icon

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP

lidka_hipp
27. okt 2015

Slíbila jsem vám hodně soutěží, a tak tu mám hned další 🙂 Tentokrát budeme soutěži o hebké plyšové sloníky HiPP. Mám tu připraveno hned deset plyšáku vhodných i pro nejmenší děti 🙂

Stačí, když tady do fóra nahrajete fotografii svého miláčka s jeho oblíbenou hračkou. Deset vybraných odpovědí pak odměníme sloníkem HiPP.

SOUTĚŽ o plyšové sloníky HiPP
Strana
z8
miskajulo
3. nov 2015

Nelinka s mojkacikom levikom

jabucko
3. nov 2015

Ako vyzerá totálne blaho? Vyvaľovanie sa V obľúbených guľôčkach 😀

l3nk4
3. nov 2015

Správny chlap. S autom sa vozí von aj dnu, vždy keď ide spinkať tak má auto odparkovné pri posteli 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

petawoman
3. nov 2015

U nas plysaci a maznaci frčia od narodenia.a aj ked som mama-alergicka na prach,tak kvoli nemu pretrpim aj milión takychto hračiek,len nech je spokojny a stastny;)

bolla
3. nov 2015
annarita
3. nov 2015

jednoznačne slimáky,, chodíme s nimi všade a stále :D

tara11
3. nov 2015

Takto sa teším z hračiek!!!😵 😲

nela00
3. nov 2015

obľúbených má viac, ale táto rastie s ním 😀

eleonora86
4. nov 2015

Nasou oblubenou hrackou je momentalne kravicka 🙂

eristoff
4. nov 2015

Nas oblubeny levik alex

creeze
4. nov 2015

najoblúbenejšia myšinka 🙂

peta2108
5. nov 2015

Lepšiu fotku žiaľ nemám lebo vždy ho drobček nejako prilahne ale najobľúbenejšia hračka je plyšový macko Pusik bez neho sa u nás nespí😀

ukulela
5. nov 2015

Na čo sú mi hračky,
keď mám kombinačky 🙂
(pre vysvetlenie, malemu doprajeme samozrejme aj hracky, ale ked najlepsie chuti zakazane .... a tak momentalne vyhrava doma vysavac. ocinko vyhlasil, ze mu zakaze jeho hracky, aby si ich potajomky kradol a konecne sa s nimi hral aj dlhsie, ako par minut 🙂🙂🙂

hantsjask
6. nov 2015

U nás zatím boduje plyšový koník - dárek od dědečka přímo z letošní 125. Velké Pardubické. 😀

hantsjask
6. nov 2015

@hantsjask zkouším znovu...

janasa82
6. nov 2015

Toto je moja najoblubenejsia hracka 😉

jackie17
7. nov 2015

U nas jednoznačne vedie varecha...akákoľvek, hlavne, aby s nou mohla aj trieskať 🙂

skupkavrabelova
7. nov 2015

Náš obľúbený macko je s nami všade a dúfam že ešte niečo vydrží,lebo už je v katastrofálnom stave a aj keď má doma toho istého "ale" nového,tento je proste jednotka :D

lyrrya
7. nov 2015

tuto babiku som spravila mojej bublinke este, ked bola v brusku 🙂 a kedze mala 49cm, ked sa narodila, baba pomaly vacsia od nej 🙂 doteraz spolu spavaju

sasena158
7. nov 2015

U nás je najobľúbenejšou hračkou ovládač 😝 a hneď po ňom nasleduje fialový jednorožec, ktorého nám doniesol tatino z ďalekého Londýna a nepohneme sa bez neho ani na krok 🙂

ludka140281
8. nov 2015

aj týmto sme prešli,alebo ešte sprchovacia hlavica bol miláčik na spanie 🙂

denkaa1
8. nov 2015

Keďže je Samko dosť aktívny, najoblubenejsia hracka je motorka 🙂

xperia1985
8. nov 2015

Mam rad take krabicku na svacinku a vytahuju mamce snurku od teplaku. Kdyz to nejde, tak se rozciluju.

ivka882
8. nov 2015

Maťkove obľúbené hračky,takto pekne s nimi aj spinkám 🙂

jjaakkuubbkkoo
8. nov 2015
majba
8. nov 2015
andulka20228
8. nov 2015

Môj kamarát ma stráži od narodenia každých 24 hodín vždy a všade 🙂

peip
8. nov 2015