icon

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem

lidka_hipp
29. okt 2015

Aby děti správně rostly, potřebují vyváženou a současně rozmanitou stravu. To v HiPP moc dobře víme, a tak jsme vytvořili celou řadu chutných menu, která ocení i ti nejnáročnější strávníci 🙂 Do našich skleniček zpracováváme pouze suroviny z ekologického zemědělství které prošly systémem velmi přísných kontrol. V našich příkrmech tak najdete pouze BIO zeleninu, BIO maso nebo BIO rýži či BIO obiloviny. Více o našich HiPP menu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/menu/

Pro pět z vás tu mám balíček s našimi chutnými HiPP menu 🙂 Napište mi, jaký vztah mají vaše děti k zelenině a k masu. Chutná jim všechno nebo si vybírají? 🙂 Pět nejzajímavějších odpovědí odměníme HiPP balíčkem plným dobrot 🙂

SOUTĚŽ o příkrmy HiPP se zeleninou a masem
petramaria
29. okt 2015

Naša Tamarka je zaujímavý jedák, a to doslova. Sama sa dala na "delenú stravu" úplne dobrovoľne. Veľmi rada a často jedáva hovädzie mäso (kupujem je od Hipp bio hovädzie mäso, to jej šmakuje) a jedáva ho samostatne bez prílohy. Potom neskôr si dá samostatne ryžu alebo zemiačiky, cestoviny či zeleninu. Nechce to dokopy kombinovať. Asi si ešte cibrí chuťové poháriky a vychutnáva si jedlo individuálne.

evulienkaslx
29. okt 2015

Emka je nastastie dobry jedacik. Zeleninku aj masko ma rada. Hipp prikrmy u nas ficia od zaciatkov az doteraz. Ma 2 roky, ale stale si pochuti. Niekedy vymysla, ale nikdy nepohrdne Hipp zeleninkou s telacim maskom a top je kralik s fenyklom a zemiakmi, to zje uplne vzdy. Postupne prechadzala obdobiami klasickych prikrmov, potom pomaly "velkacske" jedla, vtedy ficala stale na zelenych polievkach (spenatova, brokolicova, cukinova), sunke, potom zas mala maskove obdobie, potom syrove, neskor ryzove, kedy davala cele dni dane vybrane pokrmy 🙂 Potom ich odmietala a zas sa k nim vratila. Ale papa vsetko 🙂

vedorka
29. okt 2015

Moj syncek ma rok a pol. Prvy polrok bol cisto dojceny a potom prikrmy. Dojcime sa stale a nemame ten klasicky syndrom dojcenych deti, co slabo papaju a chcu iba maminkine mliecko. 🙂 Dieta v plodovej vode ochutnava chute, co mamina zje. Snazila som sa stravovat cele tehotenstvo zdravo, hlavne vela zeleniny a maly bez problemov zje akukolvek zeleninu aj masko, ma ich dokonca ovela radsej ako hocico ine. A pediatricka mi pred prikrmami poradila, ze prve dva mesiace prikrmov mu mam davat iba samu zeleninu, vyskusat vsetko, plus niekedy trochu masa. A az po minimalne dvoch mesiacoch, ked bude akceptovat uplne vsetku zeleninu, pridat aj ovocie a dalsie potraviny. Nie skor. A moj syn stale miluje vsetku zeleninu aj masko. 🙂 Vase pohariky velmi dobre pozna, prestriedavam ich s mojim varenym jedlom, ale tie vase mu smakuju este viac. 🙂

vequi
29. okt 2015

Naše Niki zbufne všechno 🙂- Máme to krásné štěstí, že jí chutná a vše, co jí dám, bez ofuků spapá. Jsem šťastná, že je spokojená 🙂

glumdolf
29. okt 2015

Tak my si prechádzame rôznymi štádiami - najskôr Janka jedla všetko ale naozaj všetko. Potom trošku začala vymýšľať so zemiakmi (ale pozor iba s varenými - akonáhle to bola zemiaková kaša - to už je iné kafe). Po zemiakoch prišla v nemilosť brokolica - ale aj tu som ju dokázala presvedčiť - že tá super zelená brokolicová polievka, nie je na zahodenie. Čo sa týka mäsa - tak Janka je mäsožravec od morku kostí 🙂 (je to jedno či je to králik, kura, morka - hlavne že je to mäsko a je ho veľa).

dadka_bb
30. okt 2015

Ja mam stastie, moja buchticka spapa vsetko ,mozno to bude tym ze nie sme "tabulkove" a cele leto smemochutnavali a obhryzkavali co prislo 🙂 teda okrem cibule 🙂 najviac lubi uhorky,a potom je to uz jedno..spenat,paradajky,cvikla, tekvicky,cuketky, brokolicka. Ziadna kasa neostane nazvys, ani zelenej farby,ani cervenej, ani oranzovej.

vonava007
30. okt 2015

Keď sa opytam malej čo chce papat tak hned kričí masoooo.....masoooo.....🙂 ale krásne papa aj všetku zeleninu a ovocie. Na záhrade si vie aj sama odtrhnúť či uz rajcinu,papriku alebo jahodu🙂 velmi sa z toho tešíme,lebo jej starší brasko nechce takmer ziadnu zeleninku ani ovocie. Musime ho rôzne šidiť aby sme doňho nieco dostali🙂

micella8
30. okt 2015

Máme 5 mesiacov a máme vyzivky od hipp ktoré jej chutia všetky až na jednu výnimku a tou je brokolica 😀 😀 😀

bazariklucia
30. okt 2015

Samuelko má 6 a pol mesiaca a s Hipp príkrmami sme začali,keď mal 3 a pol mesiaca...od začiatku nechcel papať mrkvu.Miloval špenát a jablko☺ Momentálne má najradšej mäsko a nechutí mu brokolica.Akonáhle ju zacíti natŕča sa,robí grimasy 😁 je veľký papkáč,ale brokolica mu nesedí...miluje aj Hipp polievočky ale samozrejme s mäskom.Má síce len 6 a pol mesiaca,ale keď vidí príkrm kričí hama hama ☺preto by som rada vyhrala,lebo Samka nevie nič tak potešiť ako príkrm 😉

mija51
30. okt 2015

naša Anetka obľubuje všetku zeleninu, ale naj naj je u nej tekvica. Tú by jedla neustále. Obľubuje aj mäsko, najmä v príkrmoch od Hipp. Zo zeleniny jej nechutí iba brokolica. Tá je potom všade okolo, iba nie v jej brušku. Prská, vypľúva, tak som to s ňou vzdala. Doma varené jedlá jej tak nechutia ako tie hotové z pohárika. Hotové príkrmy Hipp sú veľká výhoda. Pri cestovaní sú poruke, viem, že sú z kontrolovaných surovín, a najdôležitejšie je, že Anetke chutia a sú pre ňu výživné a prospešné. A po napapaní býva takáto spokojná

monka1123
30. okt 2015

Tak ako kazda maminka, chcem pre svojho synecka len to najlepsie. Pre to v otazke prikrmov to bolo jasne rozhodnutie. Budem mu varit vylucne z doma dopestovanych a dochovanych surovin. No niektore typy jedal doma uvarit by bolo komplikovane, vtedy siaham po znacke Hipp. Na tejto znacke som odrastla aj ja a doteraz ich velmi mam rada a som taky "rodinny dojedac" detskych prikrmov.

Malinky mi doteraz spapal vsetko. AVsak vcera prvy krat zaprotestoval pri domacej brokolici so zemiakom a kuracim maskom a dopadlo to nasledovne:

driada17
30. okt 2015

našej nataske nedavam sladkosti. ale zato ked sme v zahrade ukaze na mrkvu,uhorku oaradajku,alebo jablcko, hrusku,proste vsetko co rastie v zahrade papa. niekedy ked mame k obedu zeleninovy salat tak zie len ten.kupovala som jej hipp obedy ked bola mala a urcite aj to pomohlo. teraz ma malu sestricku tak verim ze bude taka ista.

eny999
30. okt 2015

Zeleninu si vybera hlavne podla chuti ktore pozna,takze novy druh musim pridat uz k tym osvedcenym,az ked si zvyne mozem ho podavat samostatne. Zalezi velmi aj na teplote a konzistencii jedla. Prave vdaka Hipp som sa odvazila davat dverke viac zrnitu stravu,lebo v tomto prikrme ju krasne zjedla,zatial co u mna preferovala uplne pomixovane jedla.

olivka26
30. okt 2015

Moja dcerka je strasne vyberava-od mala ju musim s jedlom nejak oblbnut aby nieco zjedla..Najhorsie je to s maskom,musime ho skryt a kamuflovat medzi cestoviny a omacku ☹
Zeleninku ma velmi rada,tuto papa vsetko-vsetucko rad-radom aj ovocie papka vela,tak dufam ze si aspon takto vynahradi ten masovy deficit...

gabikas82
30. okt 2015

Čím je dcérka staršia, tým je to s jedením horšie. Keď bola malinká tak so zeleninkou a maskom nebol problém, ale teraz mi masko vyberá zo všetkého jedla, vopred hneď kričí že maminaaaa masko nie, chcem len čisté cestovinky, čistú ryžu a tak..... So zeleninou sme na tom podobne, fičíme teraz na rajčinovej polievke a jediná surovú zelenina, ktorú dá do úst je uhorka .....

zuzka2244
30. okt 2015

Tak nasu starsiu dcerku musime vyslovene nutit papat. Ta by vydrzala snad cely den bez jedla. Ale mladsia dcerka spapa vsetko, co nespapa ju. Ta je velky jedlik, dufam ze jej to vydrzi. Zeleninka,masko,ovocie, to jej nerobi ziadny problem.

kajca84
30. okt 2015

Moje deti majú zaujímavy vztah k jedlu.Syncek má zopár jedál,ktoré má rád a nerád skúsa nové,Je skor masovy ako zeleninovy.Dcérka vsetko ochutná,ked jej to nechutí,tak vypluje.Najviac jej chutia polievocky a cestoviny.

domin85
30. okt 2015

Nas maly zatial dost prebera, ovocie sice smakuje ale zeleninka je malo sladka 🙂 Takze kazdy den v podstate naslepo skusam, co by tak asi mohlo smakovat k obedu 😅 🤐

jastericka_elza
30. okt 2015

Jakubko papá takmer všetko a mäsko priam zbožňuje, jediné čo odmieta jesť sú zemiaky pripravené akýmkoľvek spôsobom, iná zeleninka mu nerobí problém a najradšej má brokolicu 🙂

vrtulnik
30. okt 2015

Náš malý je teda riadny jedák, od začiatku sa pekne chytil a papá všetko za radom. Zo zeleninky mu najviac chutí mrkvička, špenát, cuketka a mäsko kuracie, zajačik a morčacie. Zatiaľ sme veľa príkrmov nekupovali a príkrmy varím malému ja, ale už pokukujem, že niečo vyskúšame, hlavne tie príkrmy kde je mäsko ktoré nekupujeme, napríklad teľacie. 🙂

evyttka
31. okt 2015

Tak u našej malej nikdy neviem, či to, čo navarím bude alebo nebude mať úspech a mám pocit, že najviac jej chutí úplne suchý chleba....z týždňa na týždeň mení chúťky - raz mi pekne spapká zeleninku, o týždeň ju už nechce vôbec - všetko vždy najskôr len pokrájam - keď má napr. mäsko s mrkvou a hráškom - v 50 % nasleduje potom mixovanie, ale občas keď rozmixujem rovno, tak to vôbec nechce 😀 takže my to máme veľmi veľmi zábavné, pritom príkrmy musíme mať vždy doma v zásobe - a papá jedine tie od Vás - a vždy musí byť v zálohe pečivo - keď sa jej neičo nepozdáva s pečivom to občas vyhráme a keď nie, tak má aspoň ten suchý chleba 😀 takže papanie našej malej je pokus/omyl - najlepšie je, keď len na mňa pozrie ako idem s miskou, ani nevie, čo je vnútri a už krúti hlavičkou, ukazuje rúčkou a kričí "Nem" 😀 takže my papáme zeleninku s mäskom takto 😀

mackaa12
31. okt 2015

Moj Jakubko miluje vsetko, od zeleninkyk masku az po sladkosti, ovocie a vlastne vsetko. No, pred dnami sme zistili, ze nema rad karfiol. Vsade ho zpapka, ale taky upeceny v celku ho zacne vypluvat. 🙂 a mozno babka(svokra) zle uvarila :D ;)

lara320
31. okt 2015

Nas Arturko papa kazdu Hippku a rozozna ju od inych znaciek. Ostatne znacky odmieta a tie dopapa vzdy tatinko. Takto maju obe moje lasky vzdy zabezpeceny ciastocne obed 🙂 velmi nam chutia ovocne prikrmy a tie zje dokonca na 1x cele. Zeleninove a zeleninovo masko spapa vzdy na 2x. A ked Hippku spapa, navarim mu nieco z domacej kuchyne 🙂

marisa90
31. okt 2015

Moju malu som od malicka ucila papat vsetko- zeleninu, ovocie, masko. Pravidelne na desiatu spapa vzdy nejake ovocie, niekedy si este aj vypyta a k obedu ma zase vzdy nejaku zeleninku. Sladkym veciam sa vyhybame, jasne ze obcas jej dam nejaky kolacik ci lizatko, no cajik pijava bez cukru, ale najradsej ma cistu vodu 🙂

juliet221
31. okt 2015

moje deti nastastie spracuju uplne vseteko . ci je to zeleninka , ovocie alebo mesko . dneska sme sli na vylet do tatier nesmela chyabt ovocna kapsicka. jedine s cim zatial bojujeme su paradajky. to ani jeden z moji chlapcov nechcu. za to moja princezna ma len 1 rocik a miluje ich.

poleva
31. okt 2015

u nás sa papá všetko 🙂 do bodky....čo ma veľmi teší...chlapci milujú zeleninu i ovocie....najradšej majú kuracie pečienky / pritom niektorí dospelí s tým majú problém / a kuracie stehná 🙂

janettan
31. okt 2015

Ja by som tieto príkrmy chcela vyhrať pre moju sestru. Cez týždeň sme boli na prechádzke a zdržali sme sa a nestihla uvariť pre malú obed a tak rýchlo odskočila do obchodu a kúpila Hipp teľacinku a malej veľmi chutila, zjedla celú fľaštičku a to jedla takýto príkrm po 1x. 🙂

vrtulnik
31. okt 2015

Malý je teda priadny papko, spapá všetko. Zo zeleninky mu najviac chutí mrkvička, špenátik a tekvička a mäsko kuracie, morčacie i rybku sme už skúšali a chutilo. Dúfam, že mu to vydrží čo najdlhšie 🙂

margarita
31. okt 2015

nasi zjedia vsetko a vsade 😀 som vdacna, lebo ked vidim deti kamaratov, co z ovocia a zeleniny poznaju a mozu maximalne banan, som rada, ze nasi uz od prvych prikrmov vdaka striedaniu farieb a chuti sa naucili jest vsetko. nechapu napr. ze ine deti v skole ci skolke nelubia spenat alebo tekvicovy privarok, nasi to milujuuuu.
akurat najstarsia minule strajkovala, ze ona uz nema rada karfiol, ked videla ruzicku vareneho, ale o par dni, ked jedli u mojej mamy karfiolovy privarok, kde bol takmer rozvareny v omacke, pomedzi varene vajicko uplne prehliadla, ze ona to vlastne nelubi a zjedla plny tanier a 2 knedle k tomu
😀

erikab82
31. okt 2015

Spočiatku bolo u nás zavádzanie príkrmov ťažké, malá zjedla len pár lyžičiek príkrmu. Pri takom množstve čo zjedla sa mi vôbec neoplatilo variť, tak som skúsila aj kupované a aj som dúfala, že možno bude viac chutiť. No malá sa nedala zlomiť 🙂 Keď prišiel čas na zavedenie mäsa, tak to nastala skúška mojej trpezlivosti. Mäso absolútne odmietala. Maximálne zhltla 3 mini kúsočky a dosť, jedenie bol u nás boj, niekedy som ju kŕmila aj hodinu, vedela som že nesmiem povoliť a ani vybuchnúť. A oplatilo sa. Od cca roka malá zje čokoľvek, či varené či kúpené. Zeleninu neodmietne žiadnu, mäsko občas nechá ale konečne som spokojná s množstvom, ktoré zje.