SOUTĚŽ: kosmetika HiPP
Krásný den všem 🙂 Jsem moc ráda, že tu píšete o svých dobrých zkušenostech s kosmetikou HiPP! Myslím, že právě nastal čas na soutěž o kosmetické balíčky HiPP! Mám jich tady hned pět a doufám, že vám udělají radost 🙂 Stačí sem do diskuse napsat, jaký kosmetický výrobek HiPP máte nejraději a proč. Aby se vám lépe přemýšlelo, můžete se podívat na náš web, kde najdete přehled kosmetiky HiPP: http://www.hipp.cz/kosmetika/produkty/produkty/
Těším se na vaše odpovědi 🙂
Pre nás je Top telový olej, používame ho od prvého momentu ako sme náš poklad doniesli domov. Momentálne je to jediné čo z kozmetiky pouźívame, keďže ma malý len 8 mesiacov. Do budúcna budeme urćite využívať celý rad Hipp výrobkov, aj napriek tomu, že sú drahšie. Každá mama chce pre svoje jediné dieťa len to najlepšie preto je HIPP v našej domácnosti vždy vítaný. Nejaká maličkosť by nás urćite potešila 😉
Našim oblúbeným je olejček hipp, dcéra po ňom krásne vonia, rýchlo sa vstrebe a ľahko sa nanáša 🙂 Krém na riťku tiež rada používam, kedze rýchlo regeneruje zaparenú riťku. 🙂 Teraz som objednala penu Kačička, na ktorú sa tešííííme 🙂
šampon a olejček po kupaní musí byť , vlhčené obrúsky ultra sensitiv,,, krásne voňajú a sú účinne jednoducho naše topky teda aj čajíky a mliečko
My sme si vybrali hipp, nakolko ho použivali už v pôrodnici. Teraž hlavne penu - kačičku, olejček a krem do napriazniveho počasia.
Dobrý unás je to tiež krém do chladu a mrazu a hlavne telové mliečko s mandlovym olejom a aj telový olej potom tak krásne vonaju tie naše deturence že sa nevieme odlepit od nich.Pri prvom babetku sme to použivali a manžel sa ho nevedel dovonať čo tak krásne vonal tak babetovsky a potom prišiel druhý a ten je to iste vonavučke ,hipi pekne vonia aj deťom to je príjemné a je hlavne na citlivu pokožku je proste super odporučame 😀
U nás je asi nejvíc TOP tělové mléko, protože krásně voní, dobře se roztírá, hned se vpije do kůže a naše Nikolka má po něm hebkou a jemnou pokožku 🙂,.... ale vůbec - veškerou kosmetiku od Hipp milujem 🙂 😅
U nas su oblubene vlhcene obrusky, krasne vonaju a sprchovy gel pouzivame od narodenia 😃
Najväčšiu spotrebu majú u nás vlhčené obrúsky /mladšia dcéra- 12 mesiacov, by sa nimi utierala neustále, jednoducho im neodolá, teda nielen očistia, ale sú aj výborná hračka/, staršia dcéra si zase obľúbila penu do kúpeľa - hádajte prečo? Obe majú citlivú pokožku a Hipp výrobky nám pre mimoriadne sadli.
U nas je to olejiček, pretože je super. Rýchlo sa vpyje a nádherne voní. Používame ho od narodenia, ršte v pôrodnici sme začali a vždy keď malého ponatieram spomeniem si na moment keď mi ho prvý krát priniesli. Nezabudnutelná chviľa.
Jeden vyrobok je velmi tazke vybrat. U nas je oblubeny sprchovy gel v tvare kacicky, vase obrusky aj krem proti chladu. Sme spokojni s tymito vyrobkami a nove uz ani neskusame. Este sa chystame na vas olej na detsku pokozku nakolko mala ma suchu pokozku.
Masážny olej pre mamičky je užastny,prvý olej po ktorom sa neškrabem a ešte aj krásne vonia,A dcera aby nežiarlila tak ma telove mliečko 😉
U nas je top sprchovy tel s pumpickou. A kedze uz maleho kupeme vo velkej vani v kupelni a je polozeny na vani, tak sa mina podozrivo rychlo
ja momentálne teraz najviac využívam HIPP masážny olej na strie...a musím priznať, že sa mi zatiaľ nové nespravili, vidím len tie z prvého tehotenstva a to už mám pekné bruško a o chvíľu rodím...páči sa aj mojej staršej dcérke, lebo mi ho vždy donesie zo spálne - mamka krém Ja (v jej reči mamka nakrémuj Janíčka v brušku) a keĎ tokončím činnosť, tak si vyhrnie tričko a dodá: aj Jajanka (aj jej musím nakrémovať- síce sa volá Vladka, ale hovorí si Jaja / Jajanka)... tak si krémujeme brušká obe a máme z toho radosť 🙂
Tak to je veeeľmi ťažké, rozhodnúť, ktorý kozmetický výrobok Hipp je náš naj. Milujeme ich všetky 😊 Tá nežná vôňa, jemná hebkosť... Krémiky sú výborné. My používame pleťový a proti zapareninám. Ale keď už musím vybrať, tak proti zapareninám. Spolu s obrúskami Hipp úplne najlepšia kombinácia na svete!
@lidka_hipp pletove mlieko a telovy sampon 🙂
Pri prvom syncekovi som pouzivala komplet rad kozmetiky HIPP az do 3 rokov, takze moja volba pri druhom syncekovi bola jednoznacna, kupila som kozmetiku HIPP 🙂 A moj najoblubenejsi produkt je kremik, lebo ten pouzivam aj ja 🙂 a mame vsetci krasnu a vonavu pokozku 🙂
No je ich viacej ale top je pena na kupanie, ktora je v tom kacickovskom obale.... Krpceka vzdy zaujme a hra sa s nou... To je to kupkanie vzdy s usmevom 🙂
nas teda moj 😀 najoblubenejsi kusok je pletový olej s bio mandlovým olejom, krasne vonia a každy vecer mame ritual kedy malého po umyvaní ponatieram a namasirujem a potom pokracujem sebou 🙂 žiadne prdiky nas potom netlacia 😀 😀 😀
U nás vedie krémik do chladu a mrazu 🙂 🙂
Ja som pred 4 rokmi začala používať jemný pletovy olej na cele telo a potom aj na bruško keď som bola tehotná a velmi mi pomohol absolútne sa mi nespravili strie a myslím že to bolo tým olejcekom a používame ho doteraz aj dcerka,a syncek sme sním veľmi spokojný,v lete zase pletove mlieko taktiež od Hipp 🙂
ja ešte len čakam babätko ale zasoby nakupene :P krásna vona
U nás je momentálne cez zimu krém do mrazu. Krásne vonia a hlavne chráni.vela sme mali krémov,ale neboli tak skvele ako Hipp.
Samopon v tváre tučniaka má najmladšia najradšej, keď sa kúpe hra sa s ním 😉
Hipp kozmetiku máme radi,krásne vonia
Pre nas je sprchovy gel + sampon 2v1 vernym spolocnikom uz od narodenia 🙂 Najprv si capoval sam starsi syn, teraz uz capuju s mladsou spolu 😀 Ziadne ine mydielko ci sampon sme medzitym nevyskusali, naco aj, ked sme spokojni 🙂 A dalsia vec co u nas nesmie chybat su vlhcene obrusky, na cesty bez nich zasadne nevyrazame 😀
No my jednoznacne sprchovy gel, na ruky musime mat kacicku.aj ked dlho sme sa s nou nemohli umyvat, pretoze sa dcerke moc pacila takze sme ju mali na hranie.Horko tazko sme ju presvedcili ze nam kacicka pomoze umyt ruky a musi zostat na umyvadle.taktiez teraz v zimnom obdobi krem na chlad na tvar a ruky, ktory pouzivam aj ja spolu s mydlom na ruky. Hipp kozmetika je jemna bez zbytocne pridanej vone a co si cennim najviac bez sulfatov.
nasa najoblubenejsia je jednoznacne pena do kupela, ktora ma uzasne jemnu vonu, pripominajuca mi vonu babatka, nakolko kozmetiku hipp pouzivame od narodenia. ma jemne zlozenie, bez vselijakych skodlivych latok a robi krasnu kremovu penu. sem-tam ju pouzijem do kupela aj ja a rozjimam nad tou uzasnou vonou a zaroven viem, ze mi pokozku nevysusi ako rozne ine peny. a ako plus - je urcena aj pre pokozku so sklonom k atopii. 🙂

Ja mam z kozmetiky od hipp najradsej telove mlieko 🙂 Maly po nom tak neskutocne krasne voni, ale keby som mala napisat vseobecne ktory vyborok od hipp tak u nas je top mliecko hipp bio combiotik nakolko som maleho zo zdravotnych problemov musela prestat kojit tak toto jedine mliecko nam vypije 🙂 Hipp je proste u nas vsade a este aj vlhcene obrusky 😍😍 tiez krasne vonaju. Ja proste zboznujem znacku Hipp