobkladam papierom .Takže vlhčené obrúsky su super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a naozaj sa daju použiť na čokoľvek

bodkafan
4. nov 2015

vlhcene utierky som ,,objavila,, pred 11 rokmi ked sa narodila moja prva dcerka,do vtedy som ani len netusila aka je to perfektna vec.od vtedy sa stali neoddelitelnou sucastou nasho kazdodenneho zivota..teraz ked mame druheho drobca aj my mame otvoreny balicek v kazdej izbe-tak pre istotu aby sme nemuseli nechat drobca bez dozoru,ked sa nam nieco ,,podari,, vtedy mame vlhcene utierky vzdy po ruke 😉

eleonora86
4. nov 2015

Na utieranie prachu v byte 🙂

2kocka7
4. nov 2015

U nás ich používa každý :D Od zadku až po utieranie prachu, či stola :D Sú super a bez nich ani na krok 🙂

lienkaam16
4. nov 2015

Vlhčené obrúsky pouźívame denno denne 🙂 Bez nich ani na krok, jedno balenie v kuchyni jedno v obyvke ďalšíe v spálni a samozrejme jedny v kočíku tam nesmú chýbať. Najnovšaie dobre poslúžili aj manželovi v Tatrách :D

monika0815
5. nov 2015

Mam male jaslicky a tam pouzivame vlhcene utierky uuuuplne, ale ze uuuuplne na vsetko 🙂 nielen pre deticky, ale aj na pokreslene steny, na zababrane stoliky a stolicky po papani a napriklad aj na klucky, zabradlia, madla, kupelnu a podobne 🙂

linuus77
5. nov 2015

Vlhcené utierky sú u mna veľmi dolezitá vec, doma mam na roznych miestach asi tri balenia a jedno aj v aute. utieram s nimi všetko, aj flaky na podlahe ked nestiham umyvat podlahu. raz sme boli s dcerkou na prechadzke a pribehla za mnou ze našla šišku. nebola to šiška ale hovienko od psa, esteze som mala vlhcene utierky a dezinfekcny gel na ruky 😀 😀 😀

maryon1
5. nov 2015

Vlhčené obrúsky mám pri sebe neustále, je to nevyhnutná súčasť mojej kabelky. Využívame ich na zadoček pri prebaľovaní, utieranie rúk, tváričky, keď niečo papáme - zvlášť pokiaľ sme vonku, kde nie je možnosť dcérku umyť pod tečúcou vodou.

Naposledy sa nám stala taká nemilá príhoda, vracala som sa s ňou z baby plávania, šoférovala som, malá bola dosť nevrlá, no a pogrckala sa mi. no špinavá celá ona, autosedačka, i auto... zastavila som na krajnici a obrúsok šiel jeden za druhým. Takže aj na takúto prvú pomoc sa dajú použiť. Rýchle očistenie nielen dieťatka, ale aj rodinného príslušníka na štyroch kolesách.

ekinka82
5. nov 2015

Su vynikajucim pomocnikom na osviezenie na dlhych cestách, utretie ruk - manzelka s nimi utiera v kupelni zrkadlo a potom vylesti s papierovym obruskom - su proste skvelym pomocnikom v kazdej situacii a zatial ma nikdy nesklamali 🙂 V aute maju svoje čestne miesto 🙂

anita
5. nov 2015

No klasika, na zadok, utriem prach, interiér auta, atď. Ale tie Hipp a tie lepšie keď mám, tak tie ľutujem. Dostala som ako darček, také lacnejšie parfumované, tak s tými upratujem vo veľkom 🙂

cambi
5. nov 2015

To je veru vynalez! Okrem babatka ich vyuziva cela rodina, su vdacne i na spinave labky hafana, ci palubnej dosky auta mojho manzela. Najradsej ich mame vsak my mamicky, ktore ich vyuzivame "naplno", na rychle šuchnutie stola a je hned čisto 🙂 popripade na zabavenie babatka aspon na 5 minut 😉

moncsi1987
5. nov 2015

Obrusky pouzivame vsade kde sa len da,ale najviac vyuzijeme pre maleho na rucicky,na topanky.....
A s radostou vyuzivame ich aj v domacnosti 🙂 🙂

greta123
5. nov 2015

Obrúsky využívame všestranne, na utieranie prachu, skla, zrkadla, rúk, odličovanie,, na cestách sú vynikajúcim poocníkom nielen pre detičky, ale aj pre nás dospelých, Hipp sú skrátka jednotka. 🙂 ☹ 😠

siu04
5. nov 2015

okrem klasickych vyuziti u nas nikdy nemozu vlhcene utierky chybat ani v aute ci na hubach.po tatikovej skusenosti,kedy ho to "chytilo" na hubach a jedina zachrana bola mamickina vybava vlhcenych hipp obruskov ich bereme naozaj vsade 😀
dokonca aj tam,kde ideme bez drobca 🙂
a teda tatik si veelmi pochvaloval 😀 😀

ukulela
5. nov 2015

No minule, kym som varila, bolo na posteli podozrivo ticho. A vysvetlenie jasne. za obet padla skatula s vlhcenymi utierkami, tak polku stihol mlady panko povyberat. Aspon nespravil nic horsie 🙂 Inac, neviem, ci je to vtipne, skor zufale, ale ja som uz utierkami na prdelku pouterala aj obrazovku na PC,snad jej to neuskodilo, no boli po ruke a ja som sa uz nemohla pozerat, na tu od jedla a vyzivy a podobne zaprskanu obrazovku.
Uterky su paradne, len mi je niekedy luto kupovat drahsie male balenie. Velke sa oplatia, tie kupujem domov, no do kabely/kocika potrebujeme male,aby zabrali co najmenej miesta.

miricka77
6. nov 2015

Vlhcene obrusky používame denne a často.mám dva druhy jedny na ritku a jedny na tvár a ruky.mám ich všade,v každej izbe,v kociku v aute,u mamy,u svokry.osvedčili sa mi obrusky ktoré obsahujú olej.

rameau1
6. nov 2015

u nas pouzivame mokre servitky naozaj vsade a na vsetko... v pripade nutnosti ich vyuzije aj maminka aj tatinko 🙂))

zuzzuzzuz
6. nov 2015

Aj keď nerada, ale musím prezradiť moje pestovateľské tajomstvo :D najkrajšie izbové rastliny z celej rodiny budete mať, keď ich raz za týždeň skúsite rozmaznať vlhčeným obrúskom Hipp 🙂 a pekne krásne im odprášite lístky 🙂 a je to vonku :D :D :D