SOUTĚŽ: příkrmy HiPP
Příkrmy HiPP to je záruka kvality a rozmanitosti chutí 🙂 Jsme moc rádi, že vaši dětem naše příkrmy chutnají, a proto tu mám soutěž o pět balíčků, které budou obsahovat váš neoblíbenější příkrm HiPP. Kdybyste náhodou nevěděly, jaký si vybrat, nápovědu najdete na našem webu: http://www.hipp.sk/prikrmy/produkty/
Mimochodem, příkrmy HiPP jsou vyráběny z kvalitních surovin pocházejících z ekologického zemědělství. Aby mohly získat naši vlastní HiPP BIO pečeť kvality, za kterou ručí rodina Hipp svým jménem, musí být vyrobeny podle ještě přísnějších pravidel, než jaké nám ukládá česká a národní legislativy pro biopotraviny.
Soutěžní otázka je jednoduchá, napište mi, jaký je váš nejoblíbenější příkrm HiPP nebo jaký byste rádi vyzkoušeli. Pět vybraných odpovědí pak odměníme chutným balíčkem 🙂

@lidka_hipp oblubeny bol u syna jednoznacne tekvica pretoze to bolo jedine od coho nas nezapekalo a prave rybu sme nikdy nebyskussli a teraz zacnem onedlho s prvymi prikrmamy u dalsieho synceka tak by pomohlo 😉
od malicka zboznuje nasa Emka kralika s fenyklom a teraz vsetky " srdieckove " cestovinky 😉
Podla mna najlepsie su cisto masove prikrmy. U inych znaciek som ich nenasla a mam ich v zasobe viac ako 10 flasiek. Zeleninku si este dopestujeme na zahradke, ale ak chcem kvalitne masko (bio), tak siaham po tychto vyrobkoch.
Moj maly nema oblubeny prikrm pretoze zje vsetko co nezje jeho 🙂 ale som rada ze mate tolko druhov prikrmov a nerobi nam problem ani ked cestujeme pretoze siahnem vtedy po ovocie s cerealiami v skle,ovocnych kapsickach a viem ze su dobre chutne a zdrave.
A musim sa Vam priznat ze Hipp kase s keksikmi chutia bohovsky,to ked som prvykrat ochutnala zo zvysku co maly nedojedol(ale to je naozaj ze len raz za cas)poviem Vam pravdu aj mne sa lepsie spalo 🙂 🙂
Nášmu malému drobcovi chutia asi všetky 🙂 najradšej mu dávam však mäsové príkrmy... a keď náhodou malý z príkrmu nechá, tatino to dopapá - ten sa teší viac ako malý
Moj drobec je zavisly na jablkovo hroznovej stave, odjakziva odmieta cistu vodi, cajiky no vsetko, jedine co viem do neho dostat je riedeny jablkovohroznovy dzusik. Keby ho nebolo moja kvetinka by urcite vyschla
Nase dvojky maju najradsej hrusku a jablko a zo zeleninovych prikrmov vedie tekvica, za tou sa najma syn ide potrhat 🙂)
Dcerke chutia vsetky Hipp prikrmy, ktore sme zatial skusali - prevazne to boli ovocne prikrmy a tam ma velmi rada marhulkovy a zo zeleninovych si velmi pochutnala na Hipp Bio prva tekvica 🙂
Ahojte..ninuska este nepapa prikrmy, ale ked zacne, tak chcem vyskusat kazdy jeden od hipp a zakazdym ju chcem natacat, ako sa bude xichtit pri novej chuti 😉
Naše dvojičky ešte príkrmy nepadajú, ale čoskoro ideme na to 🙂 Balíček Hipp by nás veľmi potešil 🙂 Mamine chuti najviac ovocná Hippka Slivková. Tešíme sa na prvé zeleninové a ovocné ochutnávky 😄
u nás ide všetko, kuracina, ryby, zelenina, našťastie máme dobrý apetít a nevyberáme si
Tomáško už tiež začína ochutnávať príkrmy. Zatiaľ sa nenašiel žiadny, ktorý by mu nechutil 🙂 Staršiemu Matúškovi však najviac chutia jablká s banánmi a broskyňami 👶👦👍🍏🍎🍼
nasa najoblubenesia bola Hipp first brocoli a potom ked bola dcerka starsia, tak cestoviny s paradajkami a teraz uz ma vyse dvoch rockov , tak este obcas papa hipp cestovinky v tych srdieckovych kelimkoch a to sa stale po nich oblizuje🙂 No a teraz mame doma 4-mesacny prirastok, tak uz sa tesime, ako pomaly zacneme mrkvickou a brokolickou a vyskusame vsetko mozne od Hipp🙂
Vsetky co sme zatial ochutnali od HiPP, drobcom velmi chutili, ale najviac asi zelenina s cestovinou a sunkou, alebo Cestoviny s lososom, brokolicou a smotanou.....po tychto sa len tak zaprasilo 😀
Papať ešte len začiname, ale keď dám ryžový puding alebo ovocnú výživku tak nestíham kŕmiť 🙂
Naše Nikolka miluje Hipp srdíčko - Boloňské špagety. Někdy mám pocit, že to jedno jí nestačí a snědla by klidně i dvě srdíčka 🙂.... takže za nás TOP 🙂
nás by potešili cestoviny s lososom alebo spagety s morskou rybou 🙂
Masove al. s rybou - ked je pre ostatnych bezmasity obed
Malemu chutia vsetky 🙂 ,najviac s telacim maskom 🙂
doteraz sa u nas jedli tie zeleninkove..dcerka ma najradsej mrkvu 😀 ...a radi by sme vyskusali tie rozne ovocne...to by bolo fajn 😉 😉
U nas fici kazdy vas prikrm (maly ma uz 3roky ale ked dojdeme do DM hned si uteka zobrat naplni mi kosik jedna radost ) 😂 maly zavislak :D
Este neviem, zaciname o tyden 😀 zatial iba mlieckujeme
No ja by som celkom rada vyskusala nejaku rybicku. Drobec ju este nejedol. A uprimne povedane, ani som si nidky nevsimla, ze je aj formou prikrmu 🙂 super
my vacsinou varime cerstve, ale ked nestiham siahnem aj po hipp a najviac mu chutia cestoviny so zeleninou, ale vyzivky hipp su naj chutia naozaj po ovoci, co sa o niketorych konkurencnych produktoch neda povedat...takze tie mame stale v zasobe /najradesj ma slivku 🙂
aj náš malý anjelik (7mes.) je veľký fanúšik všetkých "Hipiek" nie je žiadna, ktorú by nezjedol, dokonca mu ich musím miešať s domácou stravou, tú odmieta pokiaľ tam nezacíti Hippku. Samotný pohárik zje rýchlosťou svetla, ako by sa bál, že už viac nedostane... 🙂
Radi by sme vyskúšali príkrmy s rabami, lososom..
U nás je najobľúbenejšie menu mrkvička s ryžou a teľacím mäskom, ale máme radi aj všetky ostatné, pri ovocných príkrmoch nerobíme rozdiely pretože nám veľmi chutia všetky, a pri papaní, aj počas dňa máme veľmi radi 100% ovocné šťavičky a najviac mám chutí jabĺčkovo-malinková,a tieto sťavičky si dávam rada aj ja pretože viem že sú naozaj kvalitné a 100%-né 🙂
Tak ja kupujem len tie,ku ktoremu mäsku sa aktualne u nas v malom meste tazko dostanem. Jahnacie,telacie,losos. Ked uz mame pod rukou akciu tak beriem aj morcacie,a hovadzie.ale take masko mavame od starkej 🙂 co nekupujem,a rada by som vyskusala ,su bezmasove prikrmy. Cisto ovocne,zeleninkove,cestovinkove. Kedze sme vela na cestach,kvoli stahovaniu, taketo pochutky su casto nasa zachrana 🙂

Teraz sme zacali s prikrmami a na cestu som vybrala malemu Jablko-banan-broskyna. Zjedol to neuveritelne rychlo a len pozeral-ze uz nie je 😀 Takze zajtra idem prikupit 😉